kuvaamataidon sijaisena

n1007

Olin päässyt kuvaamataidon sijaisopettajaksi muutamansadan oppilaan yläasteelle vakituisen open jäädessä äitiyslomalle. Ensimmäisen viikon aikana huomasin kerääväni poikien katseita, enkä oikeastaan yhtään ihmetellyt sitä. Olinhan koko koulun ainoa nuori naisopettaja, enkä omasta mielestäni ollenkaan pahan näköinen. Pidin liikunnasta, ja se näkyi myös vartalossani. Tunsin usein katseiden viipymisen kiinteillä pakaroillani kierrellessäni luokassa seuraamassa nuorten töitä.

Oli perjantai-ilta toukokuun puolessa välissä kun jäin luokkaan asettelemaan oppilaitteni tekemiä kipsitöitä hyllyille. Oli todella lämmin ilma ja minun täytyi riisua kevyt villatakki pienen toppini päältä. Vaaleat pitkät hiukset kuumotivat selkääni edelleen, mutta en aamulla ottanut hiuslenkkiä mukaani joten minun täytyi vain kestää, voisinhan koimatkalla poiketa syrjäisellä rannalla uimassa.

Hetken aikaa puuhailtuani tunsin jonkun seuraavan touhujani. Käännyin katsomaan ovelle ja näin siellä tummaan haalariin pukeutuneen nuoren miehen. Hänellä oli tummat silmät ja vaaleat pörröiset hiukset. Päivettynyt iho paljasti miehen viihtyvän ulkoilmassa.
- Iltapäivää, sanoin kohteliaasti.
- Moi, tuli ilmoitus että luokassa 202 on ilmastointilaitteissa jokin tukos. Onko tämä oikea luokka? Mies kysyi. Vastasin myöntävästi ja sanoin ihmetelleenikin hiukan tunkkaista ja kuumaa ilmaa. Sanoin jatkavani omia hommiani mutta mies voisi aloittaa kyllä työskentelynsä.

Teimme molemmat hommiamme vaitonaisina. Koulun käytävä oli hiljentynyt jo akaa sitten, arvelin meidän olevan viimeiset koko rakennuksessa. Kun oli saanut kipsityöt hyllylle huomasin aivan katonrajassa olevien piirustusten repsottavan joten heitin kengät jalastani ja nousin seinän vierustassa olevalle pulpetille ja kurkotin piirustukseen. Saatuani sen ojennukseen ja kääntyessäni huomasin työläisen unohtuneen seuraamaan minua. Tajusin lyhyen hameeni varmaan nousseen ylös kurkottaessani, näinköhän kiinteät pakarani olivat paljastuneet myös tälle vieraalle mihelle.
- Huh kun täällä onkin kuuma, mies sanoi ja riisui haalarin yläosan paljastaen päivettyneen, luonnollisesta työstä lihaksikkaan ylävartalonsa. Tunsin sykähdyksen jossain sisälläni. Sanoin käyväni opettajainhuoneessa ja palaavani kohta hakemaan tavarani. Vilkaistessani ovelta vielä taakseni näin miehen katsovan keinuvaa takamustani. Tunsin alapääni kostuvan tummien silmien kuumasta katseesta. Siitä oli niin kovin kauan kun olin viimeksi saanut tuntea miehen kosketuksen.

Palatessani luokkaan mies nojaili avonaiseen ikkunaan ja poltteli tupakkaa. Savun tuoksu leijui kevyesti luokkaan ja myös minun teki mieli saada savut. Kävelin miehen luokse ja nappasin savukkeen tämän sormien välistä.
- Etkö tiedä mitä tämä tekee sinulle?kysyin hymyillen ja otin tupakan pehmeiden huulieni väliin. Mies virnisti. Heittäessäni tumpin pihalle jouduin kurkottamaan miehen ohi ja rintani hipaisi hänen paljasta rintaansa. Se oli kuin sähköisku ja tunsin nännini kovettuvan. Mies huomasi sen ja katsoi minua. Silmissä paloi kiima, liekkö keinuva takapuoleni herättänyt sen, en tiedä, mutta varmaankin mies näki omissa silmissäni saman himon.

Istuin takanani olevalle pulpetille jalkojani hiukan levittäen niin että hamekkin nousi paljastavasti. Tumma haalari miehen päällä oli niin iso, etten voinut erottaa mitä miehen housuissa tapahtui, mutta vatsalihasten värähdyksestä saatoin päätellä jotain. Mies astui lähemmäs minua ja painoi kätensä varovasti rinnalleni. Nännini nöpötti kovana edelleen ja kosketus sai minut henkäisemään syvään.

Tartuin miehen haalariin ja vedin sen kokonaan alas. Minulle paljastui tiukat mustat bokserit joiden sisällä pullotti valtava elin. Sen näkeminen sai alapääni kostumaan entisestään.

Mies kumartui suutelemaan kaulaani ja tunsin hänen raskaan hengityksen ihollani. Hän tuoksui miehelle, työlle, ja vedin hänet itseeni kiinni. Elin painautui vatsaani vasten suudellessani hänen lihaksikasta vatsaansa. Edetessäni suukotellen koko ajan alaspäin mies vetäisi tiukan topin yltäni paljastaen rintani. Hän huokaisi raskaasti nähdessäni kuinka kiinteät ne olivat. Elin vatsaani vasten vain kasvoi, jos suinkin mahdollista.

Laskeuduin pulpetilta seisomaan lattialle ja käännyin selkä mieheen päin. Hieroi pyllyäni hänen etumustaan vasten ja hän tarrasi rinnoistani suudellen samalla niskaani. Työnsin käteni väliimme ja tavoitin pian hapuilemani. Elimen päässä oli jo touhutippa ja kostutin sillä koko kangen. Hieroin hitaasti ja ote rinnoissani koveni.

Kumarruin hiukan eteen päin riisuen pikkuhousuni, hame nousi taas takamukseni päälle ja miehellä oli suora näköyhteys pyhimpääni. Hän hipaisi sormella sieltä ja värähdin. Tahdoin hänet sisääni mutta toisaalta tahdoin viivyttää tätä ihana kiihkoa.

Käännyin taas kasvot mieheen päin ja laskeuduin kyykkyyn hänen eteensä. Vedin bokserit alas ja nuolin esiin putkahtanutta kankea koko pituudelta.
- Upeaa... mies henkäisi painaessaan kätensä pääni päälle...






jatkuu...ko?
jos aivan turhanpäiväistä antakaa palautetta!

6

8235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .....

      Jatka ihmeessä!!!! Aivan loistava juttu!

    • kiimapillu

      Jatka pliis pian!!!! Toi oli tosi hyvä! Kaikki jotka osaavat kirjoittaa kiihottavia novelleja vosivat meilata mulle ossaan [email protected] (alaviivoja_ 3kpl)

    • Joo

      jatkajatkajatkajatka !
      Pliispliispliispliispliis !

      • todellaki

        Jatka ihmeessä! toi on tosi loisto tarina


    • laalalalalaanni

      jatkuuuuhh!!!! ;)

    • Pimppanella

      Kyllä voisit kirjoittaa lisääkin. Upea alku ainakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe