kaipaisin neuvoja

harrastelijaaa

mulla on videokamera, eikä siinä oo kuvausvaloo.. ja nyt sellasen tarviisin. miten sellasen voisi itse tehdä ? ja sitten, kameran mikki ei ota ääntä kunnolla jos kohde on liian kaukana. olen katsellut tuommoista sanelukonetta, lisämikiksi. mikä olisi hyvä tälläiseen tarkoitukseen

2

<50

  Vastaukset

  • Jos tekee laite-esittelyvideoita, olen miettinyt että onkohan laitteen sarjanumeron kuvaamisen välttäminen / poiseditointi turhaa vai tietoturvan kannalta ihan fiksua?
   Esim. autoissa rekisteritunnuksella ja valmistenumerolla pystyy jäljittämään omistajan, ehkä joidenkin laitteiden sarjanumerollakin löytyy omistaja?

  • Jos haluaa selvitä halvalla kuvausvaloista, niin käyttää työmaavaloja. Kannattaa ostaa heti kolme, niillä saa syntymään perusvalaistuksen ja kun ne ovat samasta sarjasta, värilämpötilat menevät todennäköisesti edes jotenkin yhteen.

   Eivät oikeat videovalotkaan ole enää kovin kalliita. Kannattaa valita sellainen vaihtoehto, jossa on kaksi värilämpötilaa valittavissa.

   Tallennin on ihan hyvä vaihtoehto haastattelutyyppisiin tilanteisiin. Jos haluat päästä helpolla jälkitöistä, tarvitset sellaisen ohjelmiston, joka osaa synkata äänet kamerasta ja tallentimesta yhteen automaattisesti. Kannattaa lyödä klaffi jokaisen otoksen alkuun .

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Temptation Islandissa estotonta toimintaa heti avausjaksossa: varattu TIS-Jonna riisuutuu rinnat paljaaksi sinkku-Jonin edessä makuuhuoneessa - Jonin reaktio näkyyn kertoo kaiken! Kuvat!
  • Erkki ”Eki” Mikkosen matkatoimistobisneksellä hankala alku Los Angelesissa – ”Jouduin myymään asuntoni!”
  • Aikuisviihdetaiteilija Aubrey Evans kiemurteli himokkaana lähes nakuna luontokuvauksissa - onko hän päiväuniesi salainen fantasia?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   62
   3655
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   254
   2276