Mustaa miestä?

kesäkukkia

Kertokaahan naiset tänne millaisia rakastajia ovat mustat miehet. Meillä on työpaikalla työkomennuksella musta mies, joka on ihan suoraan ehdottanut mulle seksiä. Sanoin kuitenkin ei, mutta toisaalta jäi kaihertamaan, että pitäisikö kokeilla kuitenkin. Mies on todella huomaavainen ja kiltti ja kaikin puolin herrasmies, ei suuttunut tms. kun kieltäydyin. Mutta mitä mieltä olette, pitäisikö kokeilla?

29

24649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pikku bitchi

      Totta kai, jos olet sinkku ja terve! :) Minä suostuisin ainakin heti, mutta ei siis ole kokemusta ennestään tummaihoisesta miehestä. Ei se väristä ole kiinni...

    • kateellinenko

      Tiedä sitten eroaako muista muuten. Mutta penikset taitaa olla melko isoja, näin heteromiehenä en ole erektiossa nähnyt, mutta suihkussa huomannut että ainakin levossa on ihan kivan kokoisia :)

      • Anonyymi

        Miksi sinä katselet suihkussa miehiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sinä katselet suihkussa miehiä?

        Hän varmaankin katselee miehiä suihkussa jos siellä ei ole naisia , suomalainen kun on sellainen että aina on jotain katsottava , Kännykkä on saanut viime vuosina melkoisen suosion sitä katselee miehet sekä naiset kuin myös lapset , ikää katsomatta lähes kaikki sitä katselee.


    • kesäkukkia

      Mä kokeilin. Tiettekö se oli aivan ihana :)
      En ole sellasta kyytiä ennen saanut. Tuntui, että tälle miehelle oli tärkeintä, että mä tykkään. If you are happy, than I'm happy. Ihana mies :) I'm happy now.

      • Julli77

        Kerro nyt hieman tarkemmin, miten kaikki meni, kun kerran aloitit viesteilyn.


      • annuliisa
        Julli77 kirjoitti:

        Kerro nyt hieman tarkemmin, miten kaikki meni, kun kerran aloitit viesteilyn.

        Olen paneskellut lukuisia kertoja mustan miehen kans, ja täytyy sanoa että on erttäin hyviä kokemuksia siitä. Mustalla miehellä on yleensä suurempi penis, ja se osaa ottaa naisen hyvin. Paras kerta oli kun minua pani kolme mustaa isoa munaa samana yönä, voi taivas kun pillu oli liekeissä koko yön. Suurin niistä kaluista oli 28cm pitkä, ja ympärys oli 17cm, mittasin ompelumitalla, kun kerran olivat minun luona pano reissulla. KOKEILE IHMEESSÄ SITÄ MUSTAA IHANAA KALUA.


    • suomimuna

      Nainen on aina nainen,eipä juuri ajattele muuta kuin mustaa miestä!
      Sen takia seksi kaupatkin pysyvät pystyssä ku ostavat 30-50 cm pitkiä tekokaluja,joita ahtavat ja venyttävät paikkojaan,ettei Suomi pojan 15-18 cm tunnu miltään!
      Missä mättää? onko korvien välissä vikaa?

      • Juu ja PerusSuomalaisen miehen korvaienväli kyrvähtää het kun nainen mainittee mustan miehen. Ja ompelumitan ja senttimäärän, joka on > 25 cm. Eikä varsinkaan tajua trollausta. :-D
        Että mä rakastan suomalaisia naisia. Siinäkö se on, että ne on joskus niin hiton fiksuja, et ne vie ukkoo ku kuoriämpäriäkin.


      • Anonyymi

        Vika on jalkojen välissä.


    • ;-)
    • tea1966

      kerran lomamatkalla kokeilin eikä ollut kovin mukava kokemus :-/

    • tuija49...

      moi olen tuija 49 v pikkunen blondi,mustat miehet on ihania rakastajia,eron jälkeen 6kk olen rakastellut varmaan jo sadan mustanmiehen kanssa,ja yleensä 3-5 kerralla,huh kyllä on paikat venähtänyt........mutta ihanaa on ,suosittelen......

      • Anonyymi

        Oon 50 bii mies käytän muutamaa mustaa
        vakituisesti kovan kovia uppoo helposti ja jaksaa.. Vaimo pari kokeili ei tykännä sano nylkyttäjiksi . Kieli muuri vaikuttaa tunteeseen. Kerran sain mustaa naistaTansaniassa ei oikein kiva...parempi savossa syntynyt..ei käynä rytmi yksiin. 20 senttinen musta ohut banaani on paras..miehekle


      • Anonyymi

        Miten saat järkättyä 3-5 äijää kerralla käymään?


      • Anonyymi

        Mä olen Eemil. Käyn lukiota.
        Vanhemmat palkkas mulle yhden musta teekkarin opettaa matikkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä olen Eemil. Käyn lukiota.
        Vanhemmat palkkas mulle yhden musta teekkarin opettaa matikkaa.

        Mulla on sen teekkariopen kaverit mukana. Siis mullakin 3-5 kerralla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla on sen teekkariopen kaverit mukana. Siis mullakin 3-5 kerralla.

        'Laskitko' sisään?


    • Anonyymi

      Kokeile mun kans

    • Anonyymi

      Minä olen kokeillut kolme kertaa mustaamiestä ja jokainen on alkanut tietyssä vaiheessa vaatimaan perseseksiä. Kaluha heillä on iso paneminen ruhjovaa alusta saakka. Herra jumala ; en ole uskaltanut edes ajatella selaisen melan työntyvän anukseeni. Olen yli 50-vuotias nainen ja kokemusta seksistä on suhteellisen paljon, myös peppuseksistä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minulla oli salasuhde mustan nuoren miehen kanssa joka ei ollut todellakaan kiltti ja huomaavainen mutta rakastajana armottomuudessaan juurikin täydellisen ihana jolla ei myöskään ollut mustasukkaisuus ongelmaa, vaan päinvastoin.
      Suhde kuumeni ja kehittyi liiankin seksi pitoiseksi ja nöyryyttäväksi etten kyennyt sitä ylläpitämään etteikö pian se olisi ilmi tullut kaikkien tuntemieni tietoon.
      Mutta jos olet sinkku ja haluat seksiä runsaasti, niin suosittelen!
      N.48

    • Anonyymi

      Anna mustaĺle miehelle persettäs

    • Anonyymi

      Jalat levälleen ja hokkarit kohti kattoa! Musta peli tekee varmasti nannaa.

    • Anonyymi

      Vuokraa sitransoittaja myös.

    • Anonyymi

      Minut ne raiskasi ilman lupaa

    • Anonyymi

      Oli ihana antaa mustalle miehelle, mutta kannattaa alkuun jutella vähän että mistä tykkään ja muutenkin pelisäännöistä. Mulla on yksi kokemus ja tämä oli tosi himokas, piti tehdä se monta kertaa ja eri asennoissa ja eri paikoissa. Hän tykkäsi puhua tuhmia. Oli myös tosi kovaa kyytiä, vähän liiankin. Ei suostunut käyttämään kortsua, koska hänen mukaansa on niin kiihottavaa ajatella että nainen tulee raskaaksi. Piti myös pyllystä niin meni siinä sitten samalla peppuneitsyyskin. Oli alkuun iso yllätys kun mitään varoittamatta laittoi sormen pyllyyn lähetyssaarnaajassa. Katsoi syvälle silmiin ja samalla hyväili käsillään joka paikasta ja sitten sinne pyllyyn se sormi päätyi. Myös suihin piti ottaa, myös suoraan pyllystä. Ei ollut kunnioittamisesta oikein puhettakaan. Oli se toisaalta ihanan kiihkeää. Illan ja yön aikana hän komensi minut pylly pystyyn monta kertaa. Välillä tuli sormea, välillä kieltä ja välillä kyrpää molempiin reikiin. Myös lähteminen oli vähän hankalaa, hän koitti vähän estellä. Tässä kuitenkin tunsin itseni haluttavaksi ja sainkin monen monta orgasmia, myös muutaman isomman kuin koskaan ennen taikka jälkeen. Oli ihana kun tuli sellainen tunne että nyt ei kestä enää, yrität jotenkin vähän työntää toista pois, mutta tajuat että hän ei lopeta ja sitten tulee vain ihan valtava koko kehoa järisyttävä orgasmi… Että tekisin kyllä saman uudestaan, vaikka siinä olisi nämä muutama ikävämpi juttu myös. Olisi ihana taas pyllistää mustalle miehelle.

    • Anonyymi

      Olin tyttöystäväni kanssa päivätansseissa, viereisessä pöydässä oli kaksi tummaa miestä, sain tanssia heidän kanssa tunsin heti vetoa toiseen mieheen olin hermostunut tanssin aikana tanssi aika hyvin suomalaisia tansseja kun otti lähelle hitailla tunsin rinnoissa heti kiihoitusta painauduin lähelle sievästi ote kiristyi tunsin pitkän kalun painavan lantiota vapisin oikeasti katsoi ja kysyi pelottako kuiskasin ei annoin lantion koskea kaluun tansittiin toista kappaletta kuiskas olet haluttava puristin olkapäästä hieman ja antauduin tunteeseen huomasin keinun kalua vasten tansiin loputtua menin pöytään, kaverini kuiskas heti sulla haluttaa näin kun tansitte, sanoin mieheni tulee hakemaan mitä teen. Sanna sanoi ota puhelin numero.
      Mieheni tuli ja lähdettiin meille, myös mieheni joi viiniä ja houkutteli tanssimaan ravintolaan, sanoin en jaksa olin jo tansseissa. Sanna kuiskas saanko minä lähteä kaveriksi niin pääset kuiskas vielä saanko imeä miestäsi palkaksi puristin kädestä kuiskasin saat mitä vaan Sanna sanoi menee myöhään haittaako sanoin viestitä minulle. Reilu tunti ja lähtivät tiedän mieheni pitää Sannasta kertoi kerran että on kauniit rinnat ja pylly kun kysyin mielipidettä.
      Soitin Javierille, pyysi hotelliinsa tuli alas vastaan kun päästiin huoneeseen Javier suuteli heti vapisin halusta painoin lantion häpyä vasten kuiskas haluat kuiskasin halun ja paljon Javier avasi leningin ja puotti lattialle olin vain pitsi housut jalassa ja suutelin avasin samalla housujen vyön ja housut putosi alas painauduin pitkää kalua vasten kävelin takaperin sänkyä kohti kalun hangatessa minua,
      Kaaduin sängylle huulet oli heti vatsalla sain pikku suudelmia koko ajan houst laskeutu pois kieli työntyi voimakkaaasti sisään olin ihan selkä kaarella tunsin että en ole koskaan ollut niin valmis vapisin ja pyysin ylös päin tuli suudellen rinnoille olin saada jo rintojen kosketuksista orgasmin tunsin kalun huulilla ja voi luoja se oli paksu kun se työntyi sisään kiljuin onnesta halusin sitä vaan syvemmälle kun se oli pohjassa vapisin ja pyysin sievästi keinuin melkein tajuttomana kalun käsittelyssä jo muutaman painalluksen jälkeen tuli huusin ja vedin sisään mustista pakaroista Javier kuiskas olt ollut ilman pitkään vapisin ja kuiskasin liian pitkään Javier kään si minut päällensä nännit oli herkällä tuntui että vaikka kuinka puristaa niitä haluan lisää kalu ei sopinut kokonaan sisään vaikka kuinka yritin Javier kuiskas haluatko paljon sisään sanoin haluan ja monesti en olisi voinut lopettaa misstään hinnasta, yhtä äkkiä tunsin kädet lantiolla Javierin kaveri oli takana säikähdin Javier piti lantiosta kiinni ja pani voimalla toiset kädet hyväili rintoja sormi hieroi limaista pyllyä ja painui sisään laukesin heti hurja tunne supisti pillua ja pyllyä lysähdin Javierin päälle tunsin kalu hieroi pyllyä olin niin väsynyt että en varonut liukas kalu painui hiljaa sisään olin täynnä molemmat liikkui hitaasti nousin käsien varaan sain huulet rinnoille siinä olin kahden pantavana huima tunne levisi alapäähän molemmat reijät sykki lujaa Javier laukesi tuli kuumaa spermaa ja paljon toinen laukesi pyllyyn ja toi pyyhkeen avuksi.
      Noustiin ylös toinen oli kuulema Javierin veli. juotiin jonkin verran ja Javier kaatoi sängylle ja nousi päälle annoin kuin kiimainen lutka panna kohta olin kontallaan ja imin veljen kalua Javir laukasi sisään veli siirtyi tilalle pani muutaman työnnön ja pani pyllyyn Javier sanoi veli on homo olin pylly pystyssä ja annoin naida kiihotti hirveästi tieto kalu on nainut miestä molemmat nai kahdesti. Sanna vietitti ihana kalu ja iso miehesi nai minua kuin huoraa kuiskii haluatko vai panenko , sori sanoin pane väkisin huusin kuin hullu kun minua raiskattiin hevosen kyrvällä . PS ei kiire ollaan teillä.
      Kävin Javierin kanssa alhaalla siiderillä ja tupakalla Javier kysyi oliko väärin kun en kertonut veljestä sanoin ei ollut se oli ihanaa oikeastaan koko ajan. Noustiin ylös Javier riisui minut veljelleen silloin kiihotuin heti olin heidän huorana pillu valui kovemmin kuin koskaan sain taas molemmilta. Kävin suihkussa ja sovittiin että tavataan.
      Meni kotia hiljaa sisään kuulin heti Sanna kiljahdukset kuiski miehelleni pane pyllyyn pane, kunnon kiljahdukset kun kalu painui sisään, Kuntelin olo huoneessa kuinka kiimasena naivat.
      Riisuin ja menin alasti sängyn viereen mieheni säikähti kysyin Sannalta naiko ihanasti Sanna pyysi viereen ja suudeltiin ensi kerran mieheni nai Sannaa imin aj suutelin Sannan rintoja toisella kädellä hieroin pillua Sanna vapisi ja huusi laskeuti päälleni kuiskas se sykkii vieläkin sisään, kuiskas saitko kuiskasin kahta ja molempiin reikiin sain kielarin ja pitkän. Kun istuttiin keittiössä mieheni oli vähän hämillään sanoin Sanna on pitkään halunnut imeä sun kyrpää ja pidin pöydän yli sitä kädestä, Sanna hymyili ja laskeutui pöydän alle näin silmistä että imee kalua puristin kädestä kuuli välillä uurk kun otti syvälle kohta tunsi kädet jaloillani ja huulet pillussa levitin jalat levälleen...

      • Anonyymi

        Tuntui oudolta pillu leveni ja leveni Sanna työnsi sormia supussa pilluun kiljuin himosta kun koko nyrkki meni sisään ja se pyöri vähän oli yhtä hullu tunne kuin iso musta kyrpä nai kiljuin ja tulin pissaa lensi pöydälle ja Sannan päälle vapisin pitkään Sanna nousi ja vei suihkuun.

        Kun tultiin suihkusta keittiöön mieheni työnsi Sannan pöydälle suutelin Sannaa katsoin kalu oli kiiltävä ja tosi kovan näköinen runkkasin sitä vähän ja ohjasin kalua sisään Sanna kiljui imin nännejä ja suutelin kuiskas korvaanälytöntä e oli uskonut suutelin kielarin puristin kalun juuresta Sanna kiljui luoja se paisuuu mieheni laukesi tunsin kuinka sperma meni sisään.
        Sanna masi huokaillen pöydällä painoin mieheni pään piilluun kuiskasin nuole huoran pillusta kaikki suukotin Sannaa Sanna kuiski korvaan huoraa ihanaa olla huora kuiskasin eikö olekkin sain mustaa olin huora Sanna alkoi vapisemaan ja sai toisen orgasmin.
        Siirryttiin makuuhuoneeseen nukuimme mieheni kainalossa, unessa mieheni kuiskasi saanko panna Sannaa kuulin kun alkoivat naimaan en edes kääntynyt nukahdin.

        Seuraavana päivänä mieheni kysyi kun makoiltiin mistä se kiima? mietin hetken ja sanoin annoin kahden miehen naida kolmesti molempien, hyväili pikkarien päältä onko hellä nauroin ei on kiima mieheni nousi ja pani kiljuin kiimasta kysyin olenko huora painoi syvälle, no miltä tuntuu huusin olen olen.
        Tämä paranti meidän suhdetta ja Sana on joskus mukana kun sen mies on kuulema vähän nössä mutta mukava ja Sanna ei halua sen tietävän kuinka himokas on ja porno.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe