Se tapahtui kellarissa

helmat hulmuten

Se oli eka kerta, eikä se ollut sitä mitä ajattelin. Se oli Masa joka sen teki, teki sen rumasti ja kipeästi. Itkin, itkin sitten salaa ja jälkeenpäin monesti. Muut nauroivat ja hurrasivat ja minun hymyni oli vaan pintahymyä. Jo millin sen hymyn alla itkin, kyyneleet valuivat sisään ja silmäni olivat täynnä kyyneleitä jotka eivät valuneet poskille. Olin urhea ja nauroin. Katsoin Masaan kuin sankariin, mutta se sankari oli muualla. Se unelmien sankari. Ystävät ottivat minut lähelleen. Muka ystävät. Unohdin periaatteeni ja yhdyin riemuun. Taas yksi jengin jäsen. Yhteinen jäsen, kaikkien oma. Oliko tämä sen arvoista?

Sattuu, sattuu! En voi huutaa, en. Masan vinkuva hengitys, likaiselle tuoksuva, tuntuu kuumana kasvoillani. Olen alasti, mutta vaan alapäästäni. Betoninen kellarin lattia painaa kylmänä pakaroitani ja Masan kädet vaeltelevat toppatakkini alla puristellen pieniä rintojani. Masa olisi halunnut minun kosketelevan hänen kovaa kaluaan, mutta en halunnut. En uskaltanut, en semmoista ollut elämässäni edes ajatellut. Elämä, joka oli kuukauden yli neljäntoista. Olinhan nähnyt isän ja pikkuveljen alasti, mutta ei heillä tuommoinen ollut, vaan rauhallisen ja hyväntahtoisen näköiset pippelit.

Masa oli leikkimme ja arvonnan tuloksena tullut kellariin minun kanssani. Minun oli tultava porukkamme ja jengimme täysivaltaiseksi jäseneksi, vaikka tunsin semmoinen olleeni jo varhaisesta lapsuudesta asti. Saman korttelin rasavillejä ja samoilla synttäreillä kakkukynttilöihin puhaltaneita kun olimme. Pelkäsin, en aivan varmuudella edes tiennyt mitä, ja miten pitäisi tehdä. Masa oli varmaan se kaikkien mielestä kokenein ja möreä-äänisin poika, ja silloin varmaan myös tietävin, sekä silloin myös minun "korkkaajani". Näin he sanoivat.

Masa vie minut kellarin onkaloihin jotka vain hän ja muut pojat tuntevat. Siellä on himmeät valot ja hirvittävä pölyinen tuoksu. Joitain ovia on joista en tiedä mihin ne avautuvat, paitsi nyt yhdestä, jonka Masa avaa ja astumme sisään. Masa ottaa minusta kiinni ja suutelee. Sitä olemme tehneet aiemminkin, vuorollaan kaikkien kanssa. Nyt pitäisi sitten tehdä muutakin. Masa kyykistyy ja avaa vyöni ja farkkujen vetskarin. En voi estellä, sillä minut on valittu tähän ja se on tehtävä. Ystävyyden ja toveruuden nimissä. Muutkin ovat käyneet kaiken läpi, tytöt ja pojat, minä olen säästynyt. Mutta en enää, vaikka olin valehdellut olleeni sillälailla kesällä kesäpaikkamme naapurin pojan kanssa. Se on oltava nyt, silloin jengi uskoo.

Kellarikomeron lattia on inhottava. Se on likainen ja haisee. Masa laskee minut selälleni lattialle ja asettautuu jalkopäähäni ja vetää farkkuni alas ja pujottaa toisen jalan ulos lahkeesta. Pikkuhousuilleni hän tekee samoin ja olen alasti alapäästäni. Masa katsoo hetken ja pistää käden karvoilleni ja hieroo kättään niillä. Ei minulla ole karvoja vielä ollut kuin ehkä vähän yli vuoden, ei ainakaan kahta. Eikä nytkään niin paljon kuin äidillä. Masa kysyy vielä, enkö ottaisi hänestä kiinni, mutta en minä voi. Masa on kyllä ihan reilu ja mukava, mutta nyt hiukan pelkään.

Masalla on se kova kädessään ja hän lähestyy minun pimppiä. Tuleeko nyt lapsi? Masa pistää toisen käden sormen sinne sisään, ei syvälle, mutta levittää jotenkin ja ja se kova on aivan siinä kiinni. Sen kovan pää oli pyöreä ja kiiltävä ja sen pää jäi näkyviin vaikka Masa puristi koko juttua kouraansa. Se pyöreä pää menee nyt sisään, tunnen sen ja olen kauhusta jäykkä. Masa laskeutuu alemmaksi ja työntää sitä hiljaa sisään. Sattuu valtavasti. Sattuu, sattuu! Älä, Masa älä! Sattuu! Mutta sitten ei satu kovin kipeästi enää.

Masa makaa koko painollaan päälläni ja tekee niinkuin ne leffoissakin tekee. En voi muuta kuin olla, en tiedä mitä tekisin. Alapäässäni ei tunnu enää kovaa kipua, arkuutta vaan ja märän tunnetta. Masa on hengästynyt ja kumminkin se jatkaa, välillä silmät kiinni ja suu hieman auki. Minä en tunne mitään mikä tekisi olon autuaaksi ja onnelliseksi. Hävettää ja harmittaa ja itkettää. Tämä ei nyt ole oikein. Masa jännittyy ja pää nousee ylös ja hän irtautuu minusta istahtaen jalkojeni väliin jalkojensa päälle. Kädet puristavat sitä kovaa ja se sykkii jotain märkää niinkuin limaa. Sitä spermaa varmaan, mutta on se Masan kova hiukan veressäkin. Minulla on taskussa paperisia nenäliinoja ja annan Masalle sekä pyyhin itseänikin. Nenäliina sotkeutuu vereen. Tiedän mitä se merkitsee. En ole siitä niin pahoillani, mutta olisi se voinut käydä toisininkin. Itkettää, mutta en sitä näytä, en tänään jengille ainakaan. Tiedän vaan, että tulen itkemään.

Korjaamme Masan kanssa asujamme ja lähdemme pois. Vakavina kumpikin, Masakin, vaikka onkin kova kaveri. Emme puhu mitään ja olemme kuin tuntemattomat. Missä se riemu ja ilo joka vielä 3-4 vuotta sitten oli kun yhdessä tulimme muitten kanssa jonkun meidän synttäreiltä? Olemmeko nyt aikuisia ja tätäkö se on. Tätäkö se on muidenkin mielestä? Tämähän oli rumaa. Ei voi olla totta.
(myös seksifoorumi.net nim.hulmuhelma

9

8225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haluann tietää...?

      Sattuuko seksi oikeasti ensimmäisellä kerralla? ;oo Itse olen 13 vuotias ja minua on monesti pyydetty sänky puuhiin mutta en ole vielä uskaltanut...?

    • readysteadygo

      no totta kai se sattuu ku kalvo menee:D ja jos jännittää sun muuta.

    • Trololo xd

      huoh.. aikas paska novelli.. ei tollai ekaa kertaa kuulu hoitaa O.o säälittävää ja huonosti kirjotettu -.-''

    • Se yks nolo...

      Hmph! Oon itekki vasta nuori ja ihme ja kumma mä ihan haluan noihin puuhiin. Mua ei kyll oo pyydetty, ku en suosittukkaa oo... Mä en ymmärrä, miten joku voi haluta näin paljon! Kai mus on joitain vikaa päässä, mutt ainaki voin sanoo tää on täyttä tuskaa, ku haluu ja haluu, muttei saa...

    • Sattuu todella

      Te ehitte kuule vielä. Ei kannata ekaa kertaa missään kellarissa tai muualla, ei liian nuorena. Ei niin et on pakko kun muutkin on...yleensä he eivät ole tehneet sitä, kunhan kerskuvat vain.

      Teininä monella pyörii vaan päässä et pääsisi eroon neitsyydestä, että se on rasite. Mutta kannattaa odottaa vielä muutama tai muutamiakin vuosia, niin että molemmat ovat valmiita. Ja käyttäkää ehkäisyä.

      Ja se eka kerta sattuu.

      • Vanhempi mies

        Lukekaa seuraava keskustelu muutaman vuoden takaa, saatte asiallista lisätietoa ;-)

        Naanna91
        27.7.2009 23:23
        0
        Ensinnäkin harrastin seksiä nyt viidennen kerran ja se sattui yhtä paljon kuin ekalla kerralla.On aina tähän asti sattunut yhtä paljon ja kohta tuntuu etten tule koskaan nauttimaan siitä niinku kaikki muut.Ahistavaaa.Mikä ongelma mulla on?

        Toinen.Edellinen seksikumppanini hikoili aivan älyttömästi.Siis en tarkoita mitään pientä hikoilua vaan sellaista että se vei aivan halut.Hikeä tippui silmilleni ja hiuksilleni ja joka paikkaan. Mies on erittäin hyvässä kunnossa ja hiuksetkin on aika lyhyet joten en keksi mitään syytä miksi näin tapahtui. Hän on muuten aivan täydellinen niin en haluaisi luopua miehestä siksi mutten voi jatkaa näinkään!?

        Kuinka kauan teidän seksisessiot yleensä kestävät? Ja mistä tietää kun kumpikin on tyytyväinen ja voi lopettaa?

        VASTAA
        Kerro kaverille
        Ilmoita asiaton viesti

        Kutista kaikki kommentit
        Vanhempi mies
        4.8.2009 15:40
        0
        Sulje
        Alku aina hankalaa
        Heips!

        Kivuliaisuus johtuu (jos nyt kyse on ns. normaalista emätinyhdynnästä) mitä todennäköisimmin siitä, että sinuun on työnnytty liian nopeasti, eli esileikkiä ei ole ollut lainkaan tai se on tehty taitamattomasti / liian lyhyen kaavan mukaan. Et ole siis ollut tarpeeksi kostea mekaaniselle rasitukselle. Olet vielä niin nuori, että totta kai nämä asiat vaativat vielä paljon opettelua. Tärkein asia yhdynnän onnistumisen kannalta on kuitenkin se, että olet henkisesti mukana asiassa ja haluat sitä itse, ei kenenkään painostuksesta! Kukaan ei kostu, jos "joutuu antamaan" vastentahtoisesti. Vaikka olisitkin kostunut, on nuoren naisen emätin tietysti tiukempi kuin kokeneemman, mikä vielä korostaa rauhallisuuden ja kunnollisen (myös henkisen) lämmittelyn tarvetta. Onko poikakaverillasi poikkeuksellisen iso elin? Tavanomainen suomalaisen miehen vehje on noin 16cm pitkä ja läpimitaltaan kabanossimakkaran luokkaa, vaikka miehet mielellään näillä palstoilla muuta väittävätkin ;-)

        Hikoilusta: toiset miehet vaan hikoilevat enemmän kuin toiset, ja kuvauksestasi päätellen hän on ollut päällä, jolloin hien tippumista ei voi välttää; ongelma ratkeaa asentoa vaihtamalla tai tietysti hoitamalla homma viileämmässä tilassa :-)

        Viimeinen kysymyksesi saa ajattelemaan (älä loukkaannu), ettet vielä ole oikein sinut koko asian kanssa: jos seksi on nautinnollista, johtaa se laukeamiseen eli orgasmiin. Laukeaminen tapahtuu harvoin aivan samanaikaisesti, joskin sekin on mahdollista. Orgasmi ilmenee miehellä sperman purkautumisesta ja sen jälkeisestä elimen veltostumisesta. Nainen ei voi olla huomaamatta omaa orgasmiaan myöskään, silloin pimppa supistelee voimakkasti ja usein naisellakin "tulee", eli sieltä tulvahtaa kosteutta aivan eri tavalla kuin varsinaisessa kiihottumisvaiheessa. Molemmilla osapuolilla laukeamiseen liittyy myös vaihtelevan tasoisia, tahdottomia koko vartalon lihasliikkeitä. Mies on enemmän mekaaninen otus, eli mies käytännössä "saa" aina, mutta naiset ovat toisinaan joutuneet feikkaamaan saamista miehen mielyttämiseksi (kannattaako?). Eli kysymykseesi kauanko kestää ja koska voi lopettaa vastaan, että mikäli homma on molempia osapuolia tyydyttävää, loppuu se itsestään orgasmiin kelloon katsomatta. Toki voi ja saa lopettaa kesken, ellei tunnut hyvältä. Omien kokemusteni perusteella emätinyhdyntä voi kestää mitä vaan 10 sekunnin ja tunnin välillä, mutta keskimärin varmaankin varsinaista yhdyntää 5-15 minuuttia. Poikkeuksellisen kiihottava kumppani ikävä kyllä lyhentää kestoa, ja esim. humala pidentää.

        Älä ryhdy mihinkään, mihin et ole valmis tai mitä et tahdo, vaan anna itsellesi aikaa oppia nauttimaan seksistä! Hyvä keino on aloittaa tutustuminen itse ja yksin omassa rauhassaan omin sormin; koskettele itseäsi eri paikoista niin huomaat kyllä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei niinkään. Älä usko kaikkea, mitä netistä luet tai mitä kaverit kertovat: netissä on paljon keski-ikästen vinkkelistä tehtyä materiaalia, mikä ei oikeastaan ollenkaan pitäisi olla nuoria varten. Normaalisti (heteroilla) suurin tyydytys tulee emätinyhdynnästä, ja sen voi toteuttaa lukemattomissa eri asennoissa. Myös petting (toisen hyväileminen käsin) antaa usein oikein mukavat orgasmit. Suuseksin osalta voin vaan todeta, että toiset tykkää, toiset ei: vakituisessa suhteessa voi opetella partnerille suuseksin antamista, mikäli hän sitä haluaa (mies haluaa lähes aina, naisetkin useimmin).

        Lopuksi: muista aina suojata itsesi sekä sukupuolitauteja (hepatiitit, HIV, bakteeri- ja muut virustaudit) että ei-toivottua raskautta vastaan; kekenkään naamasta ei satunnaisessa suhteessa näe, mitä tautia hän mahdollisesti kantaa. Muista myös, että suojaamattomassa suuseksissä em. taudit tarttuvat aivan samalla tavalla kuin "panemallakin", erite-limakalvokontakti on se ratkaiseva tekijä.


    • pöyräkellaritkin käy

      Valitettavasti ne ekat kerrat ovat usein kuvaillun kaltaisia. Tapahtuu myös hipoissa pikaisesti ja mitä omituisimmissa paikoissa. Tapahtuu ihan ulkona luonnossa ja ei varmaankaan miten kauniisti, mutta joskus se tapahtuu. Sille ei nyt voi mitään. Nyt on muistettava, että alkutarina oli novelli ja ehkäpä kokonaan fiktiota, mutta niin realistinen ja totuuden mukainen. Näin on tapahtunut monesti ja näin tulee tapahtumaan.

      • cissel

        Totta, näin se on nähtävä. Mulla tapahtui eka kerta roskakatoksessa, ja kyllä itketti, mutta en näyttänyt. Oli inhottavaa. Olin neljätoista ja nyt olen 19. Vieläkin itkettää.


      • gritte95
        cissel kirjoitti:

        Totta, näin se on nähtävä. Mulla tapahtui eka kerta roskakatoksessa, ja kyllä itketti, mutta en näyttänyt. Oli inhottavaa. Olin neljätoista ja nyt olen 19. Vieläkin itkettää.

        Mä halusin sitä itse ja ei ollut kuin fillarivarasto. Oli yö ja pimeetä ja mentiin sinne. Poikakaveri ei oikein olisi halunnut siellä alkaa, mutta tehtiin kumminkin. Ei se mitään kivaa ollut. Mä olin 15v, nyt 16 ja ollaan oltu meillä nyt mun huoneessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe