Gumbet?

mirella2011

Onkohan teistä kukaan käyny Turkin Gumbetissa? Haluaisin tietää hintoja ja yleisiä asioita. Missä kannattaa käydä jne. Kiitos etukäteen vastauksistanne.

11

3690

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Turkista juuri tullu

   on tietoa kävin siellä viime kuussa...ihan kiva paikka ja hintataso halpa verrattuna muuhun turkkiin. Pieni paikka verrattuna muihin turkin kohteisiin. Vähän sekava koska paljon pikkukatuja. Sieltä löysin parhaat verkkarit koko puku 30€ ...kannattaa aina kysyä ennen syömistä hinta koska voi tulla ikäviä ylläreitä muuten (sen turkkilaiset osaa) kauppakeskus Kipa oli siitä n. 5km päässä päätien varrella siellä saa aulassa Hot Dogin 1liira eli suomen 50centtiä. Käytiin se syömässä varmaan 5 kertaa. Tosi vuokrattiin auto ja autolla ajo on kaoottista ja aika vaarallista kun ei ole siellä maassa mitään sääntöjä. kaikki menee mistä pääsee. Bodrum on vieressä ja se on kallis paikka...sekä Bitez jossa on koiria ihania irrallaan...niitä tuli ikävä ja sen takia sinne on palattava.

   • Tinkimisen aakkoset

    Aika paljon maksoit verkkareista. Olisiko kannattanut tinkiä? Olisi ainakin puolet lähtenyt vielä hinnasta pois.


  • mirella99

   Hei
   Kiitoksia kovasti vastauksistasi. Täytyy koittaa muutenki olla tarkkana noissa hinnoissa :)

   • Ei hodareita

    EI VOI OLLA TOTTA....
    Halpa hodari on varmaankin makuelämys ja siitä kannattaa mainita erikseen.

    Bodrum /Gumbet ei ole Turkin kohteista sen kalliimpi, kuin esim. Alanya.
    Jos syöt ravintoloissa niin kaikissa ruokalistoissa on hinnat, joten ei tarvitse erikseen kysellä vaan voit jo etukäteen laskea, mitä ruokailusi tulee maksamaan.
    Voisiko joskus se laskuvirhe johtua muista, kuin turkkilaisista ?


  • hyvä oli!

   Reissusta palanneena voin sanoa, että kyllä ruoka ravintoloissa oli edullista verrattuna Suomen hintoihin. 2 aik 2 lasta ruokajuomineen syö hyvin n. 90-100 liiraa eli n. 40 euroa. Sisäänheittäjät tarjoilevat lippuja joilla saa ilmaiseksi viinipullon ruokaillessa tai 15% alennusta.
   Vaatteet ovat myös halpoja. Kopiotuotteita on paljon niissä t.paidat esim.5-10 €.
   Aina kannattaa tinkiä, varaa hinnoissa on. Jos sanot, että jäät vielä miettimään kauppias antaa yleensä tuotteen haluaamaasi hintaan.

   Meriretkiä on tarjolla ja niihin kannattaa ehdottomasti lähteä. All inclusive systeemillä hienoissa vesissä ja hinnat edulliset myös.
   Vesipuistoa kaipaavalle on lähistöllä hyvä ja siisti aguapark, jonne saa myös paikallisten oppaiden kautta edullisemmin reissuja kuin, että menisit omatoimisesti. Mäkiä on niin pienille kuin isoille. Yllätti odotukset tämäkin.

   Kaikinpuolin positiivinen matka kokemus. Ei mitään loistokasta vaan paikallista, pientä, ystävällistä ja edullista lomaa.

  • laama66

   Gümbetista itsekin saavuin perjantaina. Mukava pieni paikka. Jonkin verran halvempaa kuin Bodrumissa. Sen sijaan kauppoja löytyy enemmän Bodrumista, Gümbetissa lähinnä basaareja. Gümbetissa on myös Oasis kauppakeskus mikäli halajat oikeita merkkivaatteita (Lacoste ja United colours of benetton ym.) Kannattaa liikkua Gümbetin ja Bodrumin väliä dolmuksella, maksaa 2,75 liiraa..paljon halvempi vaihtoehto kuin taksi. Ruokapaikoista suosittelen Windmill ravintolaa. Aivan ihana näköala merelle, hyvää ruokaa ja mukavat tarjoilijat. Paikkanakin upea kun taustalla vanha tuulimylly pyörii =) Jos haluat maistaa turkkilaista kebabia, kannattaa mennä siihen baarikadulle "Papan kebab-paikkaan"..sieltä sai iskenderin tuoreena uunista. Parhaat rahanvaihtopaikat löytyvät Bodrumista. Kurssi oli 1e=2,41 liiraa.

   • :))

    Olitko tosiaan Turkissa?
    Gümbet on Bodrumissa.
    Ei häävi ostospaikkana.
    Iskender ei edes käy uunissa;)


  • Mary-Annel

   On ihan totta, että kannattaa kysyä hinta ennen syömistä, olimme Kosilta retkellä Bodrumissa ja menimme syömään paikalliseen ravintolaan 4 hampurilaista 3 olutta ja 1 Fanta hinta 82 €, eikä auttanut selvittelyt ja ruokalistan hintojen tarkistelu, syöty mikä syöty ja lasku oli maksettava. No tämä kaiketi poikkeustapaus ja suksyllä menossa Gümbetiin :)

   • Oppia ikä...

    Mistä näitä - - - tulee? Kuka syö Turkissa hampurilaisia, kun paikallinen ruoka on hyvää, terveellistä ja halpaa. Kuka - - - syö missään mitään (ostaa mitään) näkemättä hintaa??? Epäilysten pitää heti herätä jos katukylteissä ei hintoja ola ja pyytää hinnallinen menu nähtäväksi. No, tämä huijaribisnes jatkuu, kun turisti käy noin helpolla pyydykseen.

    Eipä ole itselleni ikinä käynyt noin. Neuvo nro 1. Syö paikoissa, joissa paikallisetkin syö.


  • pingpong2

   Onko jollakin kokemuksia club hotell arinnasta tai flora hotellista? Oliko ruoka hyvää ja kuuluiko keskustan yöelämän meteli huoneisiin??? Olisin tosi kiitollinen vastauksesta, jos jollakin olisi vain kokemuksia paikoista....

  • Casserole Rolle

   Gumbetin parhaat ruokapaikat?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   2111
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1548
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   1120
  4. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   980
  5. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   917
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   892
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   822
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   798
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   764
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   763
  Aihe