Tarina Tytöstä

babbaduuda

Oli kuuma, niin kuuma että tuntui hullulta tehdä ruumillistä työtä sillä ilmalla. Olin isän veljen tallilla kesähommissa. Hevosympyrät olivat mulle ihan tuttuja koska olin pienen ikäni ravannut kodin ja tallin väliä. Tänään oli heinäpaalisavotta nakitettu mulle ja tehtävänä oli nostella miljoona, tai ainakin se tuntui siltä, heinäpaalia tallin heinävarastoon välikatolle. Olin hikinen ja janoinen. Valkoinen paitani oli läpimärkä ja yhdessä heinien kanssa se oli liiskaantunut iholleni joka paikasta. Jalassa mulla oli lyhyttäkin lyhyemmät shortsit mutta nekin tuntuivat olevan liikaa.
Kuuntelin nappikuulokkeilla uusinta Soundsia ja kuumuudesta huolimatta tuntui hyvälle saada kesän aikana mukavan kiinteiksi muodostuneisiin lihaksiin liikettä. Keskityin musaan ja työhöni, niin että säikähdin itseni melkein alas paalien päältä kun huomasin että en ollutkaan yksin. Alhaalla seisoi, tyttö, ihana tyttö. Ei ihana, vaan ihanin kenet olen koskaan nähnyt, tytöllä oli iloisen pinkit shortsit ja musta löysä paita, tukka oli huolettomasti ponnarilla ja kasvot päivettyneet, ilman meikin häivääkään.
Tyttö huomasi että säikähdin ja hätäili sanomaan että oli yrittänyt kyllä koputella oven pieleen mutta en ollut kuullut.
"-Ei se mitään, mä oon vaan vähän säikky välillä."
"-Ööö tuota mä oon menossa mummolaan tuonne Koskirantaan päin, mutta mun auto hajos tuohon parinsadan metrin päähän ja aattelin tulla kysymään voisinko ehkä soittaa Papan hekeen mut täältä."
"-Joo oota vähän, mun puhelin on jossain tuolla tallissa".
"-Ei mitään kiirettä, ei ne vielä mua ootakaan. Tarviksa apua, sulla näyttää olevan vielä hommaa aikamoisesti". Tyttö kysyi ja potkaisi samalla kengät pois jalasta ja lähti kiipeämään ylös paalien päälle.
Olin aina ollut kiinnostunut tytöistä, mutta pienellä paikkakunnalla ei sillä saralla paljon tapahtunut ja tunsin heti kuinka jännityin mitä lähemmäksi ihana, kaunis tyttö tuli. Samassa muistin että olin yltäpäältä hiestä ja yritin sukia hiukseni jonkinlaiseen kuosiin ja suoristaa märkää paitaani. Tyttö katsoi mun kömpelöä yritystä ja hymyili ja näin kuinka kummallekin puolen siroja huulia syntyi suloiset kuopat. Katsoin häntä silmiin ja hymyilin takaisin vähän nolona.

1

2219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • babbaduuda

      Tyttö kysyi mitä tekisi ja aloimme hommiin. Heinäpaalit siirtyivät ja välillä hipaisimme toisiamme, ehkä vahingossa tai ehkä tahallaan en tiedä, mutta joka kerta kun se tapahtui, sydämeni teki muutaman harhalyönnin ja tajusin ajattelevanu vain miltä hänen huulensa tuntuisivat ja maistuisivat. Kysyin haluaisiko tyttö juotavaa ja hyppäsin alas ja kävin hakemassa tallin perältä viileän cokis-pullon. Ennen kuin palasin hengitin viileässä tallissa muutaman kerran syvään henkeä ja kiipesin takaisin heinien päälle ja tarjosin tytölle juoman. Tyttö otti kulauksen ja kun hän ojensi pullon takaisin kosketin hänen kättään tahallani pidempään ja siirryin tytön eteen vain muutamien senttien päästä hänestä. Hikipisara valui kaulalta tytön paidan kaula-aukosta sisään. Siirrin toisen käteni tytön niskan taakse ja painoin huuleni kiinni tytön huuliin. Voi taivas miten pehmeät ne olivat, inahdin kiihotuksesta ja tunsin kuinka häpyhuuleni turposivat sekunnissa ja paloin halusta tytön kosketukseen. Tyttö otti askeleen taaksepäin nojautuen seinää vasten, painauduin tyttöä vasten oikein kunnolla suutelin tytön kaulaa, pientä korvanipukkaa ja nostin märän paidan tytön päänsä yli. Tytöllä oli valehtelematta kauneimmat rinnat jotka olin koskaan nähnyt missään, hetken vain tuijotin tyttöä ja unohdin heinät, pölyn, kuumuuden ja sen että kuka tahansa olisi voinut kävellä talliin sisälle. Suutelin tyttöä joka puolelta, hellästä mutta samalla kiihkeästi hampailla raapaisten. Minusta tuntui että käteni halusi pusertaa tytön ihanaa vartaloa lähes väkivaltaisesti. Tyttö riisui vuorostaan minulta paidan, shortsit pikkuhousuineen ja lopulta kiusoitellen katseellaan tytön kädet puristivat pyöreät ja halusta pingottuneet rintani käsiensä sisään, tyttö kumartui nuolemaan nännejäni ja minä työnsin kädelläni tytön päätää tiukemmin rintoihini ja tyttö oli heti leikissä mukana ja alkoi näykkimään nännejäni juuri oikealla tavalla, välillä niin että ulahdin kivusta, hyvästä kivusta. Halusin niin kovasti työntää sormeni tyttöön, tunsin kuinka itse valuin sisäreittäni pitkin ja kuinka alapäässäni sykki voimakkaasti.
      Ohjasin tytön hellästi heinien päälle selälleen ja siirryin tytön päälle toinen jalka tytön jalkovälissä. Käteni hakeutui hitaasti, kiduttavan hitaasti tytön vatsaa pitkin alaspäin, ensin pikkuruiselle karvoitukselle ja vielä vähän hitaammin alaspäin. Tyttö huohotti huulet kiinni korvassani niin että en kuullut mitään muuta kuin tytön syvät, nopeat ja vaativat huokaukset. Tyttö oli märkä, vähintään yhtä märkä kuin minä itsekin. Maltoin haluni työntyä samantien tyttöön. Hyvelin hitaasti klitorista ja etsin herkimmän kohdan ja pysähdyin pyörittämään etusormeani sitä vasten. Tyttö puristi kyntensä selkääni ja vaikeroi ja sopersi siroilla huulillaan että halusin minut sisäänsä heti. Työnsin sormeni tyttöön ja hän huusi suloisella pienellä äänellään, tuntui että sekoan tunteesta kun yhdyin häneen. Tunsin että tyttö tulee hetkellä millä hyvänsä, tunsin kuinka hän jännittyi sekä sisältä että jokapaikasta ulkoapäin. Tyttö puristi minua itseään vasten ja hiestä märät vartalomme liukuivat vaivattomasti ja rytmikkäästi samaan tahtiin kun minä työnnyn tyttöön. Tyttö tuli kovaa ja ahnaasti. Tyttö tuntui allani niin ihanalta, vartalo värähti aina kun tunsin tytön puristuvan sormeni ympärillä.
      Makasimme hetken huohottaen heinien seassa ja yhtäkkiä tyttö pyysi minua näyttämään tallista loputkin. Pyysin tyttöä makaamaan vielä hetken vieressäni mutta tyttö katsoi minua syvälle silmiin, tiedätkö sillä tavalla kun tuntuu että toinen näkee sinut ja samalla sinun ajatuksesikin? Tyttö hymyilee taas hymykuoppineen ja laskeudumme alas ja kävelemme vähän kuin humalassa sisälle talliin minun käteni tytön pienessä kädessä. Tyttö ottaa seinustalta vesijohdon ja vääntää hanan päälle ja pyytää minut luoksensa. Tyttö suuntaa vesijohdon päällemme ja suutelemme samalla kun vesi huuhtoo meidät puhtaiksi heinistä. Tyttö suutelee minua ja himo syttyy uudestaan, yhtä vahvana kuin se oli hetki sitten. Tyttö kuiskaa korvaani: ........

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3658
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      206
      1795
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1374
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      149
      1250
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      885
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      860
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      840
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      820
    Aihe