Vaikea eroahdistus koiralla !!!!!

Railimarjatta

Auttakaa.... Tipsullani 8 kk ikäinen tyttökoira on vaikea eroahdistus. Käytössä on D:A:P suihke, pistorasiassa laite ja suihke sekä lis'ksi Serene-pillerit. On yritetty sekunnista minuuttiin tehtäviä yksinoloharjoituksia, tuloksetta. Koira alkaa heti ullvomaan ja vinkumaan sekä tekee kaikki tarpeensa alleen. Olen järjestänyt elämämme säännölliseksi ja rauhalliseksi. Onko jollain vielä jotain konsteja ja neuvoja minulle. Työt alkavat viikon kuluttua ja olen aivan ymmälläni koiran kanssa. Onko lääkäri viimeinen apumme? Auttakaa...

4

125

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ...hmm....juu

   Viikko on liian lyhyt aika oikaista totuttamalla mitään. Sen lisäksi dappi sekä serene toimivat lähinnä koiranomistajan tyynnyttelijänä; en tiedä yhtään koiraa johon näillä kalliilla humpuukituotteilla olisi ollut mitään vaikutusta. Vaikeampi rasti eli paras paikka saada apua on osaava eläinlääkäri.

  • Railimarjatta

   Kiitos, kun vastasit. Juuri näin minä ajattelinkin. Pelkkää rahastusta... Ottaessani tipsun isompana, ajattelin pääseväni helpommalla, mutta toiveajattelua oli...Tilaan ajan Oulun kaupungin eläinlääkärille ja hoidetaan sitä kautta asia kuntoon. Tätä vahvistusta kaipasin.

   Hyvää kesää sinulle :)

  • Jätä radio hiljaiselle päälle ja anna puruluita jota on helppoa nakerrella kun olet poissa.
   Sano aina minne menet jotta tietää että tulet myös takaisin...
   Anna myös joku vaatekappaleesi jossa on sinun tuoksu jotta voi huilata sen päällä..
   Minulla ihan samanlainen koira, jopa kaupassa käynti 10 minuuttia tuotti ongelmia ei enää...

  • kapostirobotti

   Onpas Toffella fiksu koira kun puheenkin ymmärtää :)
   Eroahdistus koiralla kuten ihmiselläkin on liiallista riippuvuutta. Kovin yleistä erityisesti näillä sylikoirilla. Ihminen luo tilanteen omalla käytöksellään, ja sitä muuttamalla koirankin käytös korjaantuu. Koiraa pitää ohjata itsenäisemmäksi. Eroahdistusta voi vähentää perushuomioimattomuudella, elikkäs koiran palluttamista ja hyvänäpitoa vähennetään radikaalisti. Ihan kokonaan ei tarvitse lopettaa, tapauskohtaista on, minkälaiseksi suhde kehittyy. Älä salli koiran kulkea perässäsi kotona joka paikkaan, vaan vietä tarkoituksella aikaa eri huoneessa. Älä pomppaa passaamaan joka vinkaisusta, vaan päätät itsenäisesti ulkoilu- ja ruoka-ajoista. Koiran vaatimuksiin ei reagoida. Pois lähtiessä ei huomioida koiraa mitenkään, myöskään kotiin palatessa ei ensimmäiseksi hyökätä koiraa halimaan, vaan toimitetaan rauhassa muuta, sitten pieni silitys. Viikossa pitäisi ruveta koiran käytöksen muuttumaan, jos omaasi pystyt muuttamaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   1263
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   55
   993
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   925
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   399
   839
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   82
   810
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   797
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   794
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   57
   721
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   64
   685
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   646
  Aihe