Serkkupoika

...Ladynight

Minä ja Jupe ollaan oltu pienestä asti parhaat kaverit. Jupe on serkkuni, ja minua kaksi vuotta vanhempi. Hän on pitkä, komea ja urheilullinen. Tämä tapahtui ollessani noin kahdeksantoistavuotias.

Oli lämmin kesä ja vietettiin paljon aikaa porukoiden mökillä. Usein nukuimme lusikassa samassa sängyssä, varsinkin arki-iltaisin, jolloin vanhempani olivat töiden vuoksi kaupungissa yötä ja itseäni hirvitti nukkua yksin, kun olin varma, että karhu tai joku hyökkää ikkunan läpi kimppuun.

Tänäkin yönä nukuimme Jupen kanssa lusikassa. Heräsin yöllä, kun olin varma, että kuulin ulkoa jotain ääntä. Jäin kuuntelemaan korvat auki, mutta mitään ei kuulunut kuin Jupen tasainen hengitys. Kiedoin hänen kätensä tiukemmin ympärilleni ja painauduin häntä vasten. Yllätyksekseni Jupe ottikin rintani käteensä. Jähmetyin paikalleni, sillä tälläista ei ollut ennen tapahtunut. Jupe oli kyllä komea mies, mutta meidän välillämme ei ollut koskaan ollut muuta kuin leikkimielistä kiehnäämistä ja kiusoittelua, ja nyt hänen kätensä puristeli hitaasti rintaani kunnes lakkasi. Jupe oli syvässä unessa. Jostain syystä tilanne alkoi kiihottaa minua, ja toivoin, että Jupe puristaisi rintaani uudelleen. Tunsin nänninni kovettuneen ja salaa kuvittelin miltä tuntuisi, jos Jupe pyörittelisi nänniäni sormiensa välissä. Tai kutittelisi sitä kielellä....

Liikahdin hieman siinä toivossa, että Jupe puristaisi rintaani. Ja se toimi. Hetken aikaa hän hieroi sitä, kunnes taas vaipui syvemmälle uneen. Pönkäsin pyllylläni häntä hellästi, ja sama toistui. Mutta tapahtui muutakin. Tunsin peppuani vasten, kuinka hänen kalunsa alkoi kovettumaan. En uskaltanut liikahtaakaan, sillä pelkäsin Jupen heräävän. Mutta turhaan. Hänen tasainen hengityksensä kutitti niskaani. Koko tilanne oli hämmentävä, mutta erittäin kiihottava. Serkkuni käsi rinnallani ja hänen kova kullinsa vain alushousujen erottamana vasten peppuani. Tunsin kuinka kihelmöivä lämpö levisi pilluuni. Painoin peppuani hieman tiukemmin Jupen kalua vasten. Myös Jupe painautui huoahtaen minua vasten. Olin jälleen paikallani, sillä nyt olin varma, että hän oli herännyt. Mutta turhaan. Hän hengitti edelleen raskaasi ja tasaisesti, ja oli syvässä unessa.

Makasin paikallani tietämättä mitä tekisin. Pilluani kuumotti, ja se kaipasti kovasti kosketusta. Oloani ei myöskään helpottanut tanakka jöpötys vasten pakaroitani. Jännitin pakaroitani hieman, ja tunsin serkkuni ihanan kalun. Olimme niin tiukasti yhdessä, että ilman pöksyjä, hänen kalun vartensa olisi ollut suoraan vasten peppureikääni. Tunsin kuinka pikkupöksyni alkoivat kostumaan koko tästä tilanteesta ja kaikista ajatuksista joita päässäni vilisi. Haaveilin siitä, kuinka serkkuni nuolisi pilluani, ja hänen naamansa olisi täynnä lemmennesteitäni. Leikittelisi kielellään klitoriksellani ja työntäisi sormensa sisääni, ensin yhden, sitten kaksi.... Mmmmm, tunsin kuinka kosteus pöksyissäni levisi, ja paine ja kiihotus alapäässäni alkooi käydä sietämättömäksi.

7

8735

  Vastaukset

  • Liikutin hitaasti ja varovaisesti sänkyä vasten olevaa kättäni kohti housujani. Jos en saisi pian tyydytettyä itseäni, tulisin varmasti hulluksi. Onnistuin pääsemään pöksyille ilman että Jupe edes liikahti. Tunnustelin polttelevaa ja turvonnutta klitoristani aluksi ujostellen pikkupöksyjen päältä. Kuuntelin jatkuvasti serkkuni hengitystä. Olin jännittynyt, mutta liian kiimainen pitääkseni itseni kurissa. Pöksyni olivat kostuneet läpi, ja sormea oli helppo liikuttaa liukkaalla kankallla. Jupen käsi rinnallani ja kulli peppua vasten tuntuivat vastuttamattomilta. Tunsin kuinka pilluni valui ihanaa lämmintä mahlaa. Työnsin sormeni housuihini ja painauduin yhä tiukemmin vasten serkkuni kovaa kalua. Hankasin hitaasti persettäni sitä vasten ja aloin tuntemaan kuinka valtaisa orgasmi teki tuloaan. Pilluni alkoi sykkimään ja nopeutin sormeni tahtia. Pöksyni olivat aivan märät, ja olin varma, että myös serkkuni bokserit olivat tästä hieman saaneet kosteutta. Orgasmi tulvahti läpi kehoni ja tukahdutin vain vaivoin huokaukset.

   Koko kehoni värisi vasten Jupea. Äkkiä hän ryhtyi taas puristamaan rintaani. Jähmetyin paikalleni. Jupe painautui minua vasten ja hankasi kulliaan vasten persettäni, ylös ja alas. Yllättäen hän lopetti ja hänen hengityksensä muuttui. Hän veti kätensä rinnaltani aivan kuin hämillään ja makasi hetken paikallaan. Sitten tunsin kuinka hän nosti päätään tyynyltä ja vaikken nähnyt, olin varma että hän katsoi nukunko. Hetkeen ei tapahtunut mitään.

   Hitaasti Jupe kuitenkin toi kätensä aluksi lantiolleni, ja sitten varovasti kuin tunnustellen alkoi hivuttamaan sitä lähemmäs rintaani. Esitin nukkuvaa, sillä tilanne oli todella outo, enkä tiennyt mitä minun olisi pitänyt sanoa tai tehdä. En myöskään halunnut serkkuni lopettavan, sillä kiihotuin jälleen ja ajatus serkustani hyväilemässä minua luullen minun nukkuvan sai pilluni jälleen tuntumaan kuumalta.

   Jupe hyväili hellästi rintaani, puristeli ja pyöritteli sitä hitaasti. Hän uskaltautui myös pyörittelemään kovettunutta nänniäni sormen päällään. Ajatus hänestä imemässä ja nuolemassa rintaani toi tuttuja kuumotuksia jalkoväliini. Yritin kiihotuksestani huolimatta hengittää mahdollisimman rauhallisesti, jottei hän huomaisi minun olevan hereillä. Varoen Jupe pujotti kätensä myös paitani alle ja pyöritteli nänniäni sormiensa välissä. Samalla hän hiljaa hankasi kaluaan vasten pakaroideni vakoa. Mietin kuinka hämmentävältä tilanne hanestä varmasti tuntui ja kuinka pakottavasti hänen kalunsa vaati tyydytystä.

   Nopeasti ja huomaamatta Jupe otti kätensä pois rinnaltani. Harmistuin hieman, sillä olin jälleen kiimainen ja olin toivonut hänen jatkavan ehkä vielä pidemmällekin... Olin juuri aikeissa sanoa jotain, kun Jupe otti lantiostani kiinni, ja tunsin kuinka hänen kuuma kullinsa työntyi reisieni väliin. Hän oli liikkunut niin sulavasti, etten edes tajunnut hänen ottavan boksereita pois! Huokaisin mielessäni, etten ollut ehtinyt sanoa mitään. Hämmästynyt ja hiljainen "Ohh..." pääsi serkkuni huulilta, kun hän kullillaan tunsi kuinka märkänä housuni ovat.

   Hän liu'utti kättään lanteiltani kohti pikkuhousujani, varovasti etten heräisi. Hän laittoi kätensä varoen pilluni päälle ja antoi sen olla siinä liikkumatta paikallaan hetken. Pilluani kuumotti ja olisin halunut hangata itseäni hänen kättään vasten. Pilluni alkoi kiihotuksesta herkkänä sykkimään rytmikkäästi, ja hän painoi kaluaan yhä tiukemmin reisieni väliin. Hänen hengityksensä oli muuttunut tukahdutetuksis huohotukseksi. Mieleni teki tarttua kiinni hänen kaluunsa ja imeä ja nuolla sitä kunnes hän laukeaisi suuhuni. Olin kuitenkin liian kiihottunut hänen kädestään, joka alkoi hiljaa hankaamaan klitoristani märkieni pöksyjeni läpi. Ensin hiljalleen ja sitten yhä nopeampaan tahtiin. Samaan tahtiin hän työnteli kaluaan märkien, kuumien reisieni välissä.

   Hän tarttui pikkupöksyjeni reunaan, veti ne päältäni, ja kiskaisi ne jalkaterällään auttaen kokonaan päältäni. Hetken hän oli jälleen paikallaan ja kuulosteli nukunko yhä. Sitten hän työnsi kalunsa reisieni väliin ja alkoi hiljaa työntelemään sitä edestakaisin vasten kuumottavaa märkää pilluani. Klitorikseni oli räjähtää kiihotuksesta, kun tunsin kuinka hänen lämpöä hohkaava terskansa hankasi sitä joka työnnöllä. Orgasmi oli tuloillaan. En pystynyt enää hillitsemään itseäni, vaan annoin hengitykseni muuttua huohotukseksi. Myös serkkuni huomasi tämän, sillä saman tien hän vei takakautta kätensä ensin pillulleni hakemaan sormiinsa kosteutta ja sitten peppureiälleni; olimme aikaisemmin päivällä puhuneet seksistä, ja hän tiesi, että pidän siitä erityisen paljon.

   • Suustani pääsi syvä huokaus kun serkkuni työnteli kovaa kaluaan klitoristani vasten ja hieroi sormellaan kiusoitelllen peppureikääni. Hänen rytmikkään työntönsä vaativat minua tulemaan. Serkkuni työnsi sormeaan hieman sisään peppuuni, enkä voinut enää pidätellä. Aloin vikistä ja huohottaa orgasmin syöksyessä lävitseni. Kuuma aalto valtasi minut ja tunsin kuinka pilluni sykki samassa tahdissa pyllynreikäni kanssa, Jupen sormi yhä sisällä.

    Ennen kuin ehdin edes toipua orgasmistani, Jupe painoi minut vatsalleni sängylle. Olin kokonaan hänen allaan ja pystyin tuskin hengittämään hänen painautuessa tiukasti minuun kiinni. Hän työnsi kätensä puristelemaan rintojani, ja kovan kalunsa hän asetti vasten aristelevan pilluni suuta, ja alkoi hitaasti työntämään sitä sisään. Ensin hän työnsi vain puolet sisään ja ulos. Sisään ja ulos nopein liikkeen. Pilluni sykki työntöjen tahdissa, enkä pystynyt enää ajattelemaan mitään muuta kuin ihanaa kovaa kalua liukumassa, märässä lemmenreiässäni sisään ja ulos.... Lopulta serkkuni painoi kullinsa koko varren matkalta hitaasti syvälle pilluni uumeniin. Hän huohotti ja puri minua niskaan, samalla kun alkoi naimaan minua kunnolla. Ulvahdin kivusta ja nautinnosta, ja toivoin, että hän pian työntäisi myös sormensa peppuuni. Nostin lanteitani kuin tarjotakseni persettäni hänelle. Hän tajusi heti vinkin ja siirsi kätensä rinnoiltani pakaroilleni. Hän kohottautui hieman polvilleen, levitti pakaroitani erilleen ja alkoi hieromaan peukaloillaan reikääni samalla naiden minua kuin eläin. Hänen kassinsa hakkasivat klitoristani, ja kiihottivat minua ensitestään. Pilluni valui nestettä reisilleni.

    Puristin tyynyä vasten naamaani, kun serkkuni työnsi hitaasti toisen peukalonsa peppuuni. Hän puristi pakaraani luajsti, ja läppäisi toista pakaraani vapaalla kädellään. Tunsin itseni alistetuksi, nöyryytetyksi ja ah, niin vapautuneen kiimaiseksi! Jupe otti tiukan otteen pakaroistani ja työnsi kovaa kaluaan yhä vaativammin sisääni. Pääni oli kiihkosta sekaisin ja kolmas orgasmi ravisutti vartaloani. "Mä tulen!" Jupe sai sanotuksi ja nai minua rajusti työnnellen. Huusin ja voihkin pilluni puristaessa Jupen sykkivää kalua, ja imiessä hänen lastinsa syvälle uumeniini.

    Jupe vaipui päälleni ja olimme yhtä huohottavaa ja hikistä kasaa. Lopulta hän siirtyi jälleen omalle puolelleen sängylle ja otti minut takaisin lusikka-asentoon. Nukahdimme molemmat tyytyväisinä.

    Aamulla kun heräsimme, emme puhuneet yön tapahtumista, mutta katseet joita vaihdoimme kielivät, että "minäpä tiedän, että sinä olet tehnyt jotain tuhmaa viime yönä..."


  • Ihanaa! Tähän sopisi loistavasti jatko-osakin....

  • Tee jatko-osa vaikka siitä, kun menette yhdessä mustikkaan jonkun mummelin pyynnöstä, ja alatte muistelemaan yhteistä yötänne.. Grr, tämä tehoaisi minuun..

  • Todella mahtavaa

  • joo joo! vähä nuorempinakin vois... jatko-osa, kitoooooos :D

  • Tää on edelleen mun suosikki, palaan tähän aina vuosien jälkeenkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   262
   8040
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   108
   5399
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   4726
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2710