Lastenhuone ja nuortenhuone ?

pariskunta on pahin

Eikö nuortenkin huoneet pitäisi luokitella lasten huoneisiin ? Joten voin ilmeisesti keskustella täällä nuortenhuoneista.

Minulla ja miehelläni, luonnollisesti, on kolme lasta. (10,12,18)
Meillä on nyt ongelma. 12 vuotiaalla on nyt ainoa "hieno" huone. Muut valittaa kun hänellä on vesisänky, kirjahylly, hamsterinhäkki, jossa on luonnollisesti hamsteri, "moderni" työpöytä, jossa on lasipinta & ledvalot lasin alla, jolloin on helpompi piirtää läpi, pimentävät verhot, säkkituoli, oma taulu tv, ( kaikilla on oikeastaan ) ja lastenhuoneista suurin. Sekä ainoa peilivaatekaappi. Eli siis ovet liukuu & pinnat on ulkopuolelta peiliä.

Tyttö on itse kesätöissä (siis itse kaverinsa kanssa hakenut kesätöitä 12 vuotiaalle soveltuvista hommista ) koirakodissa. Hän siivoaa aamuisin ( 4 krt viikossa) lattiat, ruokkii koirat ja harjaa osan hoidokeistaan. Tyttö saa siis yleisesti palkkaa, kuukaudessa noin 200 euroa. Hurja summa niin nuorelle.

Tyttäremme tosin puolet tallettaa pankkitililleen, ja puolilla ostaa itselleen pakollisia vaatteita, tai mitä tarviikaan, ja loput antaa jalomielisesti sisarilleen. Yleensä molemmat saavat 20-30 euroa. Hieno summa. Ja siis tytön huoneen upeus johtuu siitä, että tyttö säästää ja säästää, ja sitten pyytää esimerkiksi minua mukaansa ( esimerkki: kodin anttila ) Kodin Anttilaan, ja ostaa sieltä hienoja sisustusjuttuja ja huonekalujakin, mitäs sitä estää. Olemme koittaneet saada toisillekkin hienouksia, mutta kun ei meinaa varat riittää.

Kellään vinkkejä, miten saisimme nyt tasapuoliset huoneet ? P.S Yksi vaihtoehto on, että nuorin ja keskimmäinen (10 ja 12 ) muuttavat huoneeseen jonka omistaa keskimmäinen. Se sopisi tytöille. Olisiko hyvä idea kasata vanha parvisänky tytöille, ja vanhimmalle antaa keskimmäisen vesisänky, ja nuorimman huonekaluja, jos vanhin vain tahtoo. :) TARVITSEMME APUA !

4

473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NeNe

      Nyt oois sellanen pula että lapseni huone on aivan kauhean tylsä hän on 10 vuotias ja haluisi eniten pinkki, lilan huoneen. Ja mitä kaikkea voisimme lisäillä tytön huoneeseen? Sellaista hienoutta tarvittaisiin esim tekstiilejä ja muita sellisia ja että huoneessa viihtyy ja kaikki kehuvat kauniiksi pojalla on sama homma huone on todella tylsä poika on 8 vuotias ja tarvitsee huoneeseen ehkä eniten vihreää ja sinistä :) Joten tartteisin helppii mitä teen niille karmeille lasten huoneille :) Kiitos!

    • NeNe

      Meillä on valitettavasti vähän niikuin sama tilanne toisella on hiukan hienompi hone ja toisella vähän huonompi ja sit tulee usein kiistaa :( Mutta voisit koittaa lisäillä kaikkien nuorempien lasten huoneisiin esim. leikata kartongista palloja ja sydämmiä ja laittaa läpi näkyvällä langalla roikkumaan kattoon ite testattiin sitä ni kuýllä näytti uppeelle! :)

    • ...

      Heippa! Halusin tulla kertomaan 12-vuotiaan tytön huoneesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      277
      2943
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1001
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe