Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uusavuttomat puistossa

Voi elämän kevät

kannattaisi lukea kirjallisuutta koirien käytöksestä ja eleistä , alkaa loppumaan huumorintaju näihin idiootteihin.
On kahta laatua typeryksiä , näitä jotka eivät välitä pätkääkään koiransa tekemisistä ja näitä ylisuojelivia jotka saavat itkupotkuraivarin jos heidän murreaaan " alistetaan". Törmäsin jälkimmäiseen tapaukseen , ei ollut lääkitys kohdallaan , nainen muuttui aivan hysteeriseksi ja miesystävä säesti vierellä, kun heidän kiltti koiraa oli alistettu ja kuolaakin oli sillä selkä täynnä , voi hyvää päivää:)
Tilanteen nähneenä voin kertoa että "alistaminen " oli toisen koiran yritys saada toinen leikkimään , tönäisi toista tassulla selkään jolloin nämä koiranomistajat aloittivat järkyttävän shown :)
Hysteerinen akka huusi ettei puistossa saa panna tai alistaa :)
No , ei tietenkään saa :) muttta toinen koira ei tehnyt kumpaakaan

55

1254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liikaa löytyy

      Näitä riittää , toisille ei pitäisi lelukoiraa vaativampaa kasvatettavaa antaa.

    • Aivan, mua ärsyttää just kanssa nää ylisuojelevat tyypit joille todellakin lelukoira olis parempi vaihtoehto kun koiran kasvatus on pahasti hakusessa... Eikös sinne koira puistoon tulla nimenmaan leikkimään muitten koirien kanssa,,,ei nämä hihhulit menevät viereiseen aitaukseen, josta koirat aidan läpi koittavat epätoivoisesti saada toista mukaan leikkiin...miksi tuoda koiraa puistoon jos ei kuitenkan anneta olla muitten koirien kanssa ??

      Jos on niin epäluotettava/arvaamaton koira, niin eikö silloin olisi parempi pysyä vaan poissa...?

      tai käydä sitten illemmalla kun ei ole muita enää paikalla ?

    • gdgrrg

      Heh heh ei todellakaan näin, alistusyritys ei tarkoita leikkimään!!! Voi hyvää päivää mitä tietäjiä täällä on :D Koirien tarkoitus on leikkiä ja se joka alistuu, alistuja haluu leikkiä mutta pomo ei välttämättä, kaksi alistujaa haluu todellakin leikkiä!!

      • ahaaa...

        Mitähän oikein yritit sanoa ? Hehheh :)
        Osta lelukoira , ei tule pää pipiksi tolla logiikalla


    • näinpänäin

      Kyllä se vaan niinkin on, että jotkut koirat vaan yrittävät koirapuistossa alistaa ja dominoida muita koiria. Juuri näillä dominointiin taipuvaisilla ei ole mitään aikomustakaan alkaa leikkimään. Yleensä jos koira kutsuu leikkiin, niin se joko laskee etupäänsä maahan, niin että peppu jää pystyyn ja haukahtelee kutsuvasti, taikka alkaa ottamaan juoksupyrähdyksiä toisen edessä.

      Juuri tuo tassun selkään laittaminen, ja selkään nouseminen ja nylkytys on toisen koiran alistamista ja dominointia. Jos koirallasi on tämän lisäksi viellä häntä tiukasti ylhäällä ja korvat pystyssä, ja hiukan jäykät liikkeet, niin silloin se dominoi toista. Että suosittelen toisiaankin hiukan opiskelemaan myös koiran ruumillista elekieltä. Ja kannattaa myös katsoa koirakuiskaajaa ja ottaa siitä oppia koiran käyttäytymisestä.

    • Voi elämän kevät

      Hyppää sinä guru pituutta noitten tarinoittesi kanssa ,kannattaisi lukea tarkemmin eikä suoltaa tollasta paskaa :) vai oikein koirakuiskaajaa pitäisi katella :)

      Siis tönäisi tassulla , Ei laittanut tassua selkään , ei yrittänyt hypätä selkään.
      Taidat olla itse näitä ylihöperöitä ylisuojelivia .

      • Rubi-koiran omistaja

        Mene sinä epämukava murheenkryyni hittoon täältä kommentoimasta, jos et edes osaa kommunikoida asiallisesti....Olen kyllä samaa mieltä kanssasi noista koiriensa "extraturvallisista suojelusenkeleistä", jotka suojelevat omia koiriaan niin, ettei niille pääse "tapahtumaan mitään pahaa". Sitte heidän omissa rakkaissa pikkufifeissään ei ole mitään vikaa....Noh, mä sanon sellasille takasin samalla mitalla....Mutta tuo sun kommentointi vaa tuntuu olevan aina niin epäystävällistä, vaikka eipä sille, että tollasille kukkahattutädeille pitäisikään olla ystävällinen, mutta muuten näillä keskustelupalstoilla, ihmettelen tosiaan, miksi edes kommentoit tänne, jos vastaat kaikille täällä vain tylysti? Miten minusta tuntuu, että olet sama tyyppi, joka on vastannu mulle epäystävällisesti Koirapuisto-palstalla Kysy Portilla-keskustelussa ja Idioottimaista-keskustelussa, missä joku koiranomistaja oli juoksuttanu collieta tenniskentällä ja ihmiset haukkuu sen siitä pystyyn, mikä on mun mielestä vähän liikaa, kun sitä vois ihminen pahempaaki tehä ku juoksuttaa koiraansa jollai kentällä, vaikka jotkut kentät onki pelikenttiä? En siitä rupee sen enempää jauhamaan, se on loppuunkäsitelty eikä se ollu puheenaihe, vaan puheenaihe oli sinun tyly ja tympee vuorovaikutukses....voithan toki kommunikoida, miten lystäät, mutta sitten tulle mieleen, etteivät muu varmaankaan halua keskustella sun kanssas täällä, kun olet tyly....Ja miksi sitten ylipäätään ite kirjottelet tänne, saadakses aikaan sanaharkan jonku kanssa vastaamalla tylysti takaisin, kun joku vastaa sulle?


      • Rubi-koiran omistaja

        Mun jutut ei oo läheskään yhtä idioottimaisia ku sun....Pointti oli mulla sanoa tolle ja sulle, että ei varmaan kannata kommentoida, jos ei osaa keskustella asiallisesti....Toi ylempikin kirjottaja pisti ihan asiallista kommenttia, jossa sanoi, että koiran alistusyritys ei tarkota leikkimään pyytämistä ja mitä tämä keskustelunaloittaja tekee? Tiuskasee epäystävällisesti takaisin, vaikka minusta sillä ei ole siihen mitään aihetta....Kerro toki, millä tavalla mun kommentti on idioottimainen? Jos sanon tollasille tympeille kusipäille, että turha kommentoida, jos ei osaa keskustella asiallisesti....Varmaan moni muukin sanoisi tämän....Itseasiassa sä voit lähteä litomaan täältä aukomasta päätäs....Moni muukin varmaan sanois, ettei toi sun kommunikointi ole fiksua....Tänne on oikeus kaikilla kirjotella eikä kenenkään tartte sietää epäasiallista kieltä....


    • ei vieraita kiitos

      Parhaimmaksi näiden junttien keskellä olen huomannut tavan jolloin me ei jäädä puistoilemaan nykyään kuin tuttujen koiraihmisten kanssa. Parempi mulle ja koirilleni myös, ongelmana ei niinkään ole ollut muiden koirien käytös vaan nimenomaa kukkahattutädit ja "mun koira pärjää kyllä sun koiralle" ihmiset.. Säästyy mullaki käpy palamasta

    • jfdsjfkdjfg

      Teille kaikille viisaille, jotka täällä auotte leukojanne,niin hommatkaa mielummin se gerbiili taikka hamsteri. Sitä ei tarvii kouluttaa taikka käyttää koirapuistossa. Tuntuu, että täällä niin kaikki tietävää porukkaa ja oma koira aina se kullannuppu, joka ei koskaan voisi kellekkään tehdä mitään.

      Ja mitä te täällä arvostelette aina, että pienten koirien omistajat ovat joitakin kukkahattutyyppejä. En ole itse kyllä koskaan nähnyt koirapuistossa mitään mummoja niiden pikku villakoirien kanssa. Ja minusta pienet koirat ovat ihan yhtä lailla koiria, kuin isotkin.

    • koirapuistojenvihaaj

      Itsellenikin kävi muutamia viikkoja sitten ikävästi puistossa (en ole sen jälkeen käynyt) Olin 5vuotiaan uroskoiran kanssa siellä (Kaukkis) asun siis sen kanssa maala, mutta olin veljelläni 2kk käymässä! no jokatapauksessa, siellä oli nainen Colliensa kanssa ja se Collie näykki kaikkia sielä. Sanoin ystävällisesti tälle naiselle,että voitko kieltää koiraasi tekemästä niin (onneksi koirallani on pitkä pinna) No se nainen alko mesoamaan,että ei ole minun vikani jos koirasi ei osaa puolustautua. Oli niin lähellä,etten alkanut karjumaan tälle naiselle asiasta, mutta sain koottua itseni ja siinä samassa se tapahtui puiston toisessa päässä. Tämä Collie näykkäsi koiraani ja sitten alkoi se tappelu. Collie ulisi ulisi ja ulisi, kunnes kerettiin naisen kanssa juosta sinne erottamaan ne.. Collie sai vain muutaman pintanaarmun, mutta sitten tämä nainen alkaa haukkumaan minua,kun koirani on HULLU.. Tokaisin naiselle,että olisit kieltänyt koiraasi näykkimästä johon hän vastasi "en voi kieltää koiralta sen paimennus viettiä" johon minä sitten vittumaisesti vastasin "en minäkään voi kieltää koiraltani sen vartiointi viettiä" Sitten se nainen lähti sieltä raivoissaan ja niin lähdin minäkin enkä KOSKAAN enää mene koirapuistoon! en suosittele muillekkaan, etsikää ennemmin joku kiva metsä jossa koira saa juosta vapaana...

      • Voi elämän kevät

        Tuo on just hyvä esimerkki " kaukkari ei osaa puolustautua :) "
        Ajatellut myös lopettaa Rottweilerini kanssa puistoilun , on niin hirvittävän hyvä ja pitkäpinnainen kaveri ja sellaisena haluan sen pysyvänkin.

        Nämä uusavuttomat eivät tajua pätkääkään ettei sen pinnaa loputtomiin voi venyttää .eikä jaksaisi aina huomautella .
        urokset on alkanut nyt kiinnostumaan enemmän ja takaan etten mene väliin kun narttukoirani antaa kunnolla hammasta selkään hyppijälle .


      • Voi elämän kevät

        "enkä KOSKAAN enää mene koirapuistoon! en suosittele muillekkaan, etsikää ennemmin joku kiva metsä jossa koira saa juosta vapaana.."

        Niinpä , vahvaluonteisen koiran kanssa puistoilu olisi muuten mukavaa mutta kun nämä uusavuttomat eivät tajua kieltää härkkiviä koiriaan.
        Itse puutun HETI koirani provosoimaan käyttäytymiseen , en anna sen ärhennellä yhtään.
        Se kun on niin suloisen näköistä kun tuommoinen pikkuinen kääpiöpinseri räksyttää ja uhoaa kaikille. Ihmiset vaan tuumaa : " kattokaas nyt tuota pikkuista , onpas se ärhäkkä" ja naureskelevat.
        vaan eivätpä naureskele jos rottweileri käyttäytyisi samoin.


      • Niin ja noilla laumanvartijoillahan on kuulemma se, et ne menee transsiin, eikä sit enää tunne kipua, kun ne joutuu puolustaan. Mun mielestä siis ihmisten olis myös hyvä tietää miten jotkut rodut käyttäytyy ja uskoa myös omistajia, jos ne jotain sanoo. Sä toimit kyl ihan oikeen, kun pyysit hillitsemään sen koiran touhuja.


      • Joooooooooooo......
        hemuli76 kirjoitti:

        Niin ja noilla laumanvartijoillahan on kuulemma se, et ne menee transsiin, eikä sit enää tunne kipua, kun ne joutuu puolustaan. Mun mielestä siis ihmisten olis myös hyvä tietää miten jotkut rodut käyttäytyy ja uskoa myös omistajia, jos ne jotain sanoo. Sä toimit kyl ihan oikeen, kun pyysit hillitsemään sen koiran touhuja.

        Koirapuistot on aika hanurista, mutta oikeasti -kannattaako viedä joku kaukasianpaimenkoira tai pitbull tai muu vastaava ns. vahvemman rodun edustaja koirapuistoon? Minä en todellakaan missään nimessä ikinä veisi sellaista koiraa koirapuistoon, jolla on kyky tappaa vaikka karhu tai susi (sitä vartenhan kaukkarit on jalostettu). On pelkästään tyhmää viedä sinne miten sattuu käyttäytyvien ja tasapainottomien koirien -ja ihmisten joukkoon tuollainen koira, joka ehkä on pitkäpinnainen, mutta kun viimein "naksahtaa" niin siitä onkin leikki kaukana. Jos rakastat koiraasi ja haluat sen pitää, niin älä helvetissä leiki tulella tuolla tavalla. Kaikkia rotuja ei todellakaan kannata koirapuistoon viedä, vaikka olisi kuinka pitkäpinnainen ja hyväluonteinen ja hyvin sosiaalistettu ja koulutettu koira kyseessä. Se on edelleen elukka ja elukat ovat arvaamattomia. Pikku-Fifin kilareista selvitään muutamalla tikillä, mutta kun joku iso ja raju koira kilarit saa, niin siinä on helposti henki pois useammaltakin koiralta, kenties jopa ihmiseltä. Itse käyn koirapuistoissa äärimmäisen harvoin, ja silloinkin katson ettei siellä ole muita koiria, tai jos on, niin sellaisia jotka jo tunnen.


    • Rubi-koiran omistaja

      Mä en ainakaan ole sellanen kukkahattutäti....Vihaan myös tollasia koiranomistajia, jotka luulevat, ettei heidän hauvoissaan ole mitään vikaa, vaikka ne tekisivätki jotakin ja sitten syyttelevät muitten....Sanokaa vaan sellasille suorat sanat, sellasten idioottien ei edes kannattais käydä koirapuistoissa saati pitää koiraa....Mun koiraa on myös alistettu ja kuritettu enkä mä menny paniikkiin, kuhan kukaan ei sitä raatele....Mun koira alistaa myös muita ja roikkuu noiden alistettavien turkissa kiinni....Noh, mä sitte estän ja kiellän, mut muuta mä en voi ku tietty kouluttaa sitä sillai, ettei se käyttäydy ei-toivotusti....Ei mun koira ketään yritä raadella, mut tollasta testaamista sillä on joittenki kanssa....mutta ei oo ainut koira, joka tekee niin ja koiren kesken sattuu ja tapahtuu...Jos ei sitä kestä, ni ei kannattais mennä sillon koirapuistoon ollenkaan....Toivottavasti edes osa ihmisistä tajuaa tämän edes joskus....Me käydään mun koiran kanssa siellä sillon, ku siellä on sellasia koiria, joita se ei niin yritä dominoida....Ja toi kukkahattutäti....:D Rupeaa naurattamaan, kun kuvittelee sellasen tukevahkon Selma-rouvan puistoon hieno hattu päässään ja hieno turkki päällä pienen suojeltavan Fifinsä kanssa.....:) Itseasiassa ihan oikein, jos joku vähän ojentaa heidän kouluttamattomia pikkuvikeltäjiään, siinäpähän sitten kauhistelevat, kun heidän rakkaita lellikkejöään joku (koira, isompi) vähän kouluttaa niin, että heidän hienot hattunsakin tippuvat päästä heidän hypätessä pöksyistään, kun pikkupuudeleita vähän ojennetaan.....:D:D Vaikka ei kyllä munkaan koira hirmu hyvin koulutettu oo, mut kyllä mä sille nyt käytöstapakasvatusta pidän....

    • koirapuistojenvihaaj

      Oma koirani ei välitä pienistä koirista mitään vaikka roikkuisivat perskarvoista ja välillä tuntuu,että sitä huvittaa koko tilanne :D se vaa juoksentelee ilosena niitä karkuun ja pikkukoirat perässä, sitten se heittäytyy selälleen maahan ja jotain 5pikkusta siinä sen päälä. Sit se taas nousee ja lähtee juoksemaan :D Monet pientenkoirien omistajat on sanonut miten nätisti se leikkii pienien kanssa ja ei välitä niiden uhittelusta, mutta heti jos on jotain cavalieria isompi,niin sitten tulee takas kyllä... Miks ihmiset ei voi kieltää koiriaan? kasvattaako se joidenkin egoa,että annetaan oman koiran rähistä ja uhitella jollekkin ja sit ollaan tyytyväisiä,kun se toinen koira ei tee mitää ja oma koira on jotenkin "pomo"

      Itseäni tämäntakia hirvittää viedä tuo Kaukkis uros koirapuistoon, jos siellä on tälläisiä ihmisiä. Voi käydä todella huonosti ja onneks omakoira ei ihan herkästi "taistelemaan" ala vaan antaa eka lähdöt ja jos viä tulee kiini niin sitten alkaa kunnon rähinät. Onneksi olen siinävaiheessa jo kerennyt poistua koiran kanssa ennenkuin tapahtuu mitään kamalampaa.. Pelkään omankoirani puolesta ja ennenkaikkea muiden koirien.. Jotkut ei vaan tajua,että esim: Colliella on aika huonot mahkut pärjätä täyskasvuselle kaukkikselle :/ enkä halua koirastani mitään "tappajaa" tai se leimataan sellaiseksi. Annan niitten pienempikokoisten koirien omistajien luulla,että koirani on niin "nössö" että loukkaisi itsensä pahastikkin näissä tappeluissa. Koitan vaan olla vastuullinen koiranomistaja ja välttää tälläiset tilanteet. Kaikki saa ajatella mitä lystää..

      • voi elämän kevät

        "Oma koirani ei välitä pienistä koirista mitään vaikka roikkuisivat perskarvoista ja välillä tuntuu,että sitä huvittaa koko tilanne :D se vaa juoksentelee ilosena niitä karkuun ja pikkukoirat perässä, sitten se heittäytyy selälleen maahan ja jotain 5pikkusta siinä sen päälä. Sit se taas nousee ja lähtee juoksemaan :D "

        Oma Narttu Rottweilerini tekee aivan samoin ;):)
        Jos ei nää pienet muuten ylety "kurmottamaan " sitä niin se menee makaamaan.
        Leikkii tosi hienosti pienten kanssa.

        Mutta ei varmasti leikkisi jos olisi yritetty alistaa joka kerta kun puistoon mennään,
        Monet pienten kirien omistajat myös katsovat koirani touhua ja ihmettelevät että onpas hyvähermoinen ja rauhallinen koira,
        Muutamalle olen tuumannut että pakkohan sen on olla ; en mä sen kanssa painimisessa pärjäisi :)
        Eikä se rauhallisuus ole ilmaiseksi tullut , se tulee just siitä' kun ei anneta koiran kokea epämiellyttäviä asioita pentuaikana.

        Joillain on ihmeellinen ajatuksenjuoksu , luullaan koirapuiston muokkaavan koiran luonnetta . "laumassa" haetaan paikkaa.
        Vieraat koirat puistossa eivät ole koiralleni mikään lauma johon se alistetaan pienestüä pitäen.
        Kun pentuaikana saadaan joka päivä turpaan niin hulluhan sellaisesta koirasta vanhana tulee.

        Kannattaa tutkailla koirien eleitä , rottweileri on esim. niin helposti luettava koira että sen huomaa helposti kun se alkaa ärsyyntymään.
        Sen kerkii helposti vaikka nappaa kainaloon :):)


    • Voihan vitalis

      Ei oo totta, nämä juttusi ovat aivan järkyttäviä .
      Alistamista ja kurittamista , ei hyvääpäivää !
      Ei hyvää päivää noitten tarinoittesi kanssa.
      Alistajat / kurittajat / vihaiset koirat pysykööt poissa !
      Nämä EIVÄT kuulu koirapuistoon .

      Omaa rottweileriani ei ole alistettu , kuritettu .
      Ainoa joka sille pitää KURIA on minä .

      Koirapuistoilun tarkoitus on kasvattaa koirasta sosiaalista , siksipä olen yrittänyt pienestä pitäen puistoilla sen kanssa tuttujen , turvallisten koirien kanssa.
      Välttänyt myös ruuhka-aikoja , jolloin on kaikenlaista tallaajaa liikenteessä.

      Eli

      • Rubi-koiran omistaja

        Noh, minulta oikein hyvää päivää, Herra kukkahattutädin puoliso....:) Aikuinen koira voi kuule ihan hyvin ojentaa pentukoiraa, se ei ole ollenkaan mahdotonta....Ja minun koirani ei pysy poissa koirapuistoista, jos siellä on koiria, joitten kanssa se pärjää ihan hyvin....Miksi minä suotta silloin pitäisin tyttöni erossa rakkaista kavereistaan? Itse valitat näistä kukkahattutädeistä, jotka menevät shokkiin heti, kun joku tekee jotakin heidän koirilleen eivätkä näe omissa koirissaan mitään vikaa....Et kai vain nyt itse ole sellainen? Eiköhän rottweilerisi osaa puolensa pitää, ei se tarvitse sinua henkivartijakseen, vaikkakin omistajan tehtävä on puolustaa koiraansa tarvittaessa? ;) Ja etkö tiennyt, että joku koira aina alistaa toisen koirapuistossa ja ihan missä tahansa, missä 2 koiraa tutustuvat toisiinsa? Ne aina selvittävät lauman järjestyksen keskenään...Sittenhän kaikilta koirilta pitäis kieltää pääsy koirapuistoon, koska jokainen koira alistaa aina jonkun....Ja by the way kenenkään koirapuistossa käynti ei kuulu sinulle, joten huolehdippa vain omista asioistas sen sijaan, että valvot oikein kiikarin kanssa kukkahattusi alla, minkälaisia koiria sinne puistoon oikein tulee? Jos mun koria popsis joitaki koiria suuhunsa, ni eihän me siellä sillon pahemmin käytäs, paitsi mitä nyt joskus, jos ois sellanen koira, jonka kanssa mun koiralla natsaa....:) Kerro toki, tykkääkö sinun hauvasi kaikista nelijalkaisista lajikumppaneistaan? Eihän kaikki koirat tule keskenään toimeen ja aina jompikumpi alistaa toisen eikä se estä koirapuistossa käymistä, jos koirat, jotka ei näy saavuttavan balanssia keskenään, oo siellä samaan aikaan....Totta puhut kyllä, että vain sinun tehtävä on kurittaa omaa koiraasi, mutta kuten sanoin, vanhemmat koirat tekee niin nuoremmille koirille ja pentukoirille niinkuin emokin tekee omille pennuille eikä se tarkota, että ne raatelee niitä kunnolla....ärähtävät, ehkä näykkäisevät kevyesti, ei niin, että pala ihoa irtoaa, paimentavat yms...Jos olet sitä mieltä, että tämmösiltä puistoon pääsy kielletty, ni sitten kaikki vanhemmat koirat, jotka tapaa pitää jöötä nuoremmille, ei sais tulla sinne....Ja se on koirilla ihan normaalia käytöstä, kuhan ne ei raatele noita nuoria hunsvotteja.....Mun koira on käyny puistossa pennust asti ja siellä käy yks aikuinen Australianpaimenkoira, joka tapaa paimentaa muita ja ojentaa nuorempiaan ja se on tehny niin mun koiralle ja niin on tehny muutki aikuiset, ku se oli pentu eikä ne sitä purreet oikein kunnolla tai raadellu ja nyt ne hyväksyy mun koiran laumaan muitta mutkitta....Mitä nyt saattavat tuumia, että voi tuota höselöä kakaraa...:) Mitä, jos antasit tän aiheen olla? Sun rottikses kyllä pärjäis mun koiralle, se on saletti eikä mun koira yritä ketään raadella, se nujuaa rottiksien ja isojen hauvojen kanssa ja on ite kakkonen, ku on vähä pienempi....kyllä ne mun koiran painissa voittaa....ja sitähän koirat tekee, ku ne leikkii ja ku ne tappelee....


    • voihan vitalis

      sä olet kyllä niin pahasti sekaisin noitten tarinoittesi kanssa,,ai että oikein pennut alistetaan

      " Eiköhän rottweilerisi osaa puolensa pitää, ei se tarvitse sinua henkivartijakseen, vaikkakin omistajan tehtävä on puolustaa koiraansa tarvittaessa? ;) Ja etkö tiennyt, että joku koira aina alistaa toisen koirapuistossa ja ihan missä tahansa, missä 2 koiraa tutustuvat toisiinsa? "

      Ei hemmetti , olet kyllä erittäin pahasti hakoteillä koirankasvatuksessa.
      älä vain missään nimessä homma rottweileria tai muuta vahvaluonteista rotua.
      hohhoijaa ;);) tulee tosiaan pää kipeeksi kun lukee noin äärimmäisen typerää tekstiä.
      onneksi emme ikinä törmää koirapuistossa..ei tuolla puistossa missä mä käyn , tuollaisia "älykköjä" tapaa ;);) onneksi

    • koirapuistojenvihaaj

      En minäkään koirani antais yrittää alistaa ketään ja en kenenkään yrittää alistaa sitä.. Siinä käy huonosti jos koirani alistaa jotain ja se ei heti alistakkaan,niin saattaa olla toiselta koiralta henki pois ja jos joku yrittää alistaa minun koiraa ja se EI todellakaan alistu ja jos alistuis,niin koira olisi luonnevikainen. Otahan hyvä Rubi-koiran omistaja vähän selvää roduista ja katso kun menet koirapuistoon,ettei siellä ole laumanvartioita!!! jos koirasi on Cavalieria isompi ja se tulisi koiralleni rähisemään,niin lähdöt tulisi.. Sinunhan pitäisi olla kiitollinen,että jotkut isojen rotujen omistajat katsovat puistossa koiriensa perään eivätkä anna alistaa/tulla alistetuksi. en yleensä arvosetele ketään koiran kasvattajana,mutta nyt olet hakoteillä... Koirani ei ehkä tarvitse minua henkivartiakseen,mutta ottaisinko riskin jos koirani tappaisi toisen koiran? EN ja siksi minäkin olen aina pitänyt huolen siitä,ettei koirani alista tai kukaan ei koita sitä alistaa... Olen pitkällä ohjaustuksella saanut koirani pitkähermoiseksi enkä anna kenenkään pilata sitä. jos joku pieni koira yrittäisi rähistä koiralleni,niin se ei siitä välitä ja eikä sitä kyllä alistakkaan!!!

    • Rubi-koiran omistaja

      Olenko millonkaan sanonut, että annan koirani alistaa? En....Yleensä otan koirani pois sen toisen koiran kimpusta....Viittasin tolla, että rottweilerisi ei tarvitse henkivartijaa,siihen, kun mietin, että oletko itse tosiaan sellanen kukkahattutäti, joista täällä puhutaan, joten ajattelin, että jos olet, ni sen takia sanon sinulle noin, kun puhehan oli, että nämä kukkahattutädit suojelevat omia murrejaan viimeiseen asti, mutta nämä heidän murrensa sitten saavat tehdä muille koirille, mitä haluavat....Siis todellakin sun kuuluu suojella omaa koiraas, sanoin ton vain naljaillakseni, kun mietin, että oletko ite tollanen niinkutsuttu kukkahattutäti....Sanoin vain, että rottweilerit ja muut tollaset isot koirat on isompikokosia ku mun sekarotunen, joten ne pärjää sille, kun ne painiskelee leikillään....Enkä todellakaan väitä, että sun pitäis riskeerata niin, että sun koiras tappais toisen koiran....Ja arvoisa Voihan Vitalis, sä voit ajatella mun koirankasvatustaidoista, mitä lystäät, mä en edes halua ruveta niistä sun kanssa kilpailemaan, se on idioottien puuhaa....Mä huolehdin mun turresta ja muut huolehtii omasta....Tosta alistamisesta puheenollen, antoi joku koiranomistaja oman koiransa alistaa muita tai ei tai muitten koirien alistaa omaansa, ni fakta on se, että sitä koirat tekee, oltiin sitte puistossa tai missä hyvänsä....Se kuuluu koirien laumanjärjestysselvittelyihin.....eri asia on sitte, kannattaako antaa tehä niin vai ei....Ja sekin on totta, että vanhemmat koirat ojentaa välillä nuoria koiria ja pentuja....Jos se ei mielestäsi sitten ole, Voihan Vitalis, niin kerro ihmeessä....Ja kun sanoin, että rottweileris pärjäis mun koiralle, en nyt tarkottanu, että tappelussa, vaan fyysisesti leikkiessä ja muuten, koska on hitusen isokokosempi ja voimakkaampi kuin mun koira. Mutta sillähän ei ole mitään väliä, koska tarkotushan ei oo järjestää mitään otteluita sinun ja mun koiran välillä ja semmonen olis typerää....Kerroin vain faktan....mun koira on leikkiny rotikoitten kanssa ja ne kyllä pärjää sille fyysisesti niinkuin jo sanoin....enkä edelleenkään kannata sitä, että koirien annetaan alistaa vuoroin toinen toistaan, sanoin vain, että ne tapaa tehdä sitä toisilleen....Anyway, Herra Vitalis, tunnut kyllä kovasti haukkuvan muita, mutta vikaa taitaa olla myös omassa päässäsi? Olet näköjään tosiaan sellanen epäsosiaalinen, lapsellinen idiootti, joka ei osaa keskustella täällä asiallisesti, joten on suuri ilo, ettemme törmää samassa puistossa, koska veikkaan, ettei kukaan täysijärkinen halua edes puhua kanssasi, kun tunnut olevan tuollainen jörö murheenkryyni....Mä kerroin tossakin muutamia faktoja koirien käyttäytymisestä, joten sulla ei edes ole varaa haukkua mua niitten perusteella....Mä kommentoin tähän ketjuun niinku yleensä ekan kerran enkä edes puhunut sinulle, mutta jostain kumman syystä sinä kommentoit minulle, kun puhuin noista kukkahattutädeistä....Noh, sun ei tarvitse, jos et pysty asialliseen vuorovaikutukseen....Anteeksi kovasti, jos nimitin sua kukkahattutädiks, et varmaankaan ole sellainen....Kun sanoin tossa eka viestissä, että ihan hyvä, jos joku isompi koira "kurittaa" näiden kukkahattutätien pieniä kirppuja, ni tarkotin siinä tilanteessa, jos nämä koirat ite hyppivät muitten koirien silmille eivätkä nämä rouvat rajoita omaa koiraansa ollenkaan....Kun puhutaan näistä räksyttävistä pikkufifeistä jne. Ei tietenkää mitää sellasta, että se isompi koira vammauttaa jotenki näitten nirppanokkien pikku fifiä, vaa sillai, että pitää puolensa....Pointti on se, ettei nämä kukkahattutädit voi olettaa, että heidän koiransa saa tehä mitä vaan, mutta muitten koirat ei....Yhdytte varmaan kanssani tähän mielipiteeseen, ettei näitten hienohelmojen piskit saa tehä, mitä lystää eikä saa muittenkaan? En jaksa enää jauhaa tästä aiheesta, ehkä en ite aatellu loppuunasti, mut tajusitte varmaan mun pointin noista vitun kukkarouvista....:)

    • Tajuttoman älytöntä-

      Ei , sun pointtia ei varmasti tajua kukaan.
      On sen verran sekavaa tekstiä.

    • Koirapuistoilija

      No voi hellan lettas aikuset ihmiset tappelee netti foorumilla koirapuistoilusta :D

      Ihan käsittämätöntä.
      .

    • Rubi-koiran omistaja

      Minä en tappele täällä eikä minua sellanen kiinnostakaan...:) Typeräähän se on yhdestä koirapuistosta tapella....Täällä vain jotkut ei keskustele kovinkaan asiallisesti, no, joakien tyylillään ja ite yritän keskustella rakentavasti, vaikka tuntuu, ettei täällä joidenki kanssa siihen pysty, aina tulee vaa haukkumista takaisin....:O Onhan sitä itekkin tullu jotai väärää, typerää tullu suusta lipsautettua, mutta muuten ite kyllä pyrin olemaan asiallinen toisn kuin esim. tuo keskustelun aloittaja, joka provosoituu heti jostain ja haukkuu heti kirjoittajan....Noh, jokainen tyylillään, mutta pistää miettimään, miksi edes aloittaa keskustelua, jos ei pysty olemaan ihmisiks? Vaan saadakseen haukkua jonkun? Vaikka kuinka yrittää rakentavaa talkkia saada aikaan, ni aina joku suuttuu jostakin ja sitte haukkuu vaan....Hohhoijaa...en jaksa enää edes jauhaa tästä...

      • Höpsistä :)

        Hahhahhahhahhaa !! Vai rakentavaa yrität kirjoittaa :)
        Harmi kun sivun täyttäviltä typeristä kirjoituksista ei saa mitään selvää


    • Rubi-koiran omistaja

      Noh, niinkuin sanoin ,että oon itekin sanonu/kirjottanu jotain typerää ja ajattelematonta....Mutta en kyllä todellakaan ole ainut, kyllä täällä taitaa pari muutakin nimitellä ja haukkua kakaramaisesti, kuten siinä Idioottimaista-keskustelussa, joten olisiko syytä katsoa peiliin? Niinkuin yksi ihminen siinä keskustelussa sanoi, että kaikki haukkujat on kakaramaisia pikkusieluja ja sitähän se on, kun se menee siellä nimittelyks....Jätetään jotai kommentteja tyyliin " Hei, kato,2 idioottia". Kyllähän sä itekin tänne varmaan kommentoit ja jos mun kommentit on typeriä, niin älä lue niitä...Pahoittelen, jos oon kirjottanu tänne jotai typerää paskaa, en tee sitä enää...ainakaan nyt se ei ole tarkotus....Jos teen, ni sano ihmeessä....:) Mutta enpä sanoisi, että kaikilla muillakaan kommentit täällä kovin fiksuja ovat, ne vaikuttaa lähinnä vaa siltä, että yritetään saada jotai riitaa aikaan, provosoida....En jaksa kuitenkaa täällä tapella joittenki kanssa...

    • Ei se lopeta

      Se vaan jatkaa, jatkaa , jatkaa :)

    • Rubi-koiran omistaja

      Noh, enpä jatka enää, koska mielenkiinto ei riitä eikä kannatakaan sellasten kanssa, jotka vain haukkuu vastaukseksi, kun yrittää rakentavasti keskustella....hyvää yötä....

    • Pen_tu

      Itse olen tullut siihen lopputulokseen, että en enää mene koirapuistoon, ellei siellä ole vain tuttuja. Usein sovin tuttujen kanssa ajan, jolloin menemme puistoon. Jos sinne tulee tuntematon, lähdemme pois. Pentuni päälle kävi kerran neljä vanhempaa uroskoiraa, jolloin tein tämän päätöksen.

      Olen jutellut ongelmakoirakouluttajan kanssa, joka kertoi, että suurin osa hänen työstään on koirapuistoista johtuvien ongelmien ratkomista. Ongelmana puistoissa on muun muassa se, että monta toisilleen vierasta koiraa laitetaan suljettuun tilaan ja omistajat vain seisoskelevat paikoillaan. Koirille tämä ei ole luonteva tilanne.

      Kun katson täällä näitä koirapuisto-keskusteluja, huomaan, että puistoissa on todellakin niin monta erilaista kävijää (joilla on eri mielipiteet koiran elekielestä ja koulutuksesta), että katson parhaaksi jättää puistoilut muille.

    • Rubi-koiran omistaja

      Juuh....eipä itekkään kiinnosta enää tänne tulla riitelemään saati sitten koirapuistoon....onhan se ikävää, jos siellä jotkut koiranomistajat on vittumaisia ja näin ollen myös epäsosiaalisia ja sitte ihmiset riitaantuu siellä....Oishan siellä kaikkien mukavampi käydä, jos ihmiset ois asiallisia, mutta vaikeahan sitä on tulla toimeen, kun joku koiranomistaja saattaa ruveta keuhkoomaan välttämättä ees ilman hyvää syytä, vaikka välillä jollakin, joka sanoo, on kyllä hyvä syy, mutta niinku ite sanoit, koiranomistajia on joka lähtöön....Huomaa kyllä täällä palstallakin...Ite vastaa joillekuille asiallisesti, ni haukut tulee niskaan....Vaikka onhan sitä itekki tullu sanottua jotai typerää, en sitä kiellä, mut en kuitenkaa hauku ja mollaa täällä muita kakaramaisesti jotakuta sen tekemän virheen vuoksi tai sen takia, että on sanonu ajattelematonta....Saahan sitä toki sanoa, jos on aihetta, mutta vähän tuntuu, että täällä se on sitä, että yritetään tahallaan jotakuta loukata ja ärsyttää typerillä haukkumaviesteillä heti, kun joku kertoo tehneensä jotai ajattelematonta....

    • Ohhoijaa..

      :):) se vaan jatkaa , jatkaa , jatkaa , jatkaa.
      yritäppä pysyä ketjun aiheessa , vaikeata ?

    • Rubi-koiran omistaja

      Jooh...eipä tuo ole....Puheenaihehan oli nämä uusavuttomat koiranomistajat, jotka ei piittaa hattuakaan koiransa tekemisistä ja nämä koirat saa tehä, mitä haluavat ja sitte nämä kukkahatturouvat, jotka ei myöskään piittaa omien pikku fisujensa tekemisistä, mutta muitten koirien tekemisistä kyllä...Hei, jos joku tekee niitten koirille jotain, ni johan hyppäävät pöksyistään ulos ja hieno kukkahattu tippuu maahan ja tuuli lennättää sen eteenpäin....:O:D Niistä olen kyllä teidän muitten kanssa samalla kannalla....Hölömöjä....

    • pitää tajuta, tietää

      Kyllä jos koira nostaa tassun toisen selän päälle, se on selvä alistava ele. Se taas, että koirat hakevat tuollaisessa tilanteessa hierarkkista lauma-asemaansa, on ihan normaalia koirien käytöstä.

      • ahaaaa..

        Taas joku guru yrittää päteä :).
        Hyppää koirakuiskaaja pituutta ja jaa viisauttasi muualla.


    • Rubi-koiran omistaja

      Hahhahhah....Katsoitko ollenkaan peiliin, kun kutsuit häntä guruksi? Vaikutat sellaselta vähän itsekin..,.;) Tosin kyllä olet sen verran epäsosiaalinen juro jannu, ettei sinun kanssasi varmaan kannata viisauksia jaellakaan....Täällä sanotaan, että minä jauhan paskaa, noh, sitten täällä on näitä "eräitä nimeltä mainitsemattomia", jotka eivät kykene asialliseen keskusteluun....Ihmettelen tosiaan, miksi pitää aina vastata jollekulle kommentoijalle rumasti, jos ei ole syytä? Jos on syy, ymmärrän kyllä ja jos haluat kertoa sen minulle, niin kuuntelen mielelläni....:) Onko tuo keskustelun aloittaja, en kyllä tiedä, jos se olet sinä, tosiaan sellanen juro märrimöykky, vaikuttaa tosiaan näitten kommenttiesi perusteella siltä?....Aloittaja, itse aloitit tämän keskustelun, saanko kysyä, miksi, jos et halua muilta vastauksia? Ihmettelen, kuka tosiaan haluaa edes keskustella kanssasi, kun vastaukseksi tulee aina mörrimöykyn murahdus? ;) Siis kyllähän urpoja on, niinkuin puhuit niistä uusavuttomista urpoista koirapuistoissa, mutta jos tänne kommentoi sulle joku, joka ei ole urpo ja vastaat sille vain tylysti takaisin, silloin vaikuttaa siltä, että olet ite antisosiaalinen sellanen....Jos sulle kommentoi ihan fiksu tyyppi, en yritä nyt kehua itteäni sellaseks, niin miksi et voi vastata hänelle ihan asiallisesti? Toki, jokainen tyylillään, että jos tosiaan kommentoit muille, miten haluat, niin päätös on sinun....annoin vain pientä vinkkiä....:) Ja porukka, joka täällä haukkuu mua idiootiksi ja pitää mua sellasena ja nyt ite mainitsin noi urpot, joo-oh, onhan sitä itekki tullu oltua semmonen, mutta en ole täysin urpo enkä halua olla....mutta kun haukutte mua, sinä aloittaja mukaanlukien, olen sitä mieltä, että syytä on katsoa peiliin ja sulle, aloittaja, olen jo perustellut syyn, älkää tehkö niin, jos ei kiinnosta, mutta jos tosiaan haukutte mua joka kommentista, niin tulee mieleen, että ootte sellasia ilkeitä pikkusieluja, joiden tarkotus on loukata jotakuta keskustelijaa ja yrittää ärsyttää täällä, joten congratulations....Rakkain terveisin

      • Voi elämän kevät

        Voi ei , taas Hönö avautumassa:)
        Peseppä vihdoinkin suusi saippualla


    • Ihmisten pitäis osata tulkita koiriensa käytöstä. Hännän heilutuskaan ei aina tarkoita leikkiin kutsua. Korvien asennosta ja koiran asennosta voi päätellä paljon. Ite omistan kaksi aivan erilaista koiraa mutta molemmilta löytyy myös temperamenttiakin. Nuorempi on melkoisen dominoiva. Jos kyse on dominoinnista niin ainakin oma nuorempi koirani todellakin osoittaa sen niin, että se hyppii vieraiden koirien selkään, murraa ja pörrää, häntä on kaarella pystyssä, korvat eteenpäin työntyneet ja asento ryhdikäs. Pelkkä alistaminen jo saattaa ilmaista sen, että kyse ei ole mistään vikittelystä tms. vaan oikeesta dominanssista ja sitä voi tapahtua myös narttujakin kohtaan. Kun on "kosioelkeet" niin ne on ihan erilaiset. Kosiskelut voi muuttua myös nopeasti dominanssiksi, jos on hyvin pelokas narttu. Helposti provosoituva koira provosoituu myös siitä, kun toinen pelkää. Omassa laumassa ei ole ongelmaa. Eivät provosoidu toisistaan, vaikka kuinka pomppisivat toistensa selkään. Ei kiinnosta meinaan kumpaakaan tai jos kiinnostaa niin siitä alkaa hurja leikki ja takaa-ajo. Vieraat on asia erikseen.

    • Tanskandoggi4567

      ai, tassulla lätkiminen on alistamista? Voiko kukkaan kertoa omakohtasta kokemusta dogeista? Meidän pojat leikkivät tällä tavalla, lätkivät tassua toisen selkään, kylkeen, kuonoon,, no lätkivät toisia tassuilla ja ei todellakkaan ole alistamista.

      Tämän olen myös nähnyt muilla doggeilla. Vanhemman koirani sisko tekee sitä, sen veli ja monet monet muut. eikä tähän liity alistamista koskaan !

    • Voi elämän kevät

      Jep , juuri tätä kyseenalaistinkin , "alistamista" , saivat nämä , olikohan joku setteri , omistajat herkkyys / itkupotkuraivari kohtauksen ja järjestivät koirapuistossa melkoisen shown :)

      Kannattaisi hysteeristen ihmisten pysyä kokonaan pois puistoista jollei äly riitä tulkitsemaan koirien leikkiin kutsua

      • Voi elämän kevät

        Ai niin , unohtui tuosta aloituksesta.
        Tämä tassulla läpsijä oli Tanskandoggi


    • tanskandoggi4567

      Ihan normaalia dogeille, niiden leikeihin kuuluu läpsiminen.

    • Voi elämän kevät

      J...lauta kun ihmiset eivät osaa pätkääkään tulkita koiriensa käyttäytymistä, tänään iski narttukoiramme iholle kiinni toinen narttu ja rupesi murisemaan ja haastamaan riitaa, korvat ja karvat pystyssä .kerkesin mainiosti huutaa missä prklssä tän koiran omistajat on ennenkuin tää räksy kävi hyökkäilemään.

      Ohhoijaa , tää oli taas näitä kertoja kun päätin mennä tavallista aikasemmin noin klo 18 aikaan puistoilemaan . Normaalisti meen vasta 21 aikoihin , juuri tuosta syystä , kaikki s...nan tampiot , joiden ei pitäisi omistaa koiraa ovat silloin jo häipyneet.
      Onneksi ei koiralle käynyt mitenkään

      Yrittäkää nyt prkl edes vähän opettaa koirianne sosiaalisiksi , jos ei onnistu niin pysykää poissa puistosta.
      En meinaan jaksa katella kun tuo ylisosiaalinen rottweilerini hermostuu näille rähjä-henkille , tulee rumaa jälkeä.
      On meinaan uskomattoman pitkähermoinen tuo koirani , sellaisena haluan sen pysyvänkin !

    • koirankouluttaja____

      Tällä idiootti- "voi elämän kevät" ja muille ohhottelija -älyköille (not! ) :

      Olette niin tuhannen tyhmiä, ettette ikinä oppisi yksinkertaisinta koirien elekieltä ja laumakäyttäytymisen sääntöjä. Älkää suotta vaivautuko edes yrittämään, se on ihan turhaa teidän kohdallanne.

      Jos ei teidän juntti kalloihinne mene edes tuo, että tassulla lyöminen on selvä dominoiva ele koiralta, teidän kohdaltanne on peli menetetty. Olette niitä tyypillisiä löperöitä tyhmiä suomalais koiranomistajia, joita tässä maassa riittää! Jatkakaa vaan samaan malliin, teitä ei voi auttaa!

      • voi elämän kevät

        haahaaahhaahhaaa..taas yksi ceesar millani, mistä näitä älypäitä oikein kasvaa

        Tassulla tökkääminen / lyöminen , ei todellakaan ole dominoiva ele koiralta , kun koira samanaikaisesti "niiaa" etupäätään ja nousee ylös.
        Toivottavasti opit lukemastasi , en viitsisi jakaa näitä neuvoja idiootille :)

        Toivottavasti et oikeasti ole koirankouluttaja :)
        Ei voi kuin sääliä niitä koiria kun tuollaisen tampion oppiin joutuvat.


      • opettajasi alakoulus
        voi elämän kevät kirjoitti:

        haahaaahhaahhaaa..taas yksi ceesar millani, mistä näitä älypäitä oikein kasvaa

        Tassulla tökkääminen / lyöminen , ei todellakaan ole dominoiva ele koiralta , kun koira samanaikaisesti "niiaa" etupäätään ja nousee ylös.
        Toivottavasti opit lukemastasi , en viitsisi jakaa näitä neuvoja idiootille :)

        Toivottavasti et oikeasti ole koirankouluttaja :)
        Ei voi kuin sääliä niitä koiria kun tuollaisen tampion oppiin joutuvat.

        kyllä sinä olet se varsinainen tampioiden kunkku, oikea äkeenpaino, niinkuin pohjanmaalla sanotaan. Siellä tyhmä renki ei kelvannut muuta kuin äkeen painoksi, se olisi sinulle sopiva homma.

        kun et tajua itse yhtään mitään, niin usko edes itseäsi viisaampia, jos "hauki on kala" toistettuna 100 kertaa alkaisi sinunkinlainen kärpäsenpaska ruikuttaja-pullamössön marakatinaivoihin jotain mieleen jäämään


      • voi elämän kevät
        opettajasi alakoulus kirjoitti:

        kyllä sinä olet se varsinainen tampioiden kunkku, oikea äkeenpaino, niinkuin pohjanmaalla sanotaan. Siellä tyhmä renki ei kelvannut muuta kuin äkeen painoksi, se olisi sinulle sopiva homma.

        kun et tajua itse yhtään mitään, niin usko edes itseäsi viisaampia, jos "hauki on kala" toistettuna 100 kertaa alkaisi sinunkinlainen kärpäsenpaska ruikuttaja-pullamössön marakatinaivoihin jotain mieleen jäämään

        Mistä näitä tampioita sikiää , hahhaa :) hyppää pohojolaanen lakeuksillasi pituutta.

        Usko pönttö ettei tassulla lyöminen ole DOMINOIVA ele , ( :) tiedätköhän edes sanan tarkoitusta )

        Typeryyksiä voi toistella 100 kertaa.. eivät ne viisauksiksi sillä muutu :)


    • Rubi-koiran omistaja

      Jösses sentään....Koko Suomi24 täynnä keskenkasvusia mulkkuja, jotka tulevat tänne vain vittuillakseen muille....Onpa kiva tulla tänne ihmisten, kun asialliseen keskusteluun ei pystytä, vaikkakin kyllähän sitä sanoo toisille takasin, jos joku noin rumasti kirjottaa niinkuin ite vastasit tolle, Dear Elämänkevät....Te kaikki, jotka ette täällä muuten osaa keskustella kuin kirjoittamalla säälittäviä haukkumaviestejä, tässä viesti: go home and grow up....Koska ei vaikuta siltä, että olette kovinkaan kypsiä, kun ette osaa olla kunnolla heti, kun nettiin pääsette vähä kommentoimaan niin, ettei tarvitse henkilöllisyyttä todistaa....Mahtaa olla oiva tilaisuus? Kuinkahan moni teistä on trolleja? Hauska tutustua, anyway....:) Niin trollinen kuin kaikkien muidenkin kanssa...täältähän löytää joukon huippuhyviä tyyppejä....:D En sano, että ite en oo jättäny koskaan mitää haukkumaviestejä tänne, että olen viaton, mutta kun miettii, mikä järki siinä on? Tulla tänne vain ja ainoastaan kiusaamaan muita? Kenellä se on tosiaan ainoa tarkoitus, sanon hänelle, että onneks olkoon uravalinnalle ja hyvällä, rikkaalle elämälle....Kuka ei tuollaisen henkilön elämää haluaisi, kun siinä niin paljon on sisältöä ja jännitystä, joka tulee siitä, kun ilkeilee netissä muille....Joo ja nyt varmaan mulle tulee tähänkin viestiin vaa vastauksena oikein ILKEITÄ kommentteja, noh antakaa palaa vaan, jos se tosiaan on teille se upporikkaan elämänne suola, en jaksa tapella kenenkään kanssa....Ja tosta, kuka osaa tulkita koirien eleitä parhaiten, noh, kaikki meistä ei oo siinä mitään experttejä, jotkut ei tajua koiran ajatuksenjuoksusta sun muusta hölkäsen pöläystä, esim. jos ei oo sellasilla itellään koiraa ollu, joten mun mielestä pitäis ymmärtää sellasia ihmisiä eikä tapella täällä siitä aiheesta tai jos haluatte niin tehä, niin toki, itehän sen päätätte....;) Vaikka kun puhutaan noista kukkahattuselmoista, ymmärrän kyllä, jos sellaiset ihmiset hieman ärsyttävät....Antakaa heille luento koirien elekielestä älkääkä suostuko kuuntelemaan sellasten höpsöjen kotkotusta, jos niillä ei tosiaan oo pätevää syytä tulla teille karjumaan....Miksi edes tuovat rakkaan fifinsä koirapuistoon, jos eivät halua, että joku toinen koira edes hipaisee niitä? :) Koirapuistossa sattuu ja tapahtuu, sinne ei kannata tulla sellasten, jotka ei halua, että joku koira tekee heidän kullanmuruilleen jotain, vaikka kukapa nyt puistoon toisi vihaista koiraa, mutta kyllähän koirat, jotka ei oo vihaisia muille koirille, nujuaa ja leikkii, mutta nämä hysteerikot eivät salli tietenkään kenenkään toisen koiran edes leikillään tulla oman aarteensa päälle ja sitähän koirat tekee, kun painivat ja leikkivät....Ihmisiä on monenlaisia, joten koirapuistoissakin käy monenmoista koiranomistajaa, joiden kanssa ei ymmärrettävästi kemiat synkkaa, joihin lukeutu nämä höpsöt hysteeriset tädit ja mummot....:)

    • Voi elämän kevät

      Lopetin koirapuistoilun kokonaan , totesin ettei se ole sosiaaliselle Rottweilerilleni sopiva paikka.
      Tänäänkin teimme yli tunnin reippaan kävelylenkin metsässä , 3 muun koiran kanssa.
      Ja voin suositella muillekin.
      Koirapuisto on ruuhka-aikoina äärettömän vaarallinen paikka voimakasluonteiselle koiralle .
      Kouluttamattomat / pellossa eläneet murrit tulevat ärhentelemään ja uhoilemaan.
      Tähän asti selvinnyt tappeluitta koirani ja aion eteenkinpäin pitää sen irti rähinöistä.

    • other zero

      Rubi-koiran omistajalla ei näemmä ole täälläkään kovin montaa kaveria... :(
      Tuossa nyt muutan ketjun seuranneena, aika paljon miinusta tulee. Ja lähestulkoon jokaisen pitkän tarinan jälkeen joku ehdottaa, että hää tarkistais nuppinsa kuosin. Huomaakohan tuo Rubi-koiran omistaja itte tätä pointtia ollenkaan?

      Tuosta aloittajan kommentista laitoin kyssäriä, mistä sen alistamisen ja leikkiinpyytämisen erottaa? (keskustelu oli miten saan toisen koiran pois oman kimpusta tai joku muu semmonen) Oma koirani harrastaa tuota kanssa, mutta ei ole "pahantahtoisen oloinen" hakee tassua toisen selälle, tai kylkeen, mutta, jäi sanomatta se, että koira tekee myös noita pyrähdyksiä ja nostaa peppua ja laskee eturunkoa alemmas yms yms.

      Mutta, se juoksukisa päätyy monesti nylkyttämiseen. (ei aina) ja se ärsyttää lähinnä minua. Puistoilijat eivät ole asiaa kommentoineet, eikä se tunnu niitä haittaavan. What 2 do now?
      (oon kattonu kuiskaajaa ja stillwelliä, lukenu rotuoppaan ja kouluttanu ammattilaisen kanssa ja lukenu kaikenmaailman eleistä ja muita manuaaleja tuo hurtta se jaksaa silti ihmetyttää) :)

      • Sakki

        Oma koira 6kk on nykyään aina tikkari pitkällä kun on kontaktissa muihin koiriin joten kehtaako sen kanssa koirapuistoon mennäkään?


    • neuvoni sakille

      Jos koirasi hakee rakkautta jatkuvasti niin kiellä aina ja käske alas toisen koiran selästä.

      Aluksi pitää ottaa koira itse pois "rakkausleikeistä" ja kieltää,mutta ajan kanssa selviät pelkällä käskyllä ja koirasi hyppää alas toisen selästä.Näin ainakin meillä.

    • Ei puistoille

      Meidän koira kokee voimakkaana alistusyrityksenä sen, että toinen uros taputtelee tassulla selkään. Osaksi se johtuu siitä, että eräs rakki kävi siihen kiinni lenkillä ja kiipesi sen selkää pitkin ja tavoitteli niskaa. Yleensäkin toisen koiran selän käpälöinti on merkki alistushalukkuudesta.

      Jos jollakin rodulle se käpälöinti on jotenkin leikkiin kutsu, niin meillä se ei ainakaan sitä ole, eikä sitä ymmärretä niin. Mistä helkutista muiden rotujen omistajien pitää tietää, että juuri teidän koiranne osoittaa leikkiinkutsun noin poikkeavalla tavalla?

    • bortsari

      ööööhhh mul on bordercollie, sen paimentamiseen ei kuulu näykkiminen eikä pureminen, onneks mä saanki olla mun koiran knssa aina rauhas, mun koira imee positiivisella energiallaan vaan kilttejä koiria puoleensa, pari kertaa on joku tullu isottelee, ei mun koiran tarvii ku näyttää vähä hampaita ja se siit :)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe