Uusia ominaisuuksia keskusteluissa

Tänä aamuna tehdyn päivityksen yhteydessä Keskusteluihin on lisätty seuraavat uudet ominaisuudet:

Keskusteluiden aloittaminen onnistuu nyt palstasivujen lisäksi myös keskusteluiden aihealuesivuilta. Linkki keskustelujen aloittamiseen löytyy sivun oikeasta ylälaidasta ja sitä klikkaamalla aukeaa lomake, jolla uuden keskusteluviestin voi kirjoittaa mille Suomi24:n palstalle tahansa. Palstan valinta toimii siten, että kirjoittaessasi palsta-kenttään muutaman kirjaimen palstan nimestä järjestelmä hakee automaattisesti palstalistasta tähän liittyvät vaihtoehdot. Sinun ei siis tarvitse tietää keskustelupalstan tarkkaa nimeä, sillä kirjoittamalla kenttään esimerkiksi ”kis”, löydät niin kissoihin, arvokisoihin kuin julkkisjuoruihinkin liittyvät palstat.

Olemme lisänneet keskusteluihin myös vapaaehtoisen kirosanafiltterin, jota voit halutessasi käyttää keskustelujen ulkoasun siistimiseen. Filtteri muuttaa tunnistamansa kirosanat keskusteluviesteissä tähdiksi: ****. Filtteri on oletusarvoisesti käytössä kaikilla käyttäjillä, mutta voit ottaa sen pois käytöstä tai takaisin käyttöön klikkaamalla oikeasta ylälaidasta löytyvää linkkiä millä tahansa keskusteluviestisivulla. Kun tulet ensimmäistä kertaa keskusteluun, josta kirosanoja on piilotettu, saat ilmoituksen tästä sivun ylälaitaan ja voit halutessasi poistaa ominaisuuden käytöstä kokonaan tai valita, haluatko nähdä vain katselemasi keskustelun alkuperäisessä muodossaan. Viemällä hiiren osoittimen tähdiksi muutettujen sanojen päälle saat lisäksi näkyviin samat valinnat, sekä mahdollisuuden näyttää vain kyseinen viesti alkuperäisessä muodossaan.

Keskustelu-uudistusten ohella myös Yhteisö-sivua on päivitetty ja sivulta löytyvät nyt mm. Yhteisön suosituimmat profiilit.


Ystävällisin terveisin,
Mari
Suomi24

10

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No nyt se kirosanafiltteri lisää joihinkin ketjuihin tähdet jokaisen sanan alkuun ja loppuun. Ei hyvää päivää.

      • Nyt ei sitten

        enää ole edes filtterin poistomahdolisuutta jäljellä. Se on poistettu.


    • Väsyttää jo

      Pieleen meni, sillä täällä näyttää tältä:


      *T*ä*n*ä *aamuna* *tehdyn* *p*ä*ivityksen* *yhteydess*ä *Keskusteluihin* *on* *lis*ä*tty* *seuraavat* *uudet* *ominaisuudet*:

      *Keskusteluiden* *aloittaminen* *onnistuu* *nyt* *palstasivujen* *lis*ä*ksi* *my*ö*s* *keskusteluiden* *aihealuesivuilta*. *Linkki* *keskustelujen* *aloittamiseen* *l*ö*ytyy* *sivun* *oikeasta* *yl*ä*laidasta* *ja* *sit*ä *klikkaamalla* *aukeaa* *lomake*, *jolla* *uuden* *keskusteluviestin* *voi* *kirjoittaa* *mille* *Suomi24*:*n* *palstalle* *tahansa*. *Palstan* *valinta* *toimii* *siten*, *ett*ä *kirjoittaessasi* *palsta*-*kentt*ää*n* *muutaman* *kirjaimen* *palstan* *nimest*ä *j*ä*rjestelm*ä *hakee* *automaattisesti* *palstalistasta* *t*ä*h*ä*n* *liittyv*ä*t* *vaihtoehdot*. *Sinun* *ei* *siis* *tarvitse* *tiet*ää *keskustelupalstan* *tarkkaa* *nime*ä, *sill*ä *kirjoittamalla* *kentt*ää*n* *esimerkiksi* ”*kis*”, *l*ö*yd*ä*t* *niin* *kissoihin*, *arvokisoihin* *kuin* *julkkisjuoruihinkin* *liittyv*ä*t* *palstat*.

      *Olemme* *lis*ä*nneet* *keskusteluihin* *my*ö*s* *vapaaehtoisen* *kirosanafiltterin*, *jota* *voit* *halutessasi* *k*ä*ytt*ää *keskustelujen* *ulkoasun* *siistimiseen*. *Filtteri* *muuttaa* *tunnistamansa* *kirosanat* *keskusteluviesteiss*ä *t*ä*hdiksi*: ****. *Filtteri* *on* *oletusarvoisesti* *k*ä*yt*ö*ss*ä *kaikilla* *k*ä*ytt*ä*jill*ä, *mutta* *voit* *ottaa* *sen* *pois* *k*ä*yt*ö*st*ä *tai* *takaisin* *k*ä*ytt*öö*n* *klikkaamalla* *oikeasta* *yl*ä*laidasta* *l*ö*ytyv*ää *linkki*ä *mill*ä *tahansa* *keskusteluviestisivulla*. *Kun* *tulet* *ensimm*ä*ist*ä *kertaa* *keskusteluun*, *josta* *kirosanoja* *on* *piilotettu*, *saat* *ilmoituksen* *t*ä*st*ä *sivun* *yl*ä*laitaan* *ja* *voit* *halutessasi* *poistaa* *ominaisuuden* *k*ä*yt*ö*st*ä *kokonaan* *tai* *valita*, *haluatko* *n*ä*hd*ä *vain* *katselemasi* *keskustelun* *alkuper*ä*isess*ä *muodossaan*. *Viem*ä*ll*ä *hiiren* *osoittimen* *t*ä*hdiksi* *muutettujen* *sanojen* *p*ää*lle* *saat* *lis*ä*ksi* *n*ä*kyviin* *samat* *valinnat*, *sek*ä *mahdollisuuden* *n*ä*ytt*ää *vain* *kyseinen* *viesti* *alkuper*ä*isess*ä *muodossaan*.

      *Keskustelu*-*uudistusten* *ohella* *my*ö*s* *Yhteis*ö-*sivua* *on* *p*ä*ivitetty* *ja* *sivulta* *l*ö*ytyv*ä*t* *nyt* *mm*. *Yhteis*ö*n* *suosituimmat* *profiilit*.


      *Yst*ä*v*ä*llisin* *terveisin*,
      *Mari*
      *Suomi24*

    • Saatanantunarit!

      Enpä ole koskaan ja missään tavannut yhtä osaamattomia ammatitaidottomia tunareita kuin täällä Suomi24:n "kehitys"porukoissa! Jälleen hieno osoitus tästä on se, että on onnistuttu kehittämään jopa ominaisuus, jolla tähän asti pomminvarmasti toiminut Firefoxkin saadaan takuuvarmasti kaatumaan eli tämä täysin tyhjänpäiväinen kirosanafiltteri.

      Onko taas päästetty valloilleen juuri ja juuri välttävillä arvoisanoilla Java-peruskurssin suorittaneet "koodarit", jotka testauttavat yritelmiään meillä käyttäjillä? Miten mainostajat ja rahoittajat sallivat tälläisen toheloinnin jatkumisen? Nyt kun Talousrikos-palstalla pitkän viestiketjun luentayritys on kaatanut selaimeni kaksi kertaa, lopetan Suomi24:n palveluiden käytön ainakin siihen saakka, kun kyhäelmä on saatu edes auttavasti toimintakuntoiseksi.

    • heikkenee vaan

      Joo, se on sitä kun saatu "Hello World" toimimaan, niin sen jälkeen kuvitellaan että ollaan ammattilaisia.

      • Testataanpa.

        H u v i t t u n u t: huvittunut.
        S o v i t t u: sovittu.


      • Joo, ja sitten peukutellaan ylös omia ”tiedotteita” ja alas kritiikkiä. En tiedä, miksi enää keskustelen täällä. Jonkinlainen huono tapa kai.


    • sjgviorejgioreigpoop

      Huvittaa tuo kirosanafiltterin ukkospilvi kuvake :D
      Olen pari kertaa kokeillut PS3:n selaimella suomi24:sta ja se jumittaa konsolin niin että se on pakkosammutettava kun lakkaa vastaamasta mihinkään muuhun.

    • olis kiva jos joskus pääsis postinki lukemaan, nyt 2 vkoa kone vaan hakenut tuntitolkulla löytämättä. Voisko joku jelppiä mikä mättää,onko muilla sama ongelma? Tukeen soiton hinta 2 e on aika suolanen...

    • herraosturt

      Ehdottoman hyvä systeemi tuo kirosanafiltteri.
      Miksei sitä näy joka palstalla, luen etenkin autopalstaa ja siellä en sitä huomannut.
      Jotain kuria näille pennuille pitää saada jos ei kotona opeteta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe