Kämppis ja seksi

Jotain rajaa

Ällöttää kuunnella kämppiksen huohotusta ja vikinää : ( Mutta ei kai ole mahdollista kieltää toista harrastamasta seksiä huoneessaan? Joskus sitä joutuu tahtomattaan kuuntelemaan parikin kertaa päivässä. Mikä neuvoksi? Yöllä nyt ei edes kauheen kovalle voi yhtäkkiä musiikkia vääntää. Eikö niitä yhtään nolota?! Suoraan sanoen vituttaa, kun mulla on vaikka kaveri kylässä ja vaihdellaan kuulumisia, niin johan alkaa yhtäkkiä kuulua hervoton huohottaminen ja ähkiminen. Eihän tässä voi enää kavereitakaan kohta pyytää kylään, ku ei voi tietää aikooko ne vetää sessiot. Ällöttää että ei ole olemassa enää mitään pyhää. Ja ihan hyvin tietävät, että se KUULUU.

22

4341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mett.

      Jos on kaveri kylässä ja alkaa seinän takaa kuulua huohotus ja ähkiminen, niin pistätte vaan niin raikuvaks nauruks et varmasti kuuluu sinne seinän toiselle puolelle.. Toista tätä vaikka yksin ollessaski.

    • Rakkaudella,,,,,

      Sellaista se elämä kuuleppas on. Kuuntele musaa vaikka kuulokkeilla tai lähde kaljalle. Voin kertoa että vaikka asuisit omassa talossa maalla niin sinua ärsyttäisi joku asia.

    • mee paukuttaa ovea :---D eihänne välttämättä tiedä, kuuluuko se ääni?

      • ja kylläkait säkin joskus seksiä harrastat?


      • huora=yli1nussima
        aaannikak kirjoitti:

        ja kylläkait säkin joskus seksiä harrastat?

        Monenkohan miehen käyttämä sinäkin olet?


      • El Masturbatore
        huora=yli1nussima kirjoitti:

        Monenkohan miehen käyttämä sinäkin olet?

        Toosa ei käytöstä pahennu


      • huora=yli1nussima kirjoitti:

        Monenkohan miehen käyttämä sinäkin olet?

        Miksikä se sua niin kiinnostaa?


      • Anonyymi
        huora=yli1nussima kirjoitti:

        Monenkohan miehen käyttämä sinäkin olet?

        Monenkohan naisen käyttämä sinäkin olet?


    • El Masturbatore

      Oletko kuullut kuulokkeista? Korvatulpista?

      Jos asettuu kimppakämppään, hyväksyy tilanteen.

    • voivoinääs

      Osta oma kämppä.

    • aahhhh

      joo, mä asun kans kommuunissa ja aina kun kuuluu noita ääniä, niin meen runkulle. ostin postimyyntilehdestä semmosen kuuntelulaitteen/vahvistimenkin sitä varten.
      varsinkin kun yks tytöistä on ihan yhen pornostaran näköinen, niin se huohotuksia ja muita äännähdyksiä on mahtava kuunnella.
      joku päivä mä vielä kyl panen sitä mut siihen asti omin käsin

    • Kunnian mies

      Monenkohan miehen nussima huora tämä kämppis on?

      • panomiäs

        Ei se tavara kuule käytössä kulu :D


    • selvä hommeli

      Kaverisi saa, sinä et. Kateellisen valitusta. =oD

    • asdadsasdasd

      Menkää mukaan. Kimpassa on aina kivempaa.

    • omassa nykyään.

      Tuo on nyt ihan pientä. Vanhassa talossa asui kerrosta alempana noin 28-30 vuotias pariskunta ja vaimo oli pahemman sortin nymfo. Lisäksi harrastivat aika äänekkäitä sadomaso leikkeijä tuskanhuutoinen piiskan läpsähtelyn säestämänä.Mies mölisi kun 1000 kg sonni kokoajan. Ja ne toistivat ja melko pitkät aktit jatkuivat lähes koko illan. Ja silloin olui varmaan jo koko huoneiston huonekalut siirtyneet huoneesta toiseen. Tein tästä valituksen talon hallitukselle mutta he olivat sitä mieltä että seksielämä ihan normaalia ja naapurit lopetti aina leikkinä ennen klo.22.

      No toissa kesänä kuulin kiljahdukset ja piiskanläpsähdyket todella voimakkaina.
      No olihan minulla parvekkeen ovi auki ja nähtävästi naapurilla myös. Menin parvekkeelle ja olin lentää selälleeni kun näin kerrosta alempana naaupurinaisen pyllistelevän nahka releissä kädet sidottuna parvekkeen kaiteeseen samalla kun piiska kävi. En tiedä oliko se suuri kiljasu piiskan aiheuttamsta tuskasta vai h-hetken saavuttamisesta mutta naisen haarojen välistä lensi dildo kaaressa pihalle ja kopsahti talonyhtiön puheenjohtajan auton katolle. Ja siihen oli jälkeenpäin kun katselin tullut lommo. En tiedä saiko naapurit varoituksen mutta asukkaille jaettiin tiedote ettei seksiä saanut harrastaa parvekkeilla,kellarissa,pyykkituvissa,parkkipakalla autossa etc. Ja äänekäs seksi ainoastoon klo. 23:en asti. Jos sen jälkeen niin pitää varmistaa että sängyn jalat tukevasti kiinni ja varustettuina vaimennuskumeilla tai vastaavilla.
      No minä muutin kyllä aika äkkiä pois tapahtuman jälkeen ja vielä jälkeenpäin vanhempani hivenen moittivat minua ettei koko 1,5 vuoden aikana saanneet kertaakaan kutsuani sinne. Luojan kiitos ettei...

      Jos meinaa ostaa tai vuokrata asunnon kannattaa kyllä vähän tiedustella naapureitten seksitavoista. Koska mitään älytöntä limakalvo Lambaa ei jaksa kuunnella pidemmän pääle.

    • hiljainen seksi

      "Jos meinaa ostaa tai vuokrata asunnon kannattaa kyllä vähän tiedustella naapureitten seksitavoista."

      Kyllä! Itse aina vaadin asunnonvälittäjältä selvitystä naapureiden seksitavoista.
      Tästä pitäisi tehdä lakialoite, jotta tämä asia olisi asuntoesitteessä automaattisesti nähtävillä. Ettei tulisi ikäviä yllätyksiä sen jälkeen kun on sopimukset allekirjoitettu ja muutto tehty.

    • Onneksiasunyksikseni

      Mielestäni kämppiksen pitäisi kuniottaa kaveriaan edes sen verran että tekee aktejaan sillon, kun toinen eiole paikalla!!
      Ja iltaisin mahdollisimman hiljaa (ottakaa luoja nyt oppia vaikka BB-talon sekstailuista, eipä siellä paljoa mölistä vaikka vällyt viuhahtelee).

      • lits läts

        Ei ihme että asut yksiksesi. Kaikki ne harvat kumppanit on vuorollaan kyllästynyt puutteeseen


    • kimppakämppä

      Onko tää nyt tottakaan, et kukaan ei oo ehdottanu et JUTTELIS sen kämppiksen kanssa?? Itelläkin näitä ongelmia ollut, sit kun ottanut puheeksi nin osattu ottaa toisemme huomioon. Munaahan se vaatii, mutta sen jälkeen parempi.

      Joitakin pano häiritsee jotai ei, jos kukaa ei tuu valittaa ni kai siinä olettaa et homma on ok, ja turha ottaa puheeks. Tai vaihtoehtosesti et mitää ei kuulu.

      Säännöks voi sopia vaikka iltahiljasuuden tai kuin monen päivän viikosta pitää olla sen toisen kämpässä sitten. Tai jos haluu vieraita niin sit vaik ilmottaa etukätee ajoissa millon niit tulee jos se kämppis haluu toimia päiväsaikaan...

      Eniveis, tosi hassuahan on huudattaa musaa, naureskella tai tulla foorumille vikisemään, jos ei ole edes yrittäny keksiä ratkasuu ite kämppiksen kaa. Ei se sit niin vaikeeta ole sanoa, et "sori mut tuolt sun huoneest kuuluu kaikki, mua häiritsee". Unohtakaa vihaset laput, ne ei toimi, jengi vaan suuttuu...

      • Anonyymi

        Todella vanha keskustelu, joka löytyi googlaauksella. Mulla oli aikaisemmin vastaava ongelma jamietin ratkaisenko kute ennen.

        Aikaisemmin siis kuvasin sen aktin seksineen läppärin webcamilla,julkaisin netissä, ohjasin feikki paypal tilille ja sieltä bitcointilille. Tienasin melkein 20000e. Lopuksi heitin oven alta lapun linkkineen ihan henkilön omalla nimellä että eikö oo kiva ku kaikki tuntee sut. Tietty jaoin linkin koko taloon. Kyllä lähti muija nopeaan pois!

        Mut nyt oon ajautunut samaan tilanteeseen ku otin tyhmyyttäni alivuokralaisen. En usko, että voin toistaa samaa jäämättä kiinni. Neuvoja miten hoitaa juttu?


    • Anonyymi

      Sano sille kämppikselle suoraan et sua vituttaa äläkä täälä vikise!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe