Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kiusattu 9 vuotta

-------------------.

Syvästi masentunut. Eli ala-asteella oli pari kaveria, kiusattiin, erityisiluokkalaiset hakkasivat potkivat, ja löivät, opettajat tuntuivat vain iloitsevan asiasta ''se mikä ei tapa se vahvistaa'' asenteella. Jatkuvasti henkistä musertamista, porukasta sulkemista, aina jos jotain sano ni kaikki vaan ''wtf toi osaa puhua'' tai ''turpa vittu kii sult kysytty mitää'' mut sit ku oon hiljaa ni kaikki valittaa etten ikinä puhu mitää, siis siihen kuului myös jatkuva fyysinen väkivalta koska olin ujo. Opettaja päätti ala-asteelta lähdettyäni että menen erityistarkkailuluokalle yläasteella koska olen outo ja huonokäytöksinen (vaikken ollut ikinä sanonut kellekkään pahasti, olin luokan parhaita oppilaita, eikä mitään oppimista häiritsevää vammaa). En tiedä oliko ehdotuksena viedä minut johonkin nuorisokotiin tai jonnekkin opiskelemaan, mutta ''en ollut sovelias suorittamaan yläasteen oppimäärä tavallisessa ympäristössä''.
Tästä teimme tietenkin valituksen opetusministeriöön, ja opettaja sai potkut (onneks vittu), kun ei löytynyt mitään perustetta siirtää erityistarkkailuluokalle. No, luokan toinen opettaja joka oli myös ollut aina minua vastaan, keksikin keinon. Pisti minut yläasteella sellaiselle luokalle, mihin laitetaan muuten vaan kaikki erittäin suositut ja huonokäytöksiset porukat (polttaa tupakkaa välitunnit yms), siis koko luokka oli tälläistä, yhtään normaalia poikaa minun lisäkseni ei siellä ollut. Sitten tietenkin oli rinnakkaisluokkia, jossa koko luokka oli kunnon hyviä tyyppejä, kaikki pääsi porukkaan ja juttelivat aina yhdessä joka paikassa ja olivat aina hyviä oppilaita. Nämä ryhmät siis selvästi valittiin luonteenpiirteiden perusteella ja minut laitettiin tietenkin sellaiselle luokalle johon laitettiin ala-asteiden yhtenäiset tupakkaporukat, joissa mua nimeomaan syrjittiin ja kiusattiin.

Sitten mitä nyt yläasteella on tapahtunut, fyysinen väkivalta on jäänyt vähemmälle, mutta jatkuva rankka henkinen väkivalta jatkuu. Ollaan ku mua ei oiskaa ja ku muodostetaan joku porukka johoki vaik ryhmätyöhön tai johonki ni mua ei tietenkää edes ''huomata''. Jatkuvasti sneppaillaan ihan vitun kovaa korville ja poskelle punasena yleensä ne juuri sen takia. Ja ikinä mulle ei jutella mitään ja haukutaan silliks ja kaikeks paskaks kokoaja. Tänään nyt päättöjuhlissa mun housut vedettiin alas yhtäkkiä, suorat mustat housut, ja KOKO VITUN KOULU NÄKI SEN JA NAURO JA MUUSTA EI PUHUTAKKAA SIEL TUSKI ENÄÄ IKINÄ. Vittu mikä tää juttu nyt on että opettajat kannustaa kiusaamista onko niillä asiat nii huonosti vai kuvittelenko vaa mitä helvettiä ku ei ''ns hyvinvointivaltio'' vois pitää tällästä paskaa kurissa. Kaiken lisäks koulussa mainostetaan ''HYVÄÄ YHTEISHENKEÄ, JA KETÄÄN EI KIUSATA, JA KIUSAAMINEN OTETAAN ERITTÄIN VAKAVASTI TÄSSÄ KOULUSSA'' elämä on ihan perseest en tiiä enää mitä teen.

21

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hahaha 4324324

      mitäs oot paska, opettajat on kyl oikeassa sun suhteen.
      Se mikä ei tapa niin vahvistaa.
      Älä ota ittees.
      Pikku paska.

      • hfdhtrd

        niin pä oikeesti mitä sä tääl itket jos masentaa ni älä masennu! koita olla ettei ne kiusaa tai vedä niit plösöö píkku idiootti et osaa mitää tehä oikeesti mee terapiaan pelle


    • Voi teitä luovuttajia.

      Mitä jos vaikka antaisit takaisin niille kiusaajillesi?

      • Matriarkaatti92

        Tomegle, sulle kyllä olis sama kohtalo paikallaan kuin aloittajallekin. Näetpä sitten tuon elämän filosofias kanssa myös sen että monet asiat on helpommin sanottu kuin tehty.


    • sdfadsfas

      Kannattaa tuosta ilmoittaa johonkin!
      Oletko kertonut vanhemillesi?
      Juttelisin myös esim. rehtorin, jonkun ymmärtäväisen opettajan, terveydenhoitajan kanssa, jos tuo meininki jatkuu.

      Ehdottomasti kuitenkin johonkin kannattaa kertoa, ja ehkä mielummin aikusille. Käsittämätöntä että opettajat vain katsovat sivusta tuollaista nolaavaa ja törkeää käytöstä!!!!!

      Tsemppiä!

    • sadfasfasfda

      Ei sua saa tollein kohdella!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Törkeetä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toihan on kunnianloukkaus, eli sanoisin että poliisi-asia!

    • Tuttua juttua

      Joo niinhän tu on poliisi asia, kannattaa oikeesti kertoo poliisille jos vielä jaksat niin luulis kouluakin alkaa hermostuttaa jos poliisi tulee tutkii juttua. Ja ajattele myös positiivisesti että et ole ainoa tässä maassa joka on tuossa tilanteessa. Minuakin on kiusattu ala-asteelta ja ylä-asteella oli yksi hyvä kaveri mutta vapaa-ajalla ei oo pitkään aikaan ollu yhtään kaveria ja se harmittaa ehkä eniten nyt ja varsinkin kesällä kun muut hengailee jossain muualla niin mä kökötän kotona.
      Ja toi housujen vetäminen on aika noloa niiltä kiusaajilta.
      Voimia vaan! :)

    • Runopiristykseksi

      "
      Jopa tässä pienessä kehossani, voi olla jonakin päivänä voimaa selviytyä omillani
      Niistä päivistä lähtien, kun itkin yksinäni, nousin jaloilleni ja lähdin kävelemään
      Vaikka olisin pieni, vaikka olisin yksinäinen, kävelen tämän polun loppuun
      Ja päivänä mikä joskus varmasti tulee, säilytän parhaat muistoni sydämessä

      Monet hymyt tulevat vielä nousemaan kyyneltenjuovittamille poskilleni
      Vaikka olisin pieni, vaikka olisin yksinäinen, kävelen tämän polun loppuun
      Ja päivänä mikä joskus varmasti tulee, säilytän parhaat muistoni sydämessä

      Uutena päivänä, kun kaikki on hyvin, uusi kausi alkaa."

      Voimia. :) Älä luovuta.

    • ...

      Tuossahan olisi hyvinkin ainesta rikosilmoitukseen. Muutama kiusattuhan on saanut kunnalta korvauksia, kun hänen opiskelurauhastaan ja -turvallisuudestaan ei ole huolehdittu. Sen siitä muuten saa, kun entisiä koulukiusaajia valitaan opettajiksi. Sitä paitsi nuo raukat vieläpä pelkäävät kiusaajaoppilaita ja piiloutuvat kiusatun selän taakse, ettei itseen kiinnitettäisi huomiota, eivätkä samasta syystä uskalla tietenkään ottaa asiaa oikealla nimellä puheeksi. Näin päättelen. Olet ollut yksin, moni varmaan täällä toivoo, että olisi ollut sinunkin tukenasi. Minne ajattelit hakea peruskoulun jälkeen? Voisithan mennä jonnekin kauemmas, jos sieltä löytyisi vaikka opiskelija-asuntola. Ei noita "apinoita" jaksa katella jatkossakaan, en jaksaisi minäkään.

    • cloudyy girl

      En vaan osaa uskoo et ihmiset on näin ilkeitä. Noi kommentit...

      Alottaja haluutko jutella? Voin antaa mesen tai jotain. (=

    • jghjhgjhgh

      joo anna vaa mese :) t.ap

    • clooudy girl
    • hgfhfthfty

      ketä vittu kiinnostaa jos sua kiusataa teiniangstipaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Anonyymi

        IDIOOTTI!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        IDIOOTTI!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Siis sinä hgfhfthfty ja kaikki muutkin haukkujat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • hthgtr

      Ne jotka ovat sinulle mukavia, ole heille mukavempi.
      Ne jotka ovat sinulle ilkeitä, ole heille ilkeämpi.

      Tolla mää oon pärjänny paremmin kuin hyvin. Jos nyt jatkat vaikka opiskelua, ja joku yrittää ees kiusata sua, niin tee sille kiusaajalle selväksi että sulle ei vittuilla. Itseä kiusasi joskus peruskoulun aikoihin puolta isompi kaveri mutta lopulta luovutti kun huomasi että toinen voi olla myös julma. Kun se anto mulle selkään, hakkasin sen seuraavana päivänä harjanvarrella (toki hyökkäsin selästäpäin kimppuun ja hakkasin vielä maassakin) tästä sain kyllä syytteen, mutta tän jälkeen poju ymmärsi jättää mut rauhaan. Vielä kun sain sopivan sekopään maineen tästä, niin varmistin vielä muutamalla ilkeellä tempulla sille että ei kannata.

    • samaspd

      hthgtr, heitetään sut jonnekki mustien maaha nii opit tietää mikä on kiusaus... Käveleppä vaikka harlemin tai comptonin läpi usassa nii sen jälkee et ees oo elossa enää

    • lhlfglds

      Sinä samaspd taidat olla joku vähän liikaa 50 centtia kuunnellut teiniurpo. Yo Yo :)

    • Youarelovedd

      " Never give up, for that is just the place and time that the tide will turn! "
      Yritä jaksaa!!

    • Kiusaajat kiinaan

      No huhhuh. Ei ihme miksi suomen koulut ovat hännillä käyttäytymisen ja oppimistaidon takia kun tollasia ihmisiä koulussa on, jotka jaksaa kiusata noinkin ilkeällä ja raukkamaisella tyylillä. Pitäisiköhä nämä kiusaajat lähettää kiinaan ( Kiinahan oli 2-3:neksi paras opiskelumaa) Varmasti luulisi kiusaajien luonne koville, kun pitäisi menestyä ja luulisi kiinassa kuria löytyvän.

    • ex-kiusattu

      Minua kiusattiin "outouteni" sekä "läskiyden" (vaikka olin täysin normaalipainoinen) takia koko peruskoulu. Ikinä en ollut ilkeä kenellekään, päin vastoin, puolustin aina heikompia, mutta koskaan en sitten saanut heiltä kiitosta takaisin. Jätettiin aina ulkopuolelle, haukuttiin jatkuvasti ja leviteltiin perättömiä juoruja. Yläasteella kiusaus muuttui rajusti fyysiseksi ja sitä jatkui joka päivä, entistä pahempia juoruja, huutelua ja jatkuvaa haukkumista ja v*ttuilua keskellä oppituntia. Opettajia ei kiinnostanut, vaan koulun rehtori puheissaan kiitteli aina koulua hyvästä yhteishengestä ja olemattomasta kiusaamisesta. Lopulta uhkailin kiusaajia kättä pidemmällä ja se loppui siihen, sain olla rauhassa.

      En tietysti kannusta tällaiseen toimintaan missään nimessä, mutta toisaalta kiusaajat ei kuuntele kuin kovaa puhetta. Toimivampi olisi varmasti rikosilmoitus, moni on sillä saanut kiusauksen loppumaan kuin seinään.

      Peruskoulun jälkeen laihdutin, aloin pitämään huolta ulkonäöstäni ja pukeutumaan tyylikkäästi, ja muutamat entiset kiusaajat ovat jopa yrittäneet iskeä vuosia myöhemmin, tietysti pakit olen joka kerta antanut. Ne peruskoulun muistot ovat silti jääneet arpina sydämeen. Kyky luottaa ihmisiin oli todella vaikea saada takaisin, mutta kyllä se siitä - älä anna niiden tuhota elämääsi. Sinun ei koulun jälkeen enää koskaan tarvitse nähdä heitä eivätkä he voi tavoittaa sinua, jos et tahdo. Ja kun he aikuisina tulevat pyytelemään anteeksi, on todella nautinnollista haistattaa v*tut päin naamaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe