KADONNUT CHIHUAHUA !!

tiia.liukkonen

KADONNUT CHIHUAHUA! Katosi pe 10.6 kotoaan Hirvensalmelta vain puolessatunnissa jälkeäkään jättämättä. On mahdollista että on varastettu. Valkoinen jossa beigejä laikkuja, katoamishetkellään n.2,8 kg, 5v uros. Luvassa M I E L E T Ö N löytöpalkkio, kaikki vihjeet tervetulleita 0407641144/0407378403 LEVITTÄKÄÄ ETEENPÄIN!!!

Etsijäkoiran jäljitettyä jäljet loppuivat yhtäkkiä tieltä n.5m eteenpäin kotimme postilaatikolta, josta voitu nostaa auton kyytiin. on myös mahdollista että joku eläin napannut mutta vaikka pieni niin pippuruinen ja olisi oletettavaa että jotain karvatuppoja olisi jäänyt kamppailusta, myös metsät etsitty läpi, eikä löydy MITÄÄN.

6

327

  Vastaukset

  • Toivottavasti hän löytyy. Pidetään kaikki peukkuja!

  • Kamalaa... Toivotaan todella että löytyyy.. En tiedä mitä tekisin jos oma koira katoaisi noin...

  • Toivottavasti ei oo kukaan narkki pölliny..

  • Voi ei, varmaan oli hirveä tilanne. En kyllä usko, että ap enää lukee tätä, mutta olisi kiinnostava tietää, löytyikö koira?

   • Koira ei koskaan löytynyt. Mutta jos se varastettu on ja joku päivä mun eteen tulee, niin varastaja tietää nimenomaan VARASTANEENSA.

    Voimia! Chihu-vauvi on kultaa. En suostu sanomaan OLI.


   • ei tulosta kirjoitti:

    Koira ei koskaan löytynyt. Mutta jos se varastettu on ja joku päivä mun eteen tulee, niin varastaja tietää nimenomaan VARASTANEENSA.

    Voimia! Chihu-vauvi on kultaa. En suostu sanomaan OLI.

    en tiedä luetko tätä palstaa enää. Mutta onko Cihu vieläkään löytynyt???


  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   330
   6530
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   184
   3217
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   97
   1491
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   16
   779