Kone glans huijaa minkä kerkee

kusetuksen uhri

Joo. Tuli tuossa talvella ostettua Kone glanssilta Linhai atv 600 merkkinen mönkkäri. Tiedän, tiedän että on kiinan vehje ja Kone Glans joka ei ole palstoille kirjoittelunkaan perusteella mitenkään kunniallinen liike takuiden tai muutenkaan asiakaspalvelun osalta.

No kerronpa seuraanvan tarinan: Eli ostin kiinanihmeen kyseiseltä firmalta, kävin mönkijän hakemassa n 900km päästä ja laite kärryyn tehtaan paketissa ja takaisin. Tai no kärryyn se laatikko ei sopinut piti purkaa laatikosta ja hieman kasata mm pyörät alle ja sitten kärryyn. Ja siinä tuli tehtyä virhe, nimittäin ettei tullut laitetta siellä liikkeen pihalla koekäynnistettyä. No kotona laitteen täysin kasattuani ja käynnistettyäni ei kun pakittaamaan tallista pihalle, ja kas kummaa, öljyt pihalle öljynlauhduttimesta. Eli tässä vaiheessa tuli ajettua laitteella 4m taakse, ja 4 metriä takaisin talliin.

(ec hyväksyttyjä koneita ei kuulemma ole laillista myydä ennen kasausta/luovutushuoltoa asiakkaille.. tämän kuulin jälkeenpäin)

Ja eikun soittelemaan Glanssille ja tiedustelemaan mitäs nyt tehdään. Ehdotus että laita laite tulemaan meille me korjataan. Matkaa on suuntaansa n 900km joten en siihen suostunut jo senkään takia että laite olisi pian saatava käyttöön. Toinen ehdotus että vie lähimpään jäähdytin korjaamoon he maksavat kustannukset kyllä, paitsi että lähin jäähdytinkorjaamo on noin 200km päässä. No sitten sanoivat että tilaavat ja lähettävät minulle kokonaan uuden öljynlauhduttimen takuuseen, jos asennan sen itse ja näin sovittiinkin.

Vielä samana iltana nettiä selatessani löysin ebaystä kawasakin lauhduttimen joka oli mitoiltaan suhteellisen lähellä originaalia. Hintakaan ei ollut paha n. 130e tulleineen suomeen joten päätin sen tilata senkin takia. Laitoin seuraavana päivänä viestiä Glanssille ettei heillä välttämättä tarvitse minulle uutta lauhdutinta hankkiakaan jos he korvaavat tämän minulle. Laitoin sähköpostia, yritin soittaa ja tekstaria myös. MIHINKÄÄN EI ENÄÄ vastattu mitään. Ei varaosapuoli, ei itse Kari Glanskaan ei kukaan. Ilmeisesti vastuita ei kanneta ja takuista ei kanneta huolta.

Sain sitten tilaamani lahduttimen jonka myös asensin ja sovitin paikoilleen, ja eikun menoksi. No seuraava huolenaihe olikin kun mönkkärin liikkeelle sain että missäs valot ovatkaan. Virtalukko sökö valoasennossa ja jarruvalo palaa koko ajan, eli katkaisimet (molemmat!!) rikki!!

Laitoin myös näistä viestiä Glanssille ja ukaasin että jos ei sähköposteihin aleta vastaamaan tai osia ei ala takuuseen kuulumaan laitan asian eteenpäin.

Kuluttajariitalautakuntaan tämäkin asia piti laittaa. Viimeisin vastaus oli ollut riitalautakunnalle tältä "firmalta" seuraavanlainen:

"kiistämme valittajan väitteet ja vaatimukset otsikon asiassa täysin.
"herra piip" ei ole yleensäkään näyttänyt toteen että ko mönkijässä olisi jotain vikaa ollut. Ko laite olisi esim. voitu toimittaa meille tarkastettavaksi ja korjattavaksi.

Hän on papereiden mukaan tilannut jotain Honda/ Suzuki-osia, joita vaatii meitä maksamaan. Täysin perusteetonta Eivät ole edes tämän koneen osia. Emme voi tällaisia maksaa.

Näin ollen kiistämme vaatimukset."

No eipä siinä. Näin oli sovittu alunperin että osat tulevat takuuseen ja sen olisin toki ottanutkin jos olisivat ne minulle lähettäneet, mutta eipä ole vastauksia eikä mitään muutakaan selvitystä kuulunut.

Riitalautakunta pyysi lisäselvityksiä ja ne myös sinne lähetin. On paikallisen korjaamon lausunto ja kuvia rikkoontuneesta lauhduttimesta koneella. Mutta kun Kone Glans tykkää yrittää huijata ja laistaa velvotteistaan ja takuun huolehtimista niin saavatpahan tapella. En ole varmasti ensimmäinen, ainut ja viimeinenkään jota tämä "firma" kusettaa.

Mitä tästä opimme? Pienin varauksin erehtymistä kiinanihmeisiin ja varsinkin välttäkää tätä Kone Glans nimistä "firmaa". Palstatkin kertovat karua kieltään Ko "firman" toiminnasta.

PS: Karpokin on kyseisen firman epäselvyyksiä joskus paljastellut. Olisiko kellään videota tallessa että saataisiin video youtubeen.

TÄMÄ EI JÄÄ TÄHÄN!!

28

11001

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ikävää murhetta-

   Kyllähän nämä kiinalaiset ovat tosiharrastajan laitteita ja vaativat kaikenlaista osaamista. Selvästi teit virheen, kun kerroit ostaneesi osia, olisi pitänyt olla vain hiljaa ja antaa kamojen tulla sitten joskus.

   Näiden firmojen kanssa pitää sopia asiat tarkkaan ennen kauppaa.

  • koneklunssi

   tiesit että on huijaava firma ja silti päädyit tekemään kauppoja??taidat olla hieman tyhmä!

   • samaa mieltä

    kyllä nämä suomalaiset maahantuojat alkavat kaikki olla sellaisia pykälien kiertäjiä ettei kohta voi suomalaisten kanssa tehdä mitään kauppoja. eikä kannatakaan koska tilaamalla ulkomailta saat tavarat vielä halvemmalla. ja takuut toimii ainakin yhtä hyvin. siis jos toimii


  • sdfg

   Takuukorjauksissa myyjä vastaa lähetyskuluista.
   Jos et suostu konetta heille lähettämään, olet aika heikoilla.

   Vielä vähemmän ovat velvoitettuja korvaamaan jotain itse tilaamaasi osaa, joka ei edes ole orginaali. Vielä kun olet mennyt sen itse sinne soveltamaan.

   Lähetä kone sinne kunnostettavaksi ja luovutushuollettavaksi.

  • Sisko ja sen veli32

   Jaa-a. Löysin nämä kirjoitukset kun tutkin KONE-GLANS-firmaa siinä mielessä että ostettaisiin sieltä niiden nyt mainostama lumilinko Snow Power STG1170E hintaan 995e. Arvaakohan näiden kanssa alkaa tekemisiin ollenkaan?

   • tikuva

    No ostitko tuon lumilingon? Miltä se vaikutti jos ostit sen? Olen itse myös ajatellut hankkia juuri tuon kyseisen lumilingon mutta vähän askarrattuu?


  • (oo)

   Kiinan vermeitä pitää aina ostaa 2, yksi käyttöön ja toinen varaosiksi.

   Ja työkalut pitää pysyä käsissä.

  • huuro
  • asiaka$$

   itse ostin Glanssilta Kazuma 500 tieliikennemönkijän ja hyvin on toiminut. Startti oli viallinen (huomasin vasta takuuajan loputtua), mutta ystävällisesti lähettivät uuden ja vaihdoin sen itse. Siinä oli alun perinkin jo joku laakeri vika.
   Vaikea heitä on saada monesti kiinni, mutta muuten homma on kyllä toiminut

  • Stadin friidu

   Nimimerkki "Kusetuksen uhrilla" pääongelmana mielestäni on se että hän asuu "hevon kuusessa". Muuta nyt hyvä ihminen ihmisten ilmoille niin takuu-asiatkin parempi hoitaa.

  • paskaa ilman peltoa

   Tyhmyyttäni ostin glanssilta tuollaisen telavetoisen lingon.ajallaan tuli,ihme kyllä.tätä samaa vehjettä myy muutkin liikkeet,hieman eri sovelluksena.harmi vaan että tuo 11hp moottori on jo ennestään tuttu.kiinalainen viritelmä joka ei todennäköisesti kevättä nää,ainakaan ehjänä.
   toinen heikkous on tuo heittoakseli ja sen voimansiirto.kyllähän tuo pakkaslumella aikansa toimii,annas olla kun sattuu jääkokkare kohdalle.leviää koko paska niinkun jokisen eväät.
   palautinkin sitten koko rihvelin,rahoja odottelen edelleenkin takaisin.en kyllä suosittele kenenkään ostavan tuosta lafkasta yhtään mitään ellei sitten satu olemaan rutkasti seikkailumieltä,työkaluja ja tee se itse-taitoja.tavallisen ihmisen käyttöön soveltuvia tuotteita tuosta kaupasta ei löydy.

   • Anonyymi

    Meinasin juuri sortua telalinkoon, mutta järki ja nämä muiden kokemukset sai jättämään kokeilut. Jenkkilinko porsi 19 vuoden jälkeen eikä osia oikein enää löydy. Taitaa tämä hankinta nyt Hondaan kallistua ja halpikset jätän vaan nyt suosiolla....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Meinasin juuri sortua telalinkoon, mutta järki ja nämä muiden kokemukset sai jättämään kokeilut. Jenkkilinko porsi 19 vuoden jälkeen eikä osia oikein enää löydy. Taitaa tämä hankinta nyt Hondaan kallistua ja halpikset jätän vaan nyt suosiolla....

    Voi sinua poikaparkaa.
    Et sitten huomannut tämänkin viestiketjun olevan 12 vuotta vanha.


  • Arska tehtaalta

   Yleensäkin koko Salon ja Turun seutu on varauksella suhtauduttavaa aluetta mitä tulee yrittäjiin. Jotenkin sille seudulle pesiytyy koko yrittäjäkunnan epärehellisyys.

  • buulaoo

   verkkokauppa.com myy parempaa telavetoista lumilinkoa.isompi moottori,lämmitetyt kahvat,kunnon voimansiirto ei mikään räjähtävä pilipalivehje.ja saa heti,ei tarvitse odotella tuleeko glunssilta vai ei.hintakin rahteineen sama.glunssin linko kesti 20 minuuttia,levisi ensilumille.

  • kawajätkä

   ei kannata ostaa koneglansista ihan perseestä koko kauppa ostin myös krossimönkijän sieltä ja ei kuljennut ku taaksepäi ku oli joku helvetin vika ja kuukauden päästä kone leikkas kiinni vaikka ihan nätisti ajoi

   • trolololololol

    Aika hauska kyllä, mönkkäri ei kulje kun taaksepäin mutta kuukauden sillä oot ajellut nätisti :D


  • kolataan lopputalvi

   kone glans yritti huijata telavetosen lingon tehoissa, mainoksessa oli 13hp mutta olikin 11hp olin saanut sen jo pihalle niin tunnin päästä ilmoittivat olevankin 11hp ja hyvityksenä 15% alennuskupongin millä en tee mitään eivätkä suostuneet hinnan alennukseen nii peruin koko kaupan, onneksi en vielä kerennyt purkaa laatikosta ja saas nähdä saako koskaan rahojani takaisin!
   (ovat näköjään nyt alentaneet tehon nettikaupassa)

  • kazuma mönkijä

   meillä on glansilta Glanspower fa-d300 ja kazuma jaguar mönkijät ollut viime heinäkuusta asti työkäytössä eikä perushuoltoa lukuunottamatta ole tarvinnut tehdä mitään ylimääräistä. Tai ostettiin nuo mönkijät tuolta www.glanspower.fi - en tiedä onko tuo aloittajan mainitsema kivijalkakauppa sitten sama vai onko näille erilliset varastot? Saman konsernin/tuotemerkin alla ainakin.

  • mik18

   menettelytapa minusta oikea että vieraan merkin lauhdutinta ei korvata. ja mitä matkalla on tapahtunut mistä liinat on vedetty oletko itse rikkonut lauhdutimen.

   no asia on niin että glansissa on huono valikoima varaosia ja yleensä osat kestävät liian kauvan.

   on olemassa toinen liike josta ko osat saa nopeesti.

   itse glans toimii hyvin ja osat ja muut tavarat saa nopeasti tiskiltä jos sielt löytyy ja yleensä 20%halvemmalla kuin muualta.

   ja että asut 900km päässä on sun henkilökohtainen ongelma mä asun tässä 2km ja palvelu on kyllä parasta. eikä vika ole kiinan mönkijässä joten vedäppä jäitä hattuun.

  • 3424342

   Vedäppä sä kätees, oot selvästi kyseisen liikkeen työntekijä.

  • jjk1

   Ompas rohkeaa masinoida tollasia täys idioottimaisia unikuvia nimettömänä. Laittasitte edes nimenne niin ei turhaan möisi teille mitään. Sinällään asiallinen aihe ja täällä ihmiset yrittää oikeasti etsiä tietoa eri tuotteista.

   "Mun konees on muoviosa - palautukseen" "Ei ollu kiva - palautukseen" "En saanu varaosaa illaksi - palautukseen" "Ostin kiinalaisen koneen tärkeään jatkuvaan työkäyttöön .....!!!!...".

  • roistoja

   Liike myy alaarvoista tavaraa. Ostin sieltä mopon tuokokuussa ja mopolla on ajettu 11,9 km tai ajettu oikeastaan 8km tuo loppu ion tullut mopon työntämisesta kotiin. Tilasin mopon joten en nähnyt sitä ostettaessa. Muoviosissa oli murtumia ja kumiosat haperteuneita. Nyt mopo ei käynnisty lainkaan ja honosti kävi alusta lähtien. Akun jouduin v älittömästi uusimaan, sillä alkuiperäinen ei edes laturilla virtaa ottanut vastaan. 1295, - euroa meni kuin kankkulan kaivoon. Taidan antaa asian olla, mutta teen kaikkeni netin palstoilla valiustaakseni ihmisiä, jotta eivät missään tapauksessa tuosta rosvoliikkestä mitään erehdy ostamaan. Kone-Glans on täysin petollisesti toimiva liike, joka olisi laitettava liiketoimintakieltoon tuhansdien huijauksien tähden mihin liike on syyllistynyt.

  • Someronmökkiläinen

   Ostin 4-vuotta sitten Kone-Glansista Bashan 250 tieliikenne mönkkärin mökilleni Somerolle. Tuote toimitettiin luovutushuollon kautta sovittuna aikana perille. Minun työni oli lukea käyttöohjeet, rekisteröidä mönkijä ja kiinnittää rekisterikilpi paikoilleen. Kääntää virtaavainta, käynnistää mönkkäri ja menoksi.

   Takana on nyt satoja tunteja yhteistyötä mönkkärin kanssa niin metsässä kun maantiellä. Bashan on ollut hintansa arvoinen sillä olen selvinyt ilman suurempia teknisiä ongelmia. Ajoittain olen käynyt läpi ns. Bashan huoltolistan. Ölyn vaihdot ja hieman ruvien ja muttereiden kiristystä ja siinä kaikki.

   Toukokuussa 2015 loppupuolella oli katsastus lähestymässä. Jarrupoljin jumittui ja jarruvalo ei syttynyt vaikka poltin oli ehjä. Soitto Kone-Glansiin ja huolto neuvoi ystävällisesti missä ongelma on todennäköisesti ja miten se korjataan. Tein työtä ohjeiden mukaisesti ja jarrupoljin alkoi toimia ja jarruvalokin syttyi kun sen piti syttyä.
   Työkalut löytyi ja homma hoitui 10 minuutissa vaikka en olekkaan mikään huoltomies.

   Parin päivän kuluttua ajoin mönkkärin katsastukseen jossa 15 minuutin katsastuksen jälkeen katsastaja totesi että mönkkäri on hyvässä kunnossa

   Kiitos Kone-Glanssin hyvän palvelun, säästin euroja sekä aikaa runsaasti, kun en tarvinnut toimittaa mönkijää huoltoon 50 km päähän Saloon.

  • GlansTigerPower-mönkijä

   Minä hain mönkijän kaupan purkua kuluttajariitalautakunnasta ja suosittivat kaupan purkua.

   Kone Glansilta ilmoitettiin, etteivät KOSKAAN tule suostumaan kaupan purkuun.

   Selviteltiin sitten asiaa käräjäoikeudessa ja Kone Glans joutui purkamaan kaupan ja maksamaan molempien osapuolien oikeudenkäyntikulut... halvemmaksi olisi heille tullut jos olisivat noudattaneet kuluttajariitalautakunnan suositusta!

  • sijottaja

   Eli mitä opimme.Älä osta kiinalaista muuta kun pörssiosakkeita.

  • Anonyymi

   Kiitos varoituksesta..olin nimittäin aikomuksessa tilata koneen mutta käännynkin tutun myymälän puoleen.

  • Anonyymi

   Kiinan mönkkäreihin pitää vaihtaa talvella synteettiset öljyt 5w40
   Limited Slip LS lisäaineistettu.
   Mineraalipohjainen öljy 10w40 on liian jäykkää pakkasella.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken murhaaja

   Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
   Maailman menoa
   184
   11072
  2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

   Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
   Valkeakoski
   144
   2104
  3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

   Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
   Sinkut
   242
   1407
  4. Sille yhelle vaa

   Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
   Ikävä
   61
   1020
  5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

   Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
   Ikävä
   53
   910
  6. Hiljaista on

   Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
   Ikävä
   60
   858
  7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

   ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
   Ikävä
   42
   757
  8. Onhan sulla

   Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
   Ikävä
   52
   709
  9. Olen ylpeä sinusta

   nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
   Tunteet
   25
   685
  10. Kysymys iltaan

   Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
   Ikävä
   42
   679
  Aihe