Apua, virtsavaivat seksin jälkeen!

lady,

Minulla oli aikaisemmin virtsatietulehduksen kanssa jonkinlaista kierrettä ja söin antibiootteja toistensa perään sitten annoin asian olla ja kaikki oireet hävisivät kokonaan parin viikon aikana. Viime viikonloppuna poikaystäväni oli meillä käymässä, eikä niinkään seksin jälkeen ollut virtsavaivoja, mutta kun hän kerran teki minulle vähän lujempaa sormipeliä laukaisi ilmeisesti se taas tämä oireet. Siis jatkuvasti pissattaa ja pissaaminen kirvelee vähän, muuta ei niinkään ole. Nukkuminen on vaikeaa kun kokoajan pissattaa. Rakko kai ärtyi.

Mitä tulisi tehdä? Eikai taas tarvitse rynnätä lääkäriin?

6

1275

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lekuriin vaan ja

   sen pojan mulkun raahaat sinne kanssa, tiedä missä on vehkeitään uittanut. Ei kai ne vitrsaoireet heti kahden kaston jälkeen ilmene ja saattaa olla sitten sen sormileikin aikoihin osoittanut oireita, mistä vedät johtopäätöksen ettei tauti ole pojan genitaaleista.
   Tenava hyvä, sukupuolielinten alueen tulehdustiloilla ei ole syytä leikkiä jos joskus on aikomus äidin hahmossa olla.

   • Pissis 40v

    höpöhöpö sinä tietäjä siellä : /
    Itselläni on joskus samoja ongelmia ja olen tullut siihen lopputulokseen että ainakin minulla virtsaputken suu ärtyy herkästi juuri kyseisestä hommasta.Se kestää yleensä päivän.
    Ja arvaa mikä ärsyttää virtsateitä?...E-pillerit,niistä johtui minulla jatkuva virtsatietulehduksen "tuntu" kävin pissanäytettä viemässä ja mitään ei ollut mutta silti se ikävä tunne,söin estolääkkeitä ja vaikkamitä kunnes lopetin pillerien syönnin ja vaiva loppuu viikon sisällä.Muutkin ovat kertoneet samaa.Aloitin sitten vuosien kuluttua ihan kokeeksi pillerien syönnin ja kas kummaa taas sama vaiva,ja lopetin ne nyt ihan lopullisesti.Itselläni myös maustetut ruuat ja luultavasti lisäaineet ym tekee myös oireita,ja olen oppinut välttämään aineita jotka sen tekee.Lääkärit ei tunnu tietävän koko vaivasta mitään mutta kun itse oppii tuntemaan itsensä niin pystyy elämään vaivan kanssa.


  • kasikolme83

   Ja muutenkin seksin jälkeen kannattaa aina tyhjätä rakko/huuhtoa siis bakteerit virtsaputkesta pois. Myöskin esim ceridal öljyä kannattaa koittaa genitaalialueelle ihan vaikka suihkun jälkeen :)

  • P 40

   Yksi tärkeä ohje on myös se että takuuvarma virtsainfektio tulee jos kolibakteerit pääsee seksin yhtweydessä virtsaputkeen,itselläni ainakin kerran käynyt niin ja tulehdus oli ärhäkkä.Mihelle kannattaa tehdä selväksi että jos sitä "toista" reikää sipaisee niin ei missään nimessä sitten muualta.

  • minä vain...

   Juurikin näin! Ja vaikka fiilis vähän latistuu niin pissalle ja alapesulle armastelun jälkeen niin virtsaputken suu puhdistuu.

  • Anonyymi

   Virtsaaminen sipaisujen yhteydessä tappaa kolibaktreerit ja muut satiaiset. Kannattaa nuppi käsitellä session jälkeen antibiootti pitoisella daego pulverilla. Terveisin tohtori Daegg.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   191
   9624
  2. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   2821
  3. 581
   2424
  4. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   153
   2268
  5. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   129
   1594
  6. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   16
   1106
  7. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   105
   1093
  8. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   85
   1067
  9. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   66
   1055
  10. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   84
   1013
  Aihe