Sisiliaan 11 eurolla

Njkkak

Yllätys oli iloinen kun löysin kesäkuun lähdösitä lentoja Sisilian Trapaniin 11 eurolla. Oli pakko heti varata. Ryanairin sivuilla tekee todellisia löytöjä. Usein varaussysteemistä löytyy paljon halvempia lentoja kuin mitä mainoksista ilmenee.

14

460

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En ymmärrä

      miten tuo voi lentöyhtille olla kannatavaa.

      Maksaako ruokailu koneessa kenties 1000 euroa?

      • 19+15

        Nuo ovat yksittäisiä tarjoushintoja, ja varmasti menevät tappiolle niissä, mutta toimivat markkinointivälineenä. Tuo 11 euroa ei kata edes yhden matkustajan osuutta polttoainekuluista tuolla matkalla, vaikka kone olisi täynnä. Ja erinäisten matkustajasta aiheutuvien kulujen takia tyhjä paikkakin olisi todennäköisesti kannattavampi kuin 11 euroa maksava matkustaja, ellei tämä osta jotain lisäpalveluja. Mutta jotenkin Ryanair on onnistunut tyylinsä tekemään kannattavaksi, joten siitä vain lentämään halvalla jos sattuu sopivat paikat saamaan.


    • Jaxzka

      Tosi hyva mainos ! Jatka samaa rataa !! Ootko muuten Ryanilla duunissa ?

    • 22

      Uutisista löytää syyn, miksei Sisilia oikein kiinnosta pohjoisen turisteja tällä hetkellä. Etelästä päin katsottuna Sisilia taas on oikein kiinnostava.

    • muuten hyvä

      Ryanairilla on halvat hinnat tietyillä lennoilla ja kokemukseni mukaan palvelu on kohtuullista. Ei siis mitään valittamista. Ainoastaan se harmittaa, että hinnat ovat tapissa, kun me opet päästään lomille.

      • järki sanoo näin

        Niinhän ne hinnat ovat "tapissa" loma-aikoina kaikilla lentoyhtiöillä, ei pelkästään Ryanairilla.


    • halpa on

      Teillä opettajilla on sentään pitkät lomat, luulis että sieltä löytää halvankin ajankohdan. Harva yksityissektorilla työskentelevä voi esim. lomailla kesäkuussa, jolloin näytti Ryanairilla pääsevän tosi halpalla mm. sinne Sisiliaan. Joillekin vain ei mikään riitä

    • säkällä hyvä hinta

      Me varattiin Sisilian lennot kesäkuulle heti kun matkat tuli myyntiin ja maksettiin 180e/meno-paluu. Vaikka noikin on halpoja niin hieman harmittaa, että samalla päivälle lentoja myydään nyt parilla kympillä. Ryanairilla hinnoittelu on aika sattuman kauppaa, välillä teet "hyvät kaupat", välillä vähemmän.

    • Free as a bird

      Enpä kadehdi opeja vaikkei noin paljon lomaa olekkaan ja työpäivät on pidempiä. Voin itse pitää lomani käytännössä milloin vain. Voin myös pitää vapaata, jos tunteja kertyy. Esim. to-su, pe-ma tai la-ti pitkät viikonlopppureissut onnistuu mainiosti. Tietysti pitää sopvittaa niin että sovitut kokoukset hoituu ja hommat tehdään annettujen määräaikojen puitteissa. Voin hyödyntää edullisimmat lennot eikä tarvitse lähteä noina ruuhkahuippuina jotka usein muotoutuu koulujen lomien mukaan.

    • Halpaa hubaa

      Myös Roomaan on ollut lentoja parilla kympillä.

      Sisilian Trapani ja Rooma ovat Ryanairin uutuuskohteita. Usein uutuuskohteisiin myydään alussa lentoja todella halvalla. Noin vuosi sitten sain esim. meno-paluu -lennot Edinburghiin 12 eurolla. Se on Ryanairin tapa tehdä reiteistä suosittuja.

      Nyt Ryanairilla on Suomesta 16 kohdetta. Riika, Kaunas ja Oslo ovat pysyvästi halpoja kohteita (alk. 6 euroa/suunta). Huippuhalpoja lähtöjä (20-30 e/suunta) on myös Tampereelta Roomaan, Trapaniin, Edinburghiin, Lontooseen, Bremeniin, Frankfurtiin, Milanoon ja Pisaan ja Lappeenrannasta Düsseldorfiin, Brysseliin ja Milanoon. Lennot Tampereelta Malagaan ja Alicanteen voi saada reilusti alle 100 e/suunta, mutta ei siis kympillä tai parilla. Taitaa silti Ryanair päihittää Espanjaankin hinnoilla kaikki muuut lentoyhtiöt.

    • MikkisTH

      Tänään oli Aamulehdessä hyvä koko sivun esittely Trapanista. Vaikutti tosi mielenkiintoiselta kohteelta. Mukavaa, että tulee koko ajan uusia, mielenkiintoisia matkakohteita, joihin pääsee halvalla suorilla lennoilla.

    • Mikkis23

      Trapani on jo Ryanairin neljäs Italian kohde, jonne lennetään Tampereelta. Muut ovat Milano, Rooma ja Pisa. Todella hieno homma.

      Mielestäni Italian kohteita on nyt tarpeeksi. Espanjaan sen sijaan voisi avata lisää reittejä Malagan ja Alicanten lisäksi. Omia suosikkejani olisivat Barcelona (tai Girona) ja Madrid. Molemmat Ryanairin hubeja joten sen suhteen estettä reitille ei olisi.

    • Fillaroimaan Saksaan

      Onnistuiko maksaminen netissä?
      meiltä se ei onnistunut lkukuisista yrityksistä huolimatta :(

    • Sisiliaa odotellessa

      Kiitos Mikkikselle vinkistä, aamulehden Trapani-juttu oli kiinnostava!
      Matkaan 2 viikkoa, tarkoituksena kiertää juuri nuo Aamulehdessä esitellyt paikat, tosin Palermossa käydään myös.
      Toivottavasti Pirkkalaan tulee lisää kohteita lämpimiin maihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe