Mikä olikaan se aika, jonka jälkeen Hotmail-tili sulkeutuu automaattisesti, ellei sitä ole käyttänyt?
Hotmail
en muista..
10402
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 10
Vanhimmat
Nosto.
Kukaan ei edelleenkään tiedä?
Kotvanen.
Enpä tiedä. Mulla on yks hotmail-tili jota en muista käydä katsomassa, tais olla kolmekin vuotta väliä kun kurkkailin sitten kerran, tili oli kyllä olemassa mutta postit kadonneet joten ei se kokonaan katoa ihan hetkessä.
Ennen, kauan kauan sitten, se deaktivoitui kuukauden käyttämättömyyden jälkeen, jolloin kaikki viestit katosivat eikä siihen enää voinut lähettää uusia, mutta tuo ei pidä enää paikkansa.
Nykyisestä käytännöstä voisi tietysti kysyä suoraan Hotmaililta, mutta deaktivoitumisaika on joka tapauksessa nykyään niin pitkä, että sillä ei liene merkitystä käytännön kannalta.
deaktivoitui = uusiutui itsestään?
deaktivoitua=poistua käytöstä, muuttua ei-aktiiviseksi, passivoitua
Ennenmuinoin Hotmail-tili piti kuukauden käyttämättömyyden jälkeen aktivoida uudelleen kirjautumalla sinne. Kaikki vanhat viestit hävisivät, samoin (muistaakseni) lähetettyjen viestien tiedot. Yhteystietojen katoamisesta en muista, kaipa nekin menivät.
Se on kuukausi jos et käy postilla ,tili ei häviä pois .Kannattaa kerran kuukaudessa vilasta niin pysyy toimivana.Voishan ohjailla ja keskittää kaikki yhdelle sähköpostille.
Hotmail tilin sulkeminen
Turvallisuussyistä ainoastaan voimassa olevan Windows Live ID tilin haltija voi sulkea Hotmail tilin.
Tee seuraavat toimenpiteet Hotmail tilisi sulkemiseksi.
1. Mene Sulje Tilisi sivulle
2. Kirjaudu sisään käyttämällä Windows Live ID sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
3. Valitse “sulje tili”
Huomaa että toimenpide ainoastaan lopettaa sähköpostipalvelun Windows ID tilillä. Windows Live ID pysyy aktiivisena ja poistetaan vasta 365 päivän päästä jos tilille ei ole kirjauduttu. Jos haluat että Windows Live ID poistetaan, niin käytä toista Windows Live ID tiliä Windows Live palveluihin.
Viimeisen päivityksen aika: 18. toukokuuta 2011 20:31
...9 kk siitä, kun sinne ei oltu kirjauduttu hyllytettiin niin, ettei se vastaanottanut viestejäkään ja siitä 3 kk kun se lopullisesti suljetaan.
Eli vuodessa on poistettu, jos et kirjaudu sisään.