Tyhmiä kysymyksiä pokerin aloittelijalta.

amatöör1

Olen aloittamassa nettipokerin ja haluaisin tietää,että jos pelaan nl100 pelipöydässä eli no limit 100 niin tarvitseeko minun ottaa pöytään juuri 100€ rahaa vai kuinka paljon siihen riittää voinko osallistua peliin vaikka vain kympillä?

Entä jos multitablaan eli pelaan monta pöytää samaan aikaan voinko pelata esimerkiksi neljää pöytää nl100 pöydässä ja jokaisessa pöydässä 10€:n euroa eli jos häviäisin kaiken niin menettäisin vain 40€ ?
Vai millaisia tasoja pokerissa on olemassa onko siellä esim nl 10 nl 20 ??
Voiko pienemmillä no limit tasoilla tienata lainkaan rahaa??

Entä pystyykö raylla multitablaamaan?

Kiitos jos joku edes viitsisi vastata olen itse aivan amatööri nettipokerissa.

10

450

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HeteroGambler

   Voi ostaa pienemmälläkin. Ray:lla minimiosto on puolet pöydän koosta eli nl 100 pöydässä 50e Muuaalla minimosto on yleensä 20x big blind eli nl 100 pöydässä 20€ Ray:lla pyöri joskus hyvä nl100 pöytä. Nykyään en itse juurikaan ray.lla pelaa, koska pelit siellä on ihan liian pieniä. nl100 on enää harvoin käynissä. Jos nl100 pöydässä haluat pelata sun pitää valita joku toinen sivusto, mutta jos aloittelija olet kannattaa ehkä aloittaa hieman pienemmästä nl20-nl50

   • HeteroGambler

    Lisäys vielä. Ray:lla multitabletus on rajattu kuuteen pöytään. Muualla saa enemmän.


   • veikonveikonsepontep
    HeteroGambler kirjoitti:

    Lisäys vielä. Ray:lla multitabletus on rajattu kuuteen pöytään. Muualla saa enemmän.

    paljon gamblerin kuukausitulot keskimäärin pokerissa?


  • lflföggih

   Älä helvetissä ala pelaamaan,jos et halua tulla huijatuksi.

  • Tarkkanasiellä

   Siis pelaatko NL100 VAI No limit 100. Näissä on aika hurja ero.

   • PLoo

    Mitäs eroa noilla muka on?


  • 23423432432

   "Olen aloittamassa nettipokerin ja haluaisin tietää,että jos pelaan nl100 pelipöydässä eli no limit 100 niin tarvitseeko minun ottaa pöytään juuri 100€ rahaa vai kuinka paljon siihen riittää voinko osallistua peliin vaikka vain kympillä?"

   Taitaa minimiosto olla 10€ mut NL100 on sen verran kova limiitti että aloittelijan ei kannata koskaan mennä niin kovalle tasolle. Jos taas sinä otat vain 1/10 osan max buyinista peliin niin pelaat täydellistä lottoa pokerissa. Yleensä max buyinistit voivat hallita peliä mielin määrin ja vaikka sinä saatat voittaa pari jakoa niin lopulta häviät kaikki rahat.

   Aloittelijalle oikeita tasoja ovat NL2, NL5, NL10.

   Keskitasoiselle pelaajalle NL10, NL25

   Osaavalle pelaajalle NL50

   Huipuille NL100, NL200, NL400 jne.

   ----

   "Vai millaisia tasoja pokerissa on olemassa onko siellä esim nl 10 nl 20 ??
   Voiko pienemmillä no limit tasoilla tienata lainkaan rahaa??"

   Noilla tasoilla voit voittaa keskimäärin 6-15€/h pelaamalla useita pöytiä (6-9). Tietysti jos käytät erilaisia bonuksia ja rakebackeja hyväksi niin tuo tulotaso on varmempi jos pystyt pelaamaan hyvin.

   NL50 tasolla hyvä pelaaja voi tienata n.20€/h pelaamalla useaa pöytää 6-9. Ehkä 4 pöydällä tuo 10€ tunnissa voi olla oikeampi vaihtoehto.

   NL100 voit tienata tuosta n.20 reilusti eteenpäin.

   ---

   Sääntö pokerissa on että sinulla pitäisi olla vähintään 20-40x max buyinin verran rahaa. Eli jos pelaat vaikka NL5 niin sinulla pitäisi olla 100-200€ ns. vararahaa pelaamiseen. Sitten kun sinulla on 200-400€ niin voisit siirtyä NL10 ja sitten kun 400-800€ niin NL20 jne...

   ---

   Valtaosa pelaajista pelaa liian isoa limiiittiä ja sen takia häviävät ja voittavat yleensä hyvin vaihtelevaisesti. esim. NL100 vaatisi rahaa periaatteessa vähintään 2000-4000€ (tosin tämä on aika mitätön summa mitä voi hävitä noissa limiiteissä huonolla pelaamisella). Monet pelaavatkin puhtaasti riskillä ja liian isoa limiittiä omiin rahamääriinsä nähden ja monesti se onkin täyttä onnenkauppaa että voittaako pelaaja vai ei kun pelaa limiittiä johon hänellä ei todellisuudessa olisi varaa.

   • PLoo

    "Taitaa minimiosto olla 10€ mut NL100 on sen verran kova limiitti että aloittelijan ei kannata koskaan mennä niin kovalle tasolle. Jos taas sinä otat vain 1/10 osan max buyinista peliin niin pelaat täydellistä lottoa pokerissa. Yleensä max buyinistit voivat hallita peliä mielin määrin ja vaikka sinä saatat voittaa pari jakoa niin lopulta häviät kaikki rahat."

    Tuo minimi vaihtelee jonkun verran saitista/verkosta riippuen. Yleisin taitaa kuitenkin olla se 20bb..?

    En ole samaa mieltä siitä, että syvillä stäkeillä pelaavat hallitsisivat peliä, vaan itse asiassa se on usein jopa toisinpäin. :-)


   • turnauskäteispeluri

    "Noilla tasoilla voit voittaa keskimäärin 6-15€/h pelaamalla useita pöytiä (6-9). Tietysti jos käytät erilaisia bonuksia ja rakebackeja hyväksi niin tuo tulotaso on varmempi jos pystyt pelaamaan hyvin.

    NL50 tasolla hyvä pelaaja voi tienata n.20€/h pelaamalla useaa pöytää 6-9. Ehkä 4 pöydällä tuo 10€ tunnissa voi olla oikeampi vaihtoehto.

    NL100 voit tienata tuosta n.20 reilusti eteenpäin."

    Mun mielestä on kyseenalaista puhua mistään tuntipalkoista jos pelaaja on aloitteleva pelaaja joka tulee todennäköisesti aluksi vain häviämään rahaa. 6 - 9 pöydän pelaaminen taas on täysin riippuvaista siitä pelataanko esim. FR vai SH vai HU pöytiä. Sanoisin et FR tuo vielä mahdollista mut isommilla tasoilla se helpoin raha on SH ja HU pöydissä jotka taas vaativat ihan erilaista pelityyliä ja niitä on käytännössä mahdoton pelata näin isoilla pöytämäärillä. Itse pelailen nl100 SH max. 4 pöytää (yleensä 2 - 3 pöytää), HU puolestaan 1 - 2 pöytään samaa vastustajaa vastaan. HU sessioissa iso aika sessioista kuluu vastustajia odotellessa (nettiä surffaillessa). Toki myös heikkoja vakkareita vastaan pelaaminen on vaihtoehto, mut niiltä on hankalampi saada valuee ja ainakin bb/100 on varmasti pienempi.

    "Valtaosa pelaajista pelaa liian isoa limiiittiä ja sen takia häviävät ja voittavat yleensä hyvin vaihtelevaisesti. esim. NL100 vaatisi rahaa periaatteessa vähintään 2000-4000€ (tosin tämä on aika mitätön summa mitä voi hävitä noissa limiiteissä huonolla pelaamisella). Monet pelaavatkin puhtaasti riskillä ja liian isoa limiittiä omiin rahamääriinsä nähden ja monesti se onkin täyttä onnenkauppaa että voittaako pelaaja vai ei kun pelaa limiittiä johon hänellä ei todellisuudessa olisi varaa."

    Enemmänkin johtuu siitä et valtaosa ei yksinkertaisesti osaa pelata. Harva menestyvä nl10 pelaaja nostaa isomille tasoille ja ei ole valmis laskemaan takaisin mikäli tulee turpaan.


  • Skillnaden

   Älä ala pelaamaan, ellet halua menettää rahojasi. Jos sinulla on ylimääräistä rahaa niin lahjoita ne vaikka spurguille, jos haluat rahojesi menevän todellakin hukkaan.

   Jos ala silti kiinnostaa niin opettele netistä pokerisanasto ulkoa, hanki pari kultasormusta ja dubleekello. Osta taulutelevision kokoiset aurinkolasit ja valkoinen paksu huppari jollain räikeällä printillä. Laita vielä pari kuuminta suomi hip hop artistia ipodiin, niin paketti on valmis. Viljele tuota opeteltua pokeriterminologiaa missä vain liikutkin ja tadaa, paketti on valmis!

   Mikäli päätät testata tuota maailmaa kantapään kautta, niin seuraa tarkasti rahavirtojasi ja pelihistoriaasi. Jos vuoden intensiivisen pelaamisen jälkeen olet edes muutaman satasen voitolla niin kerro ihmeessä kokemuksistasi.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4217
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1881
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1096
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   921
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   881
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   881
  7. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   40
   725
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   716
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   680
  Aihe