Hyvä ja halpa hotelli Roomassa lähellä nähtävyyksiä?? Apua!

Apua!

Viitsisikö joku Roomassa käynyt ja miksei joku muukin asiaan perehtynyt antaa vähän vinkkiä, miltä alueelta saisi hyvän ja halvan hotellin (n. 70 - 100e / yö). Aiomme mennä Roomaan heinäkuun alkupuolella neljäksi yöksi. Olisi mukava jos hotelli olisi helposti löydettävissä. Nähtävyydet saisivat olla kävelymatkan päässä, ainakin Pantheon ja Castel'Sant Angelo. Sitten vielä siinä jossain lähistöllä voisi olla pari hyvää pizzeriaakin. Alue mahd. rauhallinen. Tiedän että vaadin aika paljon mutta toivon että joku osaisi suositella jotain hotellia. Kiitos!

13

1462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kupulisjekkuu

      Trasteveren kaupunginosa. Parasta Roomaa. Sieltä joku hotelli tai b&b.

    • ekkaakertaa

      Tuo Trastevere vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Jos läden Terminin asemalta kohti Trasteverea, niin minkä väristä linjaa menen ja missä jään pois?

    • ei jaksa enää

      Taasko tämä sama kysymys.
      Et minkään väristä linjaa. Mistäs kukaan tietää mille pysäkille haluat, tai mihin haluat siellä mennä. Ei kai nyt Trastevere ole yksi pysäkki vain. Vähän isompi alue se on. Voi auttakaan...

    • ekaaaakertaa

      Halusinkin kysyä vinkkejä niiltä,.jotka ovat siellä käyneet ja siitä paikasta jotain tietävät. Sinun ei tarvitse vaivautua. Siis minne Trasteveressa kannattaa mennä? Ja missä jäädä metrosta pois?

    • ei jaksa enää

      Trastevereen ei mene metroa. Aamen.

    • ekaaakertaa

      Ei tarvitsekaan jaksaa. Asia ei kuulu sinulle. Kuten sanoin, ei sinun tarvitse vaivautua. Voisiko joku asiallinen vastata. Siis sellainen, joka tietää.

    • gallo_265
    • viminale

      Oltiin juuri hotelissa Flower Garden (Via Viminale, lähellä Via Nazionalea). Hotelli oli ihan ok hintaan nähden. Aamupala oli odotuksia parempi ja huone oli siisti, mutta aika pieni. No kävimme siellä vain nukkumassa. Olisin voinut vielä vähän lähemmäksi ottaa hotellin nähtävyyksiä ajatellen (jalassani probleemaa), mutta tervejalkaisille ei olisi varmaan ongelma kävellä nähtävyyksiin joka päivä.

      Termini oli ihan lähellä, mutta me ostimme 18 euron lipun hip on hop off -bussiim (voimassa 72 h) ja ajoimme sillä ees taas katolla istuskellen. Sillä kannattaa heittää muuten illalla kierros, näkee kaupungin valaistuna. Bussissa oli aina tilaa, vaikkakin tuleehan se kalliimmaksi kuin julkisilla. Mutta koimme sen helpoksi tavaksi liikkua ja käytimme bussia usean kerran päivässä. .

      Trasteveressa on ruoka jne. halvempaa ruoka ja alue muutenkin kiva, eli suosittelen sitä ja menisin sinne seuraavaksi.

    • satunnainen matkaili

      tota noin... eiks tuo Trastevere ole sirllä joen toisella puolella? ...eikä ihan lähellä turistikohteita, jotka sijaitsevat vallan eri puolella ko jokea... paitsi Vatikaani.

      Paljonkos jostain päin Trasteverea on matkaa esim Colosseumille? ...kävellen...

      ajattelin vaan kun syyskuussa noihin maisemiin oomme perheen kanssa menossa ja mukana on mm alle vuoden ikäinen prinsessa

    • Viminale

      Jes, Trastevere on "tois puolel jokkee". Me kyllä käveltiin Trasteveresta Colosseumille, tosin ihan hissukseen ja matkan varrella paikkoja katsellen. Ja kuten laitoin, mulla jalkavaivoja (reuma), mutta kykenin siihen. Juuri esim. se meidän käyttämä kiertoajelubussi pysähtyi lähelle siltaa toiselle puolelle ja siitä pysäkiltä oli lyhyt matka Trastevereen.

      Vanha alue on tosiaan aika paljon kalliimpi ja tosi moni suositeltu ravintola on Trasteveressa ja se on oikein mukava paikka viettää iltaa. Eli menette vaikka aamulla kävellen "kaupungille" ja bussilla tmv. takaisin hotellille päivän päätteeksi ja hotellilta sitten lähistölle syömään. Mutta jos teidän on tarve käydä päivällä hotellilla, ihan keskusta-alue varmasti paras. Mutta on Terminin alueeltakin kävelymatkaa Colosseumille jne.

    • Cervia hotel

      Hyvä hotelli löytyy Terminin läheltä ja hotellin sivut ovat: http://www.hotelcerviaroma.com/index-english.htm

      Olin viikko sitten kyseisessä perhehotellissa, edullinen,huoneet siistit ja sijaitsee hyvällä paikalla. Suosittelen lämpimästi!

    • Paavikin nähtiin!

      Olin Roomassa heinäkuun alussa ja yövyimme Hotel Contiliassa, on Terminin lähellä, tosi rauhaisa ja mielestäni edullinen...aamupala hyvä, henkilökunta erittäin ystävällistä ja kielitaitoista. Huone siisti, joka päivä kävi siivooja, ilmastointi huoneessa (ehdoton heinäkuussa) tallelokero jne. Ihan kaupunkilomaan sopiva paikka...yöthän siellä vain käytiin nukkumassa! = )
      Terministä pääsimme bussilla Vatikaaniin ilman ensimmäistäkään taskuvarasta, metrolla menimme Colosseumille ja kävellen espanjalaisille portaille...eli tilanteen mukaan. Kävellen löysimme hyviä kauppoja, nähtävyyksiä, kirkkoja ym, niitähän Roomassa riittää. Ja Terministä on myös hyvät yhteydet lentokentälle, bussilla 6 e ja taksilla 30e

    • löytyy hotelleja

      Omia suosituksiani:
      Vatikaanin lähellä Pensione Paradise, Viale G Cesare 47

      Erittäin siisti. Kymmen huonetta. Huoniessa tv ja radio. Hintansa väärti.Itse voi valita huoneen omalla kylppärillä tai huoneen yhetsiesää kulppärillä, ihan oman kukkaron mukaan.
      http://www.pensioneparadise.com/inglese/index.htm


      Terminin lähellä Italy B&B, Via Palestro 49
      Vain kolme huonetta joita hoitaa sisilialinen perhe. Erittäin sisiti, ystävällinen ja rauhallinen paikka. Pitemmän ajan asuvat saavat alennusta.
      http://www.italybnb.it/index.php

      Trasteveressä Domus Tiberina, Via in Pisnicula 37
      Sijaitsee rauallisen ja ihastuttavan torin reunalla josta löytyy muttama erinomainen ja kotoisa ravintolakin. Ehdoton suosikkini.
      http://www.hoteldomustiberina.it/index_en.html

      Campo de'Fiotrin lähellä Campo de'Fiori Arenula, Via S Maria de' Calderari 47
      Erittäin hyvä sijainti. Kaikin puolin hyvä hotelli.
      http://www.hotelarenula.com/homepage.html

      Trasteveressä luostariasuntola Piazza San Giovanni della Malva, ihana tori. Vicolo Moronilta aivan torin takaa löytyy tämä viehättävä luostariasuntola jolla on oma sisäpihansakin ja autoilla matkustavat saavat ilmaisesti laittaa luostarin parkkiin autonsa. Sellaista mahdollosuustta ei monesti löydy Rooman keskustasta.

      http://www.casasangiuseppe.it/vis_dettaglio.php?primo_livello=menu&id_livello=244

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      492
      5185
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      19
      1841
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      98
      1574
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      26
      1445
    5. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      65
      1436
    6. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      55
      1428
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1145
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      58
      1096
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      935
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      934
    Aihe