Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Viivästynyt siemensyöksy

Huonot paineet

Muna seisoo mutta tavaraa ei meinaa tulla sitten millään vaikka kuinka höylää.

Osalla ongelmana ennenaikainen siemensyöksy. Itselläni taas päinvastoin. Mistä lääke että tavara lentää nopeammin? Ei jaksaisi paria tuntia painaa putkeen, vaikka naiset kyllä tykkää. Olisi se mukava itsekin laueta.

Asiaa ei helpota se että alkaa stressaamaan sillä laukeamisen kestämisellä.

14

3833

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PuuseppämestariZ

      vois väittää, että jos kaks tuntia höylää, eikä tavaraa tuu, on höylässä tosi huonot terät.

    • coitus int

      Kannattaa varata aika lääkäriltä.
      Luulis siihenkin vaivaan löytyvän lääkkeen

    • eturauhanenpyllyssä

      työnnä sormi pyllyreikään ja hivele eturauhasta pyllysilmän kautta niin lasti tulee...

    • Jepusi

      Pistä kruunu päähän ja elele guntterin elämää :D Moni mies tappais jos kestäis useita tunteja putkeen. Laueta voi sitten myöhemmin vaikka runkkaamalla vessassa :)

    • Samma här

      Olis kiva kuulla asiallisia kommentteja tuohon. Mun miehellä on samaa. Olen koittanut ajatella, että se on ominaisuus eikä mikään vika tms. Välillä nopea ja välillä hidas. Itse olen oppinut tuntemaan milloin on sopiva aika, esim. kerran vuorokaudessa. Väkisin jyystämällä se ei tule, mutta kun silleen sopivasti rauhoittaa ja hellii ja sitten taas koventaa tahtia, niin saan haluamani lopputuloksen. Me ollaan molemmat keski-ikäisiä.

    • mk

      Minun miesystävälläni on sama ongelma. Sitten hänellä liittyy siihen vielä joku särky, joka kuulemma on nivusissa ja toistuu parin viikon välein, jos ei putkia saada tyhjäksi. Naimalla on hänen usein tosi vaikeaa saada orgasmia, usein tarvitaan vielä joko suuseksiä tai käsin pumppaamista lisäksi. Osaako kukaan sanoa, mistä tuo särky voisi johtua? On kuulemma kysellyt sitä moniltakin lääkäreiltä, mutta kukaan ei ole osannut vastata.

    • hämilläään edelleen

      Ketjun aloittaja, itsetyydytätkö usein? Ongelma saattaa johtua siitä, itse tulin sellaiseen lopputulemaan eilen kun ensimmäisen kerran harrastin seksiä täysin selvinpäin ja himokkaana kauniin tytön kanssa enkä siltikään lauennut vaikka tyttö sai useita orgasmeja. Ja ennen tosiaan olen saattanut itsetyydyttää lähes 5 kertaa päivässä mutta nyt aion pitää taukoa siitä.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9990309 tässäkin hyvä ketju samojen ongelmien kanssa painiville, omakin kokemus löytyy sieltä pidempänä versiona juuri äsken kirjoitettuna jos kiinnostaa.

    • 5+8

      Mulla on ollut samaa ongelmaa oikeastaan aina, ikään kuin tuntoa ei olis tarpeeksi tai jotain. Toki kanki seisoo koko aktin ajan ihan ongelmitta, mutta melko kovaa pitää rynkyttää jos haluan että laukean, ja ainakin itsestäni se tuntuu ikävältä kun pelkään että kumppaniin sattuu tai tämä kyllästyy. Tämä sitten tietysti ruokkii takaraivossa estoa laueta, eli muodostaa ikävän oravanpyörän. Toki kumppanin kanssa aikoinaan juteltiin asiasta sen sata kertaa, ja esiin hänen puoleltaan nousi sivuhuomautuksena ainakin se, että hän tuntee olevansa mm. löysä tai epäkiihottava jos en laukea, mikä puolestaan lisää mulle paineita, vaikka hän sanoikin ettei asia häntä suuresti haittaa. Mutta veikkaan että kyllä se naistakin söi.

      Hyvä puoli tässä on toisaalta se, että kestoa on juuri niin kauan kuin nainen tarvitsee orgasmiinsa, kumppani laukesi kyllä keskimäärin neljä kertaa viidestä, mutta olisi se kiva itsekin laueta useammin kuin joka viidennellä seksikerralla. Ei se laukeaminen runkkaamalla toisen tisseille tai vatsalle ole kuitenkaan ollenkaan sama asia.

    • iohiohiohiohio

      Korvienväli reistaa sulla. Et pysty vapautumaan.

    • Anonyymi

      gerdes käsi

    • Anonyymi

      Alkuperäisestä kysymyksestä on vuosia, mutta yhä edelleen tämä vaivaa monia. Joillakin masennuslääkkeillä on sivuvaikutus, joka aiheuttaa viivästynyttä orgasmia miehillä. Jos kyse on siitä, neuvottele asiasta lääkärin kanssa.

    • Anonyymi

      Joka toiseen laukeaa, joku toiseen ei.

    • Anonyymi

      1 kaveri laukesi kävellessä.

    • Anonyymi

      Tommonen tule iän myötä. Laukeamiset harvenee, eikä viitsi älyttömän kauan jostaä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe