Joo täsä meinasin tommosen homman tehä, mutta ois pari kysymystä.
- Mitä tapahtuu PS storesta ladatuille peleille?
- Voinko ladata ne takaisin omilla tunnuksilla alustuksen jälkeen?
- Laitanko tohon SYSTEM ACTIVATION kohtaan 1. ACTIVE vai 2. DEACTIVE
- Mitä tapahtuu PS storesta ladatuille peleille?
- Voinko ladata ne takaisin omilla tunnuksilla alustuksen jälkeen?
- Laitanko tohon SYSTEM ACTIVATION kohtaan 1. ACTIVE vai 2. DEACTIVE
Vastaukset 1
Vanhimmat
Ei katoa koskaan mihinkään jos et tuhoa tiliäs kokonaan Psn palvelusta ja otat varmuuskopion kiintolevystäsi ennen formatointia, voit aina siis ladata ne Storesta uudestaan kuitenkin.
Tietenkin systeemi pitää myös aktivoida, eli kyllä vaihtoehto.
Korjatkoon joku jos olen väärässä.