Pieni yllätysloma?

Annelille

Olen järjestämässä miehelleni ja itselleni pientä kesälomareissua ja mies toivoi että se voisi olla yllätysloma. Hän tykkää ylläreistä kovasti, joten sopisi hyvin,että järjestäisin kaiken valmiiksi ja hänelle selviäisi esim. vasta lähtöpäivänä tai lentokentällä mihin ollaan menossa.

Onko jollain kokemusta yllätysloman järjestämisestä? Mitä lomakohdetta suosittelette? Jotan vähän tasokkaampaa kaupunkilomaa lähinnä ajattelin, pientä luksusta mutta rentoa kuitenkin.

7

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vinkkiä vain

      Onhan noita kaupunkeja mistä valita. Onko tullut käytyä jo vaikkapa Ljubljanassa, Bratislavassa tai Zagrebissa? Tai Barissa Etelä-Italiassa? Jos luksusta kaipaa, voi hotellin varata hieman useammalla tähdellä. Hotelli tietysti keskustasta. Riippuu ihan omasta budjetista.

      • Annelille

        Kiitos vinkeistä, Ljubljana ja Zagreb onkin käymättä. Täytyy tutustua tarkemmin mitä niissä voi tehdä.

        Barissakaan ei olla käyty, vaikka Italiassa muuten ollaan lomailtu mm. Roomassa, Milanossa ja Venetsiassa. Osaatko kertoa minkälainen paikka on Bari? Mihin pitää lentää jos haluaa Bariin?

        Nän äkkiseltään Bari vaikuttaa todella hyvältä yllätykseltä (vähän kuin baari), sillä minä en ainakaan ollut ennen kuullut koko paikasta eikä ehkä mieskään. Onhan se yllättävää löytää itsensä sellaisesta paikasta, jota ei tiennyt olevan olemassakaan. Budjetti on n. tonnin verran, eli sillä pitäisi saada lennot ja hotellissa 2-3 yötä.


    • Vinkkiä vain

      Bari pulpahti esille ihan vain Air Berlinin lentoreittinä, En ollut paikasta aiemmin kuullut enkä ole käynyt. Hotellien hinnat ei ole aivan halvimmasta päästä mutta tonnin budjetilla varmaan onnistuu. Vois olla hauska kokeilla ja yllätys yllättäjällekin. Wikipedian mukaan ihan kiinnostava paikka http://en.wikipedia.org/wiki/Bari

      Ljublajana on kiva kaupunki ja esim. Postojnan tippukiviluolat muutaman kymmenen kilometrin päässä käymisen arvoinen kohde. Zagreb on myös omalla listallani jonossa ihan kärkipäässä.

    • Ervo A

      Meillä tämä yllätysloma on ollut hääpäivän merkeissä tapana jo toistakymmentä vuotta. Vaimolle selviää vasta lentokentällä minne ollaan menossa pitkän viikonlopun viettoon, kaikki kohteet ovat tosin olleet itäisessä Keski-Euroopassa, me kun molemmat pidämme Varsovasta, Krakovasta, Budapestista, Bratislavasta, Wienistä, Prahasta ja nyttemmin ovat tulleet kuvaan myös Stettin ja Wroclaw hiukan Berliinillä höystettyinä. Hinta-laatusuhde on yleensä paras Puolassa vaikka arvostammekin enemmän romanttisia pikkuhotelleja kuin kalseaa luxusta, jokin Varsovan Jan Sobieski III virkistävänä poikkeuksena notkuvine aamiaispöytineen. Kaikki eivät pidä klassisesta musiikista, mutta meille juuri se on ollut tärkein syy tähän matkasuuntaan, kerrottavaa riittäisi loppuillaksi. Mitä matkabudjettiinne tulee, edulliset lennot jos onnistutte varaamaan niin lomanne olisi todennäköisesti ylellinen täällä päin Eurooppaa.

    • Annelille

      Kiitos vastaajille, oli mukava saada asiallisia vastauksia.

      Ervo A: Jan Sobieski III on meistäkin ihana hotelli! Varsovasta ollaan muutenkin tykätty. Myös Wien, Budapest ja Berliini ovat suosikkejamme.

      Tänä vuonna valinta päätyi Moskovaan. Rentoa luksusta siis luvassa. Hotellit oli aika kalliita joten ei se aluksi heittämäni tonnin budjetti ihan pitänyt, meni sittenki melkein pari tonnia. Mutta ei se niin tarkkaa ole. Täytyy vielä pähkäillä miten saan mieheltä passin vähäksi aikaa lainaan, että saadaan viisumit.

    • Kiitti Ervo ja Annel

      Löytyipä hyvä ketju! Minun pitäisi järjetää miehelle pitkän viikonlopun mittainen yllätysloma. Tonnin budjetti on meille aivan maksimi - Moskova siis kai meidän tapauksessa poissuljettu koska tykätään kuienkin aika hyvistä hotelleista.

      Ei kuin tsekkailemaan lentoja Varsovaan, Krakovaan, Budapestiin, Bratislavaan ja Wieniin ...

    • Jari Alananen

      Hyvä loma olisi että paskaisi perseeseen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe