VANHEMMAT:COM sivusto

Oikeus voitti

Ei kannata pahimmassakaan tuen tarpeessa "turvautua" Vanhemmat.com:n sivustoon missään asiassa.

Sivuston ylläpitäjä on Helsingin hovioikeudessa tuomittu 7.6 TAAS yksityishenkilöiden (entisten kirjoittajien) kunnianloukkauksista.

Se mies jos ketä on TODELLINEN riesa, eikä edesauta asioita yhtään, päin vastoin.

Hänelle on tulossa lisää tuomioita, kunhan hovi käsittelee ne.

16

1123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lasten asialla.

      Näytti sivut olevan vielä luettavissa. Rhkä Vanhemmat com ajoivat asoita liian kiihkeästi ja ehkä loukkaasivat joitakin henkilöitä.

      City dehdessä 5/2008 oli laaja artikkeli samoista epäkohdista, sekä 700 kommenttia, eikä niitä ole poistettu.

      Lasten oikeuksien tuki ry ajaa samoja asioita maltillisemmin ja he ovat saaneet aikaan positiivistä kehitystä, sekä lakiuudistuksia.

      Järjestön perustaja on yksi kaltoinkohdelluista isistä.
      Hänellä on myös Eduskunnan tuki takana.

      Linkki lastenoikeuksien tuki ry sivustolle.

      http://www.lotry.fi/
      ---

    • Ja avauksen idea?

      Millä tavalla tämä asia kuuluu tälle keskustelufoorumille?

    • vastaus edelliseen

      Sillä tavalla, että kyseinen ylläpitäjä ottaa "saaliikseen" tälläkin palstalla käsiteltäviä asioita.

      Hän käyttää hyväkseen ihmisiä, jotka ovat näissä tilanteissa täällä.
      Joten älkää ihmeessä ruvetko kanssakäymiseen kyseisen ihmisen kanssa, hän ei näissä asioissa osaa tukea vanhempia yhtään.

      Hänellä on narsistinen luonne ja vihaa mm. suunnattomasti yksinhuoltajaäitejä.

    • 69 danny

      Tuntematta asioita kovinkaan tarkkaan, osaan silti sanoa sen että EI ole mikään ihme että vanhemmat.comin keskushenkilö on hivenen katkeroitunut. Miettikää mitä hänelle ja hänen lapselleen on yhteiskuntamme taholta tehty. Mitä pompottelua hän on joutunut kokemaan?? siinä valossa asiat näyttävät kyllä jo vähän erilaisilta. On vanhempia, jotka taistelevat lapsistaan kaikkia keinoja käyttäen, kun taas on Teitä jotka annatte asioiden olla ja tyydytte maltillisempaan tahtiin. Yleensä näissä asioissa maltillisuus ei välttämättä auta, sillä huostaanotto asioissa järjestelmä on täysin mätä! Sinä, joka kerran lapsesi menetät koneistolle, myös pyrkii pitämään lapsesi aina täysi ikäisyyteen saakka. Miksi te luovutatte? Miksi??? Taistelkaa kaikin käytettävissä olevin keinoin.

      Suomen sisällä ette saa kuin paskasen käden kun koetatte viedä asioitanne eteenpäin. Mutta yrittää kannattaa.

    • Jo vuosia

      Vanhemmat.comin ylläpitäjä rienaa ja pilkaa ihmisiä, joita ei edes tunne eikä ole koskaan tavannut. Hän keksii ihmisille vaikka mitä, mistä saa aiheen pilkata heitä.

      Eikä se riitä, hän todella irvailee lapsita joita ei ole koskaan nähnyt. Mihinkään faktaan vanhemmat.comin pilkat eivät perustu.

      • False memory.

        Pilkkaako hän vai nostaako hän esiin yhteiskunnassamme olevia suuria ongelmia lastensuojelussa, sosiaalityössä ja juridiikassa?

        Kunnes toisin todistetaan, sekä Mot ohjelmassa Epäilys ja rangaistus oli asiantuntjoina kaksi henkilö, joista toinen määrättin mielisairalaan ja toinen on saatu kiinni ja vangittu.

        Suosittelen perehtymään tuohon City lehden juttun alussa oleviin toteamuksiin, koska siinä toteutuvat tätä yhteiskuntaa runsaat 20 vuotta piinanneet ongelmat.

        Ongelmien syyt ja seuraumukset löytyvät netistä hauilla.
        Valemuistot
        Istutetut muistot..
        False memory syndrome.
        Valemuistot hajoittavat perheitä.
        Uskontojen uhrit ry.

        Valitettavasti myös sosiaalityötekijät, asianajajat, ja oikeuslaitos, joidenka pitäisi puolustaa lapsia ja perheitä saattavat olla hurahtaneita psykoanalyytikko Sigmund Freudin teorioihin, jotka tyrmättiin "vainoharhaisiksi" Skepsis lehdessä.

        Ehkä tässä linkissä löytyy vastaus yhteiskuntaamme ja perheitä piinaaviin ongelmiin. (/Vainoharhaisuuteen).

        http://mikkoniskasaari.fi/node/104
        ---


    • Jo vuosia!

      Vanhemmat.comin ylläpitäjä pilkkaa lapsia, joiden vanhempiin hän on mieleltään hurahtanut.

      Ei hän nosta mitään ei edes itseään siitä sopasta, johon on itsensä laittanut.

      Kunnianloukkaus syytettä kunnianloukkaus syytteen perään!

      • IIhmeellinen maailma

        Yhteiskunnan, perheiden, lasten ja nuorten kannalta olisi vihdoinkin syytä ryhtyä pohtimaan todellisten ongelmien taustavaikuttajia ja syitä.

        Ovatko psykoanalyytikko Freudin "tieteelliset" tutkimukset ja analyysit tänä päivänä enään mitään muuta kuin ANAL YYSI?

        Anal on yhtäkuin per**e

        Vastaus saattaa löytyä neitistä hauilla.
        Sateenkaariperheet.
        Nambla.
        Nambla järjestö.
        Finnqueer.
        Lepakkolaakso.
        Ranneliike.

        Lapsen oikeudet heidän mukaansa ovat
        .
        Riittää, kun lapsella on kaksi toisiaan rakastavaa isää, tai äitiä
        Tämä "ilmiö istuu vahvasti myös lastesuojelussa.

        http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/valemuisto.html
        ---


    • Hyvä, vanhemmat.com!

      Mielestäni tässä keskustelussa esitetyt kuvaukset vanhemmat.comista eivät vastaa todellisuutta. Puheenvuorojen sävy on kummallinen.

      Vanhemmat.com -sivuston ylläpitäjä tekee omalla persoonallisuudella tyylillään ihan hyvää ja hyvin tarpeellista työtä. Tyyliä voisi hioa, mutta sisältöhän se aina tärkein on.

    • Tinkan kynästä

      Nuolasitkohan ennen, kuin tipahti?
      Kannattaisi odottaa tuomion julistusta, ennen kuin julistat tuommoisia tuomioita julki, sillä sinä et jaa oikeutta oikeuslaitoksessamme. (Sen jo näkee kirjoituksistasi) Onneksemme.
      Ylläpitäjän tuomio ALENI hovissa!

      Kumma juttu kirjoittelet, että levittelee kaikkea kuulemaansa ja vihaa yh-äitejä.
      Olen tuntenut ko. miehen jo n.40 vuotta ja minä yksinhuoltaja ÄITINÄ en voi liittyä sanomisiisi hänen persoonansa osalta. Äärimmäisen oikeuden janoinen hän oli jo alakoulu aikoina.
      Mitä syytökseesi narsismista voin kertoa, että olin aikoinaan oikean narsistin kanssa liitossa (diaknosoitu narsisti), niin kannattaa ottaa selvää mitä oireita on narsistilla (löytyy MTT:sivuilta.) niin tietää edes mistä puhuu.

      Oikeus todella voitti sinun harmiksesi luulisin. Terveisin Tinka

      • Sosiaaliongelmat

        Vanhemmat.com on omalla tavallaan kiinnostava. Eräs ystäväni luonnehtii sitä taiteelliseksi. Joo, siellä on pulppuavaa luovuuttakin, ylläpitäjän persoonallista kädenjälkeä.

        Sosiaaliongelmien tunnetuksi ja näkyväksi tekeminen on hankalaa. Meidän kriitikkojen täytyy itse usein luoda alusta saakka kaikenlaista, on pystyttävä nimeämään asioita, jotka tähän saakka ovat olleet nimettömiä ja suorastaan tabuja.

        Sosiaaliaiheiden parissa puurtava tekee pioneerityötä. Työ on vaikeaa ja varmasti rasittavaa. Sosiaaliasioita tarkastellaan yleensä niin itsestään selvästi vain vallan (virkavallan) näkökulmasta. Jos ihminen alkaa puhua omasta tapauksestaan ja näkee kohtelussaan ongelmia, häntä pidetään helposti hulluna.


    • Helinäkeiju

      Itsekin jouduin tossa viime vuonna yllättäen sossutätien vainoamaksi.Oli heille tullut pari nimetöntä ilmiantoa puhelimitse.Sama henkilö oli heille molemmilla kerroilla heille soittanut.tunnistivat äänestä kun purkivat puhelunauhaa. Samalla viikolla heille oli tullut yksi kirje nimettömänä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.Tulivat kotikäynille välittömästi ja tekivät rikosilmoituksen asiasta poliisille.8 kuukautta oli aikaa jolloin ei tiennyt mitä tuleman pitää eikä varmaan olisi vielä senkään jälkeen tapahtunut mitään ellen olis ottanut lakimiestä asiaa hoitamaan.Tuli päätös poliisilaitokselta Ei Syytettä.Tämä oli elämäni pahinta aikaa kun sossuämmät juoksi kotonani ja jouduin käymään siellä monta kertaa.minua pidettiin siellä jo valmiiksi pedofiilina ja katsottiin alta kulmien.Kaikkein pahinta asiassa on se että ei osata pyytää anteeksi tai pahoitella tapahtumaa vaan uskotaan nimettöminä pysyttelevään ilmiantajaan jonka jutulla ei ollut mitään perustetta.Mielestäni näinkin vakavissa jutuissa pitäisi aina ilmoittaa omalla nimellään tai sossun saada nimi tiedoksi eikä heti kun tulee nimetön ilmianto lähdetään päätäpahkaa juoksemaan henkilön asunnolle ja sanotaan että ollaan tehty susta rikosilmoitus kun epäillään sinun käyttäneen lastasi hyväksi.Olin ilmeisesti sanonut jollekin jotakin ikävästi kun nimettömiä puheluita ja kirje sossuun oli mennyt.En vieläkään tiedä miksi tällaista ilkivataa tehdään nimettömänä toista kohtaan.Kyseessä täytyy olla kieroutunu mieli.Kun itse jouduin lastensuojeluviranomaisten painostmaksi niin pidän hyvänä Vanhemmat com sivustoa joka tuo viranomaisten mielivallan myös kansalaisen tietoon.Tällaisia sivustoja tarvitaan.Ymmärrä täysin kyseisen sivuston ylläpitäjän katkeruuden lastensuojeluviranomaisia kohtaan jota eivät aina ole kovin korkesti koulutettuja kyseisiin ammatteihinsa.Tuskin kyseisen sivuston ylläpitäjä rienaa ja pilkaa ihmisiä vaan tuo heidän mokiansa laajemman yleisön tietoisuuteen.

    • Anonyymi

      Tyyppihän on nykyisin melkoinen pro-venäjä progandan levittäjä. Tuollaiseen ei kannata sekaantua.

    • Anonyymi

      Hah... etsii netistä jokaisen vähäänkään viranomaisiin liittyvän jutun ja levittelee omaa rikostapaustaan. Kuinka voi olla niin sekaisin että ei ymmärrä omien tekojensa seurauksia. Tyypillä on vain oikeuksia eikä ollenkaan velvollisuuksia eikä etenkään saisi olla seurauksia.

    • Anonyymi

      Jätti menemättä oikeuteen ja nyt vouhottaa kun poliisi teki henkilöetsinnän hänen kotiinsa. Eli on taas vastaajana oikeudessa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe