A vectra (Kytkin jää pohjaan)

A Luokan Vectra

Hesburgerin pihassa kun olin hakemassa pirtelöä kuulu lievä/pehmeä (klonks) Tjsp. Tyttöystävä ajo ( Sai paripv sit kortin) Ilme meni vaikeeks ja sano et kytkin jäi pohjaan, ilme se vaa kasvo ja kasvo ja huuto koveni siis tyttöystäväs xD Noh siihe sitte stumppas Ooppelin ja ajattelin itse amatööritietämykselläni että vaijeri poikkes.

Ongelma : Poljin on pohjassa eikä palaudu (Liikkuu kyllä edes takas kun kädellä koittaa)

Tämänhetkiset tutkaukset : Vaijeri on kyllä kiinni polkimessa että ei sieltä ole ainakaa irronnut. Polkimien takana olevassa "seinässä" Oli jonkunlaista nestettä sellasta hikoilua, en tiedä sitte että mitä nestettä onko tehostimen vai kytkimen.

Mieltä askarruttavia asiota jotka vavisuttavat planeettojen kiertoratoja :

- Minne tämä kytkimen vaijeri menee polkimesta ja miten paikallistan sen.
- Jos kytkin päästää nesteet, missä neste näkyy.
- Olenko järkevällä polulla kun päätin ostaa vuoden -89 2.0 A Vectran (Etuveto)

T: Parikymppinen Opel kuski joka janoaa asfalttia.

Ps. En saanut edes sitä prkl pirtelöä.

4

355

  Vastaukset

  • Haluan tarkentaa että kytkin siis ei irroita.

  • kokeileppa vaikka katsoa vaihdelaatikon päältä? saattas ehkä löytyä. jos et tiedä missä laatikko on seuraa kabiinista tulevia vaijereita ja katso mihin ne menee? yksi pitäisi mennä sihen akun ja venttiilikopan väliin (SUUNNILLEEN)

   jos ei löydy unohda koko homma ja vie korjaamolle.

   ihan hyvä autohan tuo A-vectra on. 8V konetta ei ajamalla paskaks saa jos öljyt muistaa vaihtaa ja jäähd. nesteet tarkistaa/lisätä.. helpsti menee sen 500tkm ainakin. eikä haittaa vaikka jakopään hihna napsahtaa poikki. matka tyssää kyl siihe mutta eí hajota mitää muuta.

  • Vaijerin kun paikallistin niin homma oli suht simppeliä, olihan se kyllä vittumainen 15minuuttinen laittaa se siihen polkimeen kiinni ja leikkiä sen jousen kanssa hippaa mut mut put put eteepäi.

   @ ennen A- nykyää b-96

   Juu, kiitos neuvoista vaikka sainkin jo päivällä puhelimen välityksellä neuvon missä vaijeri sijaitsee, jep juuri tuo 8V Malli.

   VECTRA FOR LIFE

  • Se on paras malli Opel Vectroista moottori 8venttiilinen ja toiminta varma. Teillä on ehkä löysännyt kytkinvaijeri konehuoneen puolelta tai sitten se on katkennut.
   Kytkimessä ei ole nesteitä. Osta vaijeri ja säädä se oikein myös että se ei ole koko ajan päällä. Menee kytkimen painelaakeri nopeasti jos sen kiristää liian kireälle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445