Mestarien liigan finaaliin - Barcelona v. Manchester United

sportblogger

Legendaarinen Wembley stadion isännöi tänä lauantaina kahden parhaan Euroopan jalkapalloseuran viime taistelua 2011 Champion's liigan finaalissa. Vuodesta 2000 lähtien nämä kaksi joukkuetta ovat keränneet poikkeuksellisen paljon pokaaleja, 27 yhteensä, joista punaisten paholaisten 7 on Premier liigasta ja 1 Champion's Leaguesta, ja Blaugranasin 5 La Liga pääsarjamestaruutta että 2 Champion's League voittoa.

Tänä vuonna molemmat kokoonpanot pysyivät kotimaansa liigassa kärjessä marraskuun 2010 loppuu saakka. Joukkueet ovat pelanneet vastakkain kolme kertaa kolmen viimeisen vuoden aikana, joista viimeisin ottelu oli Mestarien liigan finaaliin joka päätyi Blaugranasin 2-0 Rooma-voittoon.

Pep Guardiola joukkue on pysytelly tämän kauden Mestareiden liiga ennakkovoittajasuosikkina lähes jokaisessa Mestarien liigan ottelussa tällä kaudella, ja he ovat jälleen Unibetin suosikkeja kertoimin 2,02 Manchesteriä voi puolestaan veikata 3,85 kertoimin. Sir Alex Fergusson on myös ilmoittanut olevansa Barcelonan voittokannattaja miehen kommentoidessa joukkueen olevan ”loistavassa kunnossa”. Skottimanageri kuitenkin väittää hänen joukkueensa jättävän Barcan varjoonsa ottaen huomioon hänen joukkueensa nuoret teknisesti taitavat pelaajat "Antonio Valencia, Nani, Javier Hernandez ja Wayne Rooney ovat pelaajia joihin on helppo luottaa. Minun pelaajani, jos ketkä, voivat tehdä vaikutuksen”.

Kaikki avainpelaajat ovat myös raporttien mukaan täysin pelikunnossa molemmissa, joten valot näyttävät vihreää loistavalla ja tapahtumarikkaalle pelille. Tästä valtavasta jalkapallotapahtumasta Unibet on laajentanut omia Pre Match että Live tarjouksiaan, joten markkinoiden parhaat tarjoukset löytyvät meiltä.

"Vaikka olemme kaikki odottaneet tätä ottelua, on koko porukan hyvä pitää mielessä se, että viimeisten otteluiden aikana joukkueet ovat pysyneet venymään vain kolmeen maaliin. Barcelonaa pidetään hyökkäys voimana kun taas Manchesterilla on maine vanhana puolustajana, joten suhteutettuna tämä tarkoittaa sitä, että molemmissa maalipäädyissä tulee varmasti tapahtumaan”, Erik Backlund Unibetin vedonlyöntijohtaja kommentoi.

"Tilastoja katsoessa Blaugranas oli tämän kauden paras La Liga puolustaja päästäen vain 21 maalia läpi, Red Devilsien iskiessä pallon maalivahdin taakse 78 kertaa. Barcelona matkustaa Englantiin, jossa Lionel Messillä ei ole vielä onnistunutta maalintekoa sattunut oman uransa aikana. Ehkä nyt siihen tarjoutuu tilaisuus, kuka tietää. Ottelu tulee olemaan erittäin tiukka ja veikkaan ettemme tule näkemään montaakaan maalia pelin aikana. Kertoimet 1-0 Barcelonan hyväksi ovat 7,25 tai 0-1 Manchester United hyväksi.”

Unibet tarjoaa fantastisia vedonlyöntitarjouksia netissä koko Mestarien liigan ajan. Mikäli peli päättyy 0-0, 90 peliminuuttia jälkeen Unibet palauttaa kaikki hävityt Ensimmäisen Maalin, Viimeinen maalintekijä, HT / FT ja Tulosveto vedot!

Unibet löydät kertoimet kaikkeen mahdollisista nurkista erikoistapauksiin. Tule potkimaan ovat vetosi maaliin!

Tarkista Unibetin verkkosivuilta kaikki uusimmat Mestarien liigan finaaliin kertoimet http://fi.unibet.com/start

1

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tötyydentörvi

      Olipas tylsä peli kertakaikkiaan, ei todellakaan vastannut odotuksia. Toisaalta ei kyllä yhtään yllättänytkään, yhtä tylsä finaali oli vuonna 2009. Ihmeellistä että Barcelona jolla on parhaat pelaajat pystyyt esittämään näin puuduttavaa peliä. En tiedä, ehkä vika on valmentajassa. Itse pidin paljon enemmän Rijkaardin Barcasta. Se oli paljon viihdyttävämpää, luovempaa ja hauskempaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe