onko tietoa

jooj00

Tietääkö kukaan kuinka paljon isommaksi Intruder 800 Volusian voisi porauttaa, mitä se maksaisi jos homman teetättää liikkeessä, kuka tekee ja mitä vielä vois teetättää tehojen eteen.

5

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cruising-Teppo

      Ilman mitään vittuiluja olen sitä mieltä että vaikka porauttaisit moottorin niin isoksi kuin se ko.pyörässä on mahdollista niin tehokasta pyörää et Intruderista saa. Pyörä joka on alunalkaen tehty kruisailuun ei mahdollista siitä kovin suorituskykyistä saa ilman totaalista uudistamista. En nyt muista mitä Intruderissa tehoa on missäkin vuosimallissa mutta varmaan jotain 60 hv saattaisi olla niin vaikka sen tehon saisit kaksinkertaistettua ei pyörästä nopeaa/tehokasta saa eteenkin kun tietää ettei se ole mikään kevyt pyörä. Voihan siihen laittaa turbon/blowerin,ilokaasut ym. mutta hintaan ja nähtyyn vaivaan nähden siinä ei ole mitään järkeä! Hommaan uhratulla rahalla saat kaupasta jo vakiona suorituskykyisemmän pyörän.

      JOS nyt Intruderin saisi porattua vaikka jopa 1200cc ja niin jotta lisäkuutioista olisi kunnolla hyötyä pitää bensapuolta myös rukata "suuremmaksi". Silti väitän että vaikka saisit pyörääsi 100 hevosvoimaa se ei silti mikään raketti olisi. Tuskin alle tuhannen Euron selviät porautuksesta,männistä tykötarpeineen,tiivisteineen,kaasarin/ruiskun modauksineen kaikkineen. Ja vaikkei sulle raha mitään merkitsisikään(jota epäilen koska hintaakin kyselet) niin silti virityksen jälkeen kyselet että mistä saisi lisää tehoa! Näin se vaan menee.

      Cruising-pyörällä kruisaillaan leppoisasti,kyykyillä ja muilla sitten joskus mennään hampaat irvessä. : )

    • eikannatatatatat

      putket ja suodattimet vaihtoon. suuttimet isommiksi tai ruiskun säätö. niillä saa lisää hepoja, mutta onko se vaivan ja rahan arvoista sitten??

      itse aikoinaan vaihdoin putket ja suodattimet 1400 intruuderiin, mutta ei siittäkään mitään rakettia tullut, mukavat äänet kyllä sain.

      pistä rahat säästöön ja vaihdat sitten isompaan, vaikka 1800 intruun. vaikka kyllä moni niitäkin virittelee...

    • jooj00

      Jos aikoisin vaihtaa isompaan, en kyselisi virittämisistä. Ymmärrän kyllä hyvin, että pyöräni on leppoisaan cruisailuun ja leppoisasti aion edelleenkin cruisailla. Jos joku vastaisi alkuperäiseen kysymykseeni, olisi se ihan kivaa. Eli paljonko poraamalla saa kuutioita lisää ja mitä se maksaa, mäntineen kaikkineen ja teettettynä työnä. Nykyisellään mun mopossa lienee noin 55hv, jos olis parikyt kaakkia enemmän, luulen että se tuntuisi kivana pirteytenä nykyiseen verrattuna,. Ja toki saunditkin olis varmaan kivemmat. Saundit nykyiselläänkin ihan jees vancen putkien ansiosta. Mitä luulet? Kyselisinkö virityksistä jos olisi varaa ostaa m1800r?

    • eikannatatatatat

      käy intruder clubin sivuilla kyselemässä, muistaakseni 1400 sain muutamasata kuutiota isommaksi. poraus ja männät maksoi 600, putket pitää vaihtaa ja samoin ruiskulle tai kaasareille pitää tehdä jotain. kytkin pitää varmasti vahvistaa.

      se mitä tuo maksaa riippuu siittä mitä sinä itse osaat tehdä? ei nuo mitää ufoja ole tekniikaltaan, mutta kyllä vähän pitää jakoavaimesta olla kokemusta ennen kuin tuohon ryhtyy... mitä luulet mihin pystyt.

    • Eieieieiei

      Noiden virityksien jälkeen saatkin sitten repiä intikkaas koko ajan auki. Ei toimi ikinä kunnolla vai meinaatko uusia myös voimansiirron, jousituksen ja jarrutkin? Eikä ole järkee uhrata 2000e muutaman hepan takia vaan vaihda nyt hyvä mies isompaan tai tehokkaampaan. Ei ne vakuutuksetkaan siitä paljoa nouse. Kuulostaa harrikka miehen jutuilta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5454
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2416
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1947
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1658
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe