Työpaikan tyttö

Flirttaaja

Olin taas iltavuorossa. Aika mateli kohti seitsemää, eikä asiakkaita näkynyt missään. Työnteko ei kiinnostanut yhtään, joten ajattelin mennä jauhamaan paskaa muiden myyjien kanssa. He näytti kuitenkin kaikki sen verran kiireiseltä, että päätin mennä kahville.
Kahvinkeitin oli lähellä kaupan kassaa, joten en voinut olla näkemättä uutta kassaneitiämme. Hän oli vasta täyttänyt 18 ja oli erittäin hyvännäköinen. Punainen pitkä tukka, kevyt meikki ja tiukat vaatteet saivat pallini kihelmöimään. Kun näin että hän oli jättänyt kolme ylintä paidan nappia auki, paljastaen rintavakonsa, alkoi mulkkunikin herätä.
Moikkasin Saaraa ja hän tiuskaisi vastaan kiireisenä. "Mikäs nyt on?" kysyin. Saara nojasi pöytään kumartaen, jolloin hänen rintansa tuli vielä enemmän esille ja jouduin taistelemaan, että katsoisin häntä silmiin.
Hän alkoi tilittämään entisestä poikaystävästään jotain. En tosin keskittynyt kuin tuijottamaan hänen rintojaan, joten en kuunnellut yhtään häntä. Munani alkoi olemaan jo puolikova, joka myös näkyi farkuista huolimatta. Huomasimme tilanteen molemmat yhtäaikaa ja Saaran kasvoille nousi vieno puna.
Oli satanut koko päivän ja tiesin Saaran tulleen töihin kävellen, joten kysyin haluaisiko hän kyydin kotiin. Kaduin kysymystä heti sen sanottuani, mitä vaimokin tästä ajattelisi.
Yllättäen vastaus olikin myöntävä ja olin yllätyksekseni siitä jännittynyt. Kello olikin jo seitsemän ja työpäivä onnellisesti ohi. Juoksimme autooni, jonka lasit meni heti huuruun. Tuumasin että tämähän on kuin Titanicissa ja sain Saaran nauramaan. Liian pian olimme jo Saaran kämpän kohdalla ja pysäköin auton kadun viereen. Hän huomasi pettyneen ilmeeni ja tokaisi: "Paljonkos kyyti makso?" Mietin hetken ja vastasin, että eihän tämä mitään. Saara ei vielä noussut autosta vaan jäi istumaan hermostuneen oloisesti viereeni ja kolisutti kielikoruaan hampaitaan vasten.
"Olenkin miettinyt miltä tuo tuntuu" sanoin. Saara säpsähti ja kysyi mikä. "Tuo kielikoru" vastasin punastellen. "Ei tämän ottaminen kovin kipeää käynyt" Saara iski silmää ja väisteli kysymystä. Huomasin taas kiihottuvani ja ehkä puutteesta, tai hetkellisestä mielenhäiriöstä johtuen sanoin suoraan: "Tiedät kyllä mitä tarkoitan.
Saara kumartui ja hänen kasvonsa olivat ihan kasvojani vasten. Yllättäen hän siirsi kätensä haaroihini ja huomasi jo kovan kyrpäni. "Ilmeisesti" hän sai suustaan. Saara avasi housuni ja repi bokserini alemmas, kunnes 18cm kovaa lihaa ponnahti esiin.
Olin ihmeissäni, se perkele toimi, siis typerä repliikkini. Katsoin ja tunsin kun kaunis nuori nainen otti munani suuhunsa lähes juurta myöten. Hän oli varmasti tehnyt tätä paljon, koska kukaan ei munaani noin syvälle ole imaissut. Kieli varttani myöten hän nosti päätään pikkuhiljaa ja tunsin kun metallinen kieli koru liikkuin pitkin varttani kohti terskaa. Tuntui että laukea siihen paikkaan. Kieli pyöri terskani ympärillä saaden minut vääntelehtimään himosta. Saara otti toisella kädellä kyrvästäni kiinni ja alkoi hiljaa runkata minua, samalla kun hän imi munaani.
Hieroin saaraa toisella kädellä rinnasta ja toisella painoin hänen päätään, jotta hän ottaisin munani taas syvemmälle. Saaran oikea käsi irtosi munastani, kun hän otti sen syvemmälle suuhunsa. Käsi alkoi hieromaan kiveksiäni ja minä nostin lantiotani ylemmäs naiden häntä syvälle suuhun. Välissä kuului kakomista kun munani meni liian syvälle ja samalla tuntui kun lämmintä sylkeä valui varttani pitkin kohti kiveksiäni. Saara käytti sormeaan suussaan liukasten sen kiimatippojeni ja syljen avulla. Kun sain kyrpäni taas hänen suuhunsa aloitin kovan nainnin, olin jo aivan loppusuoralla, kunnes tunsin liukkaan sormen pyllyreijälläni. Pelkkä hipaisu sai silmäni pyörähtämään päässäni ja laukesin lujaa hänen suuhunsa.

3

8506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Flirttaaja

      "Taisin kyllä saada liikaa, joten nyt minun kyllä pitäisi antaa vaihtorahat" tuumasin Saaralle. Sain vastaukseksi spremaisen hymyn ja ovi kävi. Saara käveli pylly keinuen kohti asuntoaan. Mietin hetken vaimoani ja perustelin itselleni, että mennään loppuun asti, kun kerran ollaan jo näin pitkällä. Juoksin Saaran kiinni ja menimme hänen asuntoonsa.
      Kaadoin hänet sängylle ja revin vaatteet hänen päältään. Suutelin kaulalle kun käteni vaelsivat rinnoilla. Olin kiimasta sekaisin ja puristelin ihania pyöreitä rintoja kuin pullataikinaa. Sitten ymmärsin rauhoittua ja ottaa tilanteen haltuuni. Siirryin hiukan alemmas ja nuolin Saaran rintoja kiusotellen. Kielenkärkeni hipaisi nännejä saade hänet vavahtamaan. Välillä puristin nännejä sormillani kovempaa ja sitten puhalsin niihin vilvoittavasti. Saaran nännit olivat kovat ja koko kehon liikkeistä huomasi että olen oikeilla jäljillä.
      Siirryin suutelemaan vatsan seutua pikkuhiljaa alaspäin mennessäni, Saara nosteli lantiotaan vaatien pillulleen huomiota. Kiusasin häntä vielä hetken kunnes sain eteeni trimmatun karvakolmion. Suutelin pillua kuin kuin oikeaa suuta. Turpeat häpyhuulet olivat liukkaat ja maistuivat kiimalle. Saaran pillunesteet olivat jo kastelleet lakanatkin. Nuolin hellästi klitorista ja kuulin kun hän alkoi hengittää syvempään. Tunsin kun klitoris turposi kieltäni vasten mutta jatkoin hellästi kiusaten. Työnsin etusormeni Saaran häpyhuulten väliin ja pikkuhiljaa pilluun juurta myöten. Runkkasin Saara sormellani ja hän vaikersi: "nuole sitä". Otin sormen pillusta ja siirsin sen Saaran pyllyreiän suulle. Painoin pikkuhiljaa kuin kysyen sormen syvemmälle ja syvemmälle. Samalla työnsin peukaloni pilluun ja tein koko kädellänin edestakaisinliikettä puristaen sormiani samalla yhteen. Kun painoin vielä kieleni klitorista vasten tunsin heti molempien sormieni ympärillä painetta. Jatkoin runkkaamista kovempaa ja Saara laukesi koko keho täristen ja voimakkaasti huohottaen.
      Olin jo itsekkin jälleen kiihottuunut äärimmilleni ja nousin Saaran päälle. Työnsin ison munani märkään mutta tiukkaan pilluun kerralla ja kovaa. Saara huusi yhtäaikaa kivusta ja nautinnosta. Saaran pillu tuntui uskomattoman hyvältä. Yhtäaikaa se oli niin tiukka että munaani melkein sattuin, mutta myös niin liukas että liikuin hänen sisällään kuin itsestään. Saara jännitti pilluaan aina kun vedin munaaani ulospäin ja hellitti kun työnsin sisään. Tämä uskomattoman hyväntuntoinen liike sai minun aiva rajoilleni. Nousin korkeammalle käsieni varaan, niin että sain painettua munani Saaran pillun pohjaan asti. Nain rytmikkäästi kovempaa ja kovempaa, kunnes tunsin Saaran jalat selkäni ympärillä. Pysähdyin hetkeksi ja nousin polvieni varaan. Nostin hänen jalat toisen olkapääni päälle niin että olin yhä hänen sisällään. Nyt kun hän jalkansa oli kiinni toisissan, tuntui pillu vieläkin tiukemmalta. Aloitin raijoisan nainnin ja tunsin pian tuttua kihelmöintiä palleissani. Olin pian laukeamassa. Saara antoi samanlaisia merkkeä puristellessaan rintojaan ja nipsitellessään nännejänsä. Tunsin kun pillu alkoi sykkiä munani ympärillä ja samalla hengitykseni muuttui katkonaiseksi. Laukesin syvällee Saaran pilluun huutaen orgasmin voimasta. Samalla hän sai jalkansa jälleen ympärille ja painoi minua lähemmäs itseään. Saara laukesi samalla upottaen kyntensä selkänahkaani. Lysähdin kivusta ja nautinnosta Saaran päälle. Huohotimme hetken toisiamme katsellen.
      Lähdin ajamaan kotia kohti. Housuni oli spermassa, Haisin kiimaiselle pillulle ja selässäni oli selkeät kynnen jäljet. Kuinka tämän kotona vaimolle selittäisi....

    • Naukuva heteka

      Pane vain akkaasi ja syytä sitten härskisti jäljistä selässäsi ja housuissasi häntä. Tosimies tekee noin eikä ajattele edes jäävänsä kiinni. Ja jos jää niin se on sen ajan murhe sitten.

      • Taia27

        Aika lapsellista pettää toista. Asia on tietysti eri jos kumpikin on valmis vieraan käsittelyyn , hmm pitäisköhä puhua miehelle


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe