kotiteatteripaketti

jepujepi

Noniin!

Olen ostamassa tommosta valmista kotiteatterisettiä. Ei oikein mistään löydy mmitään arvosteluita. Olen nyt katellut mm. tommosta:

http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=718872&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10001&compartmentId=10017&categoryId=10161

Osaattekos sanoa tuosta jotain, vai tuleeko mieleen joku muu setti erityisesti mikä olisi hyvä. Ei paljoa toin 500 euroo yli sais mennä.

7

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeillaanpas näin

      Mitä laitteita haluat tuohon kytkeä? HDMI-sisäänmenoja on kaksi, muista liittimistä ei ole mainintaa. Riittävätkö liitännät sinulle esim. vuoden päästä?

    • jepujepi

      no xboxin kytken ja telkkarin. Välillä ehkä tietokoneen, jos katon vaikka leffoja.

    • Kokeillaanpas näin

      No XBOX vie yhden HDMI-liittimen. Jos tietokoneessa on HDMI, se vie toisen. Jos ei ole, niin sen kytkeminen voi olla vaikeampaa. Ota selvää ja käy katsomassa liikkeessä, että tuossa sarjassa on edes joku analoginen audiotulo. Ja onko TV:ssäsi HDMI 1.4 ja ARC-tuki, jotta tv:n kytkentään riittäisi yksi HDMI-kaapeli? Nimittäin nekin tarvitaan, mikäli kotiteatterisarjassa ei ole erikseen optista äänituloa tai edellä mainittua analogista äänituloa telkkarille tai muulle ulkoiselle laitteelle. Vanhemmissa HDMI-standardeissa ääni ei kulje kuin yhteen suuntaan.

    • jepujepi

      no ainakin toi hdmi 1.4 löytyy. tietokoneessa on hdmi. Olen sitä käyttänytkin jo televisioon kytkettynä. Tuosta arc-tuesta en tiedä...

    • erillislaitteet

      A/V-viritinvahvistimia alkaen 215 euroa vaikka täältä:
      http://www.gigantti.fi/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-gigantti-Site/fi_FI/-/EUR/ViewStandardCatalog-Filter?CatalogCategoryID=I18KeQuvHWQAAAEokvFewBap&WFSimpleSearch_NameOrID=&SortingAttribute_filtration=ProductListPrice-asc&ifFilterNumberGroup=&FilterGroup=Tyyppi&SelectedAttribute=Viritinvahvistin&group_ProductListPrice=&numberFrom_group_ProductListPrice=&numberTo_group_ProductListPrice=

      Esim. YAMAHA-perusmalli RXV367BL (5.1) tällä hetkellä 215,-
      Sisältää 4 HDMI-tuloa yhden lähdön eli voit kytkeä HDMI-laitteet tähän (digiboksi, bluray-soitin, pelikonsoli, videonauhuri...) ja käyttää tätä sitten valitsimena ja äänentoistoon (Dolby Digital ym.).

      Lisäksi tarvitset kaiuttimet... siinä tietenkin isompi homma miettiessä, mitä ottaa etukaittumiksi (2 kpl), keskikaiuttimeksi (1 kpl) ja takakaiuttimiksi (2 kpl). Saman valmistajan sarjoja voi suositella. Ainakaan ei kannata koota kaiuttimia ihan mistä vaan, jolloin on suurempi riksi, etteivät ne sitten kuulosta hyvältä yhdessä. Ja 500 euron budjettisi ylittyy helposti, mutta saat parempaa.

    • jepujepi

      niinpä. Kannattaakohan kaiuttimia ostaa käytettynä? voishan niitäkin ostaa vaikka aluksi vaan kaksi ja subbarin. En oikein tiedä osaanko ostaa sopivat kaiuttimet juuri tietlle vahvistimelle. Siinä mielessä vois ostaa ihan erillissarjankin, että olen kai hankkimassa playkkari kolmosta niin siinä blue ray soitin itsessään.

    • no niin

      Tuolla 500 € budjetilla ostaisin kyllä valmispaketin, erilliskamoja kokoamalla budjetin summalla saisi pelkästään kohtuuhyvän viritinvahvistimen. Töllö, pelaaminen ja satunnainen leffojen tuijottelu menee kyllä valmispaketillakin mainiosti. Mikäli pääpaino olisi musiikilla ja leffoilla, ja vieläpä niin ettei tarvitse naapureista paljonkaan/ollenkaan välittää, ostaisin ilman muuta erilliskamoista kootun paketin. Budjettini olisi toki siinä tapauksessa reilusti (min. 4 x ) suurempi. Kyllähän hyvälaatuinen musa kuulostaa kunnon laatukajareista luonnollisesti paljon paremmalta kuin näistä valmispakettien kaiuttimista.

      Nykyinen asuntoni on niin heikosti äänieristetty (tuntuu nuo hiirenpierutkin kuuluvan läpi), että päädyin valmispakettiin, aina voittaa reilusti tv:n omat heikot äänet. Samalta kuulostaa leffat omaan korvaan kuin halvimmat "oikeat" höpösetit.

      Jos ei ole kaiuttimista, subbareista ns. erilliskamoista minkäänlaista kokemusta, pärjää aloittelijakin valmispaketilla enemmän kuin hyvin. Toki kaikki kotiteatteriasiat riippuvat lähinnä lompakon paksuudesta & omista korvista. Hankin oikeaa "kunnon" laitteistoa sitten,kun on omakotitalo ja enemmän tilaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7060
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2741
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2313
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      87
      1996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1717
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1515
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1298
    Aihe