VÄHÄN INTIIMI KYSYMYS

ykkösmorsian kysyy

Tiedän kyllä, että kysymykseni voi kuulostaa hassulta, mutta kysyn kuitenkin sillä olen todella neuvon tarpeessa.
Menen naimisiin 11.11.11, ihana päivämäärä, olen siis ihan oikea ykkösmorsian.
Mutta minulla on eräs ongelma koskien kampausta.
Ei hiuksia, sillä tiedän kyllä miten kampaan tukkani. Mutta alapään kampaus...
Älkää naurako, tämä on vakava kysymys ja kyseessä on sentään minun hääni ja ennen muuta hääyöni!
Sulhaseni katsoo usein pornovideoita ja hän on kertonut minulle, että niissä naisilla on alapää aina ajeltu ihan paljaaksi. Siis naisilla on samanlainen elin kuin pikkutytöillä joilla ei ole karvoitusta.
Sulhaseni mielestä sellainen on rivoa, hänen mielestään aikuisella naisella pitää olla karvainen sukupuolielin. Minulla on, ja hän pitää tosi paljon "tussustani", kuten hän sitä nimittää. Sukupuolielimeni on aika karvainen, minulla on punertava tukka ja sukuelimeni karvoitus on sekin punertavaa ja tosi kiharaista. Haluan yllättää sulhaseni (josta tulee 11.11.11 aviomieheni!) sukuelimeni karvoituksen kampauksella!
Miten minun pitää menetellä, kampaanko karvat tyyliin "jakaus keskellä" vai laitanko karvoihin geeliä vai teenkö ns. toispuolisen kampauksen, kaikki karvat toiseen tai toiseen suuntaan? Vai leikkaanko lyhyeksi ja laitan "pystytukan" sinne alas?
Onko teillä hyviä neuvoja? Oletteko itse laittaneet häihinne kampausta alapäähänne?

14

890

  Vastaukset

  • Olet pervo mies. Posliinia haluavat pedofiilit. Yök.

   • Sulhaseni EI OLE pedofiili! Jos olisit lukenut kirjoitukseni, olisit nähnyt, että hän nimenomaan haluaa, että aikuisella naisella on karvainen sukupuolielin, siis sellainen kuin on minulla.
    Mutta millaisen kampauksen laittaisin siihen, antakaa minulle jokin hyvä neuvo!


  • Eipä tullut muuta tehtyä kuin siistittyä.

  • Juu, ei naureta ei.. tässä miehen kanssa lueksitaan näitä, ja vähän on kyllä naurussa pitelemistä, mutta kun kielsit niin koitetaan pysyä ihan pokkana.

   Tjaa, että minkälainen kampaus alapäähän.. Mitä jos kasvattaisit marraskuuhun saakka karvoja, et leikkaisi etkä sheivaisi, ja sitten hääpäivän aamuna pistäisit papiljotit pehkoon. Kannattaa varmaan varautua ja hankkia jotkut napakat slogit, jotta paplarit pysyy paikoillaan. Laita jotain kampausgeeliä, että tulee parempi kihara. Kun avaat paplarit, kampaa nätisti pörhölleen, vaikka tupeerat korkeammaksi, suihkautat vahvalla kiinnitteellä ja avot, siinäpä se, kaunistettu pimpsa.

  • Mutta jos siinä on karvoissa liian paljon tupeerausta hiuslakan kanssa, niin eikö kohotetut karvat estä miehen pääsyn lähelle. Pitää olla tosi pitkä muna, että niiden tupeerattujen karvojen takaa ulottuu muijan toosaan. Ei tule mitään pohjaan saakka työntämisestä kun karvat ovat pörhöllään edessä.
   Tai pitääkö miehen siis yhtyä naisen peräaukkoon eli anukseen? Ihan OK, mutta sitä kautta muija ei pamahda paksuksi.
   Jos ehkäisyä halutaan, perseeseen pano on hyvä neuvo, mutta jos ämmä haluaa tulla tiineeksi, se on päinvastoin huono neuvo. Hmm... ottaa nyt selvää näistä nykyajan morsiamista, tekevät ison numeron kaikista elämän pikkuseikoistakin.

  • Ihan vaan siltä varalta, että tuore aviomies haluaa yhtyä nuorikkonsa perseeseen, kehotan morisanta somistamaan peräaukkonsa huulipunalla.
   Löytyy useita hyviä värisävyjä, jotka korostavat aunuksen houkuttelevuutta.

  • Kauheeta! Minäkin olen menossa naimisiin ja vietämme oikein todella isot ja kalliit häät.
   Mutta PITÄÄKÖ morsiamen todella meikata peräaukko huulipunalla? Siinähän pikkuhousutkin värjääntyvät. Ja kun minä olen aika ujo kaikessa tuollaisessa rivoilussa.

  • Onko totta, että kaikki miehet panevat nykyään kaikkia naisia peräaukkoon?
   Kamalaa, mä luulen että mä en sittenkään uskalla mennä naimisiin.

   • Kyllä sinun TÄYTYY suostua siihen, että miehesi yhtyy peräaukkoosi, sillä jos et siihen suostu, hän menee vieraiden naisten luo. Et kai halua, että miehesi on sinulle uskoton?
    Laita vain kiltisti huulipunaa peräaukon ympärille, miehesi varmasti ennen yhdyntää suutelee sinua sinne.


   • Ei ole totta. Asiasta kannattaa keskustella oman miehensä kanssa mistä hän pitää ja mistä sä pidät. Ei kaikki miehet ole sellaisia mitä täällä annetaan ymmärtää. Joten kyllä uskallat mennä naimisiin sinäkin "eräs morsian".


  • Hauska yllätys vois olla vaikka pinkit ja sydämen muotoiset pimpsakarvat

  • MUISTA PERÄAUKON VALKAISU!

   Amerikassa on kuulemma muotia valkaista peräaukko, eikä kukaan trenditietoinen mies mene naimisiin sellaisen naisen kanssa, jolla on ruma tummanruskea persesilmä - ei edes täällä Suomessa!

   • TOTTA SE ON! EI MUUTA KUIN HOITOON VAAN! MUUTEN ET PÄÄSE NAIMISIIN!

    Yhä useampi on innostunut valkaisemaan peräaukkonsa. Cosmopolitan-lehden mukaan kylpylät ja kauneushoitolat markkinoivat palvelua, jossa peräaukon alueelle levitetään valkaisevaa happoa.

    Aine poistaa mahdolliset läiskät, tahrat sekä tummentumat ja jättää takamuksen puhtoisen väriseksi. Lehden mukaan noin kahdenkymmenen minuutin mittainen toimenpide maksaa 100-150 dollaria. Lisäksi asiakkaat voivat ostaa mukaansa valkaisevaa voidetta tai geeliä, jolla valkaisua voi jatkaa kotona.

    Toimenpiteen voi joutua uusimaan, jos ihon väri on tummempi. Los Angelesissä sijaitsevasta kauneushoitolasta kerrottiin, että sitkeimmissä tapauksissa valkaisu joudutaan toistamaan kahdesti viikossa jopa kahdeksan viikon ajan. Peräaukon lisäksi hoitoloissa tehtiin valkaisuja myös vaginan alueelle.

    http://www.iltalehti.fi/kauneuskirurgia/2011071314054275_kf.shtml


  • ...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   95
   3069
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   106
   2620
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2263
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   183
   2085
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1418