Tapani on hyvä lavaesiintyjä-ja laulaja.

keikoilla kävijä

Tapanilla on lempeä, lämmin ja pehmeä puhe- ja lauluääni. Tykkään siitä paljon. Tykkään myös siitä kun hän huomioi hyvin lavan edustalla seisoskelevan ja kuuntelevan yleisön. Hän ei tuijota ilmeettömästi ja eleettömästi suoraan eteensä laulaessaan vaan luo katsekontaktia ja hymyä myös sivummalla oleviin. Tulee tunne ,että hän laulaa juuri minulle.

13

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Annu.

      :DDD Hahaaa mitä soopaa :D Kuinka te aina jaksatte sepostaa.

    • Pöllöjä faneja

      Kohta nämä hihhuliinit korottovat idolinsa Pyhimykseksi: Pyhäksi Tapaniksi. Sen jälkeen Suomen kirkoissa saarnataankin varmaan Isästä, Pojasta, Pyhästä Hengestä ja Pyhästä Tapsuliinista. NOT!

    • JJJjiiiiiiiii

      Tapani Kansa on pökkelö esiintyjä. Hänen puheäänensä on epäselvää mölinää. Hänen puheensa katkeilee oudosti ja luulen, että jotain vikaa on äänihuulissa. Hänen äänensä ei ole kovin kaunis ja laulutapa on mekaaninen vain tekniseen suoritukseen tähtäävä. Tunnetta ja herkkyyttä ei löydy.

      • juupa...............

        Täsmälleen, kaikki mutta varsinkin nuo kaksi viimeistä lausetta.


    • Asiantuntemus a ja o

      Olet täysin oikeassa. Sen näkee vanhoista tallenteistakin.

      Mielestäni kuitenkin hänen paras ominaisuutensa on kyky laulaa livenä keikoilla ja konserteissa. Se euroviisuhässäkkä olisi saanut jäädä kokematta, mutta yleisesti ottaen herra Kansalla on vire aina kohdallaan. Sellaista epävireistä-sinne-päin-laulantaa, jota kuulee varsinkin Suomen tunnetuimmilta naisiskelmälaulajilta ei joudu kuulemaan. Varsinaisilla keikoillahan se laulajan taso mitataan, ei levytyksissä.

      Rehellisyyden nimissä on sanottava, että hänen lauluäänensä ei ole enää niin hyvä kuin ennen. Vanheneminen ei tapahdu ilmaiseksi. 80-luvulla hänen äänensä sointi hipoi täydellisyyttä, mutta enää ei ole laulu yhtä etistä ja kirkasta. Sääli.

      • Lyyrinen baritoni

        Olet niin fiksu kirjoittaja, että. Toivottavasti jaksat jatkaa tänne kirjoittamista. Analyysisi Tapani Kansasta osuu todella nappiin.


    • Mezzosopraano HKI

      Olet täysin oikeassa. Olet TODELLINEN asiantuntija! Kiitos, että sain lukea hyvin mietittyä ja vielä paremmin kirjoitettua viestiäsi. Mikä onnenpotku, että tällä palstalla on sinun kaltaisiasi asiallisia kirjoittajia! *pusu* =)

    • Nanaliinikin

      Hän on kaikkea sitä mitä sanoitkin. :)

    • kaunista laulua

      Erityisesti tänäpäivänä nautin Tapsan laulusta ja hänen äänensä runsaista sävyistä yli kaiken. En tiedä miten hän sen tekee, mutta äänensä ja tulkintansa koskettaa ja sävähdyttää vuodesta toiseen. Taannoinen kirkkokonserttinsa oli taas oivallinen osoitus siitä . Oli todella ilahduttavaa kuulla miten hienossa laulukunnossa hän on.
      Kirkkokonserteissa Tapsan komea ja trimmattu ääni pääsee oikeuksiinsa erityisen hyvin. Harva viihdelaulaja on yhtä vaikuttava ja vakuuttava sellaistenkin laulujen parissa joita Tapani tuossa konsertissa esitti : Kesäyö kirkkomaalla, Sinikan laulu, Olis vierellä hän, Rauha, Illalla..... Sekä kirsikkana kakussa Martti turusen sävellys Aleksis Kiven tekstiin " Sunnuntai". Tapanilla on vahva ääni, mutta tässä laulussa ihastutti erityisesti pianissimo johon forte yllättäen vaimeni. Siinä oli sellaista emotionaalista latausta , joka osoitti ettei vain fortessa esitetty nuotti pakota kuuntelemaan vaan myös äärimmäinen pianissimo saattaa vangita kuuntelijan lumoukseensa.

      Encorena kuultiin " Minä laulan sun iltasi tähtihin", jossa pieni unohdus sanoissa yhdessä kohtaa, mutta muutoin uljas lopetus tasokkaalle konsertille.

    • OK.

      Onhan se totta, että kirkkokonserteissa Tapsa pääsee käyttämään äänivarojaan vielä runsaammin ja rikkaammin, kuin esim. ravintola- tai tanssilavakeikoilla, mutta sitten taas toisaalta kirkossa laulaminen asettaa myös omat rajoituksensa etenkin tuohon esiintymispuoleen. Tapsalla kun useinmiten monasti on tanssilakeikoillaan huumoriakin mukana välijuonnoissaan ja intoutuu välillä hassuttelemaankin ( eli on viihdyttävä esiintyjä), niin kirkossa taas pitää esiintyä arvokkaasti ja hillitysti. Tapsa hallitsee kummatkin tyylit ja hyvä niin.

    • Pösöjä kaikki liinit

      Varsinaista soopaa täällä kehitellään -kieltämättä. Onkohan faniliinit ottaneet muutaman paukun liikaa tai nauttineet taas liikaa Amanitakeittoa?

    • Hyvä, hyvempi Tapsa
    • namnam <3

      "TOSITÄHDEN tunnistaa siitä, että hän ajan myötä vain paranee: tulkinta syvenee, karismaa karttuu.

      Näitä valovoimaisia artisteja nähdään Suomen ja muidenkin viisuja muistelevassa ohjelmassa pilvin pimein, mutta muutama heistä on kyllä ylitse muiden.

      Esimerkiksi Tapani Kansa. Harvoin olen nähnyt laulajan vanhenevan näin tyylikkäästi: vaatteet, hiukset, kroppa - Kansa on upea ja seksikäs! Entäs sitten ääni. Hänellä sitä riittää ilman rajoja."

      Näin on ! Tapsa on ihana ja upea !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1270
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      807
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      760
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      671
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe