Remington 700 police .308win?

remington700police

Olen himoinnut pari viikkoa LOHJAN ASEJA OSAN sivuilta REMINGTON 700 POLICE pakettia. Setti sisältää:
Remington 700 Police .308win kiväärin,

Meostar R1 4-16x44 Tactic,

EGW Tactical Picatinny-rail,

Leupold QRW kiikarinjalat,

Harris S-BRM bipodi,

säädettävä X-Mark Pro laukaisukoneisto.
Hintaa kertyy paketille 2 400 euroa.

Paketti päätyisi hirvimetsälle (luultavasti ilman bipodeja) sekä radalle.
BR-tuotteen refleksi-vaimennin olisi aika varma hankinta.
Tarkaksi sitä on kehuttu, mutta olisiko se liian painava metsälle ja miten tuo kiikari. HUOM! Kyse olisi ensimmäisestä omasta kivääristä, (papan kaapista löytyy jo rinnakkais-luvilla oleva Tikka M87 12/70 haulikko). Kertokaa kokemuksia kyseisistä vehkeistä.

11

860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • speedyvaa

      ei huono valinta, tosin se 5-6 kiloa on varmaan aika lähellä paketin painoa. ei bipodit liiemmin kuulu perinteiseen hirvikivääriin. kyllä radalla/tarkkuutta ampuessa menee haarakoivetkin.

    • Hyvä on

      No itselläni on perus Reminton 700, ja olen hyvin tyytyväinen hankintaani.
      Itselläni se toimii yleiskiväärinä eli teerestä hirveen.
      Itselläni on 3-9 X 50 kiikari, ja ehkä hirvijahdissa tuo pieninkin suurennos on vähän liikaa tiheämmissä metsissä.
      Tuo vaimennin on myös itsellänikin, ja tuntuu hyvältä rata-ammunnassa ja pimeällä peuran / ketun vahtimisessa.

      Tuossa Police-versiossahan on irroitettava lipas, ja se olisi kyllä minullakin hyvä apu kun olisi kaksi vaihdettavaa lipasta(Peuraa / hirveä puolivaipalla, pienempiä kokovaipalla). Perusmallissahan on kiinteä lipas.
      Eikä tietysti tuo säädettävä laukaisukaan haitta ole.

      No kallishan tuo on tuohon omaani verrattuna, mutta olinkin ostamassa kohtuullisen halpaa käytettyä ;)

      Jos et koe hintaa itsellesi kohtuuttomaksi, niin silloin suosittelisin hankkimaan tuon.

      • remington700police

        Kiitoksia paljon! Enköhän minä tänä kesänä Heinolan poliisilaitokselta lähde osto-lupaa kysymään. Eikä se hintakaan niin pahalta vaikuta kun on viime-vuotisia rippirahoja vajaa tonni omien säästöjen lisäksi. Pakettihan on vain ampujaa ja patruunoita vaille valmis. Mitkä muuten itselläsi ovat hinta/laatu-suhteeltaan parhaimpia patruunoita vai latailetko itse?


    • jömpöllkkä

      4-16x44 kiikari on kyllä aikas epäkäytännöllinen perinteisessä hirvipassissa. minimisuurennos on nimittäin jo niin suuri. itse suosin hirvikiikareissa minimisuurennoksia 1 - 2, koska monesti ampumamatkat eivät ole kuin parikymmentä metriä. ns. yleiskiikareissa minimisuurennos on yleensä 3x, ja sekin on monesti liikaa. 4x suurennoksella tuollasselta matkalta ei näe nopeessa tilanteessa kuin risuja ja karvaa.

      ja paino tosiaan jos on 5-6 kg niin monella ei enää kovin tarkka (tai pitkä) tähtääminen seisaaltaan vapaalta kädeltä luonnistu tuon painoisella aseella. makuasioita ja tottumiskysymyksiä toki nämäkin, mutta omasta mielestä ehkä liikaa painoa hirviaseeksi.

    • remington700police

      Juu tuota kiikarin suurennosta mietittiinkin muidenkin kanssa kotona joten todettiin että enon kaapista löytyy joku melkein käyttämätön Tasco PIENELLÄ suurennoksella. Siitä ei minulla tarkempaa tietoa. Mutta paino ei ole ongelma kun on kaikenlaista urheilua tullut harrasteltua, että kuntoa ja voimaa löytyy. Mutta tuo käynti keskiluokkaisilla hirvilaillisilla-patruunoilla? En ainakaan ihan huonoksi usko kun esim. Jenkkien poliisin tarkka-ampujat suosii asetta.

      • Rennnnne

        Pääsit siis viime kesänä ripiltä, mutta profiilissasi lukee että olet 27 v !? Suhteellisen myöhään rippikoulu käyty :D


    • remington700police

      Profiili tehty hutasten! Ei kannata uskoa ikää. Eikä eksytä asiasta.

    • Hyvä on

      Pienempiin elukoihin ja "huvi-ammuntaan" käytän noita Remington :in täysvaippaisia 150gr paukkuja (ostin noita kasan silloin kun ostin ton kväärinkin), ja isompiin Sako :n lataamaa 11,7 grammaista Hammerheadia tai Sako :n lataamaa 10,7 grammaista Powerhead Barnesia .

      Kyllähän toi 5-6 kiloa on turhan raskas parempikuntoisenkin kantaa jos pitempiä matkoja kulkee. Silloinhan nyt toikin lähellä kohtuullista jos on passipaikat kohtuullisen matkan päässä paikasta minne autolla ajaa.
      Itseäni en pidä kovin huonokuntoisena, mutta kyllä tuo 4 kiloa painava perusversiokin tuntuu raskaalta viimeistää toisella kymmenellä kilometrillä kulkiessa siinä vaiheessa kun ei lunta ole vielä hihtämiseen tarpeeksi ;)
      Mutta metsästys-hommia vartenhan saat tota omaasikin kevennettyä sillä pienemmällä kiikarilla ja irroittamalla vaimentimen ja pibodin... (vaimentimestahan ei ole passimiellä oikeastaan hyötyä muulloin kuin hämärässä).

    • remington700police

      Kiitoksia, vaikka ase/paketti ei niin soveltuisikaan metsälle joidenkin ominaisuuksien johdosta uskoisin ostavani aseen siltikin. Kiitos vielä kerran neuvoista, infosta ja muusta mitä en ensi käteen miettinyt. Onpahan ainakin kelpo rata-ase jos ei täydellistä hirvikivääriä.

    • remari 700 takivääri

      Onkohan kellään tietoa pätkä policen piipun tarkkuudesta verrattuna saman sarjan paksupiippuisiin 24" malleihin. Saako policen piipulla riittävästi lähtöjä aitoon TA ammuntaan. 700-sarjahan on perus TA kivääreiden rakentelijoiden suosiossa.

    • remington700police

      Itselläni ei tuosta vielä tietoa, mutta mikäli osto-luvan saamme (niin keskustelun aloitusviestissä on virhe. Tuota remariakin haetaan rinnakkais-luville.) voisin ilmoitella vaikka tänne lähdöistä. Mutta mitä lähtöjä haet, itselläni kun tuosta TA-sta ei oikeen tietoa kun on vain rata-ammuntaa ja metsästelyä takana. Jotain 850 m/s sinä varmaan haet. Mitä itse perus .308win latauksia/ ballistiikkaa tunnen, uskoisin sen olevan suhtkoht riittävä. Onnistuu se mittauskin, koska erään Rekyyli-lehden opein tehtiin kronometri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7909
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4502
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2198
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1775
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1679
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe