Hyvä ja halpa hotelli Roomassa lähellä nähtävyyksiä?? Apua!

Apua!

Viitsisikö joku Roomassa käynyt ja miksei joku muukin asiaan perehtynyt antaa vähän vinkkiä, miltä alueelta saisi hyvän ja halvan hotellin (n. 70 - 100e / yö). Aiomme mennä Roomaan heinäkuun alkupuolella neljäksi yöksi. Olisi mukava jos hotelli olisi helposti löydettävissä. Nähtävyydet saisivat olla kävelymatkan päässä, ainakin Pantheon ja Castel'Sant Angelo. Sitten vielä siinä jossain lähistöllä voisi olla pari hyvää pizzeriaakin. Alue mahd. rauhallinen. Tiedän että vaadin aika paljon mutta toivon että joku osaisi suositella jotain hotellia. Kiitos!

13

1428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kupulisjekkuu

      Trasteveren kaupunginosa. Parasta Roomaa. Sieltä joku hotelli tai b&b.

    • ekkaakertaa

      Tuo Trastevere vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Jos läden Terminin asemalta kohti Trasteverea, niin minkä väristä linjaa menen ja missä jään pois?

    • ei jaksa enää

      Taasko tämä sama kysymys.
      Et minkään väristä linjaa. Mistäs kukaan tietää mille pysäkille haluat, tai mihin haluat siellä mennä. Ei kai nyt Trastevere ole yksi pysäkki vain. Vähän isompi alue se on. Voi auttakaan...

    • ekaaaakertaa

      Halusinkin kysyä vinkkejä niiltä,.jotka ovat siellä käyneet ja siitä paikasta jotain tietävät. Sinun ei tarvitse vaivautua. Siis minne Trasteveressa kannattaa mennä? Ja missä jäädä metrosta pois?

    • ei jaksa enää

      Trastevereen ei mene metroa. Aamen.

    • ekaaakertaa

      Ei tarvitsekaan jaksaa. Asia ei kuulu sinulle. Kuten sanoin, ei sinun tarvitse vaivautua. Voisiko joku asiallinen vastata. Siis sellainen, joka tietää.

    • gallo_265
    • viminale

      Oltiin juuri hotelissa Flower Garden (Via Viminale, lähellä Via Nazionalea). Hotelli oli ihan ok hintaan nähden. Aamupala oli odotuksia parempi ja huone oli siisti, mutta aika pieni. No kävimme siellä vain nukkumassa. Olisin voinut vielä vähän lähemmäksi ottaa hotellin nähtävyyksiä ajatellen (jalassani probleemaa), mutta tervejalkaisille ei olisi varmaan ongelma kävellä nähtävyyksiin joka päivä.

      Termini oli ihan lähellä, mutta me ostimme 18 euron lipun hip on hop off -bussiim (voimassa 72 h) ja ajoimme sillä ees taas katolla istuskellen. Sillä kannattaa heittää muuten illalla kierros, näkee kaupungin valaistuna. Bussissa oli aina tilaa, vaikkakin tuleehan se kalliimmaksi kuin julkisilla. Mutta koimme sen helpoksi tavaksi liikkua ja käytimme bussia usean kerran päivässä. .

      Trasteveressa on ruoka jne. halvempaa ruoka ja alue muutenkin kiva, eli suosittelen sitä ja menisin sinne seuraavaksi.

    • satunnainen matkaili

      tota noin... eiks tuo Trastevere ole sirllä joen toisella puolella? ...eikä ihan lähellä turistikohteita, jotka sijaitsevat vallan eri puolella ko jokea... paitsi Vatikaani.

      Paljonkos jostain päin Trasteverea on matkaa esim Colosseumille? ...kävellen...

      ajattelin vaan kun syyskuussa noihin maisemiin oomme perheen kanssa menossa ja mukana on mm alle vuoden ikäinen prinsessa

    • Viminale

      Jes, Trastevere on "tois puolel jokkee". Me kyllä käveltiin Trasteveresta Colosseumille, tosin ihan hissukseen ja matkan varrella paikkoja katsellen. Ja kuten laitoin, mulla jalkavaivoja (reuma), mutta kykenin siihen. Juuri esim. se meidän käyttämä kiertoajelubussi pysähtyi lähelle siltaa toiselle puolelle ja siitä pysäkiltä oli lyhyt matka Trastevereen.

      Vanha alue on tosiaan aika paljon kalliimpi ja tosi moni suositeltu ravintola on Trasteveressa ja se on oikein mukava paikka viettää iltaa. Eli menette vaikka aamulla kävellen "kaupungille" ja bussilla tmv. takaisin hotellille päivän päätteeksi ja hotellilta sitten lähistölle syömään. Mutta jos teidän on tarve käydä päivällä hotellilla, ihan keskusta-alue varmasti paras. Mutta on Terminin alueeltakin kävelymatkaa Colosseumille jne.

    • Cervia hotel

      Hyvä hotelli löytyy Terminin läheltä ja hotellin sivut ovat: http://www.hotelcerviaroma.com/index-english.htm

      Olin viikko sitten kyseisessä perhehotellissa, edullinen,huoneet siistit ja sijaitsee hyvällä paikalla. Suosittelen lämpimästi!

    • Paavikin nähtiin!

      Olin Roomassa heinäkuun alussa ja yövyimme Hotel Contiliassa, on Terminin lähellä, tosi rauhaisa ja mielestäni edullinen...aamupala hyvä, henkilökunta erittäin ystävällistä ja kielitaitoista. Huone siisti, joka päivä kävi siivooja, ilmastointi huoneessa (ehdoton heinäkuussa) tallelokero jne. Ihan kaupunkilomaan sopiva paikka...yöthän siellä vain käytiin nukkumassa! = )
      Terministä pääsimme bussilla Vatikaaniin ilman ensimmäistäkään taskuvarasta, metrolla menimme Colosseumille ja kävellen espanjalaisille portaille...eli tilanteen mukaan. Kävellen löysimme hyviä kauppoja, nähtävyyksiä, kirkkoja ym, niitähän Roomassa riittää. Ja Terministä on myös hyvät yhteydet lentokentälle, bussilla 6 e ja taksilla 30e

    • löytyy hotelleja

      Omia suosituksiani:
      Vatikaanin lähellä Pensione Paradise, Viale G Cesare 47

      Erittäin siisti. Kymmen huonetta. Huoniessa tv ja radio. Hintansa väärti.Itse voi valita huoneen omalla kylppärillä tai huoneen yhetsiesää kulppärillä, ihan oman kukkaron mukaan.
      http://www.pensioneparadise.com/inglese/index.htm


      Terminin lähellä Italy B&B, Via Palestro 49
      Vain kolme huonetta joita hoitaa sisilialinen perhe. Erittäin sisiti, ystävällinen ja rauhallinen paikka. Pitemmän ajan asuvat saavat alennusta.
      http://www.italybnb.it/index.php

      Trasteveressä Domus Tiberina, Via in Pisnicula 37
      Sijaitsee rauallisen ja ihastuttavan torin reunalla josta löytyy muttama erinomainen ja kotoisa ravintolakin. Ehdoton suosikkini.
      http://www.hoteldomustiberina.it/index_en.html

      Campo de'Fiotrin lähellä Campo de'Fiori Arenula, Via S Maria de' Calderari 47
      Erittäin hyvä sijainti. Kaikin puolin hyvä hotelli.
      http://www.hotelarenula.com/homepage.html

      Trasteveressä luostariasuntola Piazza San Giovanni della Malva, ihana tori. Vicolo Moronilta aivan torin takaa löytyy tämä viehättävä luostariasuntola jolla on oma sisäpihansakin ja autoilla matkustavat saavat ilmaisesti laittaa luostarin parkkiin autonsa. Sellaista mahdollosuustta ei monesti löydy Rooman keskustasta.

      http://www.casasangiuseppe.it/vis_dettaglio.php?primo_livello=menu&id_livello=244

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe