uimahallissa

Kerran

Jo runsaasti yli kymmenen vuotta sitten ollessani lukiossa, olimme liikuntatunnilla uimahallissa. en ole koskaan ollut mikään hyvä uimari, joten kävin aina silloin tällöin saunan puolella. kerran menin yksinäni saunaan, sitä ennen kävin suihkussa, kuten kuuluukin. Huomasin oven olevan auki pukuhuoneeseen, jossa siivooja oli siivoamassa. Olin kuitenkin jo riisunut uimahousuni,joten en viitsinyt mennä ovea sulkemaan, vaan suihkuttelin siinä selin. Aika pian keski-ikäinen naissiivooja tuli kuitenkin suihkuhuoneen puolelle, taisi kysyä jotain, että häiritsenkö. Vastasin, että siivoa pois, vaikka kyllähän se vähän taisi minuakin vilkuilla.olin aika ujo poika, joten menin siitä aika pian saunan puolelle.Vaikka kyllähän minulla siihen aikaan oli paljon tiukempi peppu, joten kyllä kai sitä kelpasi vähän katsoakin.
Sitten heitin oikein kunnolla löylyä ja nautin lämmöstä. Olin siinä löylytellyt jo aika kauankin,mutta ajattelin, että onko naissiivooja vieläkin suihkuhuoneessa. Kalukin alkoi jo vähän jäykistyä kun ajattelin, että haluaako siivooja nähdä minut eteekinpäin. Ajattelin riettaasti jo sellaistakin, että menisin piruuttani kalu täysseisokissa saunasta ulos, mutta en sentään kehdannut. Lähdin kuitenkin saunasta, ja kalukin oli palautunut jo veltoksi mutta siivooja oli vielä paikalla. Menin sitten takaisin uimaan, mutta toisaalta mietin mielessäni, että mitähän jos olisinkin uskaltanut ja mennyt siivoojan eteen täysseisokissa. Nyt näki vilauksen vain pienehköstä ja veltosta.

7

15252

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • oho

   On tainnut olla todellinen kohokohta elämässäsi, kun muistat sen yli kymmenen vuoden päähän. Itselläni kait noita siivoojia sattuu suihkuhuoneeseen lähes joka kerta kun käyn uimassa.

  • Ompa

   Huh, huh ompa ollut kiimaista tuo sunkin seksielämäs.

   • mievua

    sehän oli ihan hauska tarina. Oikeesti.


   • Anonyymi

    En voi, kun olet itse ne kaikki ominut buaahaa.


  • Joni

   Muistelen joitakin vuosia sitten kakskymppisenä samantapaisen tapauksen. Minun ollessa suihkuhuoneessa vähän enen sulkeutumisaikaa tuli nuorehko naissiivooja puhdistelemaan paikkoja.
   Urheilijanuorukaisen vartalolla taisin kiinnittää hänen huomionsa ja kun huomasin hänen katsovan minuun aika ajoin, minulla alkoi seistä.
   Yritin ensalkuun olla seinään päin kääntyneenä, jotta hän ei huomaisi erektiotani, mutta kalu ei ottanut laskeakseen. Tilanne oli kieltämättä aika seksuaalinen minullekin. Lopulta syöksyin kalu pystyssä läheiseen suihkuhuoneen vessaan ja jouduin kädellä päästämään paineet pois, laskeakseni kalun.
   Eiköhän mitä, tämä siivooja oli sillä välin, kas kummaa, tullut siivoamaan vessaa. Postuessani katseemme kohtasivat ja hänen silmistään sain lukea kaiken..

  • Anonyymi

   Totuin siihen että siivotessa pukutiloja miesten kalut vilahtelee, opin tietämään milloin kannattaa siivota, paita alta pois ja vähän enemmän takkia auki niin näki komeita kaluja, olin joskus niin märkä että valui pitkin jalkoja, minulla oli töissä iso musta dildo jolla joskus siivouskomerossa joka on samassa tilassa missä pojat runkkasin joskus kahdesti peräkkäin kun kuulin ääniä ohuen seinän takaa.
   Kerran yksi nuori hiljanen poika oli myöhässä muista luulin että olen yksin kävelin kopin välistä, pojalla oli kalu kädessä. Katsoin ympärille tule vein koppiin paljastin rinnat poika hieroi niitä kuiskasin voin auttaa, jäntevä ohut pitkä kalu hieroin hiljaa halusin hänen nauttivan tunsin vain että kovenee ja sitten lensi. Kuului ääniä sanoin hiljaa, kohta äänet vaimeni pidin kalusta se kasvoi katsoin poika kalu kasvoi otin suuhun se oli heti kova imin nuolin kielellä pienet kivekset oli pyöreässä pussissa tunsin taas että tulee laukesi voimalla. Ennenkuin poika lähti sanoin älä kerro kellekkään tai sanon teit väkivaltaa, poika lupasi en kerro.

   • Anonyymi

    Aivan upee vastaus! Kirjoitetaanko trallaallaa pisteellä vai huutomerkillä?


  Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2023
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   833
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   795
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   704
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   667
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   605
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   579
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   555
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   535
  Aihe