Näen hyvin sairaita unia!

Slightly Mad

Minä en tiiämikä siinäon mutta olen syksystä nähnyt hyvin sairaita unia! Olen unessani murhannut jonkun ja minua on jahdannut unessani sarjamurhaaja ja olen unessani ollut prostituoitu. Ja kaikkea tällaista sairasta!

6

581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyttö24

      Olen itse nähnyt unia, joissa olen murhannut jonkun itselle rakkaan suutuspäissäni ja sitten on kaduttanut kauheasti. Seksiunet nyt ovat luku sinällään, mitä ihmeellisimpien ihmisten ja otusten kanssa. Olen hyvin normaali perushetero, enkä tosi elämässä tekisi pahaa kärpäsellekään. Unet on unia, eikä ne kerro mitään todellisista ajatuksista.

      • Anonyymi

        Itse olen nähnyt että suutelen oman äitini kanssa enkå halunnut lopettaa se oli aivan kamala uni ja alkoi aivan oksettaa


    • Anonyymi

      Minä yleensä matkustan autolla, kävellen tms jonnekin joitakin vetistä ja likaista paikkaa pitkin ja joskus se on jäätynyt likavesiputous ja sulamassa. Siitä pitäisi päästä jotenkin eteenpäin...
      Aiemmin olin entisessä työpaikassani joko työpaikassa, sinne menossa, muuten salaa, peläten vartijoita jotka eivät kyllä välittäneet minusta. Tiesin olevani jo eläkkeellä, mutta kuitenkin piti töissä olla tai olla menossa, mutta myöhässä olin. Aivan järjetöntä.
      Sitä ennemmin minulla oli useita vuokra-asuntoja kaupungissa, mikä ei vastannut ollenkaan todellista kaupunkia. Olin epävarma, oliko kaikissa vuokra-asunnoissani vuokralaisia ja olin menossa tarkastamaan niitä. Koskaan en päässyt perille asti.
      Sitä ennen minulta oli unessa varastettu auto. Joskus löysin pelkän korin, usein en mitään. Pelkäsin, että se auto oli purettu ja osat myynnissä jossakin.
      Täysin järjettömiä unia minulla, aihe jatkunut aina jonkin aikaa. Ja useinkin syynä kusiherätys.

      • Anonyymi

        Kyllä jäi mullekin syvät Arvet. M.yös Liukas R. toimi laittomasti ja hänenkin tekojen pitäisi joutua poliisin syyniin, koska heidän vastuullaan oli koko toiminta. Myös kelan virkailijat ja johto pitäisi poliisin tutkia mm. hoidotta jättämisen ja heitteillejätön suhteen.


    • Anonyymi

      Jos muuten ei saada tiettyä ammattiryhmää hallituksen johtoon, niin sitten muutetaan lakia. Ja varmasti ensimmäisenä voitaisiin kysyä, josko tietyllä rys. hyvinvointialueella esimerkiksi nykyisistä fyysikoista olisi kiinnostunut siihen hommaan. Syrjintään ja lakien rikkomiseen ja omaperäiseen ”tulkintaan” on tultava loppu ja luotto on mennyt tietyiltä tahoilta lopullisesti.

    • Anonyymi

      Minä näen jatkuvasti lentokone- ja lento- onnettomuusunia. Alkoivat kun ryhdyin opiskelemaan . Todella olen kyllästynyt ja väsynyt tuohon kuvastoon. Eikö alitajuntani pysty tuottamaan mitään uutta. Taidan olla aika mielikuvitukseton tyyppi. Huokaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe