Ljubljanasta pohjois-Kroatiaan

"Tulisi jo heinäkuu"

Minä ja ystäväni olemme menossa heinäkuussa Ljubljanaan. Haluaisimme käydä myös Kroatian puolella. Mitä paikkaa suosittelisitte pohjois-Kroatiasta? Tarkoitus olisi vaan piipahtaa yhdeksi päiväksi Kroatiaan.

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Lyhyt matka ja nopea tie on Zagrebiin eli Kroatian pääkaupunkiin.
  Rannikon lähelle Pulaan on jo pidempi matka, mutta siellä on mm. oma colosseum ja muuta historiallsta nähtävyyttä.
  Jos tärkeintä on bongata Kroatia, ehdotan näitä. Muuten suosittelen pikemminkin kuljeksimista ympäri Sloveniaa. Rannikon kaupugeissa, matkan varrella olevissa tippukiviluolissa ja Bledissä ainakin kannattaisi käydä.

  • Kiitos Slovenia-fani! Juu, suunnitelmissa on käydä myös ainakin Bledissä. Ehkä sitten katsomme paikan päällä mihin suunnataan. Rovinj kiinnostaisi myös.


 • Rovinj on tosi kaunis pikkukaupunki. Jos aiotte olla Kroatiassa vain päivän, Opatija on lähellä, ei mene aikaa matkustamiseen. Istrian niemimaalla on myös viehättäviä pieniä kyliä, joihin ehtii jos jäätte pariksi päiväksi.

 • Suosittelen ehdottomasti Rovinj! Myös Porec ja Limskin kanaali ovat kauniita. Noinkohan yksi päivä riittää kun näette Kroatian kauneuden?

 • Olisi kiva tietää, missä kävitte Sloveniassa ja Kroatiassa. Jäikö kytemään polte takaisin, kuten useimmilla siellä käyneistä?

 • Itse pidin Rovinjista ja Pulasta (siellä on iso hieno amfi teatteri ja sieltä pääsee muistaakseni myös kätevästi Venetsiaan jos haluaa). Mutta on toki monta muutakin hienoa paikka, itse vaan en ehtinyt kaikissa käymään.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.