Aihealueet

Listaukset

  Ljubljanasta pohjois-Kroatiaan

  "Tulisi jo heinäkuu"

  Minä ja ystäväni olemme menossa heinäkuussa Ljubljanaan. Haluaisimme käydä myös Kroatian puolella. Mitä paikkaa suosittelisitte pohjois-Kroatiasta? Tarkoitus olisi vaan piipahtaa yhdeksi päiväksi Kroatiaan.

  6

  471

   Vastaukset

   • Lyhyt matka ja nopea tie on Zagrebiin eli Kroatian pääkaupunkiin.
    Rannikon lähelle Pulaan on jo pidempi matka, mutta siellä on mm. oma colosseum ja muuta historiallsta nähtävyyttä.
    Jos tärkeintä on bongata Kroatia, ehdotan näitä. Muuten suosittelen pikemminkin kuljeksimista ympäri Sloveniaa. Rannikon kaupugeissa, matkan varrella olevissa tippukiviluolissa ja Bledissä ainakin kannattaisi käydä.

    • Kiitos Slovenia-fani! Juu, suunnitelmissa on käydä myös ainakin Bledissä. Ehkä sitten katsomme paikan päällä mihin suunnataan. Rovinj kiinnostaisi myös.


   • Rovinj on tosi kaunis pikkukaupunki. Jos aiotte olla Kroatiassa vain päivän, Opatija on lähellä, ei mene aikaa matkustamiseen. Istrian niemimaalla on myös viehättäviä pieniä kyliä, joihin ehtii jos jäätte pariksi päiväksi.

   • Suosittelen ehdottomasti Rovinj! Myös Porec ja Limskin kanaali ovat kauniita. Noinkohan yksi päivä riittää kun näette Kroatian kauneuden?

   • Olisi kiva tietää, missä kävitte Sloveniassa ja Kroatiassa. Jäikö kytemään polte takaisin, kuten useimmilla siellä käyneistä?

   • Itse pidin Rovinjista ja Pulasta (siellä on iso hieno amfi teatteri ja sieltä pääsee muistaakseni myös kätevästi Venetsiaan jos haluaa). Mutta on toki monta muutakin hienoa paikka, itse vaan en ehtinyt kaikissa käymään.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    258
    11817
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    322
    7399
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    76
    1875
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    85
    1433
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1322