K-raudan keittiöasennus

petekaitsu

Ostin Oulunkylän k-raudalta valmiin keittiöpaketin ( asennettuna)

Virolaiset tuli asentaa keittiön ja sain erittäin huonon palvelun heiltä, olen tapellut 6kk jotta saataisi keittiön lopulliseen kuntoon!

En ymmärrä miten tommonen ison ketjun palvelussa voi olla näin huonoja työntekijöitä...

Valitus on hankalaa, koska 3 eri väli käsi ennen ku pääsee isolle pomolle.

En suosittele k-raudan asenus palvelua, tai ottakaa selvää onko virolaisia tekemässä.

Kaverilla oli sama ongelma, mutta eri stoori, hän tilas isolt firmalta ( suomalaiselta) mutta kun työ alkoi tuli virolaiset tekee ja teki erittäin huonon työn.

Maalit ja tarvikeet oli hankittu virosta ja jälki korjaus tuli kalliiksi.

Ottakaa nyt hyvät ihmiset selvää jos teetätte mitä vaa, että kuka on tulossa, muuten tulee kalliiksi.

T: pete

25

13685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lij öälj åoijåi

      Mnaah.

      Perusperiaate on, että pitää saada kaupat tehtyä. Kun kaapeista jne nyt pystyy rokottamaan, mitä pystyy, täytyy katteet saada muualta, vaikkapa asentamisesta. Tsadissa nyt muutenkaan juuri suomalaisia raksamiehiä näy, kyllä ne tahtoo olla virosta kaikki. Aivan turha niitäkään sinällään syyttää, tekevät, mitä käsketään.

      Syyllistä ei ikinä löydy mistään. Ja ostain pikkujutusta joutuu aina riitelemään vaikka kuinka kauan, eikä sopu ole mitenkään taattua.

      Ainoa varma keino tehdä keittiö niin, että ei jää sanomista jälkeenpäin, on tehdä se itse. Harvempi nimittäin haukkuu oman kätensä jälkeä :DDD

    • Tarjaahokas

      Meille asensi www.teholinja.fi ja hyvin meni alusta loppuun ja hinta oli kohtuullinen.

      Olen myös kuullut K-Raudan huonoista asennus palveluista.

      Suosittelen ainakin Teholinja niminen firma!

      T: Tarja Ahokas

    • 876

      Virolaiset asentajat meilläkin. K-Raudan keittiö. Ei valittamista

    • lahoaa apua!

      älä myöskään sorru terran, vaikka asennus ei kuulukan heille. täyttä p....aa ja eikä asiakaspalvelu toimi. vihdoin johtajaan ottamani yhteyden kautta olen tilanteessa, että ilmoitin asian menevän kuluttajariitalautakuntaan. erittäin erittäin väsynty ja pettynyt asiakas kuopiosta

    • VAP ammattilainen

      Näimpä vanhoilla päivilläni kamalan näköisen keittiöasennuksen Hyvinkäällä . Olen toiminut urakoitsijana rakennusalalla ja nyt näin keittiön joka aikaisemmin ei olisi mennyt mistään tarkastuksesta lävitse vaikka vastaavan kanssa olisi risteilty maailman ympäri ja vastaava olisi ollut kolmen promillen kännissä niin EI . ! !
      Mikä on tämän päivän rakentamisen laatu ja toimittajana on iso rautakauppaketju ja vielä asennettuna . Kalliit lakimiehet pöytiensä takana vakuuttavat laadun . Korvauksia tai korjausta ei tule.Ollaan Suomessakin palattu sodan jälkeiseen Venäjään.

    • Jeppe99

      Liian monta rautaa on tulessa samalla kertaa, tehdään hätiköiden hommat sinnepäin ja lähdetään seuraavaan kohteeseen.. Urakalla vielä jos tekeevät.
      Tarviketoimituksena kalusteet ja asentaja muualta jos mahdollista ( yleensä puskaradion kautta saa parhaat tekijät ). Ei tietenkää voi yleistää. Raksamies tekee sentilleen, puuseppä millilleen.

    • ihmiskaupantorjuja

      Mutta saako tilaaja vaatia suomalaisia tekijöitä? Voiko vedota ihmiskaupan torjumiseen? Kuten siivousfirmoissa. Mistä tilaaja voi tietää saako ulkomaalainen duunari lakisääteisen liksan. Ilmeisesti ei jos työn laatukin on huonoa.

      Kuluttajavirastoonhan voi valittaa jos ei pääse sopuun asentajafirman kanssa työn laadusta. Mutta sekin taistelu voi viedä vuosia ja korjaaminen tai parantelu ei takaa hyvää lopputulosta tai tyytyväisyyttä.

    • Hyvää jälkeä Iskusta

      Onneksi ei tilattu Oulunkylän K-Raudasta. Se oli toinen vaihtoehto. Päädyttiin Isku-keittiöön, samaa hintaluokkaa ja työnjälki oli priimaa! Asennus 3 päivässä ja tekijä taitava, kokenut ja mukava suomalainen mies.

    • SamiRaiski

      Varokaa virolaisia! Naapurilta hävisi pienkoneet pihalta ku ne kävi maalaamassa taloa...

      Ei prkl, menköön viroon varastelee ja tekee sekundaa jälkee!

      T: Reima

    • Yrittäjä Suomesta

      Taitaa olla liikaa välikäsiä remonteissa.

    • mnnhj

      fg

    • timo agelista

      Samoja kokemuksia Oulunkylän K-Raudasta! Tilasin keittiösaarekkeen koottuna. Novart Oy:n tekemä saareke tuli myöhässä, kokoamattomana, osin vajaana ja osin kolhiutuneena. Osan virheistä myyjä korjasi, osa jäi roikkumaan. Ostaja joutui kokoamaan saarekkeen ja sai 20 euron hyvityksen.

      Puoleentoista kuukauteen myyjä ei vastannut tekstiviestiini. Kun marssin lopulta K-Rautaan, myyjä totesi: "En saa ketään asentajaa liikkeelle hoitamaan roikkuvaa asiaa."

      Että näin Suomen "parhaassa" rautakaupassa.

    • Ogelin K-Rauta on täydessä boikotissa mun listalla.
      En ole sieltä tosin keittiötä ostanut, mutta muuta pikkuasiaa on ollut.
      Myyjät eivät saa persettään penkistä palvellakseen asiakasta. Porakoneen olisin tarvinnut ja hiomakonettakin katselin, lamelloista olisin ollut kiinnostunut.
      No Multitoolin ostin sitten muualta ja porakoneen lainasin kaverilta. Kotona huomasin ettei laitteen mukana ole imuriliitintä. Lähin rautakauppa on Ogeli. Punaniska sanoi että kyseessä on tilaustarvike, jota joutuisi odottamaan yli viikon ja ettei moista osaa ole missään valmiina hyllyssä. No Baukkarissapa oli.
      Muutenkin Bauhaussissa ollaan ystävällisiä ja aktiivisia. Ei mun siellä tarvii kuin jäädä paikoilleni miettimään ts tuijottamaan tyhjää =), niin eikös joku myyjä tule "herättelemään" ja kysymään voiko auttaa.

    • Anu ja kalle

      Meillä kävi virolaiset maalassa ulkoseinät. Kalliiks tuli, kun piti korjata heidän jälkiä!

      EN SUOSITTELE MISSÄÄN REMONTEISSA VIROLAISIA....

    • Kolomolne

      No ainakin kylpuhuone kalusteet/ putkityöt oulunkylän K raudan kautta on onnistunut ihan hyvin. Suomalainen firma joka tehnyt heille jo muistaakseni 20v alihankinta hommia, eikä ole virolaisia töissä...

    • Anonyymi

      Mistä nämä Cello-keittiöt tulee ?

    • Anonyymi

      Ei se sen parempaa ole tuon ketjun toiminta K-rauta Merituulessakaan. Sillä erolla tosin, että alihankintana tulleet asentajat olivat ammattitaitoisia, mutta itse K-rauta on niin huono kumppani tällaisessa kuin vain voi olla.

      Remonttimestari -palvelu on pelkkä kuori eikä heillä ole oikeasti mitään konseptia rakennettu tuohon palveluun. Heillä ei yksinkertaisesti tuntunut olevan mitään mielenkiintoa hoitaa asioita kunnolla ja käytännössä yrittivät vain pakkomyydä nopeasti erittäin kalliita edustamiaan merkkejä. Mittausvirheitä suunnitelmassa oli lukematon määrä ja tavaran toimituksessa erittäin paljon haasteita. Asiakas saa olla koko ajan neuvomassa ja käytännössä kertoa mitä pitäisi tehdä sen sijaan, että voisi ostaa ns. "avaimet käteen" urakan. Asentajien esimiehen kanssa hoidimme K-raudan puolesta lukuisia asioita ja onni oli, että asentajat osasivat hommansa.

      Laskutus on niin sekava, että minulla ei ole vieläkään mitään käsitystä mistä kaikesta olen oikeasti maksanut. Laskuttivat mm. puolet urakasta uudelleen vaikka kaikki oli jo maksettu. Lisäksi he tekevät keskenään ristiriitaisia tarjouksia ja sopimuksia, eikä sillä puolella tunnu oleman mitään hallintaa asioissa. Kannattaa myös olla erityisen tarkkana siitä, että he lähettävät aivan kysymättä putki- ja sähkömiehet paikalle miten sattuu ja lasku on sen mukainen. Maksat käsittämättömiä summia huoltoauton käytöstä ja erikoisia tasasummia tarvikkeista eli jostain mitä ei oikeasti ole koskaan ostettu, ainostaan laskutettu. Laskutus ei myöskään ole verottajan kotitalousvähennykseen kelpaava ja erittelyä et välttämättä saa vaan kuten kohdallamme he vain päättivät alkaa olemaan vastaamatta pyyntöihin. Edes kauppias Petri Lappalainen ei vaivaudu vastaamaan mitään.

      Älkää missään nimessä ostako K-raudasta remonttia. Itse olin sen verran realisti, että en odottanut remontin olevan ruusuilla tanssimista, mutta siinä olin aivan väärässä kun ajattelin, että kyseisen kokoisen toimijan kanssa laskutus, sopimukset, mahdollinen puuteista reklamointi yms. hoituisi mies ja hiace kaksikkoon verrattuna helposti... voi kuinka väärässä ihminen voi olla.

      • Anonyymi

        Ruoholahden K-Rauta täysin sama surkea meininki.


    • Anonyymi

      Onko nämä Cello-keittiöt virolaisia vai puolalaisia !

    • Anonyymi

      Asennusporukka on yksi kompastuskivi. Mistäs sen tiedät millaiset asentajat sattuvat tulemaan? Näin se vain menee.

    • Anonyymi

      Keittiö kannattaisi tilata usein suoraan puusepänliikeestä. Keittiön valmistaminen ei ole rakettitiedettä ja tilauskeittiö, siis aito tilauskeittiö jossa vakiomitta on mikä tahansa mitta ja probleemat viemäröintien, jakotukkien ja sähköjen suhteen toteutetaan kompromissitta.

      Meille teki pieni puusepänliike keittiön, Materiaalit olivat laadukkaat, kaikki kaapin rungot 18 mm kosteudenkestävää levyä 2 mm ABS-nauhalla, kaikki ovat kosteudenkestävää md-levyä. Ovimallin bongasin netistä. Selvä, teemme tuollaiset. Mekanismit laadukkaat Blummit. Ruokavälinelokerikot ja maustepurkkilokerikon firma teki laatikoihin koska laatikosto ei ollut moduulimittainen. Sokkeliin profiloitu 100 mm korkea puulista.

      Kaikki sopi paikalleen täsmälleen (L-keittiö) eikä minkäänlaisia täytelevyjä ole käytetty.

      Hiukan halvempi kuin Puustelli ja asiointi helppoa kun asioi suoraan valmistajan kanssa joka myös asentaa. Miten voi olla halvempi? Ei ole myyntiorganisaatiota, eli välistävetäjiä eikä esittelytiloja kaupungimn keskustassa. Siksi.

    • Anonyymi

      Onpa outoa, K-raudan lehdistötilaisuudessa ei sanallakaan sanottu Cello-keittiöiden alkuperää. Kysyin neuvonnasta, sieltä sanottiin ettei tiedä. Jotain outoa tuossa on ! Yleensä valmistajan edustaja on "takki auki" pitämässä puoliaan ja kehumassa tuotteitaan, Cellon tapauksessa täysi hiljaisuus !

    • Anonyymi

      Älkää hyvät ihmiset tilatko ainakaan cello keittiötä,aikataulut täyttä paskaa, piti tulla 3vk todellinen 6 vk,puhasta selittelyä

    • Anonyymi

      Joo, taitaa olla vika kerta kun keittiötä K-raudasta tulee hankittua.
      Kamaa puuttuu, suunnittelijan mitat heittävät ja sitten siitä aiheutuu kuluja, joita yritetään maksattaa rempan tilaajalla.

      Seuraavan kerran mittailen itse keittiöni ja suunnittelen kalusteet siihen ja vain tarkistan sitten mitoituksen toimittajalta, joka ei tule olemaan K-rauta.

      Ihmettelen myös hinnoittelua, jos joku hana systeemi maksaa vajaa 190 euroa kaupassa niin miten se tarjouksessa ja tilauksessa lähtöhinnaltaan on lähes 300 euroa josta sitten annetaan ihan älytön alennus ja hinta pari euroa halvempi (kenties halutaan antaa kuva kuinka isot on alennukset kun teettää remontin).

      Ihmettelyä myös LVI töiden suhteen kun veloitetaan ylimääräisiä tunteja töistä, jossa mies ei ole edes kohteessa tai hakemassa asennettavia tavaroita.

      Koko laskutuskuivio rahoituspalveluineen on ihan himmeä ja saa pyydellä tarkennuksia, että voi tarkastaa asiat ja näissä kuluu melkoisesti aikaa kun ei voi luottaa, että ne on oikein.

    • Anonyymi

      Merituulen K-Raudassa törkeä asiakaspalvelu keittiösuunnittelussa. Vihainen suunnittelija.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe