Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Koiranpentu kantaa luuta ja vinkuu

Tyttölöinen

Mitä tarkoittaa kun koira kantaa luuta suussaan ja vinkuu surullisesti? Katselee omistajia melko kysyvästi samalla. Onko kyse ettei löydä piilopaikkaa sille, kun on sisäkoira. Koira on 14 viikon ikäinen ja narttu.

14

8900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nuuh-nuuh

      Koiralla on vietti haudata luunsa, eikä sisällä oikein pysty.

    • MM

      MIten niin koira on sisäkoira? Ei sellaisia ole olemassakaan, tai ei ainakaan pitäisi olla! Kyllä jokaisen koiran pitää päästä myös pihalle, joka päivä ja muutakin kuin vain tarpeilleen.

      Voihan olla, että koira haluasi piilottaa luunsa, se kun tosiaan monilla koirilla tapana on. Ehkä se ei vain oikein tiedä mihin se sen saisi piilottaa, nuori kun on. Kyllä koira sisältäkin luulle piiloja löytää, oma petinsä, sinun sänkysi, sohvatyynyn alle, maton alle, lelukasaan jne. Älä turhaan puutu koiran tekemisiin, anna sen itse etsiä ja keksiä sopiva piilo. Kyllä se niitä keksii kun vain etsii, ja jollei keksi, niin ei sitten, ei siinä omistajalta apua tarvita. Kiellä vain tarvittaessa, jos yrittää piilottaa paikkaan johon et sitä halua piilotettavan (esim sänkyysi). Meillä ainakin koira koittaa saada luunsa piilotettua, tosin kaivelee niitä ulkona maahan, aina ns. salaa. Eli jos huomaa jonkun seuraavan tekemisiään se joko vaihtaa paikkaa tai odottaa ettei sitä enää katsella (ja usein se tällöin vain seisoo ja tuijottaa meitä). Jos siis haluaa vahtia mihin se luunsa hautaa, se pitää tehdä vaivihkaa ja ns. salaa.

    • rotu?

      Mikä rotu?

    • kkfkfk

      varmaan tarkoitti kysyjä sisäkoiralla ettei ole ulkokoira kuten jossain maalla pidetään koiria ulkona hihnasssa tai vapaalla:) järjellä saa ajatella.

    • :)

      Meillä kanssa sama! Ihmettelin kun koira kiertää kämppää ympäri luu suussaan ja vinkuu. Meillä on 7kk vanha americancockeri :)

    • pöllööötti

      hyvä juttu!

    • KL

      Hah, hyvä kun tämä löytyi Googlettamalla! Meillä myös n. 4kk ikäinen sekarotuisemme tekee tätä. Ensin luulin, että ei saa suuta avatuksi, ja että luu olisi juuttunut jotenkin suuhun/hampaisiin. Hyvä että tämä selvisi! :)

    • Mulla on kanssa tälläinen vaeltava jemmari, lhasa apso-pentu, nyt 5kk. Se ei kerta kaikkiaan voi syödä mitään isoa herkkua (lihapulla on jo iso tässä mielessä) kerralla, vaan kulkee vinkuen etsimässä hyvää jemmaa. Hassun näköistä, ja useimmiten se piilo löytyy joko koiran tai mun petistä..

    • sama juttu

      Meilläkin koira kulkee luu suussaan ympäri huonetta myös,mutta se ei silti kuitenkaan vingu, vaan se kävelee aika pitkän aikaa ympäri huonetta muuten vaan ja tuntuu selvästi etsivän sopivaa paikkaa minne voisi luunsa jemmata, kunnes se sitten lopulta viimein menee ja kätkee sen luunsa oman petinsä vuodevaateiden alle ja kuonolla sitten työntää näitä petivaatteita sen luun päälle ja hyvin huolellisesti ja tarkkaan sen niillä sitten peittelee.

    • ............

      Meillä kolmevuotias tyttökoira edelleen vinkuu ja kiertää asuntoa, kun saa luun.. Haluaisi nimittäin piilottaa luun, mutta ei keksi paikkaa..) Ihan muodon vuoksi taitaa vinkua.

    • Mää kanssa

      jopa toivoisin että meidän rekku ymmärtäs edes yrittää piilottaa ne luunsa jonnekin. On nimittäin pirskulen ikävää aina astua jonkun sen jättämän puoliksi järsityn luun päälle. Miksi ne pitääkin jättää aina juuri kulkuväylille?

    • kääpiösnautserigirl

      Meillä on kanssa vinkuva, luuta kantava 2 v kääpiösnautseri neitokainen. Olen itsekkin miettinyt tuota aivan samaa, enkä varmaan ratkaisuun ole vielä päässyt. Olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota siihen, että aina kun koirani vikisee ja kantaa luuta suussaan, pian se piilottaa sen. Epäilen, että koira ei tiedä minne luun piilottaisi, mutta en todellakaan ole varma tuosta. Tai joskus koirallani oli jäänyt luu hampaisiin kiinni, eikä se meinannut irrota, vaikka sillä oli suu auki.

    • koiratohtori

      Se on valeraskaus! Tarkoittaa siis sitä että koira luule että on raskaana tai luulee lelun olevan pentu.

      • miksinostaavanhatopa

        Lukutaitoa voi käyttää "Koira on 14 viikon ikäinen" pieni pentu ei tule valeraskaaksi eikä luule lelun olevan pentu lisäksi kyseessä oli luu ei lelu. Lisäksi aloittaja etsi apua vuonna 2011 eli ajat sitten muutkin viestit tosi vanhoja


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe