Littelin Parkside

Lidllle

Tulipa ostettua Liddelistä Parkside tasohiomakone. Kone on tarrakiinitteinen ja myös tavallisen santapaperin tietty siihen saa kiinni. Portaaton nopeuden säätö ja tehoa riittävästi. Johtoakin 5 metriä. Ja hinta alle 20 ekua.
Vastaavilla ominaisuuksilla varustettu maksavat yli 60 ekua..

12

19551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käsinhioja
    • Lidille

      juu juuri tämä liddelin kone..mut muistin hinnan väärin..olikin 22 ekua vähän päälle. mutta silti hintansa väärtti

    • kari789

      Nuo Lidlin ja Boschin koneet taitaa olla samasta tehtaasta (Bochum Saksa). Koneissa on ihan samat värit vihreä, musta ja punainen. Itse ostin kerran Lidlistä yläjyrsimen, hinta oli noin 60 €. Myöhemmin näin eräässä koneliikkeessä Boshin jyrsimen ja näytti kovin tutulta. Alakerta eli se kori oli täysin sama, mutta Lidlin yläkerta näytti uudemmalta versiolta. Siinä oli esim 2 led- valoa jyrsintäpisteeseen. Ja Lidlin koneita huoltavassa liikkeessä sanottiin, että Boschin ja Lidlin jyrsimeen sopii samat varaosat. Boschin nimella se maksoi lähes 300 € ja oli ilmeisesti jyrsimen vanhempi versio, koska led-valo puuttui ja nopeussäätö oli rungon ulkopuolella olevassa kohoumassa mutta Lidlin koneessa rungon sisällä.

      • puuseppä...

        Ei tarkoita, että sisuskalut olisivat samat vaikka osat vaihtokelpoisia ovatkin. Laakerit, akseli, käämit voivat olla vaihtokelpoiset mutta eivät samat. Tätä harrastetaan työkalualalla. Tosin Boscin vihreät on aika raakileita, sinisissä ammattikoneissa on siten ihan laatukamaakin.

        Ylipäätään: tavaraa tehdään paljon ristiin, tätä harrastavat sähkötyökalujen "mersutkin", esim. Festool ja Mafell. Ja lisäksi: tunnetutkin valmistajat teettävät tavaraa massavalmistajia, kuten juuri nuo vihreät Boschit ja BD, ja vielä enemmän lukuisat kiinamerkit.


    • ££

      No kyllä niillä jonkun palikan hioo mut muuten leluja.
      Äitiä tulee ikävä jos enemmän hiomista ja haluu hommasta selvitä suht koht järjellisessä ajassa.Boch koneeseen on kyllä hyvä verrata kun ei niilläkään mitään tee.

    • kari789

      Jos tarve onkin vain hioa muutama palikka, niin sittenhän se on passeli ostos. Mutta niinhän se on kaikessa työssä, että työkalun koko ja teho pitää valita työn mukaan. Esim betonimylly on turhan iso saumalaastin sekottamiseen.

      Minä juuri romutin yhden hiomakoneen ja silti on vielä jäljellä 7 kpl ( betonin hiomakone) ja niistä on kaksi ostettu Lidlistä. Lidlin koneissa on hyvä hinta-laatu-suhde.

    • Lidl on paska

      KYLLÄHÄN se on niin että Lidl myy vaan paskaa
      ammattimies hakee koneensa ammattiliikkeestä ja saa takuut sun muut ja KESTÄÄ!!

      • Anonyymi

        Monesti täsmälleen sama kone kysymyksessä,mutta ammattimies maksaa mielellään viisinkertasen hinnan! Onpa tullu tavaksi käydä Lidlissä säännöllisesti tsekkaamassa työkalut kun minunmielestä siellä on tuotteita mitä ei jatkuvasti oo siellä tarjolla! Hinta laatusuhde esim. Parkside tuotemerkillä myytävissä ladattavissa ja 230V vehkeissä vähintään vaativan harraste käyttäjän tasosia kamppeita! Ja taitaa olla suurin osa Saksassa tehtyjä 2 vuoden takuulla,tosin en tiijjä miten takuu toimii kun ei oo vielä tarvinnu yhtään vehettä korjata takuuaikana. Ihteni luen semmoseks puolammattilaiseks esim. puun työstövehkeiden osalta ja pidän kyllä Lidlin laatua hyvänä. Onko ammattimiehellä ihan omakohtanen kokemus,kun paskaksi sanot Lidlin kamppeita,vai onko Shellin baarin pöyvässä kuultuja!


    • 112

      liiterin koneissa kolmen vuoden takuu..ammattipösilö

      • puuseppä...

        Liiterin koneilla voi olla ihan ok, hinta-laatusuhde mutta ammattikoneet on ammattikoneita. Puhutaan siis koneista joilla voidaan soittaa tuntitolkulla päivästä toiseen ja ne kestävät vuosia ja sittenkin ovat korjattavissa, yleensä ensin menee laakerit.

        Ja toinen asia on, että ammattikoneisiin saa erilaisia lisukkeita. Otetaan nyt esimerkiksi nämä hiomakoneet. Tasohiomakoneessani on 3 erilaista pohjaa käyttötarkoituksen mukaan, normaali, kolmiokärjellä varustettu ja lamellien hiontaan tarkoitettu jossa on pitkä uloke ja paperi "lätkän" molemmin puolin. Kolmiohiomakoneessa samoin 3 erilaista pohjaa, tavallisen lisäksi lamellien hiontaan tehty ja profiilipintojen hiontaan omansa.

        Festool? Kallis mutta ns. järjestelmätyökalu josta ammattilaisen, joka käyttää koneitaan päivittäin kannattaa maksaa. Kiskot, joihin käy sahat ja jyrsimet, kulmavasteet, stopparit , koneisiin puruimukopat tarpeen mukaan ym. ym. ovat ominaisuuksia joita ei satunnaisessa käytössä kaipaa mutta kun laitteilla pitää tehdä rahaa ne maksavat kyllä itsensä takaisin. Ei vain tehokkuudessa vaan myös ergonomiassa ja käyttömukavuudessa.


    • Anonyymi

      Parkside rulettaa!

      T: Lidl-Hypistelijä

    • Anonyymi

      Miksi ajaa Rolls Roycella, kun Ladakin on keksitty?

      Miksi syö tuoreita kotimaisia tuotteita kun voi ostaa muoviin pakattuja saksalaisia ikisäilykkeitä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe