Aviomies Japanista?

Nihon-jin otoko

MOikka!

Millanen on avioelämä japsin kanssa?

Olen 18 vuotias suomalaisiin lopen kyllästynyt tyttönen. Olen jo noin pari vuotta nähnyt unia omasta samuraistani

11

603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Japanin tuntia

      Suomalaiset eivät puhu eikä pussaa, japanilaiset vielä paljon vähemmän. He ovat erittäin estyneitä ja seksiä harrastetaan vähiten koko maailmassa.

      Japanilainen mies viettää kaiken aikansa töissä. Joka päivä on lähdettävä työtoverien kanssa viettämään iltaa. Japanilainen mies myös hankkii seksin muualta, vaimohan on vain lapsien tekoa varten. Se hyvä puoli siinä on, että hän myös luovuttaa koko tilinsä aina vaimolle, ja vaimo maksaa hänelle taskurahaa. Monet japanilaiset miehet myös työskentelevät toisella paikkakunnalla tai jopa ulkomailla, ja käyvät kotona vain esim. yhtenä viikonloppuna kuukaudessa, jos sitäkään.

      Japanilainen vaimo tottelee miestään kaikessa. Mies ja lapset ja heidän tarpeensa menevät aina yli japanilaisen vaimon tarpeiden. Vaimo tekee poikkeuksetta kaikki kotityöt ja miehen kotiin tullessa - kuinka myöhään tahansa hän sitten tuleekin - hänelle on tarjottava riisiä ja teetä. Japanilainen mies ei mitään osaisikaan, koska hänen lapsuudenkodissaankin äiti on aina tehnyt kaiken. Miehen vanhemmat voivat muuten myös määrätä täysin miehen - sekä myöskin vaimon - elämästä.

      Toivotan sinulle siis hauskaa elämää samuraisi kanssa :)

      • I know so shut up

        Tuossa on nyt kyllä melkeinpä kaikki tieto pelkkiä stereotypioita! Ainakin nuoriso ja 20-30 vuotiaat elävät jo hieman eritavalla. Tietenkin japanilainen perinteinen kasvatus voi vaikuttaa asioihin. Kaverini joutuu opiskelemaan lääkäriksi, koska hänen isänsäkin on, mutta hänen isosiskonsa ei päässyt kouluun. Kaikki muut japanilaiset joiden kanssa olen jutellut, päättävät itse mitä haluavat tehdä isoina ja päättävät myös seurustelustaan yms. Niin että tuo on kyllä aika vanhanaikainen katsomus!


    • Nihon-jin otoko

      Jee! Toisin kuin suomalaiset, se äijä ei tule joka ilta kello kuuden aikaa huutamaan, että "huora, onko ruokaa" :)

    • Tokomo

      Ja muistat ettet kutsu japanilaisia japseiksi !!

    • debuttaren matka

      1. japsittelu on samaa kuin nekruttelu, joten asennevammasi kaipaa aluksi lekaa hampaisiin.

      2. japanilainen mies odottaa todellakin etta sina teet ruuan kun han palaa toista.suomalainen paistaa itse makkaransa heh.

      3. koska olet naemma pikkulapsen tasolla, en suosittele todellakaan tanne tuloa miehenhakutarkoituksessa. puolison suku tutkii sinun sukusi tilanteen todella tarkkaan ennenkuin harkitsevatkaan avioliittoa.

      4. ns, susiruma ei kelpaa taallakaan kenellekaan ja sen tulet huomaamaan. mika on suomalaisittain kaunista, on taalla susirumaa ja ihan nattejakin naisia kulkee sinkkuina taalla kun miehet deittailevat enkelin nakoisia leideja.
      suosittelen siihen humalaiseen suomimieheen yrittamista viela koska melko varmana taalta et sulhoa saa.

      • Mukashinokanojo

        Tuohon neloseen on kyllä pakko sanoa, että ei nyt niin enkeli tarvitse olla että kelpaa. Itse olen seurustellut reilut 3 vuotta kihlattuni kanssa ja nyt helmikuussa hän kosi minua. En ole koskaan ollut nätti saati sitten kaunis, joten ei miehet siellä ole yhtään sen pinnallisempia kuin missään muuallakaan.


    • Japanilaisen kaveri

      Joo olen osittain samaa mieltä ekan kommentin kanssa. Se toki riippuu ihmisestä, ja siitää asutteko yhdessä Suomessa vaiko Japanissa. Minulla on japanilainen kaveri. Hän on sivistynyt ja oikein mukava mies. Hän muistuttaa melko lailla suomalais-miestä, mutta on ehkä hitusen kohteliaampi monissa tilanteissa. Monet japanilaiset osaavat vain huonosti englantia, joten dinun kannattaisi osata japania.

      • kaveri myös

        Olen japanilaisen naisen kaveri. Ehkä ihan kaikki japanilaiset miehet ja naiset eivät ole samanlaisia, koska kaverini on kertonut että hänen miehensä tekee aika usein ruokaa ja hemmottelee perhettänsä viemällä heidät ostoskeskuksen syömään ja shoppailemaan.


    • Kurre_

      No, eipäs nyt yleistetä kaikkia samaan rasiaan. :D

      Oma poikaystäväni asuu yksin ja joutuu tietenkin tekemään itse ruokansa, kun rahat eivät riitä jokailtaiseen ulkonasyömiseen. Sama juttu kahdella miespuolisella japanilaisella ystävälläni. Taisi toinen heistä tehdä vuosisadan rikoksen, kun kokkasi mulle ja ystävättärelleni nabea, siis japanilainen mies tekee ulkomaalaisille naisille ruokaa, huh huh.

      Japanilaiset miehet ovat erittäin mukavia -mutta aina kiirreessä. Kannattaa varautua siihen, että täytyy olla hyvin joustava, koska tämän maan miehet ovat työnarkomaaneja näin kärjistettynä.

      Siellä päin ei oikein puhuta englantia, joten japanin kielen hyvä osaaminen on melkeimpä pakollista. Myös tosi länsimaalaista saatetaan kammoksua. Kirjoittaja 5 tiivisti asiat aika hyvin.

      Ihan aluksi muuttaisin asennettasi ja oppisin tärkeimmän läksyn mitä voi tähän aiheeseen liittyen saada: älä ikinä käytä sanaa japsi.

      • Noppin

        "älä ikinä käytä sanaa japsi. "

        Erinomaisen hyvä huomio! Se on rinnastettavissa englannin kielen sanaan "Jap" ja on alentava sekä loukkaava termi.

        Arvatkaapa särähtikö korvaan, kun Jpanista Suomeen palattaessa Finnairin lentoemo käytti kollegoidensa kanssa rupatellessaan kyseistä sanaa?


    • Ei-elta

      Noppin:
      Kokemuksesi kertoo hyvin Finnairin emojen sivistystasosta. Japanilaisten "lentoemojen" kainalot eivät koskaan haise, mutta suomalaisten naisemojen karvakainolot löyhkäävät eltaatuneelta hieltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1942
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      147
      1544
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1207
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe