Olenko bi vai olenko... 1

hul-hel

En koskaan ennen ollut maannut alastomana kiinni toisessa alastomassa naisessa. Iho ihossa, rinnat vasten toisen rintoja, kädet hyväilemassä toisen pakaroita ja tuntien kuumat huulet omilla. Iholla kevyt hiki ja ympärillä aivan uudenlainen ja ennenkokematon tuoksu. Leveän sängyn pehmeys puristi vartaloita tiiviimmin yhteen. Yöpöydällä oli puoliksi juodut viinilasit ja kullalle hohtava hieromasauva, toinen musta oli sängyllä. Nainen jota hyväilin oli ystävättäreni jo vuosien ajoilta, nuorista opiskelijoista lähtien, ja nyt lähetessämme kolmeakymppiä olimme päätyneet samaan vuoteeseen.

Olin saattamassa miestäni lentokentällä hänen lähtiessä viikon työmatkalle Keski-Eurooppaan. Olimme aamupäivän aikana hyvästelleet perinpohjin toisemme, viettäneet hurmaavan hetken sängyssä rakastellen ja toisiamme hyväillen. Kuiskutelleet kauniita sanoja toistemme korviin ja yhdessä käyneet kylvyssä. Vilkutin vielä miehelleni hänen mennessä turvatarkastukseen ja ajattelin, että miten saisin viikon nopeasti kulumaan ja hänet taas kotiin.

Pysäköintipaikalle mennessäni olin törmätä Mariaan, joka oli kiireellä tulossa ulos saapuvien lentojen ovesta kiirehtien taksijonoon. Riensin hänen peräänsä ja pysäytin hänet. Maria riemastui ja pudotti laukkunsa alas ja halasi lujasti sekä ihmetteli miten minä olin kentällä juuri nyt. Kerroin heittäneeni Artsin koneelle ja nyt olin menossa kotiin, että kelpaako kyyti? Tiesin Marian olleen Irlannissa, mutta en sitä mitä hän siellä teki nämä neljä päivää mitkä siellä vietti. Maria oli kyllä kertonut matkastaan ennen sinne menoaan, mutta jotenkin salaperäisen oloisesti.

Ajoin kohti kaupunkia ja lörpöttely autossa oli iloista aivan kuten aina ollessamme yhdessä. Maria oli kauniin näköinen ja pukeutuminen asiallisen rentoa. Maria tiesi niksit miten pieninkin vaatteen asetteluin ja värein sai monen katseen kääntymään ihaillevasti itseensä. Huomasin Marian katselevan minua pitkään silmissä hiukan erilainen välke kuin aiemmin. Hän oli aina ennenkin katsonut minua syvästi ja antanut katseensa viipyä minussa pitkäänkin, mutta nyt oli silmissä eri ilme. Maria pyysi minua tulemaan illalla luokseen, hänellä olisi ihania tavaroita Irlannista näytettävänä. Tiesin, että ne olivat pienen pieniä eläinfiguureja joita Maria keräsi matkoiltaan. Minulla oli hyvää aikaa ja vapaata joten lupasin illalla tulla. Jätin Marian kotinsa alaovelle ja hän kosketti minua kevyesti käsivarresta kiittäen kyydistä.

Olin tullut kävellen Marian alaovelle, matka ei ollut kuin pari korttelia, ja painoin tietämäni ovikoodin numerot lukijaan ja menin hissillä viidenteen kerrokseen. En soittanut ovikelloa vaan koputin oveen kehittämämme tunnuksen. Se tuntui meistä niin salaiselta ja jännältä. Maria avasi oven kauniina kuten aina, tukka poninhännällä ja vartalon suojana punaisenkirjava silkkinen ja liukkaan tuntuinen aamutakki. Sen hän oli tuonnut joltain matkaltaan Aasiaan. Maria ilostui ja otti minua kaulasta antaen huuliensa kevyesti koskettaa poskeani. Itsestäni tuntui aina Marian kanssa ollessani, että välillämme oleva ystävyys oli hieman erilaista kuin muiden. En tiennyt miten, mutta tunne oli semmoinen. Ajattelinkin Mariaa useammin kuin muita ystävättäriäni. Mutta Maria oli mielestäni vaan niin mukava ja erikoinen. Olimme viettäneet paljon ihania hetkiä yhdessä, me kolme, Artsi, Maria ja minä. Artsikin piti Mariaa ihan huippuhyvänä tyyppinä ja viihtyi seurassamme. Maria oli aina yksin. En tiennyt hänellä olleen yhtään poikaystävää ja sanojensa mukaan ei niistä nyt välittänytkään, ja sanoi katsovansa sitten myöhemmin mitä tekee.

12

4395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hul-hel

      Olenko bi vai olenko... 2
      Maria tarjosi lasilliset viiniä ja esitteli uudet hankkimansa eläinhahmot. Niitä alkoikin olemaan Marialla valtava määrä. Niitä oli ikkunalaudalla, hyllyillä ja kaapeissa. Kaikki posliinia. Istuimme Marian olohuoneen sohvalla ja katselimme samalla ulos isosta ikkunasta merimaisemaa ja sen saaria. Maria istui jalat nostettuna alleen punakyntiset varpaat vilkkuen aamutakin helman alta. Liukas kangas oli liukunut edestä sivuun ja paljasti ruskean reiden jonka väri oli lähtöisin Kyproksen auringosta. Maria oli yksinelävänä ja hyvin toimeentulevana matkustellut paljon. Maria alkoi kertoa Irlantiin tehdystä matkastaan ja tunsin hänen alkavan avautua. Hän kertoi olleensa erään henkilön luona jonka oli tavannut jo parisen vuotta sitten. Hän oli myöhemminkin ollut tämän henkilön kanssaan tekemisissä ja nyt käynyt hänen kotonaan, nyt jo kolmannen kerran. Tämä henkilö oli nainen. Olimme hetken kumpikin hiljaa ja Maria katsoi minua hieman surullisesti. Hän jatkoi kertomalla, että he olivat ennen Marian lähtöä päättäneet lopettaa suhde. Nyt minulle alkoi valjeta, suhde, siis Marialla oli suhde naiseen. Miten olenkaan ollut typerä ja sokea enkä ole mitään huomannut, ja miksi ei Maria ole aiemmin kertonut. Varmaan on Marialla ollut raskasta kaikki piilottelu ja salailu.

      Siirryin lähemmäksi Mariaa ja halasin häntä johon hän vastasi lujasti ja jälleen hipaisemalla huulillaan poskeani. Kysyin miksi hän ei ollut kertonut aikaisemmin ystävyyksistään ja romansseista. Eihän siinä mitään pahaa ollut. Olinhan minäkin kertonut jo vuosia sitten seikkailuistani, tosin miesten kanssa tapahtuneista, mutta mielestäni Maria olisi aivan hyvin voinut kertoa omistaankin. Puristin Mariaa itseeni ja huomasin hänen kosteat silmänsä ja poskelle vierähtäneen kyyneleen. Minun teki mieli suudella se pois, ja teinkin sen. Suutelin Mariaa kummallekin poskelle ja hivelin hänen niskaa ja sieltä lähtevää tiukkaa poninhäntää. Tunsin Marian käsien pitelevän päätäni ja kääntävän kasvoni kohti itseään. Marian huulet koskettivat omiani ja tunsin niiden avautuvan ja kielen hampaiden välissä. Omani kohtasi sen ja painautui lujasti Marian kieleen. Kädet olivat Marian niskalla ja annoin niiden lipua liukasta kankasta alas kohti lantiota. Nojasimme näin kauan toisiimme ja huojuttelimme toisiamme. Ihana Maria, se tunne valtasi minut, tunne kuin Artsin esileikeissä. Marian kädet availivat paidannappejani ja minulla ajatuksena, että avaa nopeammin, nopeammin! Tämä oli aivan uutta ja ihanaa, en tämänkaltaista tunnetta ennen ollut kokenutkaan. Aivan ihanaa. Maria oli saanut riisuttua pois paitani ja hyväili rintojani. Avasin itse takaa hakaset ja Maria solautti rintaliivitkin pois. Minä työnsin käteni Marian aamutakin sisään ja laskin sen olkapäitten yli alas lanteille. Näin olimme kumpikin ylävartaloiltamme alasti. Rintamme sojottivat kovin nännein huutaen hyväilyjä, suudelmia ja pieniä näykkäisyjä. Niin teimme eikä mieleenikään tullut, että mitä minä nyt? Tuntui niin luonnolliselle ja kaikki muu oli unohtunut.

      -"Ethän pidä minua inhottavana kun näin sinua halailen ja suutelen? Sano vaan jos sinua inhottaa, mutta olet niin ihana, en voi sille mitään. Anna anteeksi."
      Maria oli onnettoman oloinen ja pelkäsi loukanneensa minua. Mutta niinhän ei ollut, vaan itsekin pidin tästä uudesta ja ennenkokemattomasta tilanteesta.
      -"En tietenkään ole loukkaantunut ja minusta tämä on ihanaa," sanoin ja puristin Mariaa lujasti itseeni. Rohkenin oma-aloitteisesti suudella häntä suulle ja tunsin väristysten kulkevan minussa. Halusin olla oikein lähellä ja tuntea Marian koko vartalo painautuneena minuun, tuntea Marian tuoksu. Tuntea hänen kätensä hivelyt alastomalla vartalolla.

      • hul-hel

        Olenko bi vai...3
        Nousimme sohvalta ja pudotimme loput vaatteemme lattialle. Seisoimme katsellen toisiamme ja Marian silmissä ei näkynyt surua. Otimme viinilasit ja menimme Maria makuuhuoneeseen, kauniiseen naisen kammioon. Istuimme sängynlaidalle ja maistelimmme viinejämme. Emme siinä kuitenkaan malttaneet kauaa istua vaan kaaduimme sängylle jonne uppouduimme. Maria otti molemmat rintani käsiinsä ja puristi niitä hellästi, suuteli nännejä ja imi niitä. Siirtyi huulineen vatsalleni ja käsi hyväili reisiä siirtyen hitaasti niiden sisäpinnalle. Väristykset kulkivat ylitseni enkä voinut olla aloillani, vaan keskikohtani kohoili ja lantio teki mutkittelevia liikkeitä. Oli aivan pakko pistää oma käsi alas syliini ja tunnustella häpyhuulia ja ujuttaa sormi niiden väliin. Marian käsi eteni kohti vakoani ja kohtasi siellä käteni. Yhdessä tunnustelimme minua, mutta otin oman käteni pois ja annoin Marian tehdä tutkimusmatkaansa. Maria oli taitava. Maria suuteli häpykumpuni vähäistä karvoitusta ja työnsi kielensä häpyhuulien väliin. Tämänlaistako tämä on, ihanaa ja uutta josta en ole ollut tietoinen. Naisen kosketus oli aivan toista kun miehen, jotenkin pehmeää ja hellää, eikä suudellessa kovaa ja karheaa tunnetta. Taivaallisen ihanaa. Tämä oli kummallisen suloista. Marian taitava käsi liikkui minussa tunnustellen joka kolkkaa ja olin märkä. Liukas tunne ja syke sisälläni saivat minut haluamaan aina vaan lisää. Halusin olla yhtä taitava kuin Maria, joka käänsi minut hellästi vatsallenni. Hän nosti pyllyni koholle ja suuteli pakaroita. Kuulin pienen kolahduksen kun yöpöydän laatikko avattiin ja kohta kuulin pientä surinaa ja tunsin kutittavan esineen liikkuvan pakaroilla. Maria oli ottanut pienen sauvan esiin jolla nyt ärsytti pakaroitani. Kohotin takamustani lisää ja tunsin dildon menevän pakaroitteni väliin joita Maria oli käsin hiukan levittänyt. Dildon pyöreä pää liikkui pyllyni suulla ja oli saada minut hulluksi. Upotin kasvoni syvälle tyynyyn ja puristin lakanaa nyrkkeihini dildon liikkuessa alemmaksi kohti välilihaa. Suustani pääsi inahtelevia ääniä ja olin kuolla. Marian ohjaama dildo eteni lähemmäksi häpyäni ja hetkessä se olikin jo värisyttämässä sylini märkää suuaukkoa. Kierteli tehden ympyrää häpyhuulia ärsyttäen. Tämä saatannallinen kapine tunkeutui sisääni ja Marian vielä pyrittäessä sitä tuli suustani ulvahdus. Sormet ojentautuivat suoriksi ja jäykistyivät siihen. Vastasin sauvan tunkeutumiseen työntämällä takamusta lujempaa kohti sitä ja antaen lantioni kiertää ympyrää. Miten maailmassa tämä voi olla niin ihanaa, pyöri päässäni. Muuta sinne ei edes mahtunut.

        Maria otti sauvan minusta ja käänsi minut uudestaan selälleni ja nousi päälleni. Olimme kiinni toisissamme ja Marian häpykumpu painoi omaani. Hän liikkui ja hieroi kumpuja yhteen suudellen suutani. Makasin kädet ojennettuina sivulle kun Maria otti minua käsistä ja makasimme kädet ristittyinä hetken hiljaa. Hitaasti aloin levittämään jalkojani ja nostin polveni ylös. Maria nosti toisen jalkansa minun jalkani yli ja kohotti ylävartaloaan. Tunsin sylimme yhtyvän ja märkyytemme sekoittuvan kuuman lihan painautuessa kovaa vasten toistaan. Maria liikkui aivan kuten mies ja nainen yhdynnässä ja minä nostelin lantiota ja olin täysillä mukana. Halusin tehdä Marialle samanlaista hyvää mitä hän minulle, mutta nyt jatkui Marian liikkeet rajummin ja aloin tuntea orgasmin olevan tulossa. Se tuli rajuna kouristelevana hyökynä joka hetkeksi jäykisti minut Marian alla. Huohotimme toistemme kaulalla ja Maria liikahti alas päältäni hivellen vartaloani, suudellen olkapäätäni antaen kauniin hymyn kaunistaa kasvojaan.


      • hul-hel
        hul-hel kirjoitti:

        Olenko bi vai...3
        Nousimme sohvalta ja pudotimme loput vaatteemme lattialle. Seisoimme katsellen toisiamme ja Marian silmissä ei näkynyt surua. Otimme viinilasit ja menimme Maria makuuhuoneeseen, kauniiseen naisen kammioon. Istuimme sängynlaidalle ja maistelimmme viinejämme. Emme siinä kuitenkaan malttaneet kauaa istua vaan kaaduimme sängylle jonne uppouduimme. Maria otti molemmat rintani käsiinsä ja puristi niitä hellästi, suuteli nännejä ja imi niitä. Siirtyi huulineen vatsalleni ja käsi hyväili reisiä siirtyen hitaasti niiden sisäpinnalle. Väristykset kulkivat ylitseni enkä voinut olla aloillani, vaan keskikohtani kohoili ja lantio teki mutkittelevia liikkeitä. Oli aivan pakko pistää oma käsi alas syliini ja tunnustella häpyhuulia ja ujuttaa sormi niiden väliin. Marian käsi eteni kohti vakoani ja kohtasi siellä käteni. Yhdessä tunnustelimme minua, mutta otin oman käteni pois ja annoin Marian tehdä tutkimusmatkaansa. Maria oli taitava. Maria suuteli häpykumpuni vähäistä karvoitusta ja työnsi kielensä häpyhuulien väliin. Tämänlaistako tämä on, ihanaa ja uutta josta en ole ollut tietoinen. Naisen kosketus oli aivan toista kun miehen, jotenkin pehmeää ja hellää, eikä suudellessa kovaa ja karheaa tunnetta. Taivaallisen ihanaa. Tämä oli kummallisen suloista. Marian taitava käsi liikkui minussa tunnustellen joka kolkkaa ja olin märkä. Liukas tunne ja syke sisälläni saivat minut haluamaan aina vaan lisää. Halusin olla yhtä taitava kuin Maria, joka käänsi minut hellästi vatsallenni. Hän nosti pyllyni koholle ja suuteli pakaroita. Kuulin pienen kolahduksen kun yöpöydän laatikko avattiin ja kohta kuulin pientä surinaa ja tunsin kutittavan esineen liikkuvan pakaroilla. Maria oli ottanut pienen sauvan esiin jolla nyt ärsytti pakaroitani. Kohotin takamustani lisää ja tunsin dildon menevän pakaroitteni väliin joita Maria oli käsin hiukan levittänyt. Dildon pyöreä pää liikkui pyllyni suulla ja oli saada minut hulluksi. Upotin kasvoni syvälle tyynyyn ja puristin lakanaa nyrkkeihini dildon liikkuessa alemmaksi kohti välilihaa. Suustani pääsi inahtelevia ääniä ja olin kuolla. Marian ohjaama dildo eteni lähemmäksi häpyäni ja hetkessä se olikin jo värisyttämässä sylini märkää suuaukkoa. Kierteli tehden ympyrää häpyhuulia ärsyttäen. Tämä saatannallinen kapine tunkeutui sisääni ja Marian vielä pyrittäessä sitä tuli suustani ulvahdus. Sormet ojentautuivat suoriksi ja jäykistyivät siihen. Vastasin sauvan tunkeutumiseen työntämällä takamusta lujempaa kohti sitä ja antaen lantioni kiertää ympyrää. Miten maailmassa tämä voi olla niin ihanaa, pyöri päässäni. Muuta sinne ei edes mahtunut.

        Maria otti sauvan minusta ja käänsi minut uudestaan selälleni ja nousi päälleni. Olimme kiinni toisissamme ja Marian häpykumpu painoi omaani. Hän liikkui ja hieroi kumpuja yhteen suudellen suutani. Makasin kädet ojennettuina sivulle kun Maria otti minua käsistä ja makasimme kädet ristittyinä hetken hiljaa. Hitaasti aloin levittämään jalkojani ja nostin polveni ylös. Maria nosti toisen jalkansa minun jalkani yli ja kohotti ylävartaloaan. Tunsin sylimme yhtyvän ja märkyytemme sekoittuvan kuuman lihan painautuessa kovaa vasten toistaan. Maria liikkui aivan kuten mies ja nainen yhdynnässä ja minä nostelin lantiota ja olin täysillä mukana. Halusin tehdä Marialle samanlaista hyvää mitä hän minulle, mutta nyt jatkui Marian liikkeet rajummin ja aloin tuntea orgasmin olevan tulossa. Se tuli rajuna kouristelevana hyökynä joka hetkeksi jäykisti minut Marian alla. Huohotimme toistemme kaulalla ja Maria liikahti alas päältäni hivellen vartaloani, suudellen olkapäätäni antaen kauniin hymyn kaunistaa kasvojaan.

        Olenko bi vai...4
        Maria avasi uudestaan yöpöydän laatikon ja otti sieltä mustan dildon antaen sen minulle. Itse hän otti käyttöön jo kättämänsä kullalle kimaltelevan sauvan. Istuimme vastakkain jalat ristissä allamme. Surisuttelimme sauvojamme toistemme rinnoilla ja nännien ympärillä jotka olivat pakahtua kovuuteen. Vein dildoa samoja reittejä mitä Maria hitaasti alas vatsalle ja vähäisen karvoituksen päälle. Kierrätin dildoa rajatun kolmion ympärillä ja sitten hitaasti alas häpyhuulten väliin niinkuin Mariakin teki minulle. Ihana tunne kasvoi, niin Marialla kuin minullakin. Näin Marian ummistavan silmänsä ja kaatuvan selälleen. Minä jatkoin mustan dildon käyttöä Marian sylissä ja upotin sitä hitaasti syvemmälle. Marian jalat aukesivat ja pystyin esteettömästi liikuttelemaan dildoa Mariassa. Kullanvärinen dildo surisi hiljaa Marian kädessä josta se irtosi sängylle. Otin sen myös käteeni ja liikutin sitä Marian välilihalla ja pyllynkin suulla. Maria huokaili ja oli pois tästä maailmasta. Työnsin mustaa dildoa edestakaisen Mariassa ja totesin, että Marialla orgasmi on kohta tulollaan. Se tuli samanlaisena kouristavana ryöppynä kuin minullakin. Olin ottanut dildon pois ja sammuttanut kummatkin. Kumarruin alas ja halusin nuolla Marian syliä, maistaa sen märkyyttä ja tehdä Marialle hyvää. Osaisinkohan? Pääni oli Marian jalkojen välissä ja suuni painautuneena häpyhuulien väliin. Kieleni oli niin syvällä sisällä kuin vaan pystyin sen työtämään. Nuolin ja suutelin Marian koko sylin seutua ja maistelin Marian mehuja. Join sitä. Maria oli ihana nainen. Olin onnellinen siitä, että minulla oli näin hyvä ystävätär, joka oli opettanut minulle jotain aivan uutta.

        Makasimme sylikkäin ja puhelimme hiljakseen, minä ihmetellen ihanaa yllätyksellistä tapahtumaa josta en voinut olla vihainen, en loukattu, en mitään muuta kuin onnellisen lumoutunut. Kokemus jota en aiemmin ollut kokenut oli avartanut hieman silmiäni ja opettanut minut tuntemaan todellista minääni. Maria kertoi olleensa minuun salaa rakastunut jo opiskeluajoista lähtien, mutta ymmätänyt minun olevan niin heteron, ettei voinut, eikä halunnut sekoittaa ajatuksiani millään omilla ehdotuksillaan. Hänellä oli ollut monta lesboystävää ja heidän kanssaan seurustellut aina aikansa, mutta ei sitä oiken rakasta ollut vielä löytänyt. Hän ihaili minua kuinka minä antauduin täysin hänen haluilleen enkä jyrkästi kieltäytynyt vaan olin mukana ja tunnuin siitä pitävänkin. Minun oli kerrottava, että tämä oli melkein parempaa kuin miehen kanssa, eikä siitä totuus kaukana ollutkaan. Minulla ajatukset pyöri ja sanoinkin Marialle, etten yhtään ihmettelisi, vaikka tekisimme tätä vielä uudemmankin kerran. Maria oli hiljaa ja hymyili, otti minut tiukkaan halaukseen ja kuiskutteli korvaan "rakas, rakas".

        Olimme pitkään sängyllä ja tuli ilta ja myöhä. Minulla ei ollut mitään tai ketään kotona odottamassa. Artsikin olisi viikon poissa ja niin päätin olla yön Marian luona. Pieni kysymys pyöri päässäni: Olenko minä, vai enkö? Siirsin ajatuksen sivulle ja olen mikä olen.


      • uuuhhh
        hul-hel kirjoitti:

        Olenko bi vai...4
        Maria avasi uudestaan yöpöydän laatikon ja otti sieltä mustan dildon antaen sen minulle. Itse hän otti käyttöön jo kättämänsä kullalle kimaltelevan sauvan. Istuimme vastakkain jalat ristissä allamme. Surisuttelimme sauvojamme toistemme rinnoilla ja nännien ympärillä jotka olivat pakahtua kovuuteen. Vein dildoa samoja reittejä mitä Maria hitaasti alas vatsalle ja vähäisen karvoituksen päälle. Kierrätin dildoa rajatun kolmion ympärillä ja sitten hitaasti alas häpyhuulten väliin niinkuin Mariakin teki minulle. Ihana tunne kasvoi, niin Marialla kuin minullakin. Näin Marian ummistavan silmänsä ja kaatuvan selälleen. Minä jatkoin mustan dildon käyttöä Marian sylissä ja upotin sitä hitaasti syvemmälle. Marian jalat aukesivat ja pystyin esteettömästi liikuttelemaan dildoa Mariassa. Kullanvärinen dildo surisi hiljaa Marian kädessä josta se irtosi sängylle. Otin sen myös käteeni ja liikutin sitä Marian välilihalla ja pyllynkin suulla. Maria huokaili ja oli pois tästä maailmasta. Työnsin mustaa dildoa edestakaisen Mariassa ja totesin, että Marialla orgasmi on kohta tulollaan. Se tuli samanlaisena kouristavana ryöppynä kuin minullakin. Olin ottanut dildon pois ja sammuttanut kummatkin. Kumarruin alas ja halusin nuolla Marian syliä, maistaa sen märkyyttä ja tehdä Marialle hyvää. Osaisinkohan? Pääni oli Marian jalkojen välissä ja suuni painautuneena häpyhuulien väliin. Kieleni oli niin syvällä sisällä kuin vaan pystyin sen työtämään. Nuolin ja suutelin Marian koko sylin seutua ja maistelin Marian mehuja. Join sitä. Maria oli ihana nainen. Olin onnellinen siitä, että minulla oli näin hyvä ystävätär, joka oli opettanut minulle jotain aivan uutta.

        Makasimme sylikkäin ja puhelimme hiljakseen, minä ihmetellen ihanaa yllätyksellistä tapahtumaa josta en voinut olla vihainen, en loukattu, en mitään muuta kuin onnellisen lumoutunut. Kokemus jota en aiemmin ollut kokenut oli avartanut hieman silmiäni ja opettanut minut tuntemaan todellista minääni. Maria kertoi olleensa minuun salaa rakastunut jo opiskeluajoista lähtien, mutta ymmätänyt minun olevan niin heteron, ettei voinut, eikä halunnut sekoittaa ajatuksiani millään omilla ehdotuksillaan. Hänellä oli ollut monta lesboystävää ja heidän kanssaan seurustellut aina aikansa, mutta ei sitä oiken rakasta ollut vielä löytänyt. Hän ihaili minua kuinka minä antauduin täysin hänen haluilleen enkä jyrkästi kieltäytynyt vaan olin mukana ja tunnuin siitä pitävänkin. Minun oli kerrottava, että tämä oli melkein parempaa kuin miehen kanssa, eikä siitä totuus kaukana ollutkaan. Minulla ajatukset pyöri ja sanoinkin Marialle, etten yhtään ihmettelisi, vaikka tekisimme tätä vielä uudemmankin kerran. Maria oli hiljaa ja hymyili, otti minut tiukkaan halaukseen ja kuiskutteli korvaan "rakas, rakas".

        Olimme pitkään sängyllä ja tuli ilta ja myöhä. Minulla ei ollut mitään tai ketään kotona odottamassa. Artsikin olisi viikon poissa ja niin päätin olla yön Marian luona. Pieni kysymys pyöri päässäni: Olenko minä, vai enkö? Siirsin ajatuksen sivulle ja olen mikä olen.

        Upeasti kirjoitettu. Tempaudin helposti mukaan! Kirjoitathan lisää!


      • eiratar
        hul-hel kirjoitti:

        Olenko bi vai...4
        Maria avasi uudestaan yöpöydän laatikon ja otti sieltä mustan dildon antaen sen minulle. Itse hän otti käyttöön jo kättämänsä kullalle kimaltelevan sauvan. Istuimme vastakkain jalat ristissä allamme. Surisuttelimme sauvojamme toistemme rinnoilla ja nännien ympärillä jotka olivat pakahtua kovuuteen. Vein dildoa samoja reittejä mitä Maria hitaasti alas vatsalle ja vähäisen karvoituksen päälle. Kierrätin dildoa rajatun kolmion ympärillä ja sitten hitaasti alas häpyhuulten väliin niinkuin Mariakin teki minulle. Ihana tunne kasvoi, niin Marialla kuin minullakin. Näin Marian ummistavan silmänsä ja kaatuvan selälleen. Minä jatkoin mustan dildon käyttöä Marian sylissä ja upotin sitä hitaasti syvemmälle. Marian jalat aukesivat ja pystyin esteettömästi liikuttelemaan dildoa Mariassa. Kullanvärinen dildo surisi hiljaa Marian kädessä josta se irtosi sängylle. Otin sen myös käteeni ja liikutin sitä Marian välilihalla ja pyllynkin suulla. Maria huokaili ja oli pois tästä maailmasta. Työnsin mustaa dildoa edestakaisen Mariassa ja totesin, että Marialla orgasmi on kohta tulollaan. Se tuli samanlaisena kouristavana ryöppynä kuin minullakin. Olin ottanut dildon pois ja sammuttanut kummatkin. Kumarruin alas ja halusin nuolla Marian syliä, maistaa sen märkyyttä ja tehdä Marialle hyvää. Osaisinkohan? Pääni oli Marian jalkojen välissä ja suuni painautuneena häpyhuulien väliin. Kieleni oli niin syvällä sisällä kuin vaan pystyin sen työtämään. Nuolin ja suutelin Marian koko sylin seutua ja maistelin Marian mehuja. Join sitä. Maria oli ihana nainen. Olin onnellinen siitä, että minulla oli näin hyvä ystävätär, joka oli opettanut minulle jotain aivan uutta.

        Makasimme sylikkäin ja puhelimme hiljakseen, minä ihmetellen ihanaa yllätyksellistä tapahtumaa josta en voinut olla vihainen, en loukattu, en mitään muuta kuin onnellisen lumoutunut. Kokemus jota en aiemmin ollut kokenut oli avartanut hieman silmiäni ja opettanut minut tuntemaan todellista minääni. Maria kertoi olleensa minuun salaa rakastunut jo opiskeluajoista lähtien, mutta ymmätänyt minun olevan niin heteron, ettei voinut, eikä halunnut sekoittaa ajatuksiani millään omilla ehdotuksillaan. Hänellä oli ollut monta lesboystävää ja heidän kanssaan seurustellut aina aikansa, mutta ei sitä oiken rakasta ollut vielä löytänyt. Hän ihaili minua kuinka minä antauduin täysin hänen haluilleen enkä jyrkästi kieltäytynyt vaan olin mukana ja tunnuin siitä pitävänkin. Minun oli kerrottava, että tämä oli melkein parempaa kuin miehen kanssa, eikä siitä totuus kaukana ollutkaan. Minulla ajatukset pyöri ja sanoinkin Marialle, etten yhtään ihmettelisi, vaikka tekisimme tätä vielä uudemmankin kerran. Maria oli hiljaa ja hymyili, otti minut tiukkaan halaukseen ja kuiskutteli korvaan "rakas, rakas".

        Olimme pitkään sängyllä ja tuli ilta ja myöhä. Minulla ei ollut mitään tai ketään kotona odottamassa. Artsikin olisi viikon poissa ja niin päätin olla yön Marian luona. Pieni kysymys pyöri päässäni: Olenko minä, vai enkö? Siirsin ajatuksen sivulle ja olen mikä olen.

        Kaunista, kaunista ja kaunista!!!


      • touch my hips
        hul-hel kirjoitti:

        Olenko bi vai...4
        Maria avasi uudestaan yöpöydän laatikon ja otti sieltä mustan dildon antaen sen minulle. Itse hän otti käyttöön jo kättämänsä kullalle kimaltelevan sauvan. Istuimme vastakkain jalat ristissä allamme. Surisuttelimme sauvojamme toistemme rinnoilla ja nännien ympärillä jotka olivat pakahtua kovuuteen. Vein dildoa samoja reittejä mitä Maria hitaasti alas vatsalle ja vähäisen karvoituksen päälle. Kierrätin dildoa rajatun kolmion ympärillä ja sitten hitaasti alas häpyhuulten väliin niinkuin Mariakin teki minulle. Ihana tunne kasvoi, niin Marialla kuin minullakin. Näin Marian ummistavan silmänsä ja kaatuvan selälleen. Minä jatkoin mustan dildon käyttöä Marian sylissä ja upotin sitä hitaasti syvemmälle. Marian jalat aukesivat ja pystyin esteettömästi liikuttelemaan dildoa Mariassa. Kullanvärinen dildo surisi hiljaa Marian kädessä josta se irtosi sängylle. Otin sen myös käteeni ja liikutin sitä Marian välilihalla ja pyllynkin suulla. Maria huokaili ja oli pois tästä maailmasta. Työnsin mustaa dildoa edestakaisen Mariassa ja totesin, että Marialla orgasmi on kohta tulollaan. Se tuli samanlaisena kouristavana ryöppynä kuin minullakin. Olin ottanut dildon pois ja sammuttanut kummatkin. Kumarruin alas ja halusin nuolla Marian syliä, maistaa sen märkyyttä ja tehdä Marialle hyvää. Osaisinkohan? Pääni oli Marian jalkojen välissä ja suuni painautuneena häpyhuulien väliin. Kieleni oli niin syvällä sisällä kuin vaan pystyin sen työtämään. Nuolin ja suutelin Marian koko sylin seutua ja maistelin Marian mehuja. Join sitä. Maria oli ihana nainen. Olin onnellinen siitä, että minulla oli näin hyvä ystävätär, joka oli opettanut minulle jotain aivan uutta.

        Makasimme sylikkäin ja puhelimme hiljakseen, minä ihmetellen ihanaa yllätyksellistä tapahtumaa josta en voinut olla vihainen, en loukattu, en mitään muuta kuin onnellisen lumoutunut. Kokemus jota en aiemmin ollut kokenut oli avartanut hieman silmiäni ja opettanut minut tuntemaan todellista minääni. Maria kertoi olleensa minuun salaa rakastunut jo opiskeluajoista lähtien, mutta ymmätänyt minun olevan niin heteron, ettei voinut, eikä halunnut sekoittaa ajatuksiani millään omilla ehdotuksillaan. Hänellä oli ollut monta lesboystävää ja heidän kanssaan seurustellut aina aikansa, mutta ei sitä oiken rakasta ollut vielä löytänyt. Hän ihaili minua kuinka minä antauduin täysin hänen haluilleen enkä jyrkästi kieltäytynyt vaan olin mukana ja tunnuin siitä pitävänkin. Minun oli kerrottava, että tämä oli melkein parempaa kuin miehen kanssa, eikä siitä totuus kaukana ollutkaan. Minulla ajatukset pyöri ja sanoinkin Marialle, etten yhtään ihmettelisi, vaikka tekisimme tätä vielä uudemmankin kerran. Maria oli hiljaa ja hymyili, otti minut tiukkaan halaukseen ja kuiskutteli korvaan "rakas, rakas".

        Olimme pitkään sängyllä ja tuli ilta ja myöhä. Minulla ei ollut mitään tai ketään kotona odottamassa. Artsikin olisi viikon poissa ja niin päätin olla yön Marian luona. Pieni kysymys pyöri päässäni: Olenko minä, vai enkö? Siirsin ajatuksen sivulle ja olen mikä olen.

        Seksi on kaunista. Pehmeä, toista ymmärtävä ja rauhaisa rakastelu on ylivertainen. Sitä ei saa kuin kaksi naista keskenään.


      • HOT PARI HKI

        Helsingissä nuorekas, siisti ja kiimainen pari 40 v, etsi bi-nainen kokeilemaan uutta. Turvallista seksia ja 100 % luotettava.
        Siis tule nauttimaan kanssamme kaikesta kivasta ;)

        Ota yhteyhtä!
        [email protected]


    • vanha1

      Kyllä oli kiihoitavaa itse olen mies mutta kiihoitun kovasti naisten välisestä seksistä, tätä lukiessani olen alastomana ja kaluni on täydessä asenossa pieni tippa jo valmiina päässä. Kirjoitathan lisää.

    • JepulisGepulis

      Olet.

    • Naikkoinen

      Aivan ihana! Itse kun pääsisi tarinan päähenkilöksi...

    • JonnaV

      Aivan ihana tarina - lisää!

    • sinua odotan

      Olen kerran kokenut vastaavaa. Se oli niin taivaallista, että en muuta enää haluisikaan, mutta kun on tuo mieskin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe