Prätkien hinnat putoaa

Money talks and bull

Kovasti ovat hinnat tulossa alaspäin. Onneksi sain oman harrikkani kaupaksi.
Laitoin vaan silmät kiinni ja myon 3000 euroa alle muiden hintojen.
Minkät teet, kun on lähes 900 HD pyörää nettimotossa myynnissä. Kysymyksiä ja vaihtotarjouksia ei ole oikeastaan kenelläkään. Vielä pari vuotta sitten sentään
jotain jenkkiautoa tarjottiin vaihdossa, nyt on hiljaista kuin Portugalissa.
No, ostin samantien parilla tonnilla 5000 pyyntihintaisen japsin tilalle,
että ei se kolmen tonnin tappio sitten täyson toteutunut.

30

657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jgyvgvvjgv

      "No, ostin samantien parilla tonnilla 5000 pyyntihintaisen japsin tilalle"
      Just joo, tuossa näkee tarinankertojan taitosi!
      B...S...W..

    • ostojamyyntimies

      Minä vuorostani myin 3000€ HD:n 17000:lla ja ostin 13000€ Mersun Mannelta, joka kertoi sen olevan 26000€ hintainen. Sitten ostin uuden HD:n 6000€ ja loppurahat ryyppäsin.

      Lopulta heräsin lakana märkänä.

    • Money talks and bull

      Mikä on pyyntihinta 1999 mallin 16000 km ajetusta japsikustomista, kyllä
      se pyörii siinä 4000 ja 5500 välillä. Että silleen. V-kone 600-800cc.
      Oikein ostamalla saa mukavasti säästöä aikaan..
      Kyllä se tietenkin olisi harmittanut jos olis tallissa vielä "kalliimpi" ankkuri HD.
      Niissä tappiota joutuis ottamaan jopa 5000 ekeä tai enemmän.
      Tämä japsi oli kyllä huutokauppa riskiosto, mutta joskus käy säkä.

    • ostamopo

      Hd:n dynat ja sporat tosiaan tippuu varmaankin viragojen hinta tasolle jonne mitäänsanomattoman näköisinä kuuluvatkin,taitavat fyysiseltä kooltaankin vastata toisiaan,ei ehkä sattumaa että näitä nettimoto pullollaan...

    • 750custom

      Kaikkien hinta tippuu. Ite yritän kans myydä mut eipä kuulu ostajia.
      Kuinkahan halpoja noin 5-10vanhat pyörät on parin vuoden päästä?

    • näintaas

      no kohta ollaan jussia viettämässä eli sen jälkeen hinnat yleensäkin tippuu reippaammin ostajat kun katoaa tyystin markkinoilta,paljon näyttää olevan samoja pyöriä useammankin VUODEN myynnissä kun pyynnöt senverran mettässä,no siperia opettaa ja tulee se kevät sitten ens vuonnakin....kai.

    • Myynti romahtanut

      MP myynti on jo pudonnut 2000 luvun alun lukemiin ja putoaa lisää 90 luvun lamalukemiin,ei kauppa käy edes merkkiliikkeissä saati käytetyissä peleissä.

      Jos meinaa kaupaksi saada käytetyn pyörän noin kuukaudessa, pitää hinnan näkyä todella edukseen pyyntihinnassa.

      Paljon on pyöriä myynnissä jotka ovat jo vuoden olleet tyrkyllä ja kukaan ei osta niitä ikinä.Terveisin MP Kaupan ammattilainen.

      • JARIS44

        MP-lehdessä oli juttu että syksyllä alkaa uusien pyörien hinnat nousta Suomessa,on täällä niin pienet markkinat ja lissää tulevinä vuosina...


    • Ysäri custom

      Tekis uutta pyörää mieli mutta kun vanha ei mene millään kaupaksi. ei sitten millään. Hyvä ratkaisu pistää pyörä lihoiksi ja alkaa rakentamaan sitä. Toimii customin kohdalla hyvin!


      Hp 6700 ja ainoot tarjoukset oli 5000 ja 5250 ei kiva

      • Lamaa pukkaa

        Kysyntä ja tarjonta ei kohtaa, myy halvemmalla niin saat nopeammmin seuraavan mopon alle.


      • kalliskalliimpimopo
        Lamaa pukkaa kirjoitti:

        Kysyntä ja tarjonta ei kohtaa, myy halvemmalla niin saat nopeammmin seuraavan mopon alle.

        Kun kts. nettimoton myyty ilmoituksia sieltä tarkan haun kautta niin eipä ole montaa mopoa myyty lähiaikoina verrattuna tarjontaan,oikean hintaiset ei siellä kauaa majaile, paljon on samoja pyöriä näköjään kesästä toiseen myynnissä,ei kait niitä kukaan enää viitsi tosissaan ottaakaan kun esim.kts. kertoja satoja,silloin kyllä herätyskellot soi ,uusien hinnat varmaan nouseekin maltillisesti kuten joku lehdessä ennusti,mutta käytettyjen hinnat tulee samalla roimasti alas,saas nähä kuinka hiljaiseksi meneekään....


      • Kimarakalle
        kalliskalliimpimopo kirjoitti:

        Kun kts. nettimoton myyty ilmoituksia sieltä tarkan haun kautta niin eipä ole montaa mopoa myyty lähiaikoina verrattuna tarjontaan,oikean hintaiset ei siellä kauaa majaile, paljon on samoja pyöriä näköjään kesästä toiseen myynnissä,ei kait niitä kukaan enää viitsi tosissaan ottaakaan kun esim.kts. kertoja satoja,silloin kyllä herätyskellot soi ,uusien hinnat varmaan nouseekin maltillisesti kuten joku lehdessä ennusti,mutta käytettyjen hinnat tulee samalla roimasti alas,saas nähä kuinka hiljaiseksi meneekään....

        Kappas olisiko peräti 2 tai 3 pyörää/pvä vaihtanut nettimotossa omistajaa vkl aikana , hiljaseksi menee tosiaan .


    • 1100custom myynnis

      Minulle tämä hintojen lasku tuli kyllä hieman yllätyksenä. Ei ole paljon tullut seurailtua hintoja. Kuvittelin saavani pyörästä noin 7000-8000 mutta hinta taitaa mennä lähemmäs 5000. Tai jopa alle.
      Pahaa tekee kun viikottain saa laskea hintaa..... Ennen pyörät piti hintansa muttei enään......
      Ehkä viimenen prätkä ikinä. Toisaalta pian kaikilla on varaa unelma pyöräänkin... Joka olisi se mukamas kallis harley heritage

      • myymättäjää

        Samionhan noille käy kun automarkkinoilla,uusien hinnat nousee ja käytettyjen laskee entisestään,hyvä jos jollekin kelpaa.


    • viking ramstein

      Naurattaa, kun joku liike myy mun vanhaa zrx1100 pyörää viidellä tonnilla. Myin sen 2700 ekellä sitkeän kaupittelun jälkeen. Nyt se on menettänyt streetfighter peränsä ja maalattu vihreäksi. Etukatteesta ja pakoputkesta tunnistin. En oikein usko, että maali ja alkuperäinen penkki tuplaa tämän Güntheriltä ostetun pyörän hinnan kaksinkertaiseksi.

      • masek

        Joo, möit sen eräälle harrille, joka maalautti sen ja vähä muutti sitä muutenkin, yritti ostaa minun pyöräni pilkkahintaan, saattaa olla joku joppari.


    • Nousee hinnat

      Uudehkot ISOT pyörät tulevat pitämään parhaiten hintansa , taitaa japseilla olla toimitusvaikeuksia sunamin jälkeen , saa nähä kauanko vaikuttaa meillä,mutta uusien pyörien hinnat nousussa joten vielä kannattaisi semmonen vähän käytetty hankkia jos hyvä löytyy.
      Kusiaiset yms. yli 10v vanhat kannattaa jo unohtaa monestakin syystä.

    • Laskee ne!!!!!!!!

      5vuotta sitten viidellä tonnilla sait hikisesti sen 90luvun 600-750customin. Nyt alkaa saamaan jo 2000luvun isoja yli tonnisia customeita siihen viiteen kuuteen tonniin. Ens juhannuksena varmaan hinnat jo neljässä tonnissa. Odottaa siis vielä sinne ens vuoteen

      Vanhan myin ale hintaan keväällä alle 3500e

    • taitaakääntyänousuun

      näinhän se menee ,huvittaa nuo useat myyjät jossain perähikiällä eivät keväällä myy muutamansatkun alella,sitten syksyllä pitää pudotella triplaten jos meinaa
      myydä,ymmärtäisi jos olisi käytössä mutta kun ei,onko järkee?
      siksi kait nuo samat pyörät tuolla roikkuu , kiinnostuuko niistä oikeasti kukaan.
      Syksyllä kyllä kannattaa ostaa jos säilytyspaikka,keväällä hinnat taas huipuissa.
      Ennustavat hintojen nousua,voisi uskoa kun esim.renkaiden yms .osien hinnat nousussa näin syksyn kynnykselläkin.

    • Voittoa Voittoa ;~))

      Ostin apRiiilia pEgaaaason 2v sitten 5000e ja myin 7500 e kk sitten

    • Ei paha!!!

      2008 ostin 8800eurolla ja nyt myin tasan 5500e. Rullasin melkein 20tkm et ihan kohtullisesti tippui hinta. Ei näissä voitelle kukaan pääse.

      • kjiuytrl

        Voitoillekkin pääsee, juuri möin taas yhden pyörän voitolla ja kaikenkaikkijaan olen netonnut aika mukavasti vuosien varrella.


    • lamaaa pukkaa

      Suomi on lamassa siksi kellään ei ole varaa ostaa enää mitään,vähiten moottoripyöriä kun rahareikää on tärkeämpiinkin asioihin.

      Jos haluaa vielä saada motostaan käyvän hinnan se kannattaa myydä nyt ja reilulla ale hinnalla,nimittäin talven jälkeen ei kukaan osta edes ale hinnalla,se on lama nyt...ja pahenee vaan.

      • motomiksu

        samaa mieltä...rha on nyt tarpeen muuhun kuin huviajeluihin ja kaliiseen polttoaineseen


        Ennuste: hinnat romahtavat 30 %


      • vanhallamennään
        motomiksu kirjoitti:

        samaa mieltä...rha on nyt tarpeen muuhun kuin huviajeluihin ja kaliiseen polttoaineseen


        Ennuste: hinnat romahtavat 30 %

        Nythän on hyvä hetki realisoida TAPPIOT, niin pysyy jobbaritkin leivän syrjässä,tai toinen tapa on jatkaa ajoa omalla luotettavalla pyörällä,kummasti polttelee taas keväällä auringon alkaessa lämmittämään !


    • hienotajosäät

      Motothan kyllä pitää hintansa hyvin,eikös tätä lamaa ole ollut vimoset 20v. ,nyt kannattaa vaihtaa se vanha mopo uuteen koska uusien hinnat nousussa ja tuskin vanhojen arvo kummiskaan pysyy perässä,noita muiden maiden vanhoja romuja kun raahattu maihin niin paljon.Halpaa lystiähän tämä nykysinkin jo on ja parasta terapiaa.eiku pyörät pyörimään ja maailma pelastuu..

    • HD 2011

      Uusien harrikoiden hinta ainakin nousee 2012. Harrikat pitävät kyllä parhaiten hintansa, Harrikka on sijoitus!

    • Vn 800 kawa 5200€

      Aika hassua et vanhoista keskikoisista customeista pyydetään kovia hintoja. Intruder ja shadow jne. 90luvun alun pyörästä neljä tonnia on minusta liikaa.
      Kuitenkin nämä "uudet" customit ovat aika eri tyylisiä.Vertaa vaikka vn 900 kawaa vanhaan 750vn kawaan. Uudemmat paljon isompia ja pulleampia ja vain tonnin puoltoista kalliimpia.

    • Japsi custom läxs

      Oma pyörä lähti päivää ennen juhannusta. täytyy sanoa et hieman paha mieli jäi kun meni liki tonnin halvemmalla kun olin ajatellut. Hyvä kuitenkin et sain myytyä. Nyt sitten pitää vaan malttaa kerätä rahaa et saa joskus sen ison harleyn alle. Vuosi tai pari ainakin.....

    • nytvaankaupoille

      Samoin kävi mulle,meni tunnissa mutta ihan hyvä niin,tässä vaiheessa kesää sitten joutuu myymään vieläkin halvemmalla ,aika moni näyttäs ottavan reilustikin takkiinsa jotta saa myytyä,huvittavinta kun tarjoavat pyöriään vielä kuukausien päästä kun olisivat saaneet reilusti enempi jos kaupat olisi kevät kesällä tehty,no itse ostin jo uuden jolla päristellään loppukesä ja toivonmukaan pitkään ,tuli maksettuakin käypä hinta kun hyvä löytyi, ostoa ei viitsi ihan syksyyn jättää,tulee muuten liian pitkä talvi. tuhannen kuutiota tuli lisää ja taas hymyilyttää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3387
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      92
      3120
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2328
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1549
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe