Sony DSLR-A200 + 18-70 objektiivi

A200

Meillä on muutaman vuoden vanha Sonyn järjestelmädigi DSLR-A200. Kuvia otettu harvakseltaan ja nyt täytyisi alkaa opettelemaan käyttöä. Mies osti kameran joskus hobby hallin poistomyynnistä innostuspäissään ja lopulta kamera jäi kaappiin. Onko tietoa millainen tämä kamera on ominaisuuksiltaan, hyvä kamera vaiko huono.

Suunnittelin tähän suuremman objektiivin ostoa, kun tässä on alkuperäinen ollut mukana, mutta koska kokemusta ei ole, voisiko joku meitä valistaa, mikä kannattaisi ostaa, ettei mennä perse edellä puuhun? Kannattaako tähän malliin enää edes panostaa vai pitäisikö lähteä myös kamerakauppaan?

8

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohtuuhintainen
    • A200

      Kiitos tästä, mitä tarkoittaa tuoteselostuksessa "Sony kiinnityksessä ei ole kuvanvakainta". Sori tyhmyyteni, mutta jostain on aloitettava.

    • Marko Saarenpää

      Sonyn kamerarungoissa on vakaaja itsessään, joten objektiiviin ei sitä tarvita. Esim. Canonin rungoissa vakaajaa ei ole, joten silloin kyseisen objektiivin "Canon.mallissa" vakaaja on.

      • skodachrome

        Myöskään Nikonin rungoissa ei ole vakaajaa. Pentaxissa ja Olympuksessa (ei E-4x0) on.


    • sippe14

      Hankin lapselle tämän mallisen kameran juuri samalla objektiivillä kuin otsikossa. Löysin tämän ketjun yli vuoden takaa ja mietin onko yllä mainitut objektiivit jo vanhaa tietoa vai voiko/kannattaako näitä harkita, kun ollaan vuodessa 2012 vai antaa kameran olla alkuperäisobjektiivilla niin kauan kuin kamera pelittää. Kannattaako tämän merkkiseen ja malliseen kameraan vielä panostaa kun ikää on varmaankin 5 vuotta?

    • sonny_a

      Ihan kelpo kamera se on. Samat ominaisuudet kuvauksellisesti kuin a300 mallissa jonka itse omistan a580 lisäksi paitsi että 200 mallissa ei ole pokkarityylistä suorakatselua eli näytön käyttöä etsimenä. No järkkärillä kuvataankin optisen etsimen takaa...

    • Oikeilla jäljillä...

      Nimittäin nyt kannattaisi keskittyä opettelemaan sen kameran käyttöä ettei tule innostuspäissään (taas) ostettua mitään turhaa.
      Kameran ominaisuudetkin (onko se hyvä vai vielä parempi) selviävät sitä käytettäessä samoin se millaiselle lisäobjektiiville olisi oikeasti tarvetta.

    • talo3

      Koitin katsoa yllä mainittuja putkia omaan a200 sonyyn, ylhäällä linkki jonka takana oli Tamron SP 70-300mm F4-5,6 DI VC USD. Osaatteko sanoa mikä olisi hyvä putki välillä 18-200 tai jotain muuta joka voisi toimia ainoana putkena. En yhtään tiedä mitä merkkejä kannattaisi ostaa tms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1395
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      152
      1111
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      947
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      793
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      291
      730
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      723
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe