Suurperheen pennuilla ei mitään tapoja!

tyykdtkdtyk

Tiedän suurperheitä(lestadiolais) joissa isommat lapset tekevät kotityöt ja hoitavat pienemmän lapset, kun äiti hoitaa aina tuoreinta vauvaa. Tuorein vauvan tittelin saa joka vuosi aina syntyvä lapsi ja se on koko perheen ydin. Muut ovat orjia perheessä ja heille valitetaan ja huudetaan kaikesta, vaikka heidän pitäisi saada olla lapsia ja saada huomiota ja rakkautta samallatavalla.
Suurperheen äidit käyttää röyhkeästi hyväksi tukijärjestelmiä makaamalla värkki levähtäneenä kotona ja perse rasvaa täynnä. Muistuttaa sellaista sonnia.
Se on synnytyskone 20 vuotta ja pentuja pukataa henkensä edestä.
Pentuperheet menee tukkimaan joka paikkaan tiet haisevine ja rääkyvine kakaroineen ja kuvittelee olevansa maailman ytimiä. Hohhoi suurinosa ei varmasti nauti teidän rääkyvien pentujen läsnäolosta, et hyi ällö.
Teillä on asunto hirveen sotkunen ja likanen, paskavaippoja pitkin taloa ja teillä haisee kauhee paska joka pv.

11

493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oksennus tuloo..

      Siis KERRANKIN joku kirjoitti asian jota alunperin tulin tälle palstalle itse kirjoittamaan.Niin naulan kantaa osuit!
      Siis,yökyökyökyök kaikki suurperheet!!!Pentuja tehtaillaan eikä loppujen lopuksi yhdellekään ole tarpeeksi aikaa.Sitten vanhempana nämä "ihanan"suurperheen lapset kulkevat psykiatrilta toiselle ja ovat ase omalla ohimolla alinomaa.
      Suurperheen äitiä ei erota tarhan tädistä mitenkään,kohtelee lapsiansa kuin liukuhihnalta.Siitäkö pitäisi ansioristiä nykyaikana antaa.Voi helvetti!!
      Kyllä Jumala pyörittelee taivaassa päätään kun tätä sikiämistä kattelee.Jotain rajaa,hyi!

      • Pentuja tehtaillaan

        vaikka ei olla uskossakaan.Pitäähän sitä saada se " iltatähti "jotta lapsilisät ja muut etuudet ei lopu kun edellisistä kakaroista niitä ei enään kauaa heru.Talosta on vielä velkaa ja lapsilisät menevät suoraan lainojen lyhennyksiin.Siksi pitää se penska pukata melkein viisikymppisenäkin,vaikka tiedetään mitä riskejä siitä mukulalle on.Luultavasti se,että saa vielä isompia tukiaisia jos/kun penska on joku vajukki.Tuollaiset vanhemmat vastuuseen.


      • kallisarvoinen synti

        kuule jumala tykkää siitä että me jumalan kuvat (kaikki me ihmiset) eletään kuten hän on tahtonut )siihenhän ei pystytä) mutta yritetään edes.


    • pilvipouta##

      Joo, tääl yksi suurperheen kasvatti, joka ravaa viikosta toiseen psykiatrilla puhumassa traumoistaan. En ole ikinä nauttinut osastani ja säälin nykyään syvästi niitä lapsia, jotka kasvavat suurperheissä. Olen tehnyt yhden ainoan lapsen ja se on siinä!!

      • krhrkrhr

        Kyllä ennen vanhemmaat osasivat kasvattaa useankin lapsen.Nykyisin jo äidit ovat joutuneet käymään kallonkutistajalla ja sitämukaa lapsetkin toinen toisensa jälkeen.Syy kasvatuksessa.Vaikka ikää on,ollaan vielä omissa vanhemmissa niin kiinni ettei osata omia lapsia kasvattaa.


      • totta krhrkhr...
        krhrkrhr kirjoitti:

        Kyllä ennen vanhemmaat osasivat kasvattaa useankin lapsen.Nykyisin jo äidit ovat joutuneet käymään kallonkutistajalla ja sitämukaa lapsetkin toinen toisensa jälkeen.Syy kasvatuksessa.Vaikka ikää on,ollaan vielä omissa vanhemmissa niin kiinni ettei osata omia lapsia kasvattaa.

        tiedän uusperheen jossa äityli on käynyt kallonkutistajalla jo vuosia ja lapset perässä.Ei muuta kun eron jälkeen uusiin naimisiin ja mukula alulle vaikka ikää molemmilla uusiovanhuksilla jo yli 45v.Molemmilta vanhemmilta aikoinaan otettu lapsi " kiireelliseen huostaan ".Lapsi siis tehtiin vain siksi että pystyvät makselemaan lainojaan lapsilisillä ja muilla tuilla.Uusperheen mamuli kaikin puolin sairas ja viidennen penskan synnytti eikä siinä todellakaan ole ajateltu vauvan terveyttä.Uudesta vauvasta tehdään porukan elättäjä jos on terve.Näin on.


    • -eräs-

      Kannattaa hankkia myös itselleen elämä, niin ei tarvi liikaa seurata toisten elämää. Ja varalta kannattee käydä siellä psykiatrilla tarkistaan, ettei jäänyt nyt traumoja!!

    • äiti monelle

      TE suurperheiden vihaajat, menkää muualle haukkumaan! Tämä palsta on MEILLE suurperheellisille jotka olemme YLPEITÄ lapsistamme ja elämästämme. Jaamme kokemuksia ja vinkkejä. Emme kaipaa Teidän sauhuamistanne.

    • Päivänvarjo

      Ongelmia on kaikenlaisissa perheissä, sehän on selvä. Se, että uskaltaa hakea apua ongelmiinsa on tietysti aina hyvä asia. Tietysti ongelmien ennaltaehkäisy on erityisen tärkeää - on varmasti naisia, jotka eivät välttämättä halua enempää lapsia, mutta joutuvat niin tekemään syystä tai toisesta. Se on ehdottomasti väärin!

      Joillekin naisille lapset ja perhe ovat koko elämä, toisilla elämään kuuluu paljon muutakin. Hyvä, että meitä on erilaisia vanhempia ja puolisoita. Tärkeintä olisi se, että jokainen saa itse olla päättämässä omasta elämästään eikä suku tai uskonto sanele valmiita ratkaisuja, joihin on taivuttava, vaikkei niihin itse (enää) usko.

      Minulle riittää yksi lapsi, sillä haluan antaa lapselleni paaaaaaaaaaaaaljon aikaa, ja haluan myös matkustaa eri maihin pari kertaa vuodessa ilman, että se maksaa maltaita - itselläni ei olisi varaa viiden hengen matkoihin, onneksi monella muulla on :-).

      Kyllä suurperheitä täytyy tukea siinä missä muitakin, varsinkin äiti tarvitsee varmasti myös omaa lomaa ja vapaa-aikaa aina välillä, edes sen kauppareissun ajaksi! Jos ollaan siinä pisteessä, että psykiatrin apu on tarpeen, sitten sitä apua on haettava. Harmi tietysti, jos lapsetkin oireilevat. Se on aina vakava asia.

      Ei ole mitään järkeä asettaa suurperheitä ja muita kansalaisia eri arvoisiksi. Vanhemmuus on aina haastavaa, oli lapsia yksi tai kymmenen. Jokainen valitsee (toivottavasti!) itse minkälaisen elämän itselleen haluaa.

    • KARMANKUKKA

      LAPSIA EI PITÄISI TEHTAILLA RAHAN TOIVOSSA, NIIN KUIN NYT TAPAHTUU, ESIM. LESTADIOLAISILLA.
      jOKAINEN HEISTÄ ON YKSILÖ, MUTTA SEN EM. TEHTILIJAT OVAT TÄYSIN UNOHTANEET.

    • Variantti

      Tämähän on aivan uskomatonta, eihän kukaan tee lapsia joidenkin marginaalisten etujen toivossa. Haloo Houston. Yhteiskunnalta saatavat tuet eivät kata lähestulkoonkaan niitä kuluja, joita lapsiasta tulee ja hyvä niin, koska motivaatioa tulee tulla jostain muualta, kuin toimeentulosta.

      Karmankukka voisi rikkoa koneestaan caps-lpckin, kun ei kerran tunne netikettiä siinä määrin, että osaisi olla huutamatta jokaista sanaa.

      Kapitaalia ei käytetä, kuin korostamaan jotain tärkeää pointtia, siis jonkin tietyn kohdan huomioimiseksi, ei koko viestin.

      Allekirjoittaneella ei ole suurperhettä, meitä on vain 6.


      Päivähoitomaksut maksimissa.
      Lapsilisät lähinnä koomisia rääppeitä ja verotus, kuin yksineläjällä, että siinä se lapsiperheen glamour.

      Sopii kateellisten yksineläjien miettiä: Sama palkka, mutta joudut elättämään 6 henkilöäa oman napasi sijasta, joka tarkoittaa hiton paljon isompaa asuntoa ja isoa autoa, jotta koko konkkaronkka pääsee liikkumaan. Koittakaa nyt hieman miettiä, että mistä me perheelliset vapaaehtoisesti luovumme, verrattuna lapsettomiin. Jälkikasvu se kuitenkin meidän eläkkeemme maksaaa ja paskavaippamme vanhainkodissa vaihtaaa.

      Minäkin voisin toteuttaa itseäni vaikka kalastelemalla Uudessa Seelannissa ja Patagoniassa joka vuosi, jos olisin sinkku, mutta voitte uskoa, että mieluummin seuraan mukuloitteni kasvua, kuin seuraan pintaperhon lipumista Patagonian virroilla.

      Tekisi mieli sanoa paljonkin, mutta en taida kuitenkaan, koska jätän sen mieluusti teille todellisille Ugreille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2062
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1936
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe