Ikävä exää

tyttö 17v

Joka ilta mä ajattelin exääni Makea samalla kun hipelöin pilluani. Annoin mielikuvituksen vallata kunnes nukahdin. Muutaman viikon päästä luin facebookista että Make on sinkku. Kylmät väristykset valtasivat kehoni. Vihdoin saisin mahdollisuuden nussia Makea.

Aloin sitten yhtenä päivänä juttelemaan Maken kanssa facebookissa. Kyselin kuulumisia ja pitkien jutustelujen jälkeen sovimme että hän tulisi hakemaan mua ja menisimme hänen luokseen. Ajelin äkkiä pilluni ja puin päälle parhaimmat alusvaatteeni. Odotin, kunnes näin että auto kaartui pihaamme. Hyppäsin autoon ja moikkasin. Make vain hymyili. Mun tyköä Maken luo olisi noin 20minuutin matka. Ajattelin itsekseni päässä että siinä ajassahan voi tehdä vaikka mitä. No ekat viisi minuuttia juttelimme vain, kunnes Make alkoi vaihtaa vaihdetta ja mä uskaltauduin laittaa käteni hänen käden päälle. Hän katsoi mua ja hymyili vaan. Lähdimme ajamaan syrjäisempää tietä kohti Maken kämppää. Yhtäkkiä Make veti käteni hänen housujensa päälle ja laittoi itse molemmat kätensä rattiin. Olin siis nyt vapaa, saisin tehdä mitä itse haluaisin, vihdoinki unelmistani tulisi totta. Enään ei tarvitsisi vain haaveilla ja unelmoida. Aloin hinkata Maken housuja, tunsin kuinka hänen kalunsa kovettui entisestään. Makella oli päällä löysät collegehousut , joten sain helposti työnnettyäni käteni hänen housujensa sisään. Nyt tunsin kuinka suuri molo hänellä tosiaan oli.
Make nosti persettänsä, ja kiskaisin äkkiä hänen housujaan hiukan alemmas. Siinä se mun unelmamuna sojotti kohti taivasta. Katsoin Makea, joka yritti edelleen ajaa. Hänen ilme oli nii kiimainen että olisin halunnut hyökätä hänen kimppuun juuri sillä hetkellä. Mutta piti muistaa että olimme edelleen autossa.
Nuoleskelin omia sormia seksikkäästi ja aloin runkata Makea. Hän vinkui ja vikisi ja samalla auto liikkua kaheksaakymppiä eteenpäin. Otin kivikovan mulkun suuhuni ja aloin leikkiä sillä kielikoruni kanssa. Make ei voinut enää pidetellä joten pysähdyimme keskelle metsää. Pomppasin autosta ulos ja Make juoksi luokseni. Colleget roikkuivat nilkoissa ja aloin kiskomaan Maken paitaa pois. Make seisoi alastomana edessäni samalla kun mä revin mun päältä vaatteita pois nopeasti. Seisoimme molemmat alasti keskellä metsää. Menin kontalleni ja otin mulkun suuhuni. Lutkutin sitä minkä jaksoin. Hieroin ja nuoleskelin sitä. Näin Maken naamasta ettei hän halunnut että lopettaisin vielä pitkään aikaa. Vähän ajan kuluttua hän pyöräytti minut selälleen nurmikolle ja levitty haarani. Hän katsoi minua kiihkeistä ja kysyi 'voisinko mä maistaa vähän sun vittua?' Hymyilin ja nyökytin kunnes Make työnsi päänsä haaroihini, hän nuolaisi yhden iso nuolaisun. Tunsin kuinka tulin kiimaisemmaksi ja kiimaisemmaksi. Sitten hän nuoli ja nuoli, hyväili pilluani. Hän hieroi klitoistani kuin olisi harrastanut sitä koko elämänsä. Tiesin että olin hänen 3. seksikumppani. Hän jatkoi nuolemista kunnes otti sormetkin käyttöön. Hän nuolaisi keskariaan ja työnsi sen hitaasti pilluuni. Huokasin syvästi. Olin taivaassa. Hän työnsi sormeaan edestakaisin ja samalla nuoli klitoristani. Kun olin saanu tarpeekseni menin kontilleni nurmikolle ja Make meni taakseni polvilleen. Hän nuoli minua vielä, samalla kun minä vikisin kuin pieni elukka. Sitten tunsin kuinka hänen valtava kovettunut muna hieroi perseposkiani ja pilluani.Otin munasta kiinni ja työnsin sen pilluuni. Huusin ja voihkin , tuntui kuin olisin revennyt. Hän nylkytti kuin koira, ähki ja puhki. Tunsin valtavaa painetta pillussani. Hänellä oli aivan valtava molo.
Vaihdoimme asentoja, ratsastin hänellä minkä jaksoin. Make repaisi oksan puusta ja läiski sillä persettäni. Huusin hänen nimeä ja hän jatkoi.
Jonkin ajan kuluttua makasin Maken mahan päällä ja läähätimme molemmat. Olimme hiestä märkiä molemmat. Siinä sitten hiljaa maatessamme kuiskaisin hänen korvaansa kuinka minulla on ollut häntä ikävä. 'Mullaki sua.' Kyynel vierahti poskelleni ja Make puristi mua lujempaa. Levähdettyämme virnuilimme toisillemme. Nousin ylös ja kävelin auton taakse niin että perseeni oli pitkällä. Make tuli taakseni ja alkoin hyväillä peräaukkoaini. En ikinä ennen ollutkokeillut anaaliseksiä.
'Saanko kokeilla?' Make kysyi. Nyökkäsin.Make alkoi hyväillä peräaukkoani ja sormetti minua samalla. Hän nuoli persettäni ja jonkin ajan päästä olinkin jo täysin märkä. Make veti sormillaan mälliä pillustani perseeseen jotta olisin mahdollisimman märkä. Sitten hän hiljaa työnsi mulkkunsa perseeseeni. Kipu oli sietämätön, koska mulkku oli edelleen saatanan iso. Huusin ja ulvoin kunnes Make löysi oikean tahdin. Kylmät väristykset valtasivat kehoni, ja toivoin ettei Make ikinä lopettaisi. Hetken päästä Make vetaisi mulkkunsa perseestäni ja valkoista lämmintä mälliä lensi selälleni. Make levitti mälliä pitkin selkääni ja minä huokailin. Käännyin ympäri ja Make halasi minua pitkään. Sitten hän kuiskasi korvaani 'Mitä jos jatkettais meillä?'

4

3841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • girl 18

      No? Miten kävi?

    • justus666

      perseestä

    • tarzan1978

      Joo luonto seksi on kivaa ja varsinkin tuommoisen kiimaisen tamman kans

    • Joo-o..

      .....Ja sitte heräsit ja päästit kissan pihalle... Kasvasit aikuseks..!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2090
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1783
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      95
      1283
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe