Kuubasta vaimo?

viidenkympinvillitys

Olen eronnut joku aika sitten. Minua on monesiti kiinnostanut lentää Kuubaan ja etsiä sieltä itselleni vaimo. Kun siellä ei ole paljon nettiä kaytössä, niin miten saisin jo Suomesta kontaktia ns. vaimoehdokkaisiin? Jään odottamaan vinkkejä.

9

1581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuuba kotona

      Paras mennä paikan päälle ja tutustua johonkin mukavaan ihmiseen. Osaatko espanjaa, sillä se auttaisi tässä projektissa?

      Onhan noita nettisivustoja, jolle ne henkilöt saavat tietonsa, vaikka koulusta (joissa voi olla mahdollisuus nettiyhteyteen). Niistä ei ole kokemusta ja näyttävät vaativan rekistöröitymistä
      Muutama tosiaan esimerkiksi...
      www.singledating.com/cuban-woman-women.html
      Latin Love Search
      CubanGirls4You

      Nim. Naimisissa kuubattaren kanssa

    • vaikeaa...

      On se yhteydenpito Kubaan hankalaa netin kautta. Monilta sivuilta kyllä pääset kontaktiin, mutta jatko on hankalaa. Pidä mielessä kuitenkin että monet näistä tytöistä ovat roikkuneet noilla sivuilla vuosikaudet ja ehtineet sitä kautta toimia "oppaana" ties kuinka monelle vierailijalle.
      Ilmaisia sivujakin on, mutta etsipä itse. Ilman espanjan taitoa et tosin pitkälle pötki. Chättäily Kuubaan on hankalaa koska ihmisillä ei paljon ole mahdollisuutta päästä nettiin, edes sähköpostia lukemaan. Lisäksi monella tytöllä ei edes ole omaa sähköpostiosoitetta vaan se on jonkun kaverin jota kautta viesti välittyy jos välittyy. Puhelimia ei myöskään monella ole, vaan yhteydenpito hoituu jonkun naapurin puhelimesta.

      Parasta olisi käydä paikan päällä tutustumassa maahan. Älä sovi sokkona netin kautta mitään - rajoittaa turhaan vaihtoehtoja :-)

      • mieti vielä

        Ap, mieti kuitenkin tarkkaan ennenkuin naimisiin menet. Voithan käydä maahan tutustumassa ja saattaa siellä naisiinkin päästä tutustumaan, mutta se on paikallisille jopa vaarallista. Onkos se vielä nykyään niin että jos jää kolme kertaa kiinni eri ulkomaalaisen seurasta edessä on linnareissu? Prostituutio on siellä nimittäin laitonta ja poliisi olettaa että ulkomaalaisen seurassa oleva nainen ilman muuta on prostituoitu.

        Jos vaimon aiot sieltä hakea kannattaa miettiä luonteiden yhteensopivuutta. Oletko itse avoin ja sosiaalinen, onko sinulla laaja ystäväpiiri molempia sukupuolia? Nimittäin kuubalainen vaimo jonkun suomalaisen perämetsän jurrikan kanssa ...olisi sille ehkä parempi jäädä sinne Kuubaan.


    • Yo see

      Jos rahoistasi haluat päästä eroon, niin siitä vaan.Sillä ne osaa rahastaa

    • Kaikki osaa

      että tossa ei siis mitään uutta auringon alla. Toki kammaripuuhiin voi tulla huomattavasti uutta eloa.

    • adjgccv

      Kyllä pitäisi ensin olla melkoisesti vierailuja kyseiseen maahan ja paikallisia kontakteja, jos aikoo jotain järjellistä "suhdetta"! Olen usein ollut Dommarissa, ja sama pätee kuubalaiseen luonteeseen ja yhteiskuntajärjestykseen, paitsi että Dominikaanisessa Tasavallassa ollaan huomattavasti vapaamielisempiä. Ehkä myös hiukan epäluotettavampia. Oikeaa naista ei takuulla löydä kuvittelemalla, mutta henkilökohtainen lyhytkin kontakti voi olla se valaiseva tekijä, eli heti "synkkaa". Mene muutamaksi kuukaudeksi oleskelemaan maahan, äläkä ole heti kyttäämässä naista, vaan tarkkaile rauhassa. Melko pian valkenee, onko siellä mahiksia. Ja ovat oikeassa ne, jotka varoittavat tuomasta naista vieraasta kulttuurista suoraan tänne "perämettään". Itse olen liian vanha? ja vielä naimisissa, mutta myönnän, että Karibialta löytyisi hehkeitä ja valkonaaman mukaan herkästi lähteviä nuoria ja jopa mukavia luonteeltaan olevia naisia. Onhan niitä toki täällä kotonakin. Löytyisi muitakin kuin vain vaimo, jos olisin ihan hulivili.

    • Fidel 47

      Itselläkin alkaa olla pian 50v täynnä ja tuo ikään liittyvä villitys on ollu vaivana koko aikuisiän :).
      Seitsemän kertaa saarella käyneenä viimeisen 15 vuoden aikana en kyllä neuvovoisi kuubatarta tänne kylmään Suomeen tuomaan.Muuta mieluummin itse sinne jos voit.
      Elintaso ero niin huikea että se tuo mukanaan hirveän paljon ongelmia.
      Toisaalta nostan hattua jos uskallat kokeilla.Minä en uskaltanut.
      Ihmiset ovat Kuubassa ovat mukavia.

    • turistipoliisi

      Jos menet kuubaan katsomaan vaimoja niin muistathan että kuubalaiset ei saa puhua vapaasti turistin kanssa... Kokemusta on kun puhuimme turistin kanssa itse se toinen turisti oli hiukan ruskea ja meitä lyhyempi niin turistipoliisit tuli heti kysymään passia ja turistikorttia.

    • Uusi Kuu

      Jos on äärivasemmistolainen, niin ehkä voi selviytyä Kuuban kyttäysjärjestelmässä, mutta jos kannattaa vapaata länsimaista järjestelmää, niin voi joutua ilmiantajien ja brutaalien poliisien yms. mustalle listalle. On tapahtunut niin, että kuubalaisen kanssa seurustellut suomalainen on joutunut vaikeuksiin ja vaaraan, siellä voi joutua pidätetyksikin pitkiksi ajoiksi vain jos vähänkin epäillään ettei kannata diktatuuria. Kunnollista oikeusjärjestelmää ei ole. Kuubalaiset eivät mielellään lähde pohjolaan palelemaan. Kuubatar ei myöskään saa välttämättä matkustuslupaa maasta, ja jos saa, ja tuleekin takaisin, niin koti on ehkä viety ja omaisuus on takavarikoitu. Jos haluaa kuubalaisen vaimon niin Floridassa, Miamissa on miljoona kommunismia paennutta kuubalaista, ja siellä puhutaan myös englantia ja sivistystaso on parempi. Menkää sinne mieluummin. Espanjaa on syytä puhua, ja hyvin. On myös syytä tiedostaa että koska kuubalaiset ovar rutiköyhiä Castron vallan takia (paitsi harvalukuinen poliittinen yläkerros), niin monet naiset etsivät länsimaisista miehistä myös taloudellista hyötyä, ja prostituutio on valitettavan yleistä, eli he joutuvat myös vaikeuksiin moraalittomien länsituristien takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe