muuttoapu.com petti!!

muutto 3.6.

Käytin muuttoapu.com kolmatta kertaa. Muuttoauto myöhässä tunteja molemmissa päissä, muuttolaatikot saapuivat 3 pv myöhässä!

18

5591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muuttoapu.com

      Hei, Yllä on asiakkaan mielipide asiasta. Asiakas sai laatikot ilmaiseksi ja hyvitystä muuttohinnasta inhimillisen erehdyksen takia. Muuttoauton myöhästyminen johtui pienimuotoisesta kolarista johon Helsingin kaduilla ei voi vaikuttaa.

      • 3wdsxewq2wqq

        "Muuttoauton myöhästyminen johtui pienimuotoisesta kolarista johon Helsingin kaduilla ei voi vaikuttaa."

        Ok, huonolla tuurilla kuka tahansa joutuu kolariin mutta 99% kolareista välttää omilla ajotavoilla. En syytä siis, firmahan voi kärsiä siitä että kuski mokaa mutta se millä tälläistä välttää niin on aika usein se että firma on vakaa, työntekijä vaihtuvuutta ei ole juurikaan, sillon motivaatio, asenne ja kehittyminen työssä on kunnossa. Oli työ mikä hyvänsä niin kokemus on merkittävä tekijä firman toiminnassa.


    • MARUZELLUSKA

      Sama homma Muuttoapu.com! Ihan pölvästien hommaa. OTA JOKU MUU FIRMA! SUOSITTELEN!!!

      • Varovainen89

        Kiitos varoituksista. Harkitsin Citydealin ostamista heiltä, mutta enpä taida uskaltaa.


      • muuttaja

        Aina pitää muistaa onko vastaaja tosissaan vai leikillään Meillä muuttoapu.com
        on toiminut moitteettomasti monta kertaa. Varmaan tässäkin tapuksessa jos
        on aihetta moitteelle - pätee sanointa että tekevälle sattuu joskun virheitä. Jos¨
        ei tee mitään niin ei virheitäkää satu ;)


    • En suosittele

      Muuttoapu.com todellakin pölvästejä! Eivät kuuntele puhelimessa mitä asiakas sanoo. Lähettävät tilausvahvistuksen sähköpostiin vaikka vain tiedustelee hintoja.
      En todellakaan suosittele.
      Alaarvoista asiakaspalvelua.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä, että pölvästejä ovat. Ensinnäkin muuttopäivän ajankohtaa eivät pystyneet sopimaan vasta kuin edellisenä päivänä ja silloinkaan en saanut toivomani ajankohtaa. Olisin halunnut muuton alkavan myöhemmin iltapäivällä tai vaikka illalla, koska tieto ajankohdasta tuli niin myöhään. Mutta kun edellisenä päivänä sovittiin aika puhelimessa oli minulla mahdollisuus valita 12.00 ja 14.00 välinen aika, vaikka sanoin että en tiedä ehdinkö saamaan kaiken pakattua siihen mennessä. Mutta myöhemmäksi aikaa ei voinut siirtää, koska muuttomiesten piti ehtiä vielä saunaan y.m. Muuttomiehet saapuivat tietenkin ajallaan. Muuttoa varten oli ,heidän arvionsa mukaan varattu 3.5h, vaikka muutto oli samaan taloon eri rappuun ja asunto oli normaali kaksio ja siihen kuuluvat huonekalut, ei mitään pesukonetta painavampaa ja sanoin että ei tähän voi millään mennä 3.5h. Muuton tilauksen yhteydessä sovittiin, että 3.5h:n hinta eli 340€ oli suuntaa-antavana ja maksu käteisellä tai pankkikortilla Muuttomiehille oli kuitenkin ilmoitettu, että heillä on 3.5h aikaa tehdä muutto, joten mitään kiirettä he eivät pitäneet. Esim. keittiön pöydästä purettiin jalat irti, jota varten hän joutui hakemaan sopivan työkalun varmaan autosta. Keittiön pöytä on niin kevyt, että ilman jalkojen purkamista minäkin jaksaisi kantaa sitä toisen kanssa, eikä sitä ole koskaan aikaisemmissa muutoissakaan purettu. Mutta nämä pojat tekivät niin, että toinen kantoi pöytälevyn ja toinen jalat. Myöskin kolmen istuttava sohva purettiin, jota ei ole koskaan aikaisemmin tehty, ostaessa Jyskistäkin se toimitettiin kokonaisena. En edes tiennyt että sen voi purkaa, mutta nämä pojat tuumasivat, että näin se on paljon mukavampi kantaa. Molemmat kantoivat yksin puolikkaan sohvan. No sohvan kokoamisessa sitten
        toinen heistä kamppaili hikoillen ja valittaen ja siinä meni ainakin puoli tuntia jolloin toinen seisoi vieressä tyhjän panttina. Purkamisaikaa en tiedä kun olin silloin toisessa asunnossa. Koska heille oli ilmoitettu käytettävissä oleva aika, niin he kyllä osasivat käyttää kaiken hyödyksi, niin että laskutusta tulisi mahdollisimman pitkältä ajalta. Muuttoon meni tasan 3.5h. Kun muutto oli tehty otin puheeksi maksun ja kysyi voisinko maksaa pankkikortilla kun ei ollut käteistä. He sanoivat, että se maksetaan laskulla, jolloin kysyin tuleeko lasku sähköpostiin vai miten? Heillä ei ollut tietoakaan. Soitin myöhemmin henkilölle, jonka kanssa olin muutosta sopinut ja kysyi laskutuksesta. Hän sanoi, että oli jo tilausvahvistuksen yhteydessä laittanut 340€:n laskun liitteenä, joka minun olisi pitänyt maksaa ennakkoon. Liittenä oli kyllä tullut jonkinlainen lasku, jossa hän oli laskenut huonekalujen y.m. mukaan, että lopputulokseksi tuli 340€ ja ajaksi se 3.5h sekä viivästysmaksu 16€. Ensinnäkin olen luullut, että muutto laskutetaan siihen kuluneen ajan mukaan. Liitteessä ei ollut edes tilinumeroa puhumattakaan, että se olisi ollut normaalin laskun näköinen. Jouduin soittamaan erikseen ja pyytämään laskua. Lopuksi hän laittoi tekstiviestillä summan 340€ ja tilinumeron, johon maksoin 340€.
        Todella huonoa asiakaspalvelua, eikä tässä myöskään kuunneltu asiakasta, vaan kaikki oli päätetty etukäteen.


    • muuttoapu.com

      Laitamme kaikista muutoista sekä muuttolaatikko tilauksista tilausvahvistuksen asiakkaille, juuri sitä varten, että asiakas voi tarkistaa onko kaikki oikein.
      Tässäkin tapauksessa on käynyt virhe meidän puolelta, mutta asiakkaalla oli 1,5 kk aikaa ilmoittaa virheestäni. Tästä virheestä tuli ilmoitus sen jälkeen kun laatikot oli asiakkaalle toimitettu.

    • pohjois-haagaan

      Huonoja kokemuksia muuttoapu.com:ista on meilläkin. Tulivat myöhässä, ja kahden tunnin jälkeen lopettivat tavaroiden kantamisen autoon kesken, koska oli kuulemma toinen muuttokeikka iltapäivällä!! Olemme yrittäneet saada vastuuhenkilöltä selitystä tälle, mutta eivät ole vastanneet... Ei ikinä enää tällaista!

    • huonoa_kohtelua

      eipä ole meno muuttunut miksikään
      Tulivat 2h myöhässä, lastaus kesti koska henkilökuntaa ei ollut kuten oli tilattu, liian pienellä autolla, jossa oli kierrätyskamaa jo kolmannes, koko touhuun meni kolminkertainen aika kuin oli laskettu. Aspa näyttää/ kuulostaa kuurolta.

    • PSE85

      Meillä sujui kyllä Muuttoapu.comin kanssa muutto todella hyvin. Varsinkin iso kiitos todella hyville ja tehokkaille muuttomiehille. Omasta kokemuksesta voin ainakin firmaa suositella ja jos vielä muutamme käytän muuttoapua uudestaan.

    • Anonyymi

      Muuttoapu.com ei saapunut sovittuna aikana. Kun saatiin joku kiinni, sanoivat että vahvistus ajasta oli tullut tekstiviestillä mikä ei pitänyt paikkaansa. Ilmoittavat saapuvansa 3-4h päästä. Tilaus peruttiin ja muutto hoidettiin itse. Jos haluaa muuttoon ammattilaisen, käyttäkää jotain muuta kuin Muuttoapu.com:ia.

      • Anonyymi

        Asiakkaan Katjan muutto olisi ollut "15.6.19 klo ilm. / toive 11:00" - aloitusaika oli hänelle luvattu ilmoittaa. Hänen TOIVE oli aloitukselle klo 11:00., jostain kumman syystä toive aikaa hän piti sovittuna. Lupasimme hänelle ilmoittaa aloitusajan ajoissa, jonka myös teimme tekstiviestillä että aloitus on klo 14-15:00 välillä. Katja soitti meille hiukan yli klo 11:00 muuttopäivänä ja tiedusteli missä auto viipyy. Ilmoitimme hänelle lähetetystä tekstiviestistä jossa aloitusaika on ilmoitettu klo 14-15:00 välillä alkavaksi, joka ei hänelle sopinut. Jos hänellä olisi ollut epäselvää aloitusajasta niin olisi voinut soittaa meille edellisenä päivänä jolloin olisimme pystyneet vaikuttamaan aloitusaikaan. yst.terv. Muuttoapu.com / asiakaspalvelu


    • Anonyymi

      Tämä firma on täysi vitsi! Tilasin muuttoon kaksi henkilöä, tuli yksi joka valitti koko ajan hommistaan! Varastolla lastasin auton ja sidoin kuorman kuunellessani kuljettajan valitusta! 1,5h istui kuljettaja toisessa päässä odottelemassa apumiestä. Selkä oli paskana ja siksi tilasin avun, muuten olisin helpon homman hoitanut itse. Lähetin sopimuksesta pienen reklamaation ko. firman omistajalle, hän ei vastannut puhelimeen, eikä sähköpostiin! Summa olisi pitänyt maksaa kuljettajalle käteisellä, ok! Maksusta ei olisi kuittia saanut. Sopimiksen mukaan voin maksaa kortilla tai käteisellä. Ei ollut käteistä, mutta työntekijän "ehkä" palkanmaksaja Joni Aronen lähetti minulle tilinumeronsa ja ilmeisesti tämä on hänen henkilökohtainen tilinumero? Paskaa palvelua ja paskaa tulee takaisin.

      • Anonyymi

        Koko firmassa ei tuollasta kaveria ole eikä ole ollut. Taidat vaan kusettaa.


    • Anonyymi

      Samoin, myöhässä tulivat ja lisäksi hinta yli kaksinkertainen moottorisängyn siirto n. 300m päähän. Olisi pitänyt osata varata pianonkantajat. Kai me olisimme itsekin kantaneet tavallisen sängyn tuon matkan.

    • Anonyymi

      Venäläisiä akresiivisiä miehiä rikkovat tavarat ja esimies tai firman omistaja puhuu erittäin epäammattimaisesti nimittelee eikä ota kuuleviin korviin että tavarat rikkoutuvat . Älkää erehtykö kukaan käyttämään tämän firman palveluita .

      • Anonyymi

        Tiedätkö mistä puhut, minä olrn muuttanut muuttoapu.con kautta nyt 3kertaa joka kerralla venäläismiehet tekemässä ja oikein mukavia ja rentoja ovat vaikka vähän hiljaisenpuoleen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3700
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1813
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1270
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      913
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe