Varoitus STUDIO TRIMMIX:stä

nannasanna1

Etsin pennulleni trimmaajaa, ja huonoksi onnekseni (ja pennun) päädyin Turkulaiseen StudioTrimmix nimiseen yritykseen.
Vastaanotto oli suorastaan järkyttävä!! Koira merkkasi (mitä nyt pentu merkkaa) jalkakäytävälle lähelle liikkeen ovea, niin siitä se alkoi...huuto jatkui ja jatkui vielä sisälläkin.
Otteet olivat trimmauspöydällä sellaista suoranaista repimistä pannasta pennun pää maahan..tyyliin ja meille sano että 2h ja tervemenoa..huh hu
No tässä vaiheessa pentu tärisi ja oli täysin onneton..otin pennun kainaloon mikä sekin vaati tietyn projektin koska nainen sanoi että pentu JÄÄ TÄNNE koska olette varanneet ajan..huh hu. Onneksi mieheni oli mukana ja ilmoitti että päästä irti koirastamme, kiitos!! Nyt sitte tuli lasku perään 70h, koska aika oli peruuntunut trimmaajasta johtumattomasta syystä!! Just, no oon valmis menemään vaikka käräjille jos tarve vaatii..mut penniäkään en maksa asiattomalle asiakspalvelijalle joka käsittelee koiraa kuin tunteetonta sikaa..tai jotain.

204

19862

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nannasanna1

      Siis lasku oli tietty 70€, eikä 70h:)

    • koiratuote.fi

      koiratuote.fi

      • en suosittele

        En suosittele. Eikös tämä ole juuri se ´nettikauppa´????????


    • ....

      Kuulostaa niin tutulta. Itse en kyseiseen liikkeeseen koiraani veisi, jos omistaisin trimmattavan rodun. Mutta enempää en viitsi tässä sanoa, kun netissä nyt ei voi mitä vain kirjoittaa, ettei tule itselle hankaluuksia.

    • reiijo45

      Voit tehdä valituksen kuluttajaneuvontaan huonosta asiakaspalvelusta ja kysyä mitä moisesta pitäisi aatella. Tuleepa merkintä firman tietoihin. Tai voit sanoa firmalle että otat yhteyttä kulutusneuvontaan jos hakee maksua peruuntuneesta ajasta.

      En usko että tuollaisessa tapauksessa sinun edes lain mukaan pitäisi maksaa. Koska peruutit ajan koiran pelon ja huonon kohtelun vuoksi. Eli ei ollut sinusta vaan trimmaajasta johtuva syy.

      Jos alkaa karhuamaan niin ota tuonne yhteyttä ensin. Äläkä maksa. Jälkikäteen ei maksua voi takaisin niin helpolla periä eli ota ensin yhteyttä kulutusneuvontaan ja jos he kaikesta huolimatta vaativat sinua maksamaan on sitten eri asia kannattaako jatkaa.

      • nannasanna1

        Juu, en todellakaan aijo laskua maksaa...ainakaan kovin suosiolla.
        Oli laittanut jo perintätoimiston asialle...vaikka ei edes muistutus laskua ollut lähettänyt...siellä oli kuitenkin asiansa osaavia ihmisiä ja he pyytävät parempaa selvitystä trimmaajalta johon me saamme sitten antaa vastauksen..mielenkiintoista.
        Olen itsekkin nyt kuullu jälkeenpäin että muillakin vastaavia kokemuksia...
        Ja kiitos vinkistä...muutenkin ajattelin että miten ihmeessä kyseinen trimmaaja käsittelee koiraa kun omista Ei saa olla missään nimessä paikalla..huh hu toisaalta en edes halua tietää..


    • .......

      Mutta mitä tulee "pennun merkkaamiseen", niin en ymmärrä yhtään, mistä on kyse? Kun se koira ei kuseskele, varsinkaan merkkaa, jos on opetettu., että joka paikkaan ei kuseskella.

      Itse koiran kohtelu on kyllä ollut törkeää, jos tarinasi paikkaansa pitää. Omani menee trimmaajalleen aina häntä heiluen ja mielellään. Vaikka trimmaaja ei sitä varsinaisesti puolelleen yritä voittaakaan. Nostan pöydälle, ja koira trimmataan, itse trimmaaja tekee työnsä aika ilmeettömästi ja eleettömästi, ja olen koiran kanssa paikalla. Ja näin ollen, en voi kuin uskoa trimmaajan ammattitaitoon, vaikka hän ei todellakaan rapsuttele ja liehittele koiraa. Väkivaltaa ei tarvitse käyttää. Ei edes painostusta. Koira ilmeisesti kuitenkinbtuntee olonsa melko mukavaksi, ei kai se muuten niin innoissaan olisi trimmaajalle pääsystä :)

      Itse maksaisin kyllä suosiolla, mutta etsisin jatkossa kunnon trimmaajan. Vain hyvän palvelun saanut palaa uudelleen, ja ilman asiakkaita yritys kuolee varojen puutteeseen. Tuon summan takia en ottaisi riskiä, että joutuisi itse vaikeuksiin. On niin paljon parempiakin tapoja vaikuttaa asioihin.Kuten juuri nämä keskustelupalstat.

      Toisaalta, olen nähnyt niin paljon pumpulissa kasvatettuja koiriakin, että en itse usko kaikkia tarinoita ihan suoriltaan. Olette varanneet trimmauksen, ja veikkaanpa, ett' sen myös maksatte, ennemmin tai myöhemmin. Vapaaehtoisesti taikka väkisin. Paha kello kauas kuuluu jne... Ilamn yhtäkään asiakasta ko. yritys ei pitkään elä. Valitettavasti koiranne joutui kärsimään, mutta tämä viestinne ehkä suojaa muita samalta kohtelulta.

      Huom, en millään lailla hyväksy koirien kaltoinkohtelua, mutta olen vain realisti. Vaikutusmahdollisuudet ovat ihan muualla kuin oikeustaistelussa. Sosiaaliset mediat ovat hyvä äänitorvi :)

      • efesfesf3wr23feff

        Ei sitä koiraa kyllä voi aivan noin vaan opettaa olematta merkaamatta tiettyihin ihmisille tuttuihin paikkoihin. Ei koira erota ollaanko trimmausliikkeen ovella vai jossain muualla.


      • Ihmett...ee
        efesfesf3wr23feff kirjoitti:

        Ei sitä koiraa kyllä voi aivan noin vaan opettaa olematta merkaamatta tiettyihin ihmisille tuttuihin paikkoihin. Ei koira erota ollaanko trimmausliikkeen ovella vai jossain muualla.

        Totta. Jo kaduilla kulkiessaan, etenkin keväisin lumien sulaessa, huomaa että koira ei todellakaan katso mihin ulosteensa pudottaa. Niin on kauheassa sotkussa kadun varret, miten ihmeessä voi olla ihmisryhmä joka nauttii moisesta törkystä? Muutenhan he siivoaisivat törkyn pois.


      • Taitaa kuulehan
        Ihmett...ee kirjoitti:

        Totta. Jo kaduilla kulkiessaan, etenkin keväisin lumien sulaessa, huomaa että koira ei todellakaan katso mihin ulosteensa pudottaa. Niin on kauheassa sotkussa kadun varret, miten ihmeessä voi olla ihmisryhmä joka nauttii moisesta törkystä? Muutenhan he siivoaisivat törkyn pois.

        se sotku olla peräisin juoppojen jätöksistä. Kyllä kesäsunnuntaisinkin aamusella kummasti vaan leijuu kaupungin kaduilla vieno ihmispissin haju. Ellet sitä tunnista, niin taidat olla tupakoitsija joka menettänyt hajuaistinsa. Ja voi sitä virtsatonavien määrää joka hiljaa virtaa alamäkeen kohden viemäreitä.


      • EiJuopoillekoiraa

        Just, just. Kaikki koirankakat ja kuset on juoppojen jätöksiä! Onko koiranomistajat muka kaikki juoppoja? Tätä en tiennytkään. :D


    • ............

      Kyllä se on ihan helppo homma opettaa koira siihen että niihin taloihin ja joka helkkarin postilaatikkoon ei tarvitse merkata. Jo pentuna tietyt pissipaikat, ja sitten kun alkaa varsinainen merkkailuikä, koira osaakin jo sen "ei pissitä siihen"-kiellon. Ei tullut mielleenkään, että pitäisi opettaa tunnistamaan vain trimmauspaikka, tarkoitinkin yleisemmin niin, että tuollaisiin paikkoihin ei kuseskella. Jos koira ei vielä osaa sitä, niin olisi korkea aika alkaa opettelemaan. Tosin aloittajan tapauksessa se pikku asia tuskin olisi lopputulosta muuttanut mihinkään, trimmaaja olisi ollut varmaan muutoinkin omituinen :)

    • merkkailee?

      Kyseessä taisi olla pentu, jos nyt osasin oikein lukea.. Pennut pissailee mihin huvittaa, kyllä ne oppii ajan kanssa. Pennulta ei voi odottaa eikä tarvikkaan, vielä oikeaoppisia pissatapoja.

    • koirallinenmyös

      No olipas aika erikoinen trimmaaja!... siinä vaiheessa kun aletaan huutamaan, jokin on mennyt metsään ja pahasti...

    • kiinnostunut tästä

      hei, aloittaja! kerrothan tänne, että miten sinun tapauksessa kävi, perittiinkö vaiko peruttiinko maksu?

      • nannasanna1

        Heippa, eli ei jouduttu maksamaan...sen jälkeen kun perintätoimisto pyysi tarkennusta kyseiseltä trimmaajalta..asia jäi siihen.
        Eli oikeus voitti;)


      • huolestuja
        nannasanna1 kirjoitti:

        Heippa, eli ei jouduttu maksamaan...sen jälkeen kun perintätoimisto pyysi tarkennusta kyseiseltä trimmaajalta..asia jäi siihen.
        Eli oikeus voitti;)

        Kiitos että kerroit miten asiassa lopulta kävi! Onnittelut samalla siitä että kaikki kääntyi parhain päin. Vaati aikamoista rohkeutta ottaa asia esille täällä.


    • 56gfgf65

      Älä missään tapauksessa maksa!
      Lähditte pois trimmaajan ammattitaidottomuutta eikä se ole silloin teidän syy!
      Nyt vain nostat kunnon mekkala asiasta että saadaan taitamattomat vastuuseen!

    • uteliaskin

      Kysyisin vaan että onko tämä asia ratkenut jotenkin?

      • Anonyymi

        On ratkennut ja vastattukin tossa ylempänä, ottaa silmän käteen ja katsoo...


    • Studio Trimmix

      Tämä kirjoitus on suoraa panettelua, revitty asianyhteydestä.

      Yritykselle on aiheutettu taloudellista vahinkoa ja omistaja on haukuttu pystyyn jo ennen trimmausta.
      Ei kannata uskoa kaikkia, mitä kirjoitetaan.
      Tervetuloa tutustumaan yrityksen toimintaan henkilökohtaisesti.

      • 13+13

        Mahdollisista panetteluista ja asiayhteyksien repimisistä huolimatta tässä näemme erinomaisen esimerkin miten paljon vahinkoa yksikin tyytymätön asiakas pystyy saamaan yritykselle aikaan. Kannattaisi kunnianarvoisan yrittäjän nyt hiukan vastaisuudessa kiinnittää huomiota asiakaspalvelun laatuun eikä alkaa sitten nillittään kun vahinko on jo tapahtunut. Ei luulisi olevan vaikea päätellä että ihminen joka on lähestymässä liikkeen ovea koiran kanssa, niin siinä on potentiaalinen asiakas.


      • 14+9

        Revitty asiayhteydestä? Eiks ne tulleetkaan sinne? Vai mitä sä tarkotat???


    • Studio Trimmix

      Miten olisi, jos asiakkaatkin välillä kunnioittaisivat yrittäjiä?
      Yrittäjän ei tarvitse omalla työpaikalla sietää asiakkaiden koirien kusemista ja kakkaamista suoraan etuovelle ja kuunnella rasistista haukkumista humalaisilta asiakkailta.

      Trimmaaminen on erittäin raskasta ja vaativa työtä. Sen tietää jokainen, joka itse edes kerran kokeillut. Laskutus menetetystä ajasta on yleinen käytäntö niin lääkärillä kuin lakimiehillä.

      No, jotakin positiivista sittenkin on.
      Yritykseni on saanut paljon huomiota, ja uskon että fiksut ihmiset päättävät itse mihin uskoa.

      Asiasta on ilmoitettu poliisille.

      • 14+7

        Noniin, arvoisalla yrittäjällä on nyt sitten tämän saamansa huomion ansiosta elämänsä tilaisuus puhdistaa maineensa. Hienoa =) Edessä on kova kuitenkin kova savotta joten kannattaisi nyt pitää heitä jotka mahdollisesti saat, kuin kukkaa kämmenellä. En ehkä kuitenkaan näkisi mitään poliisitutkintaa parhaana mahdollisena keinona lisätä positiivista luottamusta yritykseesi.

        Tiesitkö, tai oletko muuten huomannut, että asiakas joka kunnioittaa yrittäjää, maksaa laskunsa ja tulee toistekin sekä edelleen kertoo positiivisista kokemuksista ystäväpiirilleen. Tämä kuitenkin edellyttää että yrittäjä käyttäytyy siten että ansaitsee asiakkaan kunnioituksen.

        Sitä(kunnioitusta) ei ansaita ärisemällä ohikulkijoille, ei vaikka kuinka olisi raskasta työtä. Jos työtään ei jaksa enää tehdä, silloin on usein parempi katsella muita hommia. Tai ottaa vapaata ja mennä metsään hakkaamaan muutama motti halkoja kunnon kohottamiseksi. Tai käydä vaikka oopperassa kuuntelemassa Aidaa sielun virkistämiseksi.

        Mutta toivottavasti positiiviset odotuksesi nyt sitten täyttyvät. Mieti kuitenkin neuvojani. Ok?


      • gjh700

        Minusta ensimmäinen ja erittäin vakavasti otettava hälytysmerkki on, että omistaja ei saa olla läsnä. Miksi ei? Ehkä yksi prosentti trimmattavien koirien omistajista on niin äärimmäisen yliherkkiä, etteivät kestä nähdä trimmausta. - Jos pentu pissi paikan ulkopuolelle kadulle, niin so what! Se on vasta pentu ja opettelee koirien käytöstapoja! Jos kakki, asiakaspalveluhenkilön olisi pitänyt ystävällisesti tarjota koirankakkapussi ja pyytää nätisti siivoamaan. Juttu olisi ollut sillä selvä!

        Jos Trimmixin asiakaspalveluhenkilö pitää työtään "erittäin raskaana ja vaativana", hänen sietäisi kyllä harkita asia uudestaan tai suoralta kädeltä vaihtaa alaa johonkin sellaiseen, missä ei olla tekemisissä sen enempää eläinten kuin ihmistenkään kanssa. Nykyisessä työssään häneltä ilmeisesti vaaditaan ihan liikaa, resurssit eivät yksinkertaisesti riitä.


      • Anonyymi

        Eikö se oo teijän duuni siivoon ne paskat ja ymym ym sieltä vaikka koira tekeeki? Ohhoh valoja päälle mitä lääkäreitä te ees ootte


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö se oo teijän duuni siivoon ne paskat ja ymym ym sieltä vaikka koira tekeeki? Ohhoh valoja päälle mitä lääkäreitä te ees ootte

        Mitä oon täs lukenu kaikkien arvosteluita ja kommentteja niin en kyllä suosittele tätä paikkaa kenellekään!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä oon täs lukenu kaikkien arvosteluita ja kommentteja niin en kyllä suosittele tätä paikkaa kenellekään!!!!

        Jaan tän myös monessa ryhmässä että loppuu tollanen eläinten kohtelu! !!


    • selvyyttä kaivataan

      Studio Trimmixille: Mitä tarkoitit tällä: "Tämä kirjoitus on suoraa panettelua, revitty asianyhteydestä" ?
      Tarkoitatko, että tämän ketjun aloittaneen henkilön kertomat asiat ovat sinunkin mielestäsi todella tapahtuneet? Haluaisitko selvittää tilanteen nyt tarkemmin? Että mikä on se oikea asiayhteys? Mielestäni tämän selvittämiselle olisi todella tarvetta.

      • Anonyymi

        Kato päivämäärää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kato päivämäärää

        Ja lue nää jutut ni oot perillä ;)


    • avantis

      Minä taas olen saanut erittäin hyvää palvelua Studio Trimmixistä. Vein koirani jo pentuna ensimmäiseen trimmaukseen. Koira menee iloisesti sisään ja on trimmattavana kuin kotonaan. Olemme saaneet hyviä neuvoja niin ruokinnasta, turkin hoidosta, kuin käytöstapojen opettelustakin. Saamissamme näyttelyarvosteluissa mainitaan aina koiran hyvässä kunnossa oleva turkki. Kun ihminen hankkii koiran, pitäisi tarkkaan miettiä, jaksaako myös hoitaa esim. pitempikarvaisen koiran turkin. Toiset rodut vaativat myös paljon liikuntaa, se on koiran terveyden kannalta tärkeää.Viitaten tällä palstalla käytyyn keskusteluun, tuntuu uskomattomalta tuollaiset väitteet kyseisestä yrittäjästä, varsinkin kun itselläni on erittäin hyvät kokemukset koiramme hoidosta.Suosittelen aina kaikille oman koiramme trimmaajaa. Harvemmin näkee yrittäjää kiitettävän tälläisillä keskustelupalstoilla. Harmittaa tämänkaltainen kirjoittelu yrittäjästä, joka tekee hyvää jälkeä koiramaailmassa.

      • Anonyymi

        Niin kai ku on pentu. Jos aggressiivinen niin laitetaan köysiin ja kauluri päähän. Hullua


    • 1+3

      Hassua kuinka toiset ihmiset antavat auliisti neuvoja koirien lihavuuksista ja yleensä neuvojien omat koirat ovat ylilihavia. Sama pätee koirien kouluttamisessa.
      Yleensä näiden "kouluttajien" koirat juoksevat rähisten milloin minkäkin ajoneuvon tai äänekkään pelin perään. Ja sitten huudetaan koirille naama punaisena että ei sitä tai tätä. Samaiset ihmiset pitävät itseään siten kouluttajina.
      Edellä kerrottu tapaus on vain havaintoja monista kouluttajista jotka pitävät itseään kouluttajina vailla minkäänlaista osaamista. Kyseiseen tapaus ei liity edellä kerrottuun.

      • 4+1

        Jos tämä ei kerran liity mitenkään edellä kerrottuun, niin miksi laitoit viestisi tänne? Ehkä parempi olisi ollut aloittaa uusi ketju...


      • kikkelitonttu
        4+1 kirjoitti:

        Jos tämä ei kerran liity mitenkään edellä kerrottuun, niin miksi laitoit viestisi tänne? Ehkä parempi olisi ollut aloittaa uusi ketju...

        Haluan vain osallistua!


    • :(((
    • Yli 30v yrittäjänä

      Niitä huonoja päiviä kyllä yrittäjällekin riittää, mutta jos haluaa että jatkossakin on asiakkaita voita leivälle tuomaa, niin kiukun purkaukset kannattaa suunnata muualle kuin asiakkaaseen.
      Eipä ole tullut mieleenkään että jostakin asiakkaasta rupeaisi nauramaa toisten kanssa ja vielä kehuisi täällä julkisesti.
      Käytöstavat ovat sallittuja

      • avantis

        Niin, yrittäjänä olen ollut myös tovin, yli 20 vuotta, ja täytyy sanoa että monenlaista asiakasta on kohdalle sattunut. Olen suorasanainen, sanon jos on sanottavaa, asia vain on niin, että nauraa on monille typerille asiakkaille saanut. Kun oikein korpeaa, niin nauru parantaa kummasti. Jotkut asiat eivät murehtimalla parane, nauru pidentää ikääkin. Maailman sivu on hankalat asiat naurettu unohduksiin ja sielun haavat on saaneet ruven päälleen. Kun yrittäjäystävieni kanssa tavataan, vaihdetaan kuulumiset ja nauretaan, milloin mistäkin, casetkin käsitellään vedet silmissä nauraen. Olen just sellainen kuin olen, en hymistele enkä nuoleskele ikävän asiakkaan kanssa. Ikävä asiakas saa mennä, ja pysyäkin poissa, ei niitä kukaan kaipaa. Mukavia asiakkaita riittää ja niistä saan voimani.


    • Tyttö ja koira

      Moikka! Minulla on myös Studio Trimmixistä erittäin huonoja kokemuksia. Vein vuoden ikäisen pentuni trimmaajalle ja saimme aivan samanlaista kohtelua mitä keskustelun aloittanut kertoo. (Se ei siis ole tarua, myös tuttavani ovat kokeneet Trimmaajan käyttäytymisen asiattomana.) Me emme saaneet jäädä odottamaan edes odotusaulaan trimmaamisen ajaksi (Silloin olisi pitänyt jo hälytyskellot soida!!!). Sinisilmäisenä odotimme 3 tuntia muualla ja noudettaessamme koira oli suoraansanottuna sekaisin kauhusta. Emme saaneet minkäänlaista kuittia/tositetta n. 200e arvoisesta käynnistä. 2-3 päivää trimmaamisen jälkeen koiran korvan taakse kehkeytyi valtava märkäpaise, josta koira joutui tiputukseen ja 3 vkon antibioottikuurille. Märkäpaise levisi ympäri kehoa, ja iho-ongelmat ovat jatkuneet 4kk. Koira aikaisemmin siis oireeton ja terve.
      Kauhukseni löysin myös Studio Trimmixin nettisivuilta koiramme kuvan, jossa trimmaaja pilkkasi meitä omistajia.

      Studio Trimmixillä ei ole niin hyvä maine, mitä sivuillaan ilmoittaa. Harmikseni en tajunnut tutkia firman tietoja ja asiakkaiden kokemuksia vaan luotin sinisilmäisesti meitä lähimpään trimmausfirmaan.. Olen todella pettynyt ja pahoillani koiran ihosairaudesta. :/

      • aika hurjaaa luettav

        https://www.facebook.com/pages/Studio-Trimmix/103704139663880


        kaunis cockeri sulla !! Reikäjuustona löytyy tuolta facesta.

        Huonosti leikattu kaikki hapsut pois, joista cockerin tunnistaa, eli oli sitten vedetty klaniksi vain.......olin järkyttynyt kun noita cockereita muutenkin katsoin....
        Itselläni on 3 jenkkiä ja ne vasta töitä teettävät.
        Tuollaisena ei niitä voisi ikinä kuvitella trimmaavansa........


      • hyi mikä paikka!

        " 2-3 päivää trimmaamisen jälkeen koiran korvan taakse kehkeytyi valtava märkäpaise, josta koira joutui tiputukseen ja 3 vkon antibioottikuurille. Märkäpaise levisi ympäri kehoa, ja iho-ongelmat ovat jatkuneet 4kk. Koira aikaisemmin siis oireeton ja terve. "

        Mikä lienee ko paikan puhtaus taso? dinfioidaanko siellä välineitä riittävästi ja joka asiakkaan jäljiltä vai käytetäänkö likaisia välineitä.

        Eipä tulisi mieleenikään viedä lemmikkiäni kyseisen ihmisen käsittelyyn.. hyh hyh.


      • korjaus....
        hyi mikä paikka! kirjoitti:

        " 2-3 päivää trimmaamisen jälkeen koiran korvan taakse kehkeytyi valtava märkäpaise, josta koira joutui tiputukseen ja 3 vkon antibioottikuurille. Märkäpaise levisi ympäri kehoa, ja iho-ongelmat ovat jatkuneet 4kk. Koira aikaisemmin siis oireeton ja terve. "

        Mikä lienee ko paikan puhtaus taso? dinfioidaanko siellä välineitä riittävästi ja joka asiakkaan jäljiltä vai käytetäänkö likaisia välineitä.

        Eipä tulisi mieleenikään viedä lemmikkiäni kyseisen ihmisen käsittelyyn.. hyh hyh.

        siis desinfioidaanko


      • ammattitaitoako????
        hyi mikä paikka! kirjoitti:

        " 2-3 päivää trimmaamisen jälkeen koiran korvan taakse kehkeytyi valtava märkäpaise, josta koira joutui tiputukseen ja 3 vkon antibioottikuurille. Märkäpaise levisi ympäri kehoa, ja iho-ongelmat ovat jatkuneet 4kk. Koira aikaisemmin siis oireeton ja terve. "

        Mikä lienee ko paikan puhtaus taso? dinfioidaanko siellä välineitä riittävästi ja joka asiakkaan jäljiltä vai käytetäänkö likaisia välineitä.

        Eipä tulisi mieleenikään viedä lemmikkiäni kyseisen ihmisen käsittelyyn.. hyh hyh.

        Järkytys katsoa, koneella ajettuja cockereita.
        Vaikka kuinka omistaja pyytää kesätukkaa kotikoiralle, niin saksilla saa paremman jälken kuin koneella vedetyllä...........hirveetä.
        Tuli kyllä itku silmään kun katsoi noita "koti cockereita", korvien ihanat hapsutkin lyhennetty minimiin...........

        Ja turun paras trimmaaja............joopa joo..............


    • kikkelitonttu

      voi hirmu!

    • olipakerrassaan

      todella hurjia juttuja tässä ketjussa! Ei ole todellakaan helppoa löytää hyvää trimmaajaa koiralleen. Onneksi valinnan tekeminen helpottuu sen ansiosta hieman, kun ihmiset kertovat avoimesti kokemuksistaan. huhhuh!

    • 3+9

      Asia kannatta antaa verottajan tutkittavaksi, mikäli kuittia ei ole annettu. Kaikki toiminta ohi kirjanpidon on laitonta ja ns. harmaata taloutta. Lisäksi asiakkaan oikeusturva on heikkoa kun puhutaan korvauksista ellei ole kuittia näyttää.

    • Studio Trimmix

      Olen tyrmistynyt, mitä ihmisten turhamaisuus, kateus ja vihamielisyys saavat aikaiseksi!
      Melkein näen tietyt henkilöt nimimerkkien takana ja kyllä sääliksi käy, kun elämässä ei ole muuta sisältöä kuin roikkua juorupalstoilla ja jauhaa ... ja jauhaa!

      Pari sana teille, keskusteluun osallistujat.

      Tyytymättömille asiakkaille neuvo: ennen kuin haukutte trimmaajan ja hänen metodejaan pystyyn, kannattaa ehkä kouluttaa tai laihduttaa koiranne, hankkia kynsisakset ja pari kampaa ja edes yrittää tehdä koirienne hyväksi JOTAIN ja ITSE. Niiltä, jotka näkevät vaivaa ja säännöllisesti hoitavat koiriaan, harvemmin kuuluu valituksia.

      Kilpailijat, jotka arvostelevat kovin sanoin minun ammattitaitoani, ja jotka tunnistan nimimerkkien takaa! Te ehkä osaatte tehdä hyvin pari rotua, sitä en kiistä. Minä teen 70 rotua, josta 30 näyttelyyn. Kukaan ei estä myös teitä siirtymästä kotinurkista näkyviin ja pistämään omaa virallista trimmaamoa pystyyn, hommata kalusto ja tilat (ja ruveta maksamaan verot). Kyllä antaisin mielelläni osan asiakkaita pois, mutta ei ole kenelle antaa, eivätkä myöskään asiakkaat haluaa lähteä kun kerran saivat laatupalvelun. Pistäkää siis paremmaksi, tai vähintään yhtä hyväksi kuin Trimmix, ja kun teillä on yhtä paljon työtä kun minulla, niin huomaatte, että aikaa turhaan netissä roikkumiseen ei juuri ole.

      Toistaiseksi jostakin kumman syystä Trimmix on ainoa virallisesti toimiva trimmaamo Turun alueella, vaikka asiakkaita riittäisi kolmelle. Miksiköhän niitä ei ole? Siksikö ettei haluta maksaa veroja?

      Jos asiakas ei huoli kuittia, se ei tarkoita, että kuittia ei ole tarjottu. Pimeällä rahalla ei voi maksaa yrityksen kuluja. Kulut ovat: henkilökohtaiset verot, ALV:it, vuokrat, eläkemaksut, vakuutukset, tarvikkeet, työkalut, ja palkkaakin täytyy vielä saada. Joten jokainen asiakas omalla kohdalla saa päättää, maksaako hän korkeamman hinnan, joka sisältää em. asiat virallisesti toimivalle yrittäjälle vai pimeästi yksityiselle suoraan taskuun. Lienee ei tarvitse ihmetellä missä harmaa talous kukoistaa.

      Niille ”kostoretkiläisille”, jotka käyvät lisäämässä ”pökköä pesään” sanon: hankkikaa elämä ja parempaa tekemistä, teitä käy sääliksi. Se on vaan niin helppo haukkua ja solvata selän takana nimimerkin turvin. Jotkut kirjoittavat jopa kahdella nimimerkillä. Häpeä teille!

      Sattumoisin eksynyttä lukijaa kutsun tutustumaan Trimmixin toimintaan henkilökohtaisesti – totisesti ei kannata uskoa kaikkeen sontaa, mitä juorupalstoilla kirjoitetaan. Kolikolla on aina myös toinen puoli. Kannattaa vilkaista nettisivuiltani Ennen ja Jälkeen – kuvia, niin siitä näkee, millaisessa kunnossa koirat tuodaan trimmattavaksi, ja ehkä ymmärtää, että jotkut asiakkaat saavat kuulla kunniansa, ihan ansaitusti. Koiran hyvinvointi on minulle tärkeämpää kun kiukkuisen asiakkaan mielipide.

      Jotakin hyvää kuitenkin keskustelussa on kieltämättä: Trimmixin nimi on esillä ja toivottavasti tällä on vaikutusta koko Suomen trimmauskulttuuriin. Häiriösoittoja on vähemmän ja hankalat asiakkaat karsiutuvat automaattisesti, mikä kannaltani on erittäin hyvä asia ja ehdottomasti tämän palstan ansio.

      Joten kaunis kiitos kaikille teille, jotka väsymättömästi valvotte tekemisiäni Trimmixin suosio on pysynyt tasaisesti nousussa. Koiria tuodaan trimmattavaksi satojen kilometrien päästä ja jopa ulkomailta (viimeinen tapaus oli Saksasta), myös harjoittelijoita pyrkii tungoksen asti, myös ulkomaalaisia.

      Olen ylpeä omasta syntyperästäni, koulutuksestani, saavutuksistani ja Trimmixistä. Olen myös erittäin ylpeä kanta-asiakkaistani, jotka trimmauksen ja valistustyöni ansiosta ovat ottaneet turkinhoidon ja koulutusasiat tosissaan. Näitä asiakkaita on yhä enemmän! Olen ylpeä myös siitä, että kymmenien koirien elämänlaatu on parantunut huomattavasti, myös muutama koirahenkikin on pelastettu. Tämä on paras kiitos trimmaajalle.

      Ystävällisin terveisin, Studio Trimmix.

      • johan on juttuja!

        Minä taas en tykkää, että revittelet koirat ennen ja jälkeen trimmauksen KOMMENTTEINEEN Fb:ssä.
        Kommenttisi eivät lisäksi ole asiallisia.
        Pitäsi osata pikkuisen harrastaa itsekritiikkiä ja miettiä myös sitä minä kuvan antaa itsestään ulos.

        Oletko lisäksi pyytänyt LUPAA koirien omistajilta, että saat käyttää kuvia FB:ssä. ???????????????????????


        Onneksi en asu turussa, ei tarvitse käyttää koiraa tuollaisessa trimmaamossa
        joka kuvaa koirat ja kommentoi ilkeästi trimmattavat asiakkaansa ja lopuksi:

        Kotikoiran turkin voi AINA ajaa koneella. Sellaista rotua ei olekaan, jonka turkkia ei voisi koneella vetäistä lyhkäiseksi esim.kesähelteille, jos omistaja niin haluaa ja koira ei kulje näyttelyissä..................


      • korjaus............
        johan on juttuja! kirjoitti:

        Minä taas en tykkää, että revittelet koirat ennen ja jälkeen trimmauksen KOMMENTTEINEEN Fb:ssä.
        Kommenttisi eivät lisäksi ole asiallisia.
        Pitäsi osata pikkuisen harrastaa itsekritiikkiä ja miettiä myös sitä minä kuvan antaa itsestään ulos.

        Oletko lisäksi pyytänyt LUPAA koirien omistajilta, että saat käyttää kuvia FB:ssä. ???????????????????????


        Onneksi en asu turussa, ei tarvitse käyttää koiraa tuollaisessa trimmaamossa
        joka kuvaa koirat ja kommentoi ilkeästi trimmattavat asiakkaansa ja lopuksi:

        Kotikoiran turkin voi AINA ajaa koneella. Sellaista rotua ei olekaan, jonka turkkia ei voisi koneella vetäistä lyhkäiseksi esim.kesähelteille, jos omistaja niin haluaa ja koira ei kulje näyttelyissä..................

        Siis nettisivuillasi.....


      • Ystävällisin terkuin

        Mihin helevettiin perustat väitteesi että "Toistaiseksi jostakin kumman syystä Trimmix on ainoa virallisesti toimiva trimmaamo Turun alueella, vaikka asiakkaita riittäisi kolmelle. Miksiköhän niitä ei ole? Siksikö ettei haluta maksaa veroja? " ??????

        Jos sä luulet olevasi ainoa trimmaamon omistaja Turun seudulla, niin olepa hyvä ja tarkista asia uudelleen! Ihan pikaisella haulla löytyy ainakin viisi trimmaamoa TURUN alueella, kaikilla ly-tunnukset.

        Vähän nyt varovaisuutta tuon riehumisesi keskellä. Tuon väitteesi vois tulkita myös niin, että syytät muita trimmaamoja veronkierrosta...


    • kikkelitonttu

      kiitti.

    • ihmettelen suuresti

      Onneksi Turun alueella tosin on muitakin trimmauspalveluita. He eivät solvaa asiakkaitaan nettien keskustelupalstoilla..

      • Mää kans

        ei taida oppia millään...?


      • kikkelitonttu
        Mää kans kirjoitti:

        ei taida oppia millään...?

        Älä vain jätä koulua sitten kesken!


      • Anonyymi

        Ai joku "kuormaauto" trimmaaja??


    • kiinnostunut tästä

      Onneksi tapaus on ratkennut! Minua (ja varmasti montaa muutakin) jäi askarruttamaan, että olisiko ketjun aloittaneella henkilöllä esittää joitain esim. kirjallisesti ilmaistuja perusteita sille, miksi maksua ei lopulta jouduttu maksamaan? ("ei jouduttu maksamaan...sen jälkeen kun perintätoimisto pyysi tarkennusta kyseiseltä trimmaajalta..asia jäi siihen. ") Miten ratkaisu rakentui? Varmasti maksun perumiseen on kuitenkin ollut selkeät syyt, jotka ovat puoltaneet maksamatta jättäneen asiakkaan näkemystä hänen kokemuksestaan Studio Trimmixissä.. Ymmärrän kyllä jos ikävän tapauksen julki tuonut henkilö ei halua lähteä kertomaan asiasta enempää.

      • En ole aloittaja

        mutta luullakseni(koska aitoa tietoa ei ole) tuo perustuu saatavan riitautukseen. Siitä tiedän enemmän. Eli lasku on liian pieni jotta sitä kannattaisi lähteä oikeusteitse perimään.

        Perintätoimisto saa laskun, ottaa yhteyttä velalliseen, joka ilmoittaa syyn riitautukselle ja ettei aio maksaa. Perintätoimisto ilmoittaa velkojalle asiasta ja pyytää ohjeita sekä ilmoittaa hinnan jonka periminen oikeusteitse tulee maksamaan. Nyt velkoja miettii kannattaako muutaman kympin takia ottaa riski siitä että joutuu maksamaan vastapuolen kulut. Yleensä ei kannata, ja siksi tilanne on suomessa se että tämä on kusettajien paratiisi ja yrittäjän painajainen.

        Onneksi valtaosa ihmisistä on silti vielä moraaliltaan kelvollisella tasolla.

        Ja nyt siis en väitä että aloittaja asiakkaana olisi maksusta kieltäytyessään ollut moraaliton. Kyllä tuo Trimmixin toiminta on ollut niin outoa että itsekin vastaavassa tilanteessa menettelisin aivan samoin.


      • koirakuiskaajatar

        älkää riidelkö


    • kiinnostunut tästä

      Kiitos selkeästä vastauksesta! Samoilla linjoilla olen, tosiaan nämä ovat juuri niitä moraaliin liittyviä asioita. Kukin tekee päätöksensä perustuen siihen, minkä kokee kulloinkin oikeaksi.

    • kasvattaja v.1964-

      Olen kuullut negatiivista palautetta tästä paikasta. Mikä yllättävintä en ole kuullut arvostelua työn laadusta. Arvostelu koskee omistajan käytöstä. Turku on pieni paikka ja juttu kulkee suusta suuhun koiraharrastajilla. Monet kasvattajat trimmaavat itse kasvattinsa. Turussa olisi kysyntää hyville osaaville asiallisille trimmaajille.
      Luin paikan omistajan vastauksia ja sanoisin hänelle seuraavaa. Sinun asiasi on vain koiran turkin trimmi, ei omistajien tai heidän koiriensa haukkuminen..

      " Asiakas S. S***nen oli varannut ajan 2.3.2011, kaksi tuntia, sekarotuisen koiransa trimmaamiseen. "

      Onko asiakkaan koiran rodulla tai rodottomuudella merkitystä? Eikö sinun ammatissasi yleensä olla hilja asiakkaista ja heidän asioistaan?

      "Kaikki eivät kuitenkaan kykene ottamaan neuvoja asianmukaisesti vastaan, joku saattaa jopa loukkaantua. Jotkut taas saattavat loukkaantua kun huomautetaan koiran lihavuudesta. "

      Kaikella kunnioituksella ammattiasi kohtaan sanoisin tähän seuraavaa. Voit sanoa turkista ja sen huonosta tai hyvästä kunnosta, mutta sinun tehtäväsi ei ole arvostella trimmattavana olevaa koiraa. Sinä olet vain trimmari.

      Käännetään asia. Parturi/kampaaja huolehtii meidän ihmisten "karvoista" . Kauanako luulisit kampaajalla olevan asiakkaita, mikäli he alkaisivat arvostelemaan asiakkaiden ulkomuotoa?

    • MieliPiteeniMinullak

      Itse en Trimmixin palveluita alkanut käyttämään juurikaan omistajan käytöksen takia. Se että väittää asiakkaiden mieleipiteitä vääriksi ei ole hyvää asiakaspalvelua. Jos asiakkaalla on virheellistä tietoa, silloin tietysti voi kohteliaasti kertoa että miten asia oikeasti on.

      Pyysin tarjousta koirani turkin lyhyeksi ajamisesta, Trimmix ei sitä suostunut tekemään, koska kyseisen rodun turkkia ei "saa" ajaa.

      Koirani on hyvin hoidettu ja saanut aina kehuja nykyiseltä trimmaajaltamme (vaikka ensimmäinen trimmaus kerta oli 5-vuotiaana). Kyseinen trimmaaja toimii Turun alueella ja on erittäin ammattitaitoinen, sekä ennen kaikkea kuuntelee asiakasta.

      • snakun isäntä

        Trimmixin ammatinharjoittaja ilmeisesti ajatteli koirasi parasta (koska nypittävä turkki ajamisesta ajan mittaan huononee), kun taas sinä ajattelit vain, miten halvimmalla pääset. Sen tähden minä olen 7-vuotiaan snakuni aina nyppinyt.


    • 11+2

      Vaikka työnjälki olisi kuinka hyvää tai huonoa on asiakaspalvelu se avainsana. Eli miten palveluammatissa oleva kohtelee asiakkaita ja ottaa heidän toiveensa huomioon. Lisäksi miten asiat esitetään asiakkaalle on hyvin olennaista.
      Vihainen asiakas mittaa yrityksen asiakaspalvelun venymiskyvyn. Huonosti hoidettu valitustilanne saattaa johtaa koko asiakassuhteen katkeamiseen. Taitava asiakaspalvelija pystyy kuitenkin pelastamaan asiakassuhteen ja muuttamaan koko tilanteen myönteiseksi noudattamalla verrattain yksinkertaisia periaatteita. Valittava asiakas antaa yritykselle myös arvokasta tietoa palvelun kehittämiskohdista, ja tehostamalla valitusten käsittelyä organisaatio voi muuttaa ongelman voimavaraksi.

    • Studio Trimmix

      Ketju alusta alkaen on solvausta ja rehellisen yrittäjän herjausta.
      Poliisille on jätetty rikosilmoitus.

      Ystävällisin terveisin,
      Studio Trimmix

      • Jaha vai niin

        Kun noita viestejä kokemuksista luonanne tuossa lukee, niin ei kyllä kovin rehelliseltä tai edes ammattitaitoiselta vaikuta. Olisko parempi katsoa peiliin kuin poliisiin?


      • ei yhtään kivaa
        Jaha vai niin kirjoitti:

        Kun noita viestejä kokemuksista luonanne tuossa lukee, niin ei kyllä kovin rehelliseltä tai edes ammattitaitoiselta vaikuta. Olisko parempi katsoa peiliin kuin poliisiin?

        Toivottavasti tutkivat samalla kuvat ja onko niihin julkaisu lupa, sekä reposteluun asiakkaisen koirista........ei asiallista, ei ollenkaan.......itse en moiseen paikkaan menisi, jos saisi pelätä mitä nettiin laitetaan käynnin jälkeen...........


    • 7+2

      Oli kyllä FB:ssä surullista luettavaa tämä trimmaamo :( Mitä se haittaa jos kaikki eivät halua koiriaan pitää vimpan päälle trimmissä kunhan koiran on hyvä olla ? Minä tiedän monia jotka ajelevat nypättäviä rotuja ja koira ei siitä kyllä kärsi pätkääkään .

      Toivottavasti ilmoitat ja ilmaiset selkeästi ettei omistaja saa olla läsnä trimmauksessa koska itse on koiriani voisi kuvitellakkaan jättäväni vieraan ihmisen käsiin . Niiden sekä sen vieraan ihmisen turvallisuudenkin vuoksi . Ei kai kukaan oikeasti jätä ekalla kerralla koiraansa vieraalle ihmisille trimmiin ? Täysin mahdoton ajatus ja en todellakaan ole hysteerinen mutta minähän siinä olen vastuussa jos jotain sattuu !

      Saisin kyllä myös hepulit jos koirani kuvia julkistettaisiin ilman lupaani saatika että kuvan alla alettaisiin ruotimaan miten koirani on näyttänyt siltä ja tältä ja sitä ja tuota on tehty väärin .

      Jokainen voi jo noiden FB Kirjoitusten perusteella muodostaa mielipiteen ja onneksi jokaisella on oikeus valita missä koiransa trimmauttaa vai tekeekö sen itse !

      Itselleni ei tämä ketju aiheuttanut ennakkoluuloja vaan ihan se mitä noilla FB sivuilla lukee .

      En myöskään ymmärrä miten negatiivinen palaute voi olal herjaamista ? Kyse on kuitenkin palautteesta !

      • 111+11

        Kattelin ne kuvat fb:sta ja mua jäi henk.koht. ihmetyttämään, että miks niin monella koiralla iho näytti punoittavan sen trimmatun turkin alla? Erityisesti yks pikkanen valkoinen koiruus jäi mieleen: kaulalla punoittava läikkä joka saattaa olla pikkasen kipeäkin. :(
        Menkää ite kattomaan ne kuvat ja tehkää omat johtopäätökset. Mä en tiedä trimmauksesta hölkäsen pöläystä, mut mun käsitys on, että ei se sais koiraan sattua kuitenkaan...


    • Charlie :)

      Huh huh, mitä juttua. En usko puolenkaan pitävän paikkaansa. Vein tänään itse kaksi koiraani (villakoira ja villakoira/pumi mix) trimmattavaksi Trimmixiin. Varasin ensin ajan sekä pesuun että trimmiin, mutta kun tajusin, että homma on aika arvokasta, soitin trimmaaja Natalialle takaisin ja peruutin ajan. Nainen soitti minulle takaisin ja lupasi trimmata koirat kahdessa tunnissa eli 1h/koira (40e/koira), jos itse pesisin koirat hänen ohjeidensa mukaan edellisenä päivänä. Toimin näin ja menin koirieni kanssa studiolle. Aikaisemmin koirani on trimmannut ystäväni, joka on nyt estynyt, joten tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytin koirani trimmausstudiolla. Koin, että sekä mut, että koirani otettiin ystävällisesti vastaan. Istuin koko trimmauksen ajan sohvalla ja homma sujui musta mutkattomasti. Sekarotuinen koirani on hieman stressaavaisempaa laatua ja yhdessä vaiheessa Natalia pyysikin mua tulemaan avukseen ja pitämään koirasta kiinni. Muutamaan otteeseen Natalia torui koiraa napakasti, kun se rimpuili. En kuitenkaan pelästynyt tästä, sillä vaikka koira hieman pelkäsikin, se oli hyvissä käsissä ja olin itse vieressä ja koiraahan kuuluu komentaa, jos se käyttäytyy huonosti. Toinen koirani on erittäin hyvähermoinen ja vain tönötti paikoillaan koko trimmauksen ajan. Sekä ennen trimmiä että trimmin jälkeen molemmat koirani saivat juoksennella vapaasti studiossa Natalian jutellessa niille lempeästi. Trimmijälki on moitteeton ja rakkaiden perheenjäsenieni iho hengittää taas. Sain myös hyviä ohjeita liittyen turkinhoitoon ja ruokavalioon. Mulla ei ole paikasta mitään muuta, kuin hyvää sanottavaa. Palvelu on hyvää, Natalia on ammattitaitoinen ja napakka eikä varmasti mielistele ketään, mutta en itse huomannut mitään vikaa hänen asiakaspalvelutaidoissaan - päinvastoin, hän oli ystävällinen sekä koirille että omistajalle. Sellainen omistaja, joka inhimillistää koiraansa liikaa ja on aivan hysteerinen, jos koiraa kielletään sen temppuillessa, aiheuttaa itse suuren osan koiransa paniikista trimmipöydällä ja tällöin omistajan onkin hyvä pysytellä poissa trimmauksen ajan. Itse olen koirilleni lempeä, mutta meillä on kuitenkin selvää, kuka on pomo ja siksi luonteeltaan arempi ja stressaavaisempikin koirani kehittyy jatkuvasti terveempään suuntaan. Natalialle kiitos hyvästä palvelusta! :)

      • Tanjuska

        kyllä sen käytöksen on muututtava kun lukee näitä juttuja ja jos aikoo sillä työllä itsensä elättää... asikas on maksaja ja se akka ei tajua mitä on asikaspalvelu..uskon että on muuttunut ...


    • ella

      Omistan 5-vuotiaan Parson russellinterrierin. Parin ensimmäisen trimmauksen
      teki joku muu kuin Natalia. Huomasin, ettei koira ollut hoidettu oikein.
      Onneksemme eksyimme Trimmiksiin. Siitä lähtien en ole edes harkinnut
      koiran muualle viemistä.
      Palvelu on erittäin asiantuntevaa. Trimmaus jälki erinomainen ja lisäksi
      Natalialla on aina aikaa antaa neuvoja ruokintaan ja ihon sekä turkin hoitoon.
      Hänellä on ammattitaito ja tietää sekä aidosti välittää koirista.
      Mietitään itse tykönämme saako koiramme hoidossa neuvoa ja ohjata.
      Kaikkihan ei sitä itsekkäinä ihmisinä hyväksy.

      Kiitos Natalialle Etenkin koirani Ellan puolesta.

      • Eh, enpä tiedä

        oikein tuosta. Jotenkin kiinnittää huomiota molemmissa tuo että omistaja mainitaan etunimeltä. Ettei vain charlie ja ella ole yksi ja sama persoona? Yhdistettynä kenties studion omistajaksi. Milestäni on kovasti harvinaista tuollainen että liikkeen omistaja olisi noin tuttava molempien nimimerkkien kanssa, toisen heti ensimmäisen kerran jälkeen. Ei kovin yleistä suomessa, edes turussa sinunkaupat ensikäynnillä.


        Hyvä toki on että tyytyväisiäkin asiakkaita löytyy.


      • ella
        Eh, enpä tiedä kirjoitti:

        oikein tuosta. Jotenkin kiinnittää huomiota molemmissa tuo että omistaja mainitaan etunimeltä. Ettei vain charlie ja ella ole yksi ja sama persoona? Yhdistettynä kenties studion omistajaksi. Milestäni on kovasti harvinaista tuollainen että liikkeen omistaja olisi noin tuttava molempien nimimerkkien kanssa, toisen heti ensimmäisen kerran jälkeen. Ei kovin yleistä suomessa, edes turussa sinunkaupat ensikäynnillä.


        Hyvä toki on että tyytyväisiäkin asiakkaita löytyy.

        Koirani Ella on viisi vuotias. Siis pitkä asiakas suhde.

        Huom. Trimmiksissä on yksi trimmaaja, joka saa kylmää vettä
        niskaansa.

        Miten ihmistä pitäisi kutsua, kuin omalla nimellä??

        T:Sari


    • Camilla.

      kyllä palvelu oli nopeaa ja ammattotaitoista. Älkää mollatko huippu trimmaamoa varsinkaan kateudesta. Tsemppiä Natalia suomen paras koiratrimmari

    • avantis

      Ei siinä mitään kummallista ole jos sinutellaan heti, se on tätä päivää. Natalia on tunnettu etunimeltään myös, on luonnollista kutsua häntä hänen omalla nimellään.
      Kun tilaan ajan trimmaajalle, kerron meneväni Natalialle. Aivan kuin menisin omalle kampaajalleni, ei sen kummempaa. Charlielta ja Ellalta hyvä kuvaus "trimmikäynnistä". Erittäin mukavaa kun joku näkee sen vaivan, että kertoo hyvistä kokemuksista.

    • Charlie :)

      Juu, en tunne koko Ellaa enkä hänen omistajaansa enkä ole myöskään Natalia. Niin, miksi ihmisiä sitte pitäs kutsua, jollei niiden nimillään? Miksi on niin vaikeaa uskoa, että suomalaiset ihmiset antavat aidosti hyvää palautetta ja/tai puolustavat, kun on siihen tarve?

      T: Charlien ja Rillan omistaja Hanna

      • kikkelitonttu

        Nyt pohdin tätä!


    • Haloo ihmiset

      Myös asiakkaalla on velvollisuuksia. Tulla sovitellu ajalle ajoissa, olla selvin päin, ulkoiluttaa koiransa ennen trimmaukseen tuloa ja maksaa sovittu summa. Normaalilla itsetunnolla varustettu kansalainen kestää varmasti trimmaajan(ilmaiseksi!) antamat ohjeet ja neuvot ilman että "vetää herneet nenään". Kaikkia neuvoja ei tarvitse välttämättä noudattaa jos niin ei halua.
      Tuskin tämä netissä mollaaminen on kovin fiksu tapa antaa asiakaspalautetta. Jos ihmisellä on "selkärankaa"ja vuorovaikutustaitoja niin nämä kiistat pitäisi pystyä selvittämään keskustelulla kasvotusten. Samoin on nykyään helppo kommentoida "kettuillakseen" netin kautta. Olen lukenut rivien välistä että jollakin tyypillä taitaa olla jotain muutakin hampaankolossa kuin trimmauspalvelut? Toivottavasti tyypin vointi on nyt kohentunut kun on tätä kautta päässyt purkamaan tuntojansa.
      Kiitos Natalia kuluneista vuosista, hyvistä neuvoista ja kunnon trimmauksesta! Sinun toimitilasi ja välineesi ovat huippulaatua eikä mitään vaatekomeropuoskarointia. Ja meidän koirat tykkäävät sinusta, se merkitsee meille eniten! Terv. Trimmixin laatuun luottava asiakas

      • avoimuutta?

        Viestisäsi peräänkuulutat avoimuutta keskusteluun ja lopetat kirjoituksesi nimimerkillä. Eikö olisi reilua esiintyä nimelläsi koska sinulla on pelkästään positiivista sanottavaa k.o. paikasta. Tässä herää muuten epäily että yrittäjä puolustaa itseään nimimerkin turvin. Näinkin on vissiin joskus tapahtunut.


      • kikkelitonttu
        avoimuutta? kirjoitti:

        Viestisäsi peräänkuulutat avoimuutta keskusteluun ja lopetat kirjoituksesi nimimerkillä. Eikö olisi reilua esiintyä nimelläsi koska sinulla on pelkästään positiivista sanottavaa k.o. paikasta. Tässä herää muuten epäily että yrittäjä puolustaa itseään nimimerkin turvin. Näinkin on vissiin joskus tapahtunut.

        Tuota on pohdittava!


      • Haloo jälleen
        avoimuutta? kirjoitti:

        Viestisäsi peräänkuulutat avoimuutta keskusteluun ja lopetat kirjoituksesi nimimerkillä. Eikö olisi reilua esiintyä nimelläsi koska sinulla on pelkästään positiivista sanottavaa k.o. paikasta. Tässä herää muuten epäily että yrittäjä puolustaa itseään nimimerkin turvin. Näinkin on vissiin joskus tapahtunut.

        Tämähän niin kätevää esiintyä anonyyminä. Áinoa kenellä on munaa esiintyä omalla nimellä On Natalia. Mutta hyvää päivän jatkoa kaikille, aurinko paistaa ja elämä jatkuu. Bisneskin jatkuu kun ON niitä maksavia, vuorovaikutustaitoisa ja normaalin tilanneälyn omaavia asiakkaita jotka OIKEASTI välittävät koiristaan ja niiden turkin hoidosta. :)


      • Herää vain
        Haloo jälleen kirjoitti:

        Tämähän niin kätevää esiintyä anonyyminä. Áinoa kenellä on munaa esiintyä omalla nimellä On Natalia. Mutta hyvää päivän jatkoa kaikille, aurinko paistaa ja elämä jatkuu. Bisneskin jatkuu kun ON niitä maksavia, vuorovaikutustaitoisa ja normaalin tilanneälyn omaavia asiakkaita jotka OIKEASTI välittävät koiristaan ja niiden turkin hoidosta. :)

        kysymys kuinka kauan niitä riittää? Tällä toimintatavalla(julkinen asiakkaiden mollaaminen ym) ehkä ei kovinkaan kauan. Suomalainen toimintakulttuuri erilainen kuin venäjällä? Ehkä siinä selitys, mutta suomalaisenkin tavan toimia voi oppia.

        Kannattaa opiskella, tässäkin viestiketjussa on paljon asiaa jotka kannattaa ja voi kääntää voimavarakseen. Muutos alkaa itsestä.


      • Ainoa kellä munaa...
        Haloo jälleen kirjoitti:

        Tämähän niin kätevää esiintyä anonyyminä. Áinoa kenellä on munaa esiintyä omalla nimellä On Natalia. Mutta hyvää päivän jatkoa kaikille, aurinko paistaa ja elämä jatkuu. Bisneskin jatkuu kun ON niitä maksavia, vuorovaikutustaitoisa ja normaalin tilanneälyn omaavia asiakkaita jotka OIKEASTI välittävät koiristaan ja niiden turkin hoidosta. :)

        ...esiintyä omalla nimellä On Natalia. Niinpä. Ehkä juuri siksi olen tyrmistynyt kirjoituksistaan. Ei uskoisi tänäpäivänä asiakaspalvelijalla olevan varaa kirjoitella kyseiseen tyyliin yrityksensä nimissä julkisella keskustelufoorumilla.
        Sitä niittää mitä kylvää - niin myös Studio Trimmix/Natalia halveksiessaan, irvaillessaan ja syytellessään asiakkaitaan julkisesti. Niin täällä kuin facebookissa.
        Tiedän minkä yrityksen palveluja EN tule käyttämään.
        Kiitos.


      • snakun isäntä
        avoimuutta? kirjoitti:

        Viestisäsi peräänkuulutat avoimuutta keskusteluun ja lopetat kirjoituksesi nimimerkillä. Eikö olisi reilua esiintyä nimelläsi koska sinulla on pelkästään positiivista sanottavaa k.o. paikasta. Tässä herää muuten epäily että yrittäjä puolustaa itseään nimimerkin turvin. Näinkin on vissiin joskus tapahtunut.

        Jopa oli hoopo mielipide!

        Kaiken sen lynkkausmielenosoituksen jälkeenkö joku eri mieltä oleva kertoisi täällä oman nimensä?! Eipä hassumpaa ole näkynyt!


    • Öhhöh

      Kävinpä sitten kurkkaamassa kyseisen trimmaamon facebooksivua ja järkytyin. Triummaukset eivät ainakaan minun silmääni olleet hienoja, omistaja ainakin eräässä kuvassa haukkui trimmattavan kohteen häpeilemättä ja tod.näk. kuvatkin ovat netissä ilman lupaa.

      Jos itselläni olisi trimmattava rotu, en todellakaan kävisi tällä trimmaajalla. Hän on nettikäytöksellään antanut itsestään hyyyyyvin epäpätevän kuvan

      • ella

        Voi herranjessus....
        Jos koirasi on lihava tai onneton tai laiha.
        Etkö näe sitä itse???
        Koiran turkin hoito ja ihmisen hiuslaite ei nyt kuitenkaan ole ihan sama asia:)
        Jos olet "pulska" voit laihduttaa. Koira ei voi ilman apuasi.
        Etkö ole ylpeä koirastasi miten söpö siitä tuli "nyppimisen" jälkeen??
        Minulta on aina kysytty saako laittaa kuvan....


      • tyttö ja koira
        ella kirjoitti:

        Voi herranjessus....
        Jos koirasi on lihava tai onneton tai laiha.
        Etkö näe sitä itse???
        Koiran turkin hoito ja ihmisen hiuslaite ei nyt kuitenkaan ole ihan sama asia:)
        Jos olet "pulska" voit laihduttaa. Koira ei voi ilman apuasi.
        Etkö ole ylpeä koirastasi miten söpö siitä tuli "nyppimisen" jälkeen??
        Minulta on aina kysytty saako laittaa kuvan....

        Mun täytyy tähän sanoa, että minun koiran kuva facebook sivulla meitä omistajia pilkkaavine kommentteine oli minulle aika järkytys. En ymmärrä,mitä trimmaaja tarkoitti tässä keskustelussa puolustautuneensa totuuteen,että koirani olisi lihava tai turkkia huonosti hoidettu?? Kyseessä oli pieni pentu,jolla oli ensi trimmi ja turkkia koiralla ei muutenkaan kovin ole.


    • ....

      Jos kyse on julkisesta paikasta,koirien kuvia saa julkaista ilman lupaa.Se,että kuuluuko trimmaamot tms julkisiin paikkoihin,en tiedä.Otetaanpa ESIMERKKI.Olet koiran kanssa näyttelyissä.Siellä saa kuka tahansa ottaa koirasta kuvia & julkaista ne netissä.Jos istut/seisot näyttelykehän ulkopuolella & joku ottaa kuvan koirasta joka on kehässä & itse joudut kuvaan mukaan,kuvaajalla on silti lupa julkaista kuva netissä,halusit sitä tai et.

      • kikkelitonttu

        Niin kai sitten!


    • lupakuvat

      "Jos istut/seisot näyttelykehän ulkopuolella & joku ottaa kuvan koirasta joka on kehässä & itse joudut kuvaan mukaan,kuvaajalla on silti lupa julkaista kuva netissä,halusit sitä tai et".


      Ei ole lupaa julkaista kuvaa muuta kuin henkilön suostumuksella tai paikan on täytynyt ilmoittaa selkeästi että paikalla kuvataan ja kuvat julkaistaan.Kuvan julkaiseminen ilman asiallista lupaa on rikos.

      • ....

        lupakuvat : Ei ole lupaa julkaista kuvaa muuta kuin henkilön suostumuksella tai paikan on täytynyt ilmoittaa selkeästi että paikalla kuvataan ja kuvat julkaistaan.Kuvan julkaiseminen ilman asiallista lupaa on rikos.


    • se pieni ero

      "Kuvan julkaiseminen ilman asiallista lupaa on rikos. "

      Paitsi tapauksessa että henkilön kasvot on käsitelty tunnistamattomaksi. Tämä mahdollisuus kannattaa toki muistaa.

      Ihmisillä on tosiaan oikeus kulkea incognito myös julkisilla paikoilla. Poislukien julkkikset ja muut tyrkyt.

      Harvaapa meistä nyt se julkisella paikalla kuvaan joutuminen sinänsä haittaa, onneksi.

    • kuvasta

      Jaa no meille taidettiin sitten opettaa väärin tuo julkaisuhomma.Aikoinani opiskelin valokuvausta ja melkein ensimmäisenä asiana opetettiin ettei koskaan saa julkaista kuvaa jos siihen ei ole suostumusta kuvassa olevalta henkilöltä.

      • Ei se nyt väärin

        ole opetettu, mutta ehkä kuitenkin painotettu teille klossipojille ja -flikoille niin että menee jakeluun. Siis tunnistamattomuus riittää, siitä on joskus taisteltu oikeusasteissa.

        Eli jos kuvaat vaikka juopuneen makoilemassa kalsarit jalassa manskulla, niin voit julkaista kuvan ilman loukkaavaa tarkoitusta niin että henkilö ei ole tunnistettavissa. Tunnistamattomuus koskee sekä kuvaa että tekstiä, eli et voi julkaista kuvaa, jossa on henkilö jonka silmät maskattu ja samaan aikaan kirjoittaa kuvan henkilöstä vaikka herjausblogia. Sama kuva artikkelissa kaupungin alkoholisäännösten kiristämisaikeista tai raportissa poliisin toiminnasta voisi hyvinkin olla sopiva.


      • snakun isäntä

        Jos teille noin opetettiin, niin sitten opetettiin väärin.

        Katsopa vaikka päivän sanomalehteä. Jos siinä on kuva julkiselta paikalta, vaikkapa katunäkymästä, niin luuletko todella, että kaikilta kuvassa näkyviltä ihmisiltä olisi lupa kysytty ennen kuvan julkaisemista. Tai TV-uutiset; kaikilta uutisvideossa näkyviltäkö olisi lupa haettu ennen videopätkän näyttmistä TV:ssä???!!!

        Asia kun on siten, että julkisella paikalla ihmisiä saa kuvata ilman lupaa, ja kuvan saa myös julkaista ilman lupaa - ilman, että ihmisten kasvoja tarvitsee tuhria tunnistamattomaksi.

        Sen sijaan kuvan käyttämiseean ammatinharjoittamisessa tai mainoksessa lupa tarvitaan. Sama koskee tietysti valokuvaamossa otettuja kuvia (jollei etukäteen ole ilmoitettu, että kuvaaja pidättää itsellään oikeuden käyttää kuvia omissa mainoksissaan).


    • 19+10

      Kuten tätä ketjua lukee ajatuksella niin huomaa yrittäjän hajanaiset ajatukset. Ensin ilmoitetaan viranomaisille kun taas toisaalta kiitellään ilmaisesta mainoksesta. Mitä kaikkea tästä pitäisi ajatella? Ainakin antaa yrittäjästä hyvin erikoisen kuvan.

      • kikkelitonttu

        Olen myös hämmentynyt!


    • 3+10

      Mitä me ymmärretään koiran parhaaksi? Neuvoja voi antaa, mutta aina pitää osata myös suodattaa samaansa tieto. Ei ole yhtä totuutta. Usein se tapa jolla tiedon kertoo on suuri merkitys. Minusta tämä lause on aika osuva tähänkin tapaukseen.
      "Jos oikeassa oleminen hellittäisi edes ajoittain ja pystyisin rehelliseen itsetutkiskeluun, niin elämäni olisi varmasti helpompaa. Kohdatessani vaikeuksia voisin aloittaa vian etsimisen itsestäni. Ajatelkaapa, jos sitten todella löytäisin sen juuri itsestäni, voisin ainakin yrittää korjata sitä. Jos vika olisi jossakussa toisessa, ei sille oikeastaan voisi tehdä mitään. Tietysti voisin olla katkera, syytellä yhteiskuntaa ja kanssaeläjiä. kenties ryypätä pääni täyteen ja mennä lähimpään kapakkaan kertomaan suureen ääneen, kuinka viisas olen ja kuinka nuijia ovat kanssaeläjät."

      Tätä ketjua lukiessani en voi muuta kuin antaa neuvon, että arroganssi on helmasynti

    • Raslu

      Niin totta. Kun asiakaspalvelija menettää hermonsa pienestä niin ollaan heikoilla jäillä. Toisilla on se oikeassa olemisen tarve niin suurta, että sumentaa järkevän harkinnan.

    • no huh huh

      Tätä lukiessa tulee väkisin mieleen, että Onneksi mulla on Pitkäkarvaiset Colliet ja osaan niiden tassut ja korvat siistiä ihan ite :))

    • Tankki täynnä

      Hyvä että joku uskaltaa kirjoittaa tuosta kamalasta akasta, joka kehuu itseään hyvänä trimmaajana. Minulla on kamala kokemus pienen koirani trimmauksesta. Tuo itänaapurimaassa syntynyt eukko ei osaa palvella ihmistä asiallisesti, niin miten se osaa sitten koiraa. Koirani sai kamalan kammon tuon eukon pöydällä. Pieni vähän yli vuoden ikäinen koirani oli sidottu kahdella kettingillä hoitopöydälle. Luin nettisivuilta, että ko paikka trimmaa ja pesee ja avaa takut koiran turkista. Soitin ja sovimme, että mun koiran turkkia jätetään eikä ajeta kaljuksi. Koira jäi ja minut käskettiin ulos. Kun sitten menen hakemaan koiraani niin melkein itku pääsi kun näin koirani kynityn ja punaisen nahkan. Koira tärisi ja itki. Yritin kuiskata koiralleni. Silloin tämä eukko huusi minulle : sinä olet hiljaa. Todellakin huusi. Sanoin, että minulle ei tartte huutaa. Hän oli aivan hermoraunio. Ei mitään asiallista sanaa. Koiran laukkuni oli heitettu eteisen lattialle ja siellä olleet kaksi harjaa sekä talutushihna olivat lattialla. Oli saanut jonkun kohtauksen kun meidän tavarat olivat kelvottomia. Sanoin, että piti jättää karvaa eikä ajaa kaljuksi. Eukko otti karvatuppoja lattialta ja heitteli niitä silmieni edessä ja hoki, että en osaa hoitaa koiraani. Oli ottanut kuvia mun koirastani kun on niin huonosti hoidettu turkki. Oli takkuja ja ilmoituksen mukaan osaa avata. Ei ainoatakaan avannut vaan koneella koira paljaaksi, kun ei ole kärsivällisyyttä. Pienen koiran karva menee helposti takkuihin. Sen kuulin jo ihmiseltä jolta koiran ostin. Mutta kun mainostaa "takkujen avaus". Pidättelin kyyneleitä kun koira ulisi ja katsoi sillä silmällä, että ota pois. Sitten se eukko kysyi minulta koiran ruoka asioista. Kysyin saanko puhua. (oli aikaisemmin käskenyt olla hiljaa) Eka kerran kuulin hänen puhuvan niinkuin ihmiselle, kun sanoi: joo, kysymykseeni. Lasku oli aivan liian paljon siihen nähden miten koiran naamakarvat roikkuivat toisella puolella ja toinen puoli kynitty kuin kana konsanaan elokuvassa. Lähdin viimein ja kyyneleet tulivat kotona kun olin kelvoton koiran hoitaja. Vaikka haukkui minut niin haukkui kaikki toiset trimmaajat jotka laittavat mainoslappuja tolppiin. Haukkui myös raision eläinkauppiaan ja nimelta Janeten ja toisenkin kaupan, mutta kun en muista nimeä. Kun sitten koirani kanssa lenkkeillessä olen uskaltanut asiaa puhua, niin tänään viimeksi tuli vastaan nainen ja koira joilla oli samanlainen kohtalo eukon kynsissä. En voi uskoa, että asiakaspalvelussa on tuollainen. Meitä on täällä pienellä alueella viisi, jotka eivät halua siihen taloon koiraan viedä. yli 70 v nainen vei koiransa ja eukko oli sanonut : teidän koira on niin sairas että pitää viedä heti lääkäriin. Rouva vei tyttärensä kanssa koiran lääkäriin ja koira oli terve . Rouva voisi kyllä kiikuttaa tuon lääkärilaskun sille joka on täysin väärällä alalla. Olisi vielä kolme muuta juttua samasta trimmaajasta , joten kirjoitan ne eri kohtaan jotta jaksatte lukea. Tässä kahden kilometrin säteellä kun olen koiraani ulkoilutanut ja kertonut asiaa, meitä on viisi haukuttua hoitajaa - meillä on yhtäläisyys kaikilla, että tuon eukon mukaan " ei osata hoitaa koiria yksikään" . Miettikää minne koiranne viette. Asiakas maksaa ja sen pitää saada asiallista käytöstä koiralle ja itselle.

      • huolestunut46

        Tehkää ilmoitus asiattomasta kohtelusta ja sopimus rikosta johonkin instanssiin. Käy katsomassa trimmaamon facebook sivu. Onko koirasi kuva luvatta siellä.
        Tankki täyteen ota yhteys koirasi kasvattajaan ja kerro kokemuksesi kyseisestä paikasta.


      • Tankki täyteen
        huolestunut46 kirjoitti:

        Tehkää ilmoitus asiattomasta kohtelusta ja sopimus rikosta johonkin instanssiin. Käy katsomassa trimmaamon facebook sivu. Onko koirasi kuva luvatta siellä.
        Tankki täyteen ota yhteys koirasi kasvattajaan ja kerro kokemuksesi kyseisestä paikasta.

        kiitos.. menen katsomaan kuvat ... oli niin suuri suru että ei tullut mentyä mutta uskalsin sentään kertoa vastaan tulijoille, toisin kuin rouva jonka tänään tapasin oli pitänyt asian kuukausia sisällään kun tunsi itsensä niin huonoksi. Kaksi komeaa koiraa hänellä on ja niin siistit kuin olla voi. Ei ainakaan samalla käy...


      • 1

        OLETKO ITSE IHAN TERVE KOSKA , NIMITTELET TOISIA EUKOIKSI<
        ONHAN SINULLA VAPAUS HAKEA KOIRALLESI JA KAIKILE MUILLEKKIN
        KAVEREILLESI VAIKKA KUMMOISTA TRIMMAUSTA! LEVITTELE VAINI
        VALHEITASI!
        T. ASIAKAS


    • :(

      Toihan on ihan kauheeta miten on haukuttu lyttyyn omistajat ja mitä koirille on tehty.

      Ja kävin kattomassa noi kuvat tuolta linkistä jonka nimi oli jotain että näitäkin koiria rakastetaan ja osa oli kyllä merko karmeeta katottavaa että missä kunnosa koira oli, mutta en usko että trimmaajalla on oikeus tehdä noin. Musta jos koiraa ei oo hakattu tai muuten pahoinpidelty tai koira on liian laiha niin että luut paistaa läpi ei oo oikeutta mennä tekemään noin ja sillonkin pitäs ottaa yhteys eläinsuojeluun, eikä näpsiä vaan kuvia omille nettisivuilleen. Kaikista kohtuuttomalta tuntu toi kuva lihavasta mäyräkoirasta. Mitä vittuu se tolle trimmaajalle kuuluu jos jonkun koira on lihava? Osoittaa aika huonoa makua tuollainen. Laittaa ne kuvat omille sivuilleen ja laittaa vielä tuollainen otsikko. Ei se kampaajakaan tai hammaslääkärikään arvostele ihmistä, joka sinne menee. Ihan vain siitä syystä että näilläkin ihmisillä on sen verran järkeä että haluavat tehdä käynnistä suht mukavan kokemuksen asiakkaalle. Toki voivat jotain parannus ehdotuksia antaa mutta eivät todellakaan hauku pataluhaksi. Ja jos lääkärissäkin ollaan ja lääkäri sanoo että pitäs pudottaa painoa, koska potilas on vaarallisen ylipainonen ei se karjase: SÄ OOT KUULE NIIN VITUN LÄSKI! MITÄ SÄ EES SYÖT KU OOT ITTES PÄÄSTÄNY TOHON KUNTOON?! TAIJAT OLLA NII LAISKA ETTET SAA IHTEES MUUTA KU VAAN JÄÄKAAPILLE!
      Koska joillakin ihmisillä on enemmän tilannetajua.

      http://trimmaus.kuvat.fi/kuvat/suojelu/

      Tossa vielä toi linkki mistä puhuin.

      • :(

        Piti vielä sanoa että toki palautetta saa antaa mutta se pitäs tehä rakentavasti. Luulis ihmisen joka työskentelee tommosella alalla ymmärtävän että asiakkaille pitää olla kohtelias. Eikä sillä saa ainakaan mitään muutosta aikaan että haukutaan omistaja ja vähän kaikki muutkin siinä sivussa ja ollaan niin hyökkääviä. Hyökkäävällä asenteella saa aikaan vaan sen että hyökätään takasin.


      • Tankki täyteen

        Minun koirani kuvaa siellä ei ole. Eikä mun koirani ollut mitenkään huonon näköinen, ei likainen, ei laiha ei lihava vaan ihana kuin pieni lelukoira. Tassut tietysti vähän likaiset, koska koira ne maahan laittaa juostessaan. Koirani on aina puhdas, koska nukkuu mun kanssani usein sängyssäni. Kun varasin aikaani niin kävi selväksi, että hän pesee koiran kuulemma aina ennenkuin alkaa trimmata. Mutta ongelma onkin tuo eukon luonne, Ei monikaan mene uudelleen kun saa huonoa palvelua. Me äänestetään jaloilla. Ymmärrän kyllä niitä jotka vievät koiria näyttelyyn ja pitää saada koiran karvat ojennukseen niin käyttävät tuota hoitolaa kun ei ole keskikaupungissa muita. On kyllä löytynyt trimaaja ja koirani ei tärise. Tämä on aivan totta.


      • kuusi +kuusi

        Minusta trimmaajasta pitäisi tehdä ilmoitus! Täällä moni uhoaa mutta onko viitseliäisyyttä tehdä ilmotus.
        Tietysti jokainen voi äänestää jaloillaan ja olla viemättä koiraansa tuonne, mutta kun kaikki eivät tiedä trimmaajan mainetta.


      • Trikolori COCERI ESS
        Tankki täyteen kirjoitti:

        Minun koirani kuvaa siellä ei ole. Eikä mun koirani ollut mitenkään huonon näköinen, ei likainen, ei laiha ei lihava vaan ihana kuin pieni lelukoira. Tassut tietysti vähän likaiset, koska koira ne maahan laittaa juostessaan. Koirani on aina puhdas, koska nukkuu mun kanssani usein sängyssäni. Kun varasin aikaani niin kävi selväksi, että hän pesee koiran kuulemma aina ennenkuin alkaa trimmata. Mutta ongelma onkin tuo eukon luonne, Ei monikaan mene uudelleen kun saa huonoa palvelua. Me äänestetään jaloilla. Ymmärrän kyllä niitä jotka vievät koiria näyttelyyn ja pitää saada koiran karvat ojennukseen niin käyttävät tuota hoitolaa kun ei ole keskikaupungissa muita. On kyllä löytynyt trimaaja ja koirani ei tärise. Tämä on aivan totta.

        Heippa sinä Tankki täyteen !!!
        Minun koirani kuva siellä ainakin on !!!! Omistan tosi karvasen Englanin Cockerpanielin, jonka HÄN on TRIMMANNUT ja on tosi Kaunis .
        Miksi sinusta on niin ihmeelistä, että Trimmaaja pesee koirasi. JA OLETKO
        SINÄ MIKÄÄN NIMITTELEMÄÄN pätevää TRIMMAAJAA EUKOKSI!!!!!!
        Häpeä!!! EHKÄ KOIRASI PELKÄÄKIN Trimmaajaansa juuri SINUN TAKIASIASI
        KOSKA ITSE OLET SEN AIHEUTTANNUT. ET OLE ANSAINNUT KOIRAASI!!!!
        TRIMMAUS TAASEN ONNISTUI, 01.08. 2012 ainakin meille Koira oli tosi kaunis,
        ja kohtelu oli ihan niin kuin kuuluukin.

        Terkkuja Trikolori COCERI ESSI


      • voi jessus mikä text
        Trikolori COCERI ESS kirjoitti:

        Heippa sinä Tankki täyteen !!!
        Minun koirani kuva siellä ainakin on !!!! Omistan tosi karvasen Englanin Cockerpanielin, jonka HÄN on TRIMMANNUT ja on tosi Kaunis .
        Miksi sinusta on niin ihmeelistä, että Trimmaaja pesee koirasi. JA OLETKO
        SINÄ MIKÄÄN NIMITTELEMÄÄN pätevää TRIMMAAJAA EUKOKSI!!!!!!
        Häpeä!!! EHKÄ KOIRASI PELKÄÄKIN Trimmaajaansa juuri SINUN TAKIASIASI
        KOSKA ITSE OLET SEN AIHEUTTANNUT. ET OLE ANSAINNUT KOIRAASI!!!!
        TRIMMAUS TAASEN ONNISTUI, 01.08. 2012 ainakin meille Koira oli tosi kaunis,
        ja kohtelu oli ihan niin kuin kuuluukin.

        Terkkuja Trikolori COCERI ESSI

        Oletko ihan terve???

        Lueppa juttusija mieti, mitä tuolla hirveällä huutamisella oikein saat aikaiseksi?
        kerro onko tämä lause sinusta kiva ja rakentava:???

        EHKÄ KOIRASI PELKÄÄKIN Trimmaajaansa juuri SINUN TAKIASIASI
        KOSKA ITSE OLET SEN AIHEUTTANNUT. ET OLE ANSAINNUT KOIRAASI!!!!


        minusta tuon on sairasta! Kukaan normaali ihminen , ei sano kenellekään noin, ei kenellekään.
        Koira ei voi pelätä trimmaajjaa, joka käsittelee koiraa oikein.......jos koira pelkää ja huutaa käsittelyn jälkeen, on jossain muussa kuin omistajassa se vika.


    • Kodin lemmikki

      Mitä voi tehdä kun koirani kuva on siellä ilman lupaani. Olin sopinut, että koiran turkin takut avataan ja hän opettaa minulle koiran turkin hoitoa. Asia muuttuihin niin, että olisi pitänyt maksaa yksi tunti lisää, jotta opetus olisi onnistunut. Raivostui ja leikkasi koirani aivan paljaaksi. Nyt on sitten laittanut kuvat ja väittää., että olen huono koiran hoitaja kun viime syksynä suoraan mökiltä mentiin trimmixiin ja nimenomaan hän sanoi, että hän pesee koiran. Koirani turkki ei ollut sen päivän aamuna harjattu, ja sen vuoksi takkuja oli enemmän. Menen laittamaan asian vireille, oliko se kuluttaja-asiamies vai poliisi ?

    • Tyttö ja koira

      Mä alan tosissani huolestua kyllä tuosta trimmaajaeukosta. Meidän koiralla on vieläkin haavaumat (hotspot) huulitaipeissa,jotka tulivat trimmauskäynnin jälkeen. Mätäpaise korvan takaa on onneksi parantunut. Trimmistä siis on aikaa jo 8kk,että aika pitkään ollaan taisteltu haavaumien kanssa, paikka on niin paha.
      Meidän tapauksessa on varmaan liian pitkä aika lähteä tekemään valitusta viranomaisille mutta kehotan tuoreempia tapauksia ottamaan oikeuksistaan selvää!

      • Jos on

        kahdeksan kuukautta kulunut siitä kun kävitte ja sieltä saitte jonkun sairauden, niin sitä suurempi syy sinulla on ryhtyä toimenpiteisiin. Olet varmaan käyttänyt koiraasi eläinlääkärillä asian tiimoilta? Silloin voisit pyytää häneltä lausuntoa asiasta ja ottaa aluksi yhteyttä vaikka terveystarkastajaan. Tuollaisessa paikassa, jossa käy paljon eläimiä, voi saada ties minkä tartunnan. Terveystarkastaja sitten tekee tarvittaessa tutkintapyynnön poliisille ja sitä kautta saat tukea jos päädyt itse oikeusprosessiin tai valittamaan kuluttajana oikeuksiasi.


    • Claudia

      Trimmaajalla tulee ongelmia itsehillinnässä kun kyseessä on hankala koira tai vaativa asiakas. Asiakaspalvelija ei saa koskaan menettää hermoja näiden asioiden kanssa. Hankalissa tilanteissa mitataan asiakaspalvelijan hyvyys. Itsehillintää voi harjoitella, kunhan ensin tiedostaa ongelman.

    • Pommi & Omistaja

      KIITOS Studio Trimmix! Pommi-pentu 5kk tepsuttelee nyt siistinä.Pentu nautti ammattitaitoisesta käsittelystäsi.Paljon tuli hyviä ohjeita ja vinkkejä.Olen tyytyväinen palveluun.Syyskuussa taas nähdään!

    • ESSI

      Sinä joka varoittelet STUDIO TRIMMIX:STÄ, ja Trimmaajasta olet antannut täysin
      väärää tietoa täällä netissä. Olet ehkä lynkkaamassa erästä loistavaa ja taitavaa
      Trimmaajaa, minun COCKERPANIELINI on nytten kaksi ja puolivuotias ja on
      käynnyt tällä sinun mollaamallasi Trimmaajalla useaan kertaan ja olen tosiaan
      onnellinen, että olen löytännyt tämän asiantuntevan ja rodusta tietävän ihmisen
      JOKA varmasti rakastaa koiria ja on ammattitaitaitoinen. Minun rakkaasta ystävästäni on parikin kuvaa Galleriassa voit käydä vaikka katsomassa miten
      KAUNIS hän on. Oltiin tänään taasen 01. 08. 2012 Trimmauksessa. Ja kaikki meni
      ihan hienosti, koira oli tietenkin hieman peloissaan, kun lähdimme mutta, ymmärrän sen, kosa koira kaipaa aina omistajaansa. Kun haimme KOIRAAMME COCKERSPANIELIN pikku ESSIN hän oli tosi kaunis ja AMMATTITAIDOLLA TRIMMATTU. Siksim sinä joka haluat mollata ja puhua pahaa Trimmaajasta jota
      et edes tunnekkaan, ja joka on ammattinsa tunteva ihminen ja hoitaa työnsä
      aikataulun mukaisesti! Onko oikein että haukut YRITTÄJÄN oman typeryytesi takia
      koko nettisivuilla. OLISIHTKOHAN NYTTEN AIKA PYYTÄÄ ANTEEKSI OMAA
      TYPERYYTTÄSI TÄLTÄ STUDIO TRIMMIXIN OMISTAJALTA!!!!!!

      • kirahviihq

        Oliskohan aika opetella kirjottamaan? Eihän tästä saanut mitään selvää


    • ken peilissä?

      Sivustakatsojan silmin taas kertaalleen tietooni tullutta uutta ja vanhaa kohua tutkaillen todettua:

      Kannattaa hieman tutkailla noita näyttelytrimmaus-mainoksia yrityksen kohdalla.
      Jokainen näkee näyttelyissä kehässä menestyiden kuvia sekä eri rotuydistysten rotukohtaisten ja rodunomaisten turkinoito-ohjeiden tekstiin ja kuviin perehtymällä.

      Jos mainostaa tekevänsä näyttely-trimmauksia pitää koirien turkin trimmauksen jälkeen tukea ja vastata rotumääritelmässä määriteltyä turkkia koska sen mukaan koiraa arvostellaan kehässä.

      Osa yrittäjän kuvista on oikeasti kauheaa katseltavaa...

      Kotikoirasta: On ihan sama kotikoiralle millainen turkki on kunhan se suojaa koiraa ja on helposti hoidettavissa siistiksi ja palvelu on trimmauksen yhteydessä tehty asiakkaan toivetta sekä koira huomioiden.
      Ja jos rotumääritelmää väärin trimmattu turkki on asiakkaan toive ja koira näyttää maailman kauniimmalta koiralta niin se on sitten niin.
      Mutta se että oma koira tarkoituksella väärin trimmattuna näyttää tietämättömän omistajan silmin, koiraansa noutaessa trimmauksesta, maailman upeimmalta ja kauniilmmalta yksilöltä, se ei nosta trimmaajan ammattitaitoa rotukohtaiseen oikeaoppiseen trimmaukseen yhtään.

      Kukaan ammattitaitoinen trimmaaja ei edes myy palveluitaan rotukohtaisiin näyttelytrimmauksiin jos ole ole todella rotuun ja sen turkin vaatimuksiin syvällisesti perehtynyt.

      Menestyneet kasvattajat trimmaavat itse kasvattinsa turkit koska se on heidän kasvatustyönsä jälki miten ja minkänäköinen kasvatti kehässä juoksee ...onhan kasvattajaluokissakin menestyminen yksi menestyneen kasvatustoiminnan mittari.
      En usko että yksikään kasvattaja käyttää koiriaan vieraalla trimmauksessa, se sotii kasvatusideaa vastaan. Toki jos kasvattaja tietää täysin mikä on toisen trimmauksen tulos ja kiireessä vaikka apu tarpeen, niin silloin ok.

      Ammatti-trimmaaja tekee näyttelytrimmauksia yli yhden käden laskettaville roduille, kun ei trimmaajan taito ja aika riitä perehtyä kymmenien rotujen vaatimuksiin turkissa, se totuus.
      Ammatti-trimmaaja osaa myös sanoa ei uppooudon rodun tullessa vastaan ja delegoida homma eteenpäin, se totuus

      Myös ammattirimmaaja osaa opastaa pennulle tai ekaa kertaa aikuisena koirana trimmauksen tuovaa omistajaa: Koira pitää olla tottunut käsittelyyn, tajuat kai koirasi puolesta myös omistajana tämän?
      Trimmaus ei trimmikoneen äänineen, terävine saksineen jne ole aralle, tottumattomalle pennulle tai vanhallekkaan koiralle kiva kokemus....sinun pitää tätä harjoitella ja totuttaa koiraasi tähän kotona.
      Koiraasi vähänkään ajatellen etä vie sitä outoon ja pelottavaan tilanteeseen olettaen että yksikään ammattitaitoinen trimmaaja pystyy käsittelemään arkaa, tilanteessa epävarmaa koiraa,... silloin tapahtuu noita pieniä tapaturmia helposti niin trimmikoneen kuin saksienkin kanssa.

      Ammattitaitoinen trimmaaja tarkistaa aina tämän asian uuden asiakkaan kanssa ja omistajan on tajuttava se että kotona näitä asioita on harjoiteltava vaikka miehen partakoneen avulla ääneen tottuen! Trimmaukseen tullaan sitten vaikka vasta 2 viikon harjoittelun jälkeen, ei rahasta ja tapaturma-alttiina tottumatonta koiraa tässä ja nyt trimmaa yksikään ammattitaitoinen trimmaaja.


      Ei millään pahalla.... asiat asioina.

    • hiukan säädyllisyytt

      Trimmix antaa laatupalvelua. Tiedän kyllä että seillä on muutamia asiakkaita jotka alkavat neuvoa trimmaajaa ja vaativat tekemään mahdottomia ja kun se ei onnistu niin sitten jätetään maksamatta.

      Ja ne trimmaajan otteet. Jos koira ei osaa vain seistä paikallaan niin siitä pitää ottaa kiinni ja sen enemmän siitä täytyy pitää kiinni mitä mahdottomampia on omistajan vaatimukset.

      Ja sitten kun ei olla tyytyväisiä (oikeasti ollaan mutta ei vain haluta maksaa) niin valitetaan kaikkea mahdollista ja yritetään luistaa maksamatta.

      Laitan tämän aloituksen Trimmiksiin tiedoksi, se on hoitanut lakiteitse muutaman tällaisen perättömän "tiedotuksen" joa aikaisemminkin. Niistä on nuo kertomani tapauksetkin.

    • itsekin trimmaaja

      Toimin itse trimmaajana(en kyseisessä trimmaamossa) ja voin sanoa, että suurin osa syytöksistä/kauhisteluista mitä trimmaajat saavat(ihan yleisesti ja myös tässä ketjussa trimmix on saanut), on oikeastaan ihmisten tietämättömyydestä johtuvia väärinkäsityksiä. Esimerkiksi joku sanoi että valkoisella koiralla oli kaulassa punainen jälki: jos karvasta tulee lyhyttä, näkyy koiran iho karvojen läpi helposti. Tällöin sieltä näkyy valkoisilla koirilla pinkki jälki(paitsi juri kesän jälkeen kun iho on ruskettunut :)). Joidenkin koirien karva saattaa olla paikoitellen harvempaa, jolloin nyppittäessä luonnollisesti ihokin näkyy läpi helpommin. Hyvä trimmaaja osaa kuitenkin katsoa että työ tehtäisiin niin ettei iho näy, mutta kukaan ei ole täydellinen. Punoittavia jälkiä tulee myös silloin jos on nypitty liikaa karvaa, joita ei olisi pitänyt nyppiä.
      Entäs sitten ne "hirttosilmukat" mitä pöydillä käytetään? Nämä hirttosilmukat ovat halpa henkivakuutus, kun niitä käytetään oikein. Jos koiraa ei ole totutettu pöydällä oloon ja meinaa jatkuvasti hyppiä pois, on jo koiran turvallisuuden kannalta järkevää laittaa se hihnaa kiinni. Kukas ne sen pienen koiran katkenneet jalat sitten korvaa kun koira on päättänyt hypätä pöydältä pois? Mutta huom!: kyse onkin sitten OIKEIN käytettynä! Ei sitä koiraa hirttää saa.
      Ja se koiran jättäminen sinne trimmaajalle.... Ihan kokemuksella voin sanoa, että pieni määrä trimmiin tulevista koirista käyttäytyy paremmin kun omistaja on paikalla. Itse annan omistajan olla paikalla jos haluavat, mutta onnekseni suurin osa ei tule trimmiin mukaan. Omistajat nimittäin saattavat tietämättä pahentaa tilannetta, kun kyseessä arka koira. Ne hyssyttelevät, silittelevät ja säälivät koiraa, eli lähtevät paniikkitilaan mukaan. Tai omistajat ovat hermostuneita, äkäisiä ym huonolla fiiliksellä varustettuja ja siirtävät sen koiraansa. Itse huomasin tämän varsin selvästi kun trimmasin trimmiurani alkuvaiheessa koiraa omistajan läsnäollessa. Joka kerta kun omistaja koski koiraa, ei mennyt kauaakaan kun koiran luonne muutui. Koirasta tuli hermostunut ja vaikea käsitellä. Kun omistaja meni kauemmas, koira seisoi nätisti. Omistaja vaikutti itse hyvin hermostuneelta jo ennen trimmin alkamista. Myöhemmin selvisi että hänellä oli ollut hyvin kiireinen päivä. Eli olisin voinut tehdä työni nopeammin ja helpommin jos omistaja ei olisi ollut paikalla. Ja koirakin olisi säästynyt hermoilulta.
      Ja se että pitäisikö trimmaajn puuttua koiran painoon ja terveyteen: mielestäni kyllä. On suuri ero jos kampaaja sanoo asiakkaalleen painosta, kun trimmaaja sanoo koiran omistajalle koiran painosta. Sillä, miten asia sanotaa, on merkitystä. Ei sitä pidä mennä töksäyttämään. Mielestäni on väärin trimmata koiraa kerta toisensa jälkeen sanomatta mitään kun huomaa kuinka koiran kunto menee huonompaan suuntaan. Trimmaaminen on osa terveydenhoitoa kun kyseessä on trimmattava rotu! Omistajat ovat joskus hyvinkin sokeita kun kyse on koiran terveydestä. Tästä todisteina satoja tulehtuneita korvapareja, ylikasvaneita kynsiä, rähmäisiä silmiä, pussillisia takkulaattoja, jotka on ajeltu pois näistä "hyvin" rakastetuista perhenjäsenistä. Miksi tälläiseen "pahoinpitelyyn" ei saisi puuttua? Ja lemmikin ylensyöttäminen kuuluu samaan kastiin! Ja myös koiran käytöksestä mielestäni on täysin asiallista kommentoida omistajalle. Omistajista on varmaankin helppoa jätää trimmaajan hoidettavaksi koira, joka vihaa harjaamista ym käsittelyä. Sitten tullaan hakemaan koira ja hymyssä suin kysästään puriko koira tällä kertaa? (Ja kyllä, tätä tapahtuu melkein päivittän!) Hymyilyn siasta omistajien kannattaisi harjoitella totuttamista jo kotona. Näin trimmi olisi koirillekin helpompaa. Ja tätä moni ei tajua, ellei sitä niille sanota.
      Eikä ole trimmaajalta asiallista haukkua yleisesti koiraa/omistajia, mutta eipä tuo ole asiallista myöskään solvata yrittäjääkään täällä netissä. Ja joo, palaute ei ole haukkumista, mutta osa kommenteista eivät ole kovin asiallisia trimmaaja kohtaan.
      En puolustele kyseistä trimmaamoa, mutta inhottaa kun ei oteta asioista selvää ja syytellään vain.

      • ..........

        Omistajalla, joka ei totuta koiraansa kunnolla käsittelyyn ja huolehdi koiran kunnosta, ei mielestäni ole mitään oikeutta tulla mutisemaan jos leikatun karvan pituus ei miellytä.


      • No hohhoijjaa!!!

        "Tällöin sieltä näkyy valkoisilla koirilla pinkki jälki(paitsi juri kesän jälkeen kun iho on ruskettunut :))."

        Että ihan ammattilaisen (?) näppikseltä lähtee tällasta...
        Olipa uutta tietoa että koiran iho ruskettuu paksun turkin alta. :))))))))))))))))))


    • sirtah

      Olin koirani kanssa tänään tuolla Trimmix:ssä kun joku minulle sitä suositteli.
      Soitin sinne ja sanoin että jos tulisin näyttämään koiraani kun en itse tiedä koska turkki on valmiina nypittäväksi (norfolkinterrieri). Minulle sanottiin että jos on ½-vuotta niin on varmaan valmis eikä tarvitse tulla näyttämään. Tänään mentiin ja itsekin katsoin niitä otteita panta kaulaan ja kuonokoppa (on jouduttu aikaisemminkin laittamaan varsinkin kun nypitään takapäätä) ja ronskit otteet. Kysyin että irtoaako hyvin hän vastasi että ei ihan hyvin mutta kyllä hän sen saa. Kun olin ovella koira huudahti ja käännyin vielä kysymään että sattuko se noin paljon. Minulle vastattiin että ei se satu vaan se vastustelee. No jätin valitettavasti koirani sinne. Tunnin päästä soitti että tule heti hakemaan koira pois että se puri häntä niin pahasti. Ja hinta on sitten kaksinkertainen 160 eur. No menin ja koira oli tosiaankin purrut häntä ja maksoin sen 160 eur. Haukkui koko ajan koiraani kahjoksi. Häntä on trimmattu 9 vuotta eikä ole kertaakaan ketään purrut, ainoa että kun takaosaa nypitään niin on laitettu kuonokoppa.
      Koirani oli purrut siinä vaiheessa kun olisi pitänyt trimmata pään osaa ja jouduttiin ottamaan kuonokoppa pois.
      Nyt kun ollaan kotona koira puristelee päätänsä koko ajan. Vatsan alusta on ihan vereslihalla. Niskan iho on ihan punainen eikä se anna yhtään koskea itseensä. Ei ole koskaan ollut trimmauksen jälkeen tällainen.
      Eikö hänen olisi pitänyt sanoa että turkki ei ole vielä valmis trimmattavaksi, hän on se ammattilainen. Olisin voinut maksaa peruutetusta ajasta.
      Ajattelin nyt mennä näyttämään eläinlääkärille. Miten enään koskaa antaa trimmata itseänsä.

      • itsekin venäläissynt

        Hei mene ihmeessä lisäämään tuonne facebook-sivuille oma kertomuksesi! Lisännyt kuvan haavastaan ja sanoo kaiken lisäksi joutuneensa siivoamaan "kuset ja paskat". Ja sanoo "mamman mussukka, jonka suuhun ei katsota". Puhuu myös mädistä hampaista.

        Musta tollanen on jokseenkin sairasta. Kitisee ja inisee siellä miten raskasta on trimmaajan työ. Itse en koiraani tuohon paikkaan vie, en tykkää yhtään että koirista mitä on trimmannut niin otetaan kuvia ilman lupaa. Luvan kanssa annan mieluusti ottaa kuvan, mutta tuo on jo napsinut luvatta ja vielä täällä selittelee kaikkea ihmeellistä. En luottaisi.


      • kirahviihq

        http://trimmaus.vuodatus.net/blog/3291632/kallista-kipua/


      • villikäs
        kirahviihq kirjoitti:

        http://trimmaus.vuodatus.net/blog/3291632/kallista-kipua/

        Pikkasen liiottelun makua... "Lopputulos: neljä syvää haava, kahden sormen nivelet tohjona, pikkusormi luun saakka." ... tai sitten tuo kuva on jonkun toisen kädestä.

        Aika omituinen asenne huokuu tuosta blogitekstistäkin. Tulee jotenkin sellainen tunne, että työnsä ois muuten ihan kivaa, mutta kun täytyy niitä koiria trimmata...

        Ja eiköhän ihan itse ole syypää tuohon vakuutusyhtiön maksaman päivärahan pienuuteen? Saa sitä päivärahaa enemmänkin, mutta se edellyttää taas isompia vakuutusmaksuja. Turha vinkua ansionmenetyksestä jos ei itse ole varautunut paremmin kun tietää että koirilla kuitenkin on hampaat joita käyttää jos tekee kipeää!

        Tuon yrittäjän asenne työhönsä/asiakkaisiinsa on sellaista etten kuuna päivänä puotiinsa astuisi vaikka asuisin lähempänä kuin toisella puolen Suomea.


    • 2+15

      Käytä koirasi eläinläääkärillä ! hae todistus että koirasi turkkai ei olisi saanut vielä nyppiä ja vie asia kuluttajasiamiehelle koska vaikka koirasi puri ei sinua voi velvoittaa maksamaan ekstraa. Nyppijä itse oli päättänyt ottaa kopan pois joten oma moka !

      Jään "innolla" odottamaan miten ko paikka nyt alkaa satuilemaan ja koittaa tämänkin surullisen tapahtuman kääntää asiakkaan syyksi .

      • Kauan ei tarvi

        odotella kun meet katsoon niiden facebook-sivuja. Sinne on 5 tuntia sitten laitettu päivitys asiasta. Kommenteissa "kehuu" vielä purukalustoa kaupan päälle.


    • 14+9

      Joku tässä yhtälössä ei toimi kun ensin maksatetaan asiakkaalla ja sitten vakuutusyhtiöllä. Trimmaajan ammatti on riskinottamista koirien suhteen.
      Se on vaan hyväksyttävä tai sitten vaihtaa vaan ammattia. En ymmärrä ettei kuonokoppia käytetä kun niitä on. koirat yleensä vaistoavat myös ns. aggresiivisen käyttäytymisen ja toisinaan vastaavat siihen samalla mitalla.

      Aika jännä juttu tuo hinnan kaksinkertaistuminen kun omalla sivuillaan kertoo seuraavaa :


      Purevat koirat

      HANKALUSLISÄÄ peritään mikäli koira kyttäytyy huonosti, 10 - 20 €.
      Omistajalla on velvollisuus ilmoittaa trimmaajalle, mikäli koirallansa on käyttäytymishäiriöitä.
      Trimmaajalla on oikeus kieltäytyä trimmaamasta, mikäli koiran käytös on erityisesti aggressiivista.

      Trimmaajalla on myös oikeus kieltäytyä trimmaamasta koiraa selittämättä syitä sen omistajalle.

    • 1+1+1

      Vieläkö tää paikka saa jatkaa toimintaansa ? :O

      • just joo

        Tuosta en tiedä, mutta kaiketi, koska trimmaajaksi voi alkaa kuka tahansa, ei siihen vaadita mitään koulutusta eikä vaatimustasoa. Itse vein TRE:lla laumanvartijan PESUUN, niin akka kysymättä lupaa ja ilman syytä VEI millisellä koko turkin. Nyt se akka on laittanut oman "Trimmausliikkeen" Vuorentaustaan Ylöjärvelle,lupaa taas hoitaa kaikenkokoiset ja -rotuiset, kun oikeat ammattilaset sanovat keskittyvänsä johonkin/joihinkin rotuihin, että tuntevat anatomian ja karvan. Katsokaa kelle viette, koira siinä kärsii!


    • Tyttö ja Koira

      Mulla onkin pitkä aika,kun oon tähän keskusteluun osallistunut. Tekee pahaa nähdä ja kuulla muiden kokemuksia!

      Huvittavaa katsoa,miten negatiivisia käyntejä koitetaan kompensoida ylikehuvilla kokemuksilla, tuntuu kuin trimmaaja itse olisi osan taustalla.. On varmasti asiakkaita,jotka kokevat trimmauskäynnit ongelmitta ja lopputulos on ollut onnistunut.

      Valitettavasti on myös kovin kurjia kokemuksia Trimmixistä niinkuin minulla oli Vilma koirani kanssa. Vilmalla on edelleen haavaumat suupielissä ja ensitrimmistä on 1v 1kk, sillä en ole toista kertaa koiraa uskaltanut kenenkään käsiin antaa. En voi käsittää,että trimmaaja solvaa asiakkaitaan nettisivuillaan,facebook sivustollaan yms- minut on facebook sivustolta sitäpaitsi poistettu kun kommentoin "reikäjuusto"- kuvan alle minun mielipiteeni ja kokemukseni hänen toiminnasta..

      Kurjalta tuntuu.

      • koirakuiskaajatar

        just nii


      • MinäItte
        koirakuiskaajatar kirjoitti:

        just nii

        Ihmetyttää myös ko trimmaajan halu palauttaa kaikki vuosia koneella ajellut koirat nyppimällä -> koneella saa myöskin tosi siistin koiran kohtuuhinnalla. Maksavana asiakkaana valitsen miten haluan turreni trimmattavan jos ei trimmaaja suostu pyynöstäni käsittelemään koiraani haluamallani tavalla menen muualle. Onneksi suurin osa trimmaajista ei karsasta konetöitä, tämä taitaa olla ainoa joka nyppii kaikki.


      • kikkelitonttu
        MinäItte kirjoitti:

        Ihmetyttää myös ko trimmaajan halu palauttaa kaikki vuosia koneella ajellut koirat nyppimällä -> koneella saa myöskin tosi siistin koiran kohtuuhinnalla. Maksavana asiakkaana valitsen miten haluan turreni trimmattavan jos ei trimmaaja suostu pyynöstäni käsittelemään koiraani haluamallani tavalla menen muualle. Onneksi suurin osa trimmaajista ei karsasta konetöitä, tämä taitaa olla ainoa joka nyppii kaikki.

        En tiedä mitä sanoa!


    • piuiu~

      No huhhuh... Tämän ketjun luettuani olen vain onnellinen, että oma koirani on lyhyen turkin omaava seropi, joka tarvitsee vain harjausta ja pesua silloin tällöin. Ei tarvitse huolestua törmäävänsä huonoon trimmauspalveluun, niinkuin toisille on käynyt.

      Olisi myös kiva saada linkki siihen reikäjuusto-kuvaan. Yritin selata kuvia, mutta millään en löytänyt kyseistä kuvaa koira-poloisesta :/

      Voimia kaikille kaltoinkohdelluille koirille ja näiden omistajille!

    • tyttö ja koira

      Reikäjuuston kuva on galleria 2011 ja vasemmasta kuvapalkista laskettuna alaspäin 12:sta kuva!

      • siis mitä ihmettä

        et ole sitten saanut edelleenkään kuvaa pyynntöistäsi? huolimatta pois sivuilta...........aika paikka.


    • piuiu~

      Ahaa...
      Omistajan pitäiss laittaa Studio Trimmix:ille viesti ettei ole antanut lupaa laittaa lemmikkinsä kuvaa nettiin (varsinkaan kun Studio Trimmix haluaa kasvattaa tällä kuvalla omaa myyntiään). Jos Trimmix ei suostu poistamaan kuvaa tai olemaan "herjaamatta" omistajaa, niin sitten otetaan yhteytta FB:n ylläpitoon ja ilmiannetaan kuva?

      • ilmoa vaan perään

        Vähintäänkin.
        FBhen voi ilmoittaa suoraan, että siellä on ilman lupaa kuvia.
        Piste.


    • up.......

      uppista

    • yksi asiakas

      En kommentoi muiden kokemuksia voin vain kertoa oman kokemukseni kyseisestä trimmaajasta. Vein viime vuonna koirani Trimmixiin. Asiakaspalvelu oli tylyä ja saimme paljon moitteita koiramme turkista (kotikoira ei näyttelykoira). Oli aivan totta että koiralla oli jonkin verran takkuja mutta mielestäni yksityisyrittäjän olisi kannattanut puhua neutraalimmin kanssani asiasta jos olisi halunnut että tulisimme takaisin.

      Mutta trimmauksen jälki oli laadukasta ja koira itse oli pirteä eikä pelännyt mitään trimmaajalla (olin osan ajasta paikalla).

      Tämän kokemuksen jälkeen voisin aivan hyvin mennä takaisin ja luotaa saavani koiralleni laadukkaan trimmauksen. Mutta aina kun on pitänyt varata trimmaus aika ovat trimmaajan moitteet soineet korvissani ja olen valinnut mennä muualle.

    • Kotitrimmaaja

      Näin koiralenkillä taannoin itkevän omistajan ja pienen koiran , joka oli koneella ajeltu lähes kaljuksi, syynä "takut". Omistajan käytös ei ollut vastannut asiakaspalvelun alitakaan arvosanaa. Uskon kertomuksen, koska omin silmin näin koiran ja omistajan samana päivänä. Lasku oli myös järkyttävä, sillä olisi jo ostanut omakseen laadukkaan leikkurin. >Jokainen olisi osannut ajaa "kotitrimmerillä" koiransa kaljuksi !
      Tästä on jo kuitenkin aikaa, mutta samainen koiranomistaja tuntee muita, jotka ovat käyneet Trimmix-liikkeessä ja kokemukset sataprosenttisen kurjia edelleen. Harmi.

      • Sääli

        sillä omistaja on itsekin parin avustavan nimimerkkinsä puitteissa ottanut kantaa asiaan tässäkin ketjussa. Häntä on myös neuvottu ihan kädestä pitäen liikkeenpidossa, mutta ei. Oppi ei siis kanna hedelmää tässä tapauksessa lainkaan.

        Palaute lähtee kuin vesi hanhen selästä tai koiran turkista kun ravistelee, ilman tulosta. Omituista.


    • toinen trimmaaja

      Studio Trimmixille.. Olen sitä mieltä että Trimmaajana itsekkin ei voi olettaa ettei asiakkaiden koirat koskaan tee tarpeitaan esim 2-3 tunnin session aikana, varsinkin jos kyseessä on pieni pentu tai vanhus. Itse olen kyllä "sietänyt" nuo tarpeet asiaan kuuluvina. Eihän koira hädälleen mitään voi. Sitten kaikki rodut eivät ole nypittäviä, eli jotkin voi vain harjata ja trimmata koneella saksin ilman karvojen kiskontaa. Tämä on mielestäni aina myös asiakkaan valittavissa, haluaako koiran turkin ajeltavan vaiko nypittävän. Nyppimisessä toki kuluu enemmän aikaa, ja on siten kannattavampaa.

    • Tyytyväinen

      Minun kokemukseni Trimmixistä on sataprosenttisen positiivinen. Yorkkini Lili oli itsekin erittäin tyytyväinen eikä laisinkaan pelokas. Oli kiva katsella sohvalla ja nauttia ammattilaisen työskentystä :).

      • koiranomistaja

        Ihmettelen suuresti, että sait istua sohvalla ja katsoa työntekoa. Minäkin olisin halunnut, mutta odottamaan ei saanut jäädä..


    • Koirien asialla

      Tyttö ja koira

      voisitko laittaa sähkpostia osoitteeseen heidi.karlsson (@) gmail.com

      Asia koskee tämän keskustelupalstan asioita ja sinusta voisi olla apua.

    • BAD trimmeri BAD

      Kamalaa kohtelua toivottavasti ei pennulle tullu sentään traumoja tollasesta kohtelusta.
      Älä maksa senttiäkään laita vaikka pennun pissa-alustaksi kyseinen lasku koska muuta moiselle ei kannata tehdä.

      • Snoos muut

        Todennäköisesti. Tossa ylempänä tyttö ja koira-nimimerkillä on kirjoitus joka muistuttaa tuota TS:n uuttista. Vuosi ainakin täsmäsi.


      • JMHVTH
        Snoos muut kirjoitti:

        Todennäköisesti. Tossa ylempänä tyttö ja koira-nimimerkillä on kirjoitus joka muistuttaa tuota TS:n uuttista. Vuosi ainakin täsmäsi.

        Itseasiassa, toinen nimimerkki (sirtah) on lokakuussa 2012 kirjoittanut tästä.. Ainakin yhteneväisyyksiä on paljon.
        Uskomatonta, että tämä trimmaamo on vielä pystyssä! Luulisi viimeistään nyt ihmisten välttävän tätä paikkaa, positiivisista kokemuksistakin huolimatta!


    • huhh12

      Kyseessä oikeasti tämä trimmaamo joka on koiran turkin väkisin nyppinyt:( Varmaa tietoa. Olen saanut kuulla enemmäkin henkilöstä ja on useamman koiran turkin pilannut kun ei ole osannut trimmata oikéin. Ja vielä kehtaa väittää itseään ammatilaiseksi.

    • As.palvelija itsekin

      Jaksoin lukea tämän koko ketjun läpi ja huhhuh mitä settiä.. Olen tyrmistynyt miten tuo paikka voi olla pystyssä. Natalian asiakkaat ovat varmasti vakkariasiakkaita, niitä muutamia, jotka hyväksyvät huonon asiakaspalvelun tai muuten tuntevat ko. naisen eli hyväksyvät hänen käytöksensä. Tai sitten uusia asiakkaita jotka eivät ole kuulleet/lukeneet ihmisten kokemuksia ko. paikasta.

      Itselläni on 1,5v terrieri joka on ihan uskomattoman touhottaja, ei yhtään aggressiivinen mutta tosi utelias ja koko ajan tekemässä jotain. Ekan kerran koirani kävi trimmaajalla (eri kaupunki ja eri trimmaaja siis, ei Trimmix) alle 1v ikäisenä. Pelotti minuakin vähän miten menee, mutta koira jäi sinne iloisena. Tunnin päästä hain ja koira oli yhtä iloinen, ja trimmaaja kehui koiraani hirveästi: "aivan ihana tyyppi, ei edes huomannut turkin käsittelyä, kyttäsi vain nameja koko ajan, seisoi nätisti, antoi leikata kynnet...". Ja minä pelkäsin että koira vain rimpuilee ja on hankala, mutta ei. Vakuutuin kyllä ko. ihmisen koirankäsittelytaidoista, on se vaan niin että jos on vaikeasti käsiteltävä koira, niin kielii kyllä ammattitaidosta että saa koiran rennoksi. Jos natalia ei hallitse koiria, on hänen taidoissaan vakavia puutteita.
      On niin paljon negatiivista kommenttia tullut kyseisestä paikasta, etten aidosti ymmärrä kuka sinne menee.

      Suomessakin eräs iso asia yrityksessä asioidessa on nimenomaan asiakaspalvelu, ja asiakkaat oikeasti arvostavat sitä, ja monet valitsevat myös paikan sen perusteella. Jos natalia ei tätä tajua, pitäköön lafkansa ja menköön konkkaan, olisi ihan oikein! Työn laatukin ilmeisesti on aika huonoa, siitä en tiedä, en ole trimmauksen ja turkin laatujen asiantuntija, mutta sen tietenkin ymmärrän ettei koiraa kuulu sattua, eikä kuulu tulla traumoja. Eikä varsinkaan pidä joutua lääkärikäynnille!

      En veisi omaa koiraani ikinä Trimmixiin, jos asuisin Turussa, sen verran pahaa tarinaa kerrotaan. Toivon ettei muutkaan vie, ettei kannateta sitä paikkaa, kun parempiakin on tarjolla.

    • Homssut

      Tästä lähtien aina kun koirani käyttäytyy huonosti leikatessani sen turkkia tai kynsiä, uhkaan viedä hänet Natalialle trimmattavaksi.

    • Hanne ja Cavalier

      Olen lukenut kaikki kommentit tällä palstalla! Haluan vain kertoa OMAKOHTAISEN KOKEMUKSEN (en ottaa kantaa " kummin kaiman tutun" kuulemaan kertomukseen ko. paikasta). Kävin 2014 keväällä Studio Trimmixissä Cavalierin kanssa. Koira oli silloin 4-vuotias ja vieraillut Suomen Lapissa useaan otteeseen talvella 2013-2014. Sille oli lumessa kahlatessa kehittynyt ylimääräinen pohjakarva ja koira muistutti ulkoisesti enemmän afgaania kuin cavalieria. Koiraa ei ole käytetty näyttelyssä kuin pentuna,joten ulkonäöllä ei sinänsä ollut väliä,mutta sen oli todella tukala olla kuontalonsa sisällä Turussa. Etsin netistä trimmaajaa ja päädyin Studio Trimmixiin siksi,että negatiivinen kirjoittelu oli NIIN YLIAMPUVAA JA MUTU-HENKISTÄ. Soitin,kerroin koiran tilanteen,keskustelimme Natalian kanssa ja varasin ajan. Koira on ollut meillä pennusta saakka ja se on niin kiltti,että sais vaikka solmuun vääntää,mutta samalla myös niin herkkä,että huonosta kohtelusta sen maailma menisi ihan sekaisin. Menimme Studio Trimmixiin. Natalia otti koiran käsittelyyn ja minä jäin sohvalle samaan tilaan istumaan. Minulta ei kysytty, meinaatko jäädä siihen saatika ajettu pois. Koiran käsittely (Natalia teki tauotta töitä) kesti pesuineen 3,5 tuntia. Koira oli kuin uudestisyntynyt (myös henkisesti) päästyään irti karvapainolastista ja selvästi kiitollinen Natalialle! Natalia myös antoi minulle monta vinkkiä koiran turkin hoidosta ym. Minuun ei tehoa eläinammattilaisten (trimmaaja,eläinlääkäri jne.) imartelu tms. enkä sitä halua tai ole sitä vaille!!! HALUAN VAIN,ETTÄ KOIRAANI KOHDELLAAN HYVIN JA ETTÄ SE TULEE KUNTOON JA ONNELLISEKSI!!! Nämä kriteerit toteutuivat ainakin meidän kohdalla Studio Trimmixissä ja aiomme mennä uudelleen aina kun tarvetta on. Hyvää syksynjatkoa Natalialle ja koita kestää. Meitä koiranomistajiakin on valitettavasti niin monenlaisia ja kaikki eivät näe metsää puilta! Terveisin Hanne ja Konzu. Ps. Annan puh.nroni käyttöön Natalian kautta,jos jollain on käyntiini liittyviä kysymyksiä,koska en halua,että kirjoitustani väitetään Natalian kirjoittamaksi tai hänen jonkun tutun tekemäksi. Vakuutan ja vannon,ettei minulla ole mitään muuta tekemistä Studio Trimmixin/Natalian kanssa kuin asiakassuhde!

      • 9+11

        Hienoa että jokin asia toimii. Mutta silti, jos tulee yksi positiivinen palaute, ja 10 negatiivista, kertoo se yrityksestä jotain. Ja näiden palautteiden perusteella itse en veisin koiraani sinne millään ilveellä. Onneksi käytän jo hyvässä paikassa, asunkin ihan muualla. Myös huonot paikat voivat onnistua, joskus satunnaisesti, riippuu henkilökemioista ja työn laajuudesta jne.


      • Hanne ja Cavalier
        9+11 kirjoitti:

        Hienoa että jokin asia toimii. Mutta silti, jos tulee yksi positiivinen palaute, ja 10 negatiivista, kertoo se yrityksestä jotain. Ja näiden palautteiden perusteella itse en veisin koiraani sinne millään ilveellä. Onneksi käytän jo hyvässä paikassa, asunkin ihan muualla. Myös huonot paikat voivat onnistua, joskus satunnaisesti, riippuu henkilökemioista ja työn laajuudesta jne.

        Niinpä niin,joopa justiinsa! Meillä pohojanmaalla on mm. semmonen sanonta, että ASIASTA EN MITTÄÄN TIERÄ,MUTTA HANTTIIN PANEN! Kuka olet ja missäs kulet,kun niin kirjoituksellani sinua ärsytin?Mielipiteitä tuntuu löytyvän,"vaikka asutkin ihan muualla ja käytät hyvää paikkaa".- Hyvä niin,että olet tyyytyväinen,MUTTA tuo arvostelusi loppu "Myös huonot paikat..." Summa summarum:-kuten kirjoitin:Meillä on pohojanmaalla semmonen sanonta,että asiasta en mittään tierä,mutta hanttiin panen!


      • Hanne ja Cavalier
        9+11 kirjoitti:

        Hienoa että jokin asia toimii. Mutta silti, jos tulee yksi positiivinen palaute, ja 10 negatiivista, kertoo se yrityksestä jotain. Ja näiden palautteiden perusteella itse en veisin koiraani sinne millään ilveellä. Onneksi käytän jo hyvässä paikassa, asunkin ihan muualla. Myös huonot paikat voivat onnistua, joskus satunnaisesti, riippuu henkilökemioista ja työn laajuudesta jne.

        Ai niin nimimerkki "9 11",minulta unohtui edellisessä vastineessani kysyä Sinulta,että mikä sen ...hyvän paikan ...nimi on? Haluaisin käyttää cavalierin siellä seuraavaksi,koska haluan vain koiralleni parasta -ja matkailuhan avartaa?!


      • 9+11
        Hanne ja Cavalier kirjoitti:

        Niinpä niin,joopa justiinsa! Meillä pohojanmaalla on mm. semmonen sanonta, että ASIASTA EN MITTÄÄN TIERÄ,MUTTA HANTTIIN PANEN! Kuka olet ja missäs kulet,kun niin kirjoituksellani sinua ärsytin?Mielipiteitä tuntuu löytyvän,"vaikka asutkin ihan muualla ja käytät hyvää paikkaa".- Hyvä niin,että olet tyyytyväinen,MUTTA tuo arvostelusi loppu "Myös huonot paikat..." Summa summarum:-kuten kirjoitin:Meillä on pohojanmaalla semmonen sanonta,että asiasta en mittään tierä,mutta hanttiin panen!

        Niin se vaan menee että "hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmas", ootko semmoista sananlaskua kuullut? Eihän suomalaiset paljon kehuja jaa, valittaa kyllä sitäkin enemmän, mutta jos tämmönen ketju kerää parisataa vastausta, ei sillä firmalla näy kovin paljon faneja olevan. Mut hei, onpahan ainaki yks :) :)
        Voit tulla ettimään, asun täällä suomen puolivälin alapuolella...
        Saanen kysyä kukas sinä oot kun vastauksellani noin sua ärsytin, ettet vaan trimmix ite kuitenkin? Taiat vaan jekuttaa, pentele :)


      • 9+11
        Hanne ja Cavalier kirjoitti:

        Ai niin nimimerkki "9 11",minulta unohtui edellisessä vastineessani kysyä Sinulta,että mikä sen ...hyvän paikan ...nimi on? Haluaisin käyttää cavalierin siellä seuraavaksi,koska haluan vain koiralleni parasta -ja matkailuhan avartaa?!

        No ei ole tapana netissä henkilötietojani, paikkakuntaa jaella, että saat nyt ihan käyttää siellä hyväksi havaitsemassasi rimmiksissä


      • Hanne ja Cavalier
        9+11 kirjoitti:

        No ei ole tapana netissä henkilötietojani, paikkakuntaa jaella, että saat nyt ihan käyttää siellä hyväksi havaitsemassasi rimmiksissä

        Kuulepa hyvä "9 11".Luepa nyt IHAN RAUHASSA JA KIIHTYMÄTTÄ kirjoittamani kommentit (ja myös omat vastauksesi) tälle palstalle ja jos Sinulle jäi jotain epäselväksi,niin ota yhteyttä Studio Trimmix/Natalia ja pyydä Häneltä puh.nroni,niin voit soittaa minulle!!! Pyydän anteeksi,jos olen tuottanut sinulle mielipahaa,mutta OLEN TODELLAKIN VAIN TYYTYVÄINEN ASIAKAS . Mikäli haluat jatkaa rakentavaa kritiikkiä - soitat minulle, jos et - niin se kertoo ettet "aikuisten oikeesti" edes välitä eläinten hyvinvoinnista - kunhan louskutat leukojasi. Ps. Olen pyytänyt Nataliaa antamaan puh.nroni kaikille sitä pyytäville (kuten varmaan "älykkäimmille" kävi selväksi jo ensimmäisestä kommentistani tälle palstalle).


      • 9+11
        Hanne ja Cavalier kirjoitti:

        Kuulepa hyvä "9 11".Luepa nyt IHAN RAUHASSA JA KIIHTYMÄTTÄ kirjoittamani kommentit (ja myös omat vastauksesi) tälle palstalle ja jos Sinulle jäi jotain epäselväksi,niin ota yhteyttä Studio Trimmix/Natalia ja pyydä Häneltä puh.nroni,niin voit soittaa minulle!!! Pyydän anteeksi,jos olen tuottanut sinulle mielipahaa,mutta OLEN TODELLAKIN VAIN TYYTYVÄINEN ASIAKAS . Mikäli haluat jatkaa rakentavaa kritiikkiä - soitat minulle, jos et - niin se kertoo ettet "aikuisten oikeesti" edes välitä eläinten hyvinvoinnista - kunhan louskutat leukojasi. Ps. Olen pyytänyt Nataliaa antamaan puh.nroni kaikille sitä pyytäville (kuten varmaan "älykkäimmille" kävi selväksi jo ensimmäisestä kommentistani tälle palstalle).

        Mieti itse kukahan tässä kiihtyi :) Olen kyllä lukenut kirjoituksesi ja mikään ei ole epäselvää, sinulle näyttää kyllä olevan monikin asia. Eläinten hyvinvoinnista välitän erittäin paljon, siksi tuo paikka ei olisikaan eka vaihtoehtoni :) Kaikilla saa olla mielipiteet ja tuosta paikasta ne on käyneet aika selviksi. Ja omani olen esittänyt. En käy sun kanssa tästä aiheesta enempää rääkymään. Sano ystävällesi natalialle terkut, ilmiselvästi olet hyvää pataa. Vinkkinä jatkoa ajatellen: ei ehkä kannata aukoa turpaansa tuolla tavalla, haastat vaan riitaa. Kuten nytkin. Tosin sehän on tällä palstalla jokapäiväistä.


      • Hanne ja Cavalier
        9+11 kirjoitti:

        Mieti itse kukahan tässä kiihtyi :) Olen kyllä lukenut kirjoituksesi ja mikään ei ole epäselvää, sinulle näyttää kyllä olevan monikin asia. Eläinten hyvinvoinnista välitän erittäin paljon, siksi tuo paikka ei olisikaan eka vaihtoehtoni :) Kaikilla saa olla mielipiteet ja tuosta paikasta ne on käyneet aika selviksi. Ja omani olen esittänyt. En käy sun kanssa tästä aiheesta enempää rääkymään. Sano ystävällesi natalialle terkut, ilmiselvästi olet hyvää pataa. Vinkkinä jatkoa ajatellen: ei ehkä kannata aukoa turpaansa tuolla tavalla, haastat vaan riitaa. Kuten nytkin. Tosin sehän on tällä palstalla jokapäiväistä.

        Hyvä "9 11". Ymmärränkö nyt oikein tarkoitusperäsi!? (Olen asettanut itseni niin paljon alttarille seisoakseni kirjoitusteni takana,että olen antanut luvan puh.nroni jakamiseen,mutta se ei näy Sinua kiinnostavan etkä sitä kunnioita). Eli nyt osin tajuan tämän palstan kirjoittajien suuren määrän ja sen,ettei tänne saa kirjoittaa muut kuin kilpailevat trimmaajat ja rasistit. Syytön minä olen Sinun sisälukutaidottomuuteesi. Kivat vaan Sulle ja hyvää syksynjatkoa.


      • 9+11
        Hanne ja Cavalier kirjoitti:

        Hyvä "9 11". Ymmärränkö nyt oikein tarkoitusperäsi!? (Olen asettanut itseni niin paljon alttarille seisoakseni kirjoitusteni takana,että olen antanut luvan puh.nroni jakamiseen,mutta se ei näy Sinua kiinnostavan etkä sitä kunnioita). Eli nyt osin tajuan tämän palstan kirjoittajien suuren määrän ja sen,ettei tänne saa kirjoittaa muut kuin kilpailevat trimmaajat ja rasistit. Syytön minä olen Sinun sisälukutaidottomuuteesi. Kivat vaan Sulle ja hyvää syksynjatkoa.

        Ei terve...! Jatkoja vaan, eipä sinun kanssasi mihinkään keskusteluun kykenekään :)


    • Ketju

      Ketju on häpeäksi suomi 24 palvelulle. Yrittäjä leimataan. En ota kantaa hyvään tai huonoon palveluun yrityksessä. Ketju rikkoo suomen lakia.

    • plpop

      Siis vieläkö tää tyyppi saa trimmata!? Kyllä eläinlääkäri oli kauhuissaan kun jouduin koirani sinne viemään tän tyypin käsittelyn jälkeen.

    • eevastiinaemlinooora

      En oo muuta kun seurannut sivuja ja trimmaajan kirjoituksia mutta ihmettelen kovin kuin hän pehmeää turkkia muka nyppii ja palauttaa ilman kipua. Ja niin täyttä soopaa että pilataan turkki. Ja ammattilaiset ei hauku muita alan ihmisiä. kaikesta saa vastenmielisen tunteen, kun moititaan saman alan yrittäjiä ja koiran omistajia. Kaikki saa toivoa miten haluaa lemmikkinsä trimmattavan.

    • Nukaturusta

      Täällä tyytyväisiä asiakkaita välillä. Mulla on kaksi kk mäyräkoira jota Natalia on nyppinyt pennusta saakka. Hän on käsitellyt koiraani aina varmoin ja hellin ottein. Olen ollut välillä itse paikalla ja välillä lähtenyt ostoksille nyppimisen ajaksi. Koiran karvat on pysyneet hyvässä kunnossa ja natalia on ollut minulle ystävällinen ja antanut hyviä neuvoja koirani hoitoon.. käyn jatkossakin

    • Hömhöm

      Toivottavasti olet itsekin aito eläinrakas ja ymmärrät, että siatkaan eivät ole tunteettomia. Ne tuntevat myös pelkoa, kauhua ja mielihyvää. Särähti tuollainen kylmä heitto loppuun räyhäämisen jälkeen.

    • Anonyymi

      Ihmettelen suuresti jos joku hänelle koiran vie toimenpiteeseen. Joskus koiramme nypitetyttiin hänellä. Ensimmäisellä kerralla saimme haukut, että talutushihna on vääränlainen sekä myös panta. Seuraavalla kerralla veimme koiran uudistuneessa hihnassa ja pannassa. Oli tyytyväinen. Mutta ette usko mikä verisotku oli työtasolla verisine papereineen ja tuli vielä minulle henkilökohtaisesti näyttämään kädessään olevia koiramme kynsiä ja sanoi, että onko meillä kynsisakset. Sanoin, että on kyllä. Oli koiraltamme leikannut kynnet yli puolenvälin poikki. Puhuin jälkeenpäin eläinlääkärin kanssa ko. tapauksesta. Sanoi, että julmaa kiusaamista ja tuottaa kipua paljon koiralle. Emme enää sen jälkeen vieneet koiraa sinne. Järkytyimme hänen toiminnasta. Nyt on onneksi löydetty parempia paikkoja ja tiedämme, ettei moisista kivuista tarvi kärsiä, kun on inhimmilliset ammattilaiset kyseessä.

    • Anonyymi

      Eli ensi töikseen koira kusee liikkeen oveen, kumma kun suuttuivat. Paskansiko se myös?

    • Anonyymi

      Hyvä juttu kun taas juoruämmät haukkuu nimettöminä muita. Muistakaapa kunnianloukkausta koskeva lainsäädäntö

      • Anonyymi

        Yrityksen kunniaa ei voi loukata. Tämän voit lukea Finlexistä.


      • Anonyymi

        Vieläkö puolustat tätä lafkaa???


    • Anonyymi

      Kokemuksien jako ei ikävä kyllä täytä kunnianloukkauksen kriteerejä.

    • Anonyymi

      Jos kerta olet trimmaaja ammatiltasi niin sinun luulisi tietävän et koirat voi mahdollisesti paskoa alleen/pissiä/olla hankalia, jos et kestä sitä niin vaihda alaa, koska koiralle huutaminen ei ainakaan edistä asiaa.
      Eikä se ole koiran vika, jos sitä jännittää tilanteet, sinun pitäisi olla se joka saa koiran luottamuksen, joten älä jukoliste pura vitutustasi siihen eläimeen mikä ei ymmärrä!
      Jos koira ei suostu ottamaan kuonokoppaa niin eikö olisi turvallisinta vain sanoa asiakkaalle ettei kannata kiusata koiraa enempää, koska sulla ei oo syytä saada haavoja eikä eläimen, vai olisiko syytä katsoa peiliin et onko ammattietiikka hallussa?

    • Anonyymi

      Minulle jää tästä ketjusta vähän epäselväksi tuon trimmaajan mielipide käytävästä keskustelusta. Toisaalta tämä ihminen on hirveän pöyristynyt ja toisaalta samassa viestissä kamalan kiitollinen ilmaisesta mainostamisesta. Onko näistä palautteista nyt siis haittaa vai hyötyä?

      Jos tuo kirjoittaja todella on tämä trimmaaja itse, niin asenteesta päätellen on päätynyt ihan väärälle alalle. Varsin erikoinen tyyli vastata palautteeseen.

    • Anonyymi

      Ei jumalauta mitä touhua

    • Anonyymi

      Hohhoijaa

    • Anonyymi

      Melko karua luettavaa uusimmat tapahtumat

    • Anonyymi

      😥...

    • Anonyymi

      Surulliseksi vetää..

    • Anonyymi

      PUREVAT KOIRAT
      HANKALUUSLISÄÄ peritään mikäli koira kyttäytyy huonosti, 10 - 20 €.
      Omistajalla on velvollisuus ilmoittaa trimmaajalle, mikäli koirallansa on käyttäytymishäiriöitä.
      Trimmaajalla on oikeus kieltäytyä trimmaamasta, mikäli koiran käytös on erityisesti aggressiivista.

      Mikäli koira puree vakavasti, tuplahinta riippumatta siitä onko työ tehty loppuun vai ei. Trimmaajalla on myös oikeus kieltäytyä trimmaamasta koiraa selittämättä syitä sen omistajalle.



      MUISTAKAA VÄLTTÄÄ TÄTÄ FIRMAA !

    • Anonyymi

      Varokaa tätä paikkaa.

    • Anonyymi

      Onkohan tuomio trimmaajalle tulossa viimeisimmästä tempauksestaan?

    • Anonyymi

      Vieläkö trimmix toiminnassa?

    • Anonyymi

      Ei kuulosta hyvältä...

    • Anonyymi

      Epäilyttävä! Nettisivut mutta ei osoitetta missä toimii! FaceBook sivullakaan ei antanut osoitetta 😂. Sanoi että YV. Eli luultavasti pitäisi kysyä yv:llä. En kysy! Mitenkähän saa asiakkaita kun kissojen ja koirien kanssa pitäisi etsiä missä on. Toivottavasti muutkaan ei löydä. Helppo karttaa tällaista ”yritystä”.

    • Anonyymi

      Tästä siperialaisnaisesta löytyy ihan google haulla hyytävää juttua. Saanut useita tuomioita eläinrääkkäyksestä ihan viime vuosina.

      Valitettavasti tuli muinoin tutustuttua häneen. En veisi edes pahimman vihamieheni rakkia sinne.

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe