Saunasta telttaan...(jatkoa)

"pikkutyttö;)"

Tässä olis jatkoa Aleksi-systeemille:D Niinkun on varmaan kaikki näitä juttuja lukeneet huomannu, tykkään kirjottaa enemmän preesenssissä ja siten että toinen tekijä olet SINÄ, joten muutan tätä pikkusen.. Aika, paikka, ja tuollaset asiat pysyy samoina:) Jollen tyystin innostu..:P Jotenkin kyllä tuntuu että tästä tulee vielä rakkaustarina...
Jostakin syystä miusta on kauheen hankala kirjottaa se *-sana.. Joten tuolla sitten lukee vaan * :D (Lisäks tähän tyyliin millä kirjotan ei välttämättä sovi mitkään kovin ronskit sanat.. Pyrin olemaan hellä näitten juttujen kans:P) Antakaa ideoita millä sanoilla sen vois korvata. Katotaan millanen synonyymigalleria saadaan aikaseks;) Kiittää oikein tuttavallisesti hän:)


Saunan puolella suoritamme toisillemme vielä tyypillisen iltapesun, joka varmasti on paikallaan moisen aktin jälkeen. Olo on mukavan raukea, mieli suloisen sumea ja lämmin. Hymyilen melkein jatkuvasti enkä edes huomaa sitä itse, olen kokoajan kiinni sinussa. Haluan tuntea lämpösi ihollani.

Jätän pukuhuoneen oven auki, jotta sauna kuivuisi. Mahdollisimman pokkana kävelemme kivilaatoitusta pitkin mökin kuistille.
-Missäs teillä noin kauan meni? isäni tiedustelee virne kasvoillaan. Tunnen meneväni aivan punaiseksi kasvoiltani, enkä tiedä mitä vastata. Vilkaisen sinua jokseenkin pelästynyt ilme kasvoillani.
-Opeteltiin kuinka sukelletaan todella syvälle, vastaat isälleni hymyillen. Katson sinua monttu auki. Sinun isäsi naurahtaa ja kiskaisee pohjat kaljapullostaan.
-No, eiköhän painuta kaikki pehkuihin. Teilläkin huomenna pitkä automatka edessä. Isäsi myötäilee kelloaan vilkaisten.
-Menkääs lapsetkin nukkumaan.

Pesen hampaani varoen herättämästä nukkuvia pikkuserkkujani, niitä kolmea muuta. Röyhkeästi he kuorsaavat, yksi minun sängyssäni. Tottakai vieraat lapset laitetaan sänkyyn nukkumaan, minä joudun sohvalle. Riisun vaatteeni sohvan päätyyn, puen yöpuvun päälleni ja kiskon peiton korviini. Silmät suljettuani nukahdan melkein heti. Ei epäilystäkään mistä ja kenestä näen unta.

Nukuttuani vain muutaman tunnin herään iho hiestä kuumankosteana. Uni todellakin loppui harmittavasti kesken.. Se tuntui yllättävän todentuntuiselta. Sydämeni takoo hurjasti. Yritän rauhoitella itseäni ja käydä uudestaan nukkumaan. Asiaa ei todellakaan helpota tieto siitä, että joku nukkuu yksin teltassa pihan laidalla. Tämä joku saa minussa aikaan kostuttavia mielikuvia...

Hetken aikaa sohvalla kylkeä käänneltyäni nousen hiljaa ylös. Riisun kostuneet pikkuhousut yltäni ja piilotan ne vaatemytyn alle. Yritän saada makuupaikkani näyttämään siltä, kuin joku nukkuisi siinä. Kun olen tyytyväinen lopputulokseen avaan mökin oven. Se narisee ikävästi ja pelkään jonkun heräävän. Onneksi niin ei kuitenkaan käy ja suljen oven perässäni.

Ilma on viilennyt. Ihoni menee kananlihalle ja nännit ponkaisevat välittömästi terhakkaina vasten lyhyen yöpukuni ohutta kangasta. Värisen kylmyyden tunteesta.

Astelen kasteesta kosteaa nurmikkoa pitkin pihan laidalla nököttävälle teltalle. Kuuntelen sen ovella oletko vielä hereillä. Ei sentään, kuulen vaimeaa tuhinaa. Tartun vetoketjuun ja vedän sitä hitaasti auki yrittäen olla aiheuttamatta ääntä. Saan vetoketjun kokonaan auki ja raotan oviluukkua. Olet selin minuun päin, peittoon kääriytyneenä. Tulen sisälle telttaan, liukas kangas kahisee hieman mutta se ei onneksi näytä häiritsevän uniasi.

Teltassa on ihanan lämmintä. Vedän vetoketjun kiinni. Ryömin polvilleni viereesi ja työnnän käteni peiton alle. Sinulla ei ole paitaa päällä, sormenpääni sivelevät lämmintä ihoasi. Liu'utan sormeani selkärankaasi pitkin alas asti, en voi olla varovasti sivelemättä tiukan kankaan verhoilemaa kiinteää pakaraa. Hätkähdän kun vedät syvään henkeä ja käännyt selällesi. Et kuitenkaan avaa silmiäsi, olet vielä unten mailla. Hymyilen, olet suloinen siinä nukkuessasi.

Pistän käteni takaisin peittosi alle. Sivelen kohoilevaa rintakehääsi ja vatsaasi. Käteni siirtyy yhä alemmas ja löytää taas pehmeän kankaan. Päättäväisesti sormeni liukuvat kuminauhan ali. Tunnen lämmön. Puristaessani käteni *:si ympäri lakkaat äkisti hengittämästä. Katson sinua samalla kun hitaasti liikutan kättäni. Raotat silmiäsi ja suusi vääntyy virneeseen.
-Eikö minun enkeli saanutkaan unta?

Punastun. Ehkä et sittenkään nukkunut kovin sikeästi. Kohotat peittoa ja otat minua kädestä. Vedät minut syliisi peiton alle. Harot kasvoillasi roikkuvia, vielä vähän kosteita hiuksiani sivuun ja hymyilet silmiini katsoen. Siirrät kätesi takaraivolleni ja painat minua alaspäin kunnes huuleni koskettavat omiasi.

Suutelen leukaasi, kaulaasi, rintaasi. Painan pääni rintaasi vasten ja kuuntelen sydämesi kiihtyvää sykettä. Silittelet hiuksiani.

Kohottaudun pois päältäsi, nouset seisomaan ja riisut bokserit yltäsi. Katselen alastonta vartaloasi himoiten. Käyt istumaan patjalle jalat ristissä. Kiskot minut hajareisin jalkojesi yläpuolelle, kasvot sinuun päin. Kätesi sukeltavat yöpukuni alle, liu'utat käsiäsi kylkiäni pitkin ylöspäin, kunnes puristat ne rinnoilleni. Kiedon käteni kaulaasi ja suutelen sinua.

Kohotan yöpukuani sen helmasta. Kätesi liukuu reittäni pitkin sitä mukaa kun vedän yöpukuni helmaa verhoamasta sitä. Kätesi kulkevat sulavasti paljaille pakaroilleni, ottavat hellästi otetta ja vetävät vartaloani lähemmäs sinua. Yöpukuni helma nousee yhä vain ylemmäs, hoikka vatsani on paljas.

Nostan sitä edelleen ja viileästä ilmasta sekä kosketuksestasi terhakkaasti nöpöttävät nännit paljastuvat. Pakaroitani yhä puristaen nuolet niitä vuorotellen, imet ja näykit. Nostan yöpuvun kokonaan pois ja pudotan sen viereeni. Huokailen, puristelet pakaroitani samalla kun nuolet rintojani. Tuntuu ihanalta. Haen *:si käteeni, jokseenkin hajamielisesti hieron ja puristelen sitä, silmäni ovat kiinni.

Huulesi kulkevat ylöspäin, solisluun yli kaulalle. Hengitykseni on jo sangen kiivas. Suutelet kaulaani pehmeästi, näykit. Pääni taipuu sivulle, huulilta purkautuu huokaus. Käteni liikku hitaasi *:si ympärillä, nautiskelen sen ihon pehmeydestä. Puristan käteni päällekkäin sen ympäri ja liikuttelen niitä hitaasti edestakaisin. Tunnen kuinka se alkaa hiljaa sykkiä lämpöään käsissäni.

Toinen kätesi lepää lantiollani, toinen kulkee takareidelläni alaspäin, takaisin ylös. Sormesi hipovat kiihotuksesta märkiä huuliani takaapäin. Painan itseäni kättäsi vasten, tunnen taas kuumat huulesi kaulallani. Silmäni ovat ummessa, huulet raollaan.

Kätesi siirtyy takapuoleltani eteen, painat sen suoraan huulilleni. Levitän reisiäni entisestään. Avaat huuliani ja kosteus purkautuu sormillesi. Samantien sormesi löytävät tiensä märkään, tiukkaan minuun. Voihkaisen hiljaa, puristan käsivarttasi kädelläni. Älä vaan lopeta. Toista kättäni liikutan yhä kiivaammin *:si ympärillä. Huokailet jo sinäkin.

Työntelet sormiasi sisälleni verkkaiseen tahtiin. Liikun kättäsi vasten ja huokailen. Yhtäkkiä lopetat. Sormesi liukuvat ulos minusta pienen litsahduksen saattelemana. Katson sinua silmiin turhautuneena ja vähän ihmetellen. Tuot sormesi suuni eteen, ne tökkivät huuliani kunnes avaan suuni ja imeskelen niistä omat nesteeni.

Ohjaan *:si huulilleni, ja istun sen hitaasti nautiskellen sisälleni samalla kun nuolen sormiasi. Nytkytän lantiotani kunnes saan sen kokonaan sisälleni. Vaikerrat ja hyväilet vartaloani.

Istun sylissäsi *:si sisälläni, kiedon jalkani ympärillesi. Huohotat kuumaa ilmaa kasvoilleni, suutelemme. Maistat makuni suussasi. Kätesi kulkevat selässäni edestakaisin, painautuvat lopuksi pakaroilleni ja alkavat liikutella vartaloani hitaasti, pienin liikkein. Lihakseni supistelevat tiukentuen entisestään *:si ympärille.

Pyöritän lantiotani sylissäsi, en halua vielä vauhtia. Nautin ihanan lämpimästä, täydestä olosta jonka ihana, paisunut *:si minulle luo. Näykit korvanlehteäni, haluaisit minun liikkuvan. Kohotan ja lasken lantiotani hitaasti, nytkytellen.

En pysty enää olemaan paikoillani, haluan sinua liikaa. Nostan itseäni ylöspäin, laskeudun taas alas ja parkaisen nautinnosta kun täytät minut taas. Voisin laueta siihen paikkaan, haluan kuitenkin kovasti viivyttää vielä. Irrotat otteesi minusta, annat liikkumatilaa. Nojaat käsilläsi taaksepäin. Hyväilen käsivarsiasi, otan niistä tukea molemmin käsin ja alan liikkua ylös alas, yrittäen pidätellä ääntelyäni. Sinunkin silmäsi painuvat kiinni.

Puristan huuliani tiukasti yhteen, jottei mökkiin vaan kuuluisi pienintäkään ääntä.
-Mmmm... Mmm..
Lantiosi kohoilee hiukan minua vasten kun painaudun alas. Kohottaudun ylös käsiesi varasta, tarraat lantiooni ja ohjaat liikkeitäni, annat lisää vauhtia.

Voimani eivät tahdo enää riittää. Irrotan kätesi minusta ja äänekkään litsahduksen saattelemana kohottaudun pois päältäsi. Kaadun selälleni patjalle suoraan eteesi, huohottaen. Levitän reiteni äärimmilleen, tärisevin käsin avaan huuliani ja anelen sinua jatkamaan.

Teetkin sen mielihyvin, kauaa sinua ei tarvitse suostutella. Tunnen kuuman huohotuksesi kasvoillani, vahvat kätesi lanteillani, ja seuraavaksi painat *:si sisälleni. Työnnät sen kerralla pohjaan asti, en voi enää pidätellä ääntelyäni, vaan voihkaisen äänekkäästi ja puristan reiteni tiukasti kylkiisi.

Lantioni kohoaa sinua vasten kun työnnyt minuun, selkäni taipuu kaarelle. Puristan lakanaa rystyset valkeina ja voihkin. Huipentuma ei ole kaukana. Pakotan itseni aukaisemaan silmiäni välillä, katselen nautinnollisia ilmeitäsi. Kasvosi painuvat omiani vasten, suutelet minua rajusti.

Haluaisin aktin vielä jatkuvan, mutta en enää pysty pidättelemään itseäni. Kynteni painuvat selkääsi, tunnen sen olevan hiestä märkä. Voihkintani yltyy, tunnet lihasteni alkavan supistella. Jokainen työntö nostaa minut yhä korkeammalle. Lennätät minut taivaisiin asti, vartaloni jännittyy kaarelle, suorastaan huudan, koko kehoni vapisee. Laukeat itse heti perään, murahtelet ja vaikeroit, purkaudut minuun sykähdyksittäin.

Työnnyt minuun vielä muutaman väsyneen kerran. Kuulen raskaan hengityksesi, suutelen kasvojasi kun vajoat päälleni. Tunnen sykähtelysi, ja omani. Se jatkuu vielä kauan. Kiitämme toisiaame voipunein suudelmin, käsin hyväilyin. Tunnen päälläni miellyttävän painon ja lämpimän läheisyyden, kiedon käteni kaulaasi ja kuiskutan jotain korvaasi.

Aika kuluu. Olemme unensekaisessa tilassa. Siitä meidät herättää kun ovi käy mökin kuistilla. Ponkaisemme molemmat istuallemme. Kasvoillani on hätääntynyt ilme. Katsahdan sinuun arvatenkin säikynnäköisenä. Hymyillen painat sormen suulleni.
-Shhh..

10

11316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikkapa

      penis

    • sofia

      Hyvin kirjoitettu, kaunis novelli. Tähdet tarinasi seassa vain veivät hieman tunnelmaa. Tämäntyyppisessä tekstilajissa on ihan ok käyttää asioista niiden oikeita nimiä, se tuo vain lisää tunnelmaa. Mielestäni esim. "kalu" tai sitten edellisen kommentoijan ehdottama "penis" sopisivat hyvin novellisi muuhun tyyliin. Kokeile, mikä tuntuu itsestäsi parhaalta ja käytä sitä.

      • "pikkutyttö;)"

        noh.. köhh.. se kuulostaa niin helvetin tylsältä:DD
        *naur*


    • Tommy

      Oot hyvä kirjoittaja. Varsinkin kaks ekaa kirjoitusta oli täyttä rautaa..farkut puristuu jo vähemmästäkin. Eli lisää peliin vaan !!!

      • maj lis

        Sä todella osaat kirjottaa! Mä haluaisin kamalasti tietää lisää, joten voisitko jatkaa?


    • ---

      Vieläkö saamme kuulla jatkoa..? Mielelläänhän näitä lukee..et sillee.. ;)

    • Emma_

      Tosi ihanaa tekstiä. Pakko jatkaa äkkiä, jäi hommat vielä vähän kesken...;D

    • 0100100

      "Jostakin syystä miusta on kauheen hankala kirjottaa se *-sana". Et taida olla vielä henkiseltä iältäsi kauhean kypsä, kun peniksenkin kirjoittaminen on "hankalaa" (sen kertoo myös hymiöt, jotka kertovat kykenettömyydestä ilmaista tunteitaan sanoin). Penis/kalu/sukupuolielin/kyrpä/yms. ovat luonnollisia sanoja. Et voi kaikissa novelleissasi kirjoittaa *:si. Sinun kannattaisi keksiä edes joku sana sen tähden tilalle.

      • "pikkutyttö;)"

        näin on.


      • oon mä
        "pikkutyttö;)" kirjoitti:

        näin on.

        hei, voisitko jatkaa tuota aleksi systeemiä? vaikutat niin ihanalta:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      366
      3234
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      141
      1260
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1177
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      137
      1020
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      826
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe