Atlantica caldera village

apollofive

Kysyisin hiukan Agia Marinan Atlantica caldera villagen huoneiden varustetasosta. Onko pyykinkuivatustelinettä? Hiustenkuivaajaa? suihkukoppia?
Ja sitten siitä All Inclusivesta, oliko JOKa päivä samat ruuat? Mitään erityistä lasten mieleen? etenkin nirppanokille?
Kuinka kauan meni kävellessä hotellilta pääkadulle ja/rantaan?

Kiitos jos jollain tuoretta tietoa !

27

6318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mymmeli 75

      Hei! Pari kertaa jo kyseisessä hotellissa käyneenä voisin jotain vastailla. All inclusivea meillä ei ole ollut, mutta aamiainen kyllä. Se ainakin oli niin kattava että vaikka joka aamu oli suht samat pöperöt, niin vaihtelua riitti silti. Joka toinen aamu oli lettuja ja joka toinen vohveleita.
      Pyykinkuivaustelineet olivat parvekkeilla. Suihku oli ammeessa joten suihkukoppia ei ollut. Meidän residenssissä oli kaksi kylpyhuonetta ja kummassakin suihku ammeessa suihkuverho. Hiustenkuivaajaa en pannut merkille kun ei semmoista tarvinnut.
      Hotellilta lähti jyrkkä alamäki, jota kipusimme välillä monestikin päivittäin, että kyllä sen hyvin jaksaa kävellä normaali ihminen ja lapsikin. Mukana on ollut 3-6 lasta ikähaarukassa 3-14. Hotellilta pääkadulle käveli ihan reilussa viidessä minuutissa eikä rantaankaan paljoa sen pidempi matka ollut. Hotellin uima-altaat tosin oli niin meidän mieleen, ettei rannalla käyty kuin ihan pari kertaa kaikkiaan. Tuo suolavesi ei lapsia kauheasti houkutellut. Hotellilla oli joka ilta erilainen teemaillallinen ja kyllähän sielläkin syötyä tuli useampaan kertaan. Oli Mexikolaista, Italialaista, Kreikkalaista...yms. ja ruoka oli joka kerta tosi hyvää. Lapsille oli oma seisova pöytä, jossa spagettia, jauhelihakastiketta, nugetteja ja ranskalaisia. Hotelli oli todella siisti ja rauhallinen. Suunnitelmissa on jälleen ensi keväänä suunnata Kreetalle ja Caldera Villageen varmasti : )

      • apollofive

        Hei!
        Ja kiitos paljon sinulle vastauksesta. Ollaan käyty useammin reissussa samoilla kulmilla, mutta tämä on eka kerta tässä hotellissa. Ja eka kerta myös kun valitsimme helpoimman all inclusiven...


      • apollofive
        apollofive kirjoitti:

        Hei!
        Ja kiitos paljon sinulle vastauksesta. Ollaan käyty useammin reissussa samoilla kulmilla, mutta tämä on eka kerta tässä hotellissa. Ja eka kerta myös kun valitsimme helpoimman all inclusiven...

        hei ja vielä... kysyisin
        kun näitä vanhempia juttuja aloin vasta nyt ko. hotellista lukea, että minkälainen tyyli on hotellin uima-altailla? Ovatko kaikki tuolit varattuna jo heti aikaisesta aamusta vai löytyykö myöhemmin tulijoille vielä tilaa?
        Viime vuonna oli hyvää tuuria kun oltiin hotellissa jossa vain suomalaisia, liekö siinä syy, että tuoleja ei juuri kukaan varaillut etukäteen. Ollaan oltu myös hotellissa, jossa hotellin henkilökunta sisukkaasti keräsi aamusiivouksen yhteydessä varatuilta tuoleilta pyyhkeet pinoon.


      • Anneli.
        apollofive kirjoitti:

        hei ja vielä... kysyisin
        kun näitä vanhempia juttuja aloin vasta nyt ko. hotellista lukea, että minkälainen tyyli on hotellin uima-altailla? Ovatko kaikki tuolit varattuna jo heti aikaisesta aamusta vai löytyykö myöhemmin tulijoille vielä tilaa?
        Viime vuonna oli hyvää tuuria kun oltiin hotellissa jossa vain suomalaisia, liekö siinä syy, että tuoleja ei juuri kukaan varaillut etukäteen. Ollaan oltu myös hotellissa, jossa hotellin henkilökunta sisukkaasti keräsi aamusiivouksen yhteydessä varatuilta tuoleilta pyyhkeet pinoon.

        Moi viimme syyskuussa oltiin kyseisessä hotellissa. Kyllä vain aika lailla sitä aurinkotuolien varaamista oli. Aamulla seitsemän aikoihin alkoi jo ihmiset laittelemaan pyyhkeitä tuoleille. Mutta kyllä myöhäisillekkin löytyi aina jokin paikka. Siellä oli myös isot pinot tuoleja joita mekin veimme omalle parvekkeelle. oli tosi iso parveke. Hyvin mahtui kolme tuolia sinne, Ja aurinko paistoi lähes koko päivän parvekkeelle. Meillä siis hyvä tuuri huoneen suhteen.


      • loman odotuksessa

        Hei, millainen keittiövarustus huoneistoissa. Olemme menossa kaksioon. 2 aikuista 2 lasta. Pystyykö jotain itse nirsoille lapsille kokkailemaan? Mahtuuko jääkaappiin vähän evästä ,,


    • Mymmeli 75

      Hei Apollofive!

      Kyllä aurinkotuoleja varattiin jo aamusta alkaen, mutta niitä riitti pinossa vielä kyllä koko päivän muillekin, ettei se meitä (10 hlöä) juurikaan haitannut. Me pärjättiin ihan parilla aurinkotuolilla, kun muksut lähinnä lilluivat altaassa ja me aikuiset sitten vuorottelimme altaassa/tuoleilla. Seinällä oli kyltti jossa kiellettiin tuolien varaaminen ja että pyyhkeet kerätään pois, mutta näin ei kylläkään näyttänyt tapahtuvan. Meidän huoneet ovat olleet sen pienemmän allasalueen vieressä ja siellä on ollut aina tilaa.

      Keittiössä oli kahvinkeitin, kattiloita ja ruoka-astioita. Ihan hyvin siellä olisi voinut kokota, mutta kun oli tuo aamiainen varattuna etukäteen ja lähellä oli Nymfi-ravintola (jossa törkeän hyvä ruoka varsinkin Kreikkalainen salaatti) jossa tuli vierailtua harvase ilta. Jääkaappi oli ihan tilava, meillä oli siellä vissyä, limsaa, jugurttia ja mitä nyt siitä hotellin kaupasta kannettiin, kahvimaitoa ja sen semmoista.

      • loman odotuksessa

        Hei Mymmeli 75!

        Ilahduttavaa lukea hyvin kuvaavaa ja asiallista tekstiä lomakokemuksistasi. Näistä on ollut varmasti iloa meille monelle kyseiseen hotelliin meinijälle- Kiitos :)


    • Mymmeli 75

      = ) mielellänihän minä hyvää hotellia kehun. Kuitenkin olemme melko paljon lasten kanssa reissanneet eri maissa ja kyllä Caldera Village on voiton vienyt tähän astisista majapaikoista. Siis jotka nyt suunnilleen samaa tasoa ovat olleet "tähti" määrältään.
      Kannattaa vuokrata auto päiväksi tai pariksi ja käydä vaikka saaren Lounaisrannalla olevilla Elafonissin kahluusaarilla tai Falassarien uimarannalla Kissamoksen jälkeen.
      Plataniaksessa on enemmän rihkamakauppoja, sinne on pari kilometriä. Agia Marina on pikkasen pienempi kylänen ja täten myös tosi rauhallinen.

    • KatKis80

      Kenen matkanjärjestäjän matkoilla olette siellä olleet? Finnmatkojen? Miten muuten siellä toimi kaikki, lento kuljetukset yms? Tuolla toisessa paikkaa haukuttiin aika hyvin pystyyn tämä hotelli ja koko matkanjärjestäjä.

      • rähmäkäpälä

        Finnmatkoja en enää suosittele kenellekään, olen matkustanut aiemmin Finnmatkoilla mutta viimeisin matkakokemus oli pohjanoteeraus. Kaikki mahdollinen meni mönkään ja me maksoimme viulut, matkanjärjestäjällä ei ole ottanut mistään mitään vastuuta ja niitä juttuja oli yhdeltä 2vk matkalta jo niin paljon etten jaksa enää siitä stooria kirjoittaa, mutta matkanjärjestäjiä on muitakin. Kyselkää toisilta kokemuksia ja verratkaa hintoja. Ko hotelli ihan ok, jos saa huoneen hyvästä paikasta. Huoneet kyllä siistejä henkilökunta asiallista, mutta Finnmatkat pilas kaiken. En ikinä osta enää matkaa sieltä.


    • Mymmeli 75

      Finnmatkat sinne porukkaa kuskaa joo. Meillä ei ole kertaakaan (5 kertaa) ollut mitään valittamista Finnmatkojen toiminnasta, joten uskallan mennä vastakin. Lennot ovat tui fly nordicin koneilla, joissa ihan normaali varustus ja palvelu. Lentokenttäkuljetus on varattava etukäteen. Mutta kuten sanottu, meillä ei ole ollut valittamista. Oppaaseen saa kännykällä yhteyden 24 h, jos jotain tulee.

    • Apollofive

      Finnmatkojen kohteena on tuo Caldera village. Matkustimme ekaa kertaa Finnmatkoilla ja matkanjärjestäjästä ei ainakaan meillä ole pahaa sanottavaa.Kaikki toimi, niin koneessa kuin kohteessa aivan yhtä hyvin kuin Aurinkomatkoilla, jota olemme aikaisempina vuosina suosineet. Lennot oli ajallaan, kotiin saavuimme jo reilusti etuajassa.
      Itse hotelli ei ollut meidän mieleen. Liian iso, liian paljon ihmisiä. Aurinkotuolille pääsimme tasan kaksi kertaa viikon aikana, kun ne tosiaan oli varattu jo aikaisesta aamusta, vaikka käyttäjiä ei näkynytkään. Juuri uimaan oppineiden lasten kanssa sitä sitten toinen oli kokoajan altaassa ja toinen käkyili altaan reunalla. Huone oli tilava, parvekkeelta näkyi meri, mutta oli sellaisessa syvennyksessä, että aurinko ei sinne koko päivänä paistanut. Meillä kuitenkin hyvä onni huoneen suhteen, toisin kuin niillä jotka ihastelivat takapihan pusikoita, tai maantasalla olevien minipihat,joissa ihmisten kulkureitit aivan vieressä.
      All inclusive varmasti hyvä valinta niille jotka syövät kovasti ja koko ajan! Itseäni kävi tarjonta jo vähän tympimään, ja lasten ruokiin mielestäni voisi satsata enemmän.
      Matka rantaan ja pääkadulle oli tavallaan lyhyt(15min lasten kanssa), mutta liian pitkä vaan poiketa jossain. Sieltä ei vaan lähdetty käymään jossain. Joten sijainnilta taas hyvä niille jotka haluavat viettääkin loman samoissa ympyröissä koko ajan. Itse vuokrattiin auto muutamaksi päiväksi. En olisi kestänyt olla hotellialueella suuurinta osaa lomasta.
      Henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Ei kuitenkaan meidän paikka. Suomalaiset vähemmistönä, norjalaisia, ruotsalaisia ja tanskalaisia enemmistönä.

    • mama78

      Olimme kyseisessä hotellissa heinäkuun lopulla. Aivan ihana hotelli..ihanaa ruokaa ja henkilökunta ystävällistä! Ei meidänkään parvekkeelle paistanut aurinko mutta hyvä vaan, niin huoneisto pysyi suht viileänä. Meille sattui merinäköala parvekkeelta, oli ihana istua illalla ja katsella merelle.

      Heräsimme muutenkin 07-08 aikoihin ja silloin sai ihan hyvin vielä aurinkotuoleja. Meidän perhe sai viikon ajan aurinkotuolit joka päivä

      Suosittelen kaikille All inclusivea..ruoka oli erittäin hyvää, ja lapsillekin tarjonta riittävää. Jälkkäri kakut taivaallisen hyviä :).(puhumattakaan drinkit ;D)

      Ja keskustelua herättänyt ylämäki ei ole yhtään paha kävellä kuten usein annetaan olettaa. Useasti päivässä se kipiteltiin edes takaisin..hyvää hyötyliikuntaa herkkuruokien kuluttamiseksi :)

      Meidän perhe menee ehdottomasti Caldera Villageen uudelleen jos Agia Marinaan vielä matkustamme :)

      • kesäkuussa kreetalle

        Kysymys kyseisen hotellin all inculisevesta ja tipin antamisesta. Eli missä tilanteissa kuului antaa tippiä vai kuuluiko missään? Edellisellä all inclusive-lomalla Tunisiassa tippiä kuului jättää vähän joka tilanteessa, illallisella, laukunkantajille, erillisistä päivän aikana juoduista juomisista ym ym... Vaikka ks. hotelli oli kokonaan all inclusive, eli sieltä ei saanut edes varattua huonetta ilman täysipalvelua. Mietimme vaan, että kuinka paljon rahaa pitää ottaa mukaan viikon lomalle.

        Toinen kysymys: Saako sylilapsi (alle 2v) syödä aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä? Muilla perheenjäsenillä kun on all iclusive. Vai kannattaako varata kaikki ruuat pienelle lapselle mukaan koti-Suomesta?


    • Mymmeli -75

      Hei! Ei me olla annettu kertaakaan tippiä ko. hotellissa. Eikä sitä kukaan tuntunut olevan vaillakaan. Mun mielestä tuo AI on maksuton alle 6-vuotiaille joka tapauksessa, joten ihan hyvin pari vuotiaskin siellä voi syödä, vaikkei varsinaisesti ole mitään varannutkaan. Tämä kannattaa toki tarkistaa esim. Finnmatkoilta. Meitä odottaa kyseinen hotelli jälleen elokuussa. Tuskin maltamme odottaa :)

    • AgiaM

      Oltiin hotellissa toukokuun puolivälissä.
      - Pyykinkuivatustelineet on jokaisessa huoneessa
      - Hiustenkuivaajaa ei ole
      - Ilmeisesti kaikissa huoneissa on amme ja suihku suihkuverho. Ainakin meidän huoneessa kaadot oli tehty vähän sinnepäin ja suihkussakäydessä vesi tuli kylppärin lattialle.

      All Inclusivesta ei ole kokemuksia, mutta ymmärtääkseni joka päivä ei ole samat ruuat (eri teemailtoja tms.). Aamupalalla oli joka päivä samat setit, joskin valikoimaa oli ihan kiitettävästi.

      Agia Marinan pääkatu on heti rannan vieressä ja sinne kävelee n. 5 min. Matkan varrella on taloja, ravintoloita ja muutamia kauppoja.

      • AgiaM

        Muuten... Pohjoismaalaisten käytös uima-altailla on edelleenkin pöyristyttävän röyhkeää. Ihmiset veivät pyyhkeensä tuoleille reilusti ennen klo9 ja pitivät niitä tuoleissa KOKO päivän huolimatta siitä, olivatko itse paikalla vai huoneessa, syömässä tms. Todella kohteliasta ja itsekästä. Mielestäni näissä toimii periaate "se joka pyllynsä nostaa, se paikkansa menettää!"

        Hotellin henkilökuntaa asia ei tuntunut kiinnostavan, vaikka jossain ilmoitettiin, että ennen klo10 tuodut pyyhkeet kerätään pois... no way.


    • Kreeta-lomailija :)

      Olen käynyt kaksi kertaa Atlantica Galdera Village-hotellissa, ja olen aivan rakastunut kyseiseen hotelliin! Suosittelen ehdottomasti kaikille :)

      Meren rantaan ja kaupunkiin on sellainen viiden minuutin kävelymatka, ja jos tarvitsee jotakin eikä jaksa kaupungille lähteä niin hotellin alueelta löytyy kauppa josta saa ruokatarvikkeita, ja toinen kauppa hotellille vievästä mäestä. Kauppoja löytyy siis aivan läheltä!

      Altaita on kaksi, ja lisäksi pieni lastenallas kaikkein pienimmille. Altaat ovat todella hyviä ja kaikenikäisille polskijoille löytyy allas. Jos haluaa hyvän paikan, kannattaa mennä jo aamu seitsemältä varaamaan tuoleja. Kuitenkin siellä on aina vapaana tuoleja pinossa, joita voi sitten raahata minne haluaa, altaan runallakin on tilaa :)

      Hotellihuoneessa on kylpyamme ja suihku. Jos menee suihkuun, on kuitenkin seisottava kylpyammeessa. Hiustenkuivaajaa ei ole mutta sen toki voi otaa mukaan! Huoneessa on ruoanlaitto mahdollisuus ja jääkaappiin mahtuu vaikka mitä!

      All inclusive on ollut meillä joka kerta, ja se on todella kätevä! Kreetalla ravintoloissa on sen verran kallista, että ei kannata käydä joka päivä. Drinkit, ruoat, jälkiruoat ja snackbaarin herkut olivat ihania, ja on kva kun baarista voi huoletta tilata ja napostella kun mieli tekee :)

      Mäki josta on puhuttu paljon, ei ole paha vaikka niin annetaan ymmärtää. Sen jaksaa jokainen terve ihminen kävellä ja mekin usein juoksimme sen ylös :)

      Eniten hotellissa oli Norjalaisia, eikä Suomalaisia paljon näkynyt. Omasta mielestäni se oli vain mukavaa, sillä lomalla on hauskaa olla täysin Suomalaisten ulottumattomissa.

      Henkilökunta on ihanaa, ja iloista. Mekin saimme sieltä tarjoilijakavereita, ja yhden kanssa keskustelu facebookissa jatkui loman jälkeenkin.

      Ruoat eivät ole joka päivä samanlaisia, on italialaista, kreikkalaista ja aasialaista..aamupalat olivat samat joka päivä, mutta ihanat! Ja aamiaisella joka toinen päivä oli lettuja&joka toinen päivä vohveleita.

      Suosittelen kaikille lämpimästi =)

      • hölmöläiset

        "Kannattaa mennä jo aamu seitsemältä varaamaan tuoleja..."
        Voi pyhä yksinkertaisuus, kuinka ihmiset on tolloja. Mitään muuta inhoo niin kovin, kuin ihmisiä jotka varaa aurinkotuolit kukonlaulun aikaan ja tulee varaamalleen paikalle tuntien päästä. Mitä järkee...


      • viisas
        hölmöläiset kirjoitti:

        "Kannattaa mennä jo aamu seitsemältä varaamaan tuoleja..."
        Voi pyhä yksinkertaisuus, kuinka ihmiset on tolloja. Mitään muuta inhoo niin kovin, kuin ihmisiä jotka varaa aurinkotuolit kukonlaulun aikaan ja tulee varaamalleen paikalle tuntien päästä. Mitä järkee...

        Samaa mieltä!


      • handeande

        Tuosta Calderan mäestä. Kyllä sen kulkee, jopa minä huonoselkäisenäkin. Mutta on sieltä kävellen helpompikin vaihtoehto. Isomman eli alemman portaat alas, oikealle, lyhyt kävely kadulle, jota vasemalle ja alas. Tulee isompi katu, jossa näkyy tien jakava talo. Mennään talon vasemmalta puolelta ja käännytään alas vasemmalle, jatketaan alas yli sen tien mihin bussi jätti ja mennään suoraan läpi sellaisesta pienestä kujasta ja ollaankin erittäin hyvän ruokaravintolan Horiatikon vieressä (sijaitseen risteyksestä hiukan oikealle). Suoraan jatkaen pääsee alas rantakadulle huoltoaseman kohdalta. Ylöspäin kun saman reitin kulkee, niin huomaa kyllä eron ja toisaalta on mukava kulkea paikallisen asutuksen keskellä tällä pienemmällä väylällä.


      • handeande
        handeande kirjoitti:

        Tuosta Calderan mäestä. Kyllä sen kulkee, jopa minä huonoselkäisenäkin. Mutta on sieltä kävellen helpompikin vaihtoehto. Isomman eli alemman portaat alas, oikealle, lyhyt kävely kadulle, jota vasemalle ja alas. Tulee isompi katu, jossa näkyy tien jakava talo. Mennään talon vasemmalta puolelta ja käännytään alas vasemmalle, jatketaan alas yli sen tien mihin bussi jätti ja mennään suoraan läpi sellaisesta pienestä kujasta ja ollaankin erittäin hyvän ruokaravintolan Horiatikon vieressä (sijaitseen risteyksestä hiukan oikealle). Suoraan jatkaen pääsee alas rantakadulle huoltoaseman kohdalta. Ylöspäin kun saman reitin kulkee, niin huomaa kyllä eron ja toisaalta on mukava kulkea paikallisen asutuksen keskellä tällä pienemmällä väylällä.

        sori, tarkoitin siis isompaa ja alempaa allasta, on jäänyt yksi sana pois.


    • tristana

      Samaa mieltä aurinkotuolien varauksesta. Seinällä on kyltti, jossa kerrotaan ettei tuoleja saa varata ennen klo 10, mutta ilmeisen lukutaidotonta porukkaa oli suurin osa. Lomalle lähdetään mielestäni lomailemaa, johon ei kuulu herätä kukonlaulun aikaan tuoleja varailemaan. Meillä oli hyvä näköyhteys parvekkeelta altaalle, josta näimme kyllä, että yölläkin pyyhkeitä sinne kiikutettiin ja koko päivän tuolit olivatkin tyhjinä. Melko tylsää, varsinkin jos lasten takia tuolit olisi mukava olla!
      Itse hotelli oli ok., ruoka hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Mutta en ole vielä Kreetalla tavannut epäystävällistä hotellihenkilökuntaa. Ja kerran lokakuussa eräs jo kertoikin, että ei enää millään jaksaisi, mutta pakkohan se on!! eli työtään tekevät hyvin, jotta sitä olisi seuraavanakin kesänä.
      Me emme varmasti enää ko. hotelliin mene. Voisin tässä luetella lähiympäristöstä paljon mielyttävämpiäkin hotelleja, joissa välitön mutta rauhallinen ilmapiiri toisin kuin täällä.
      Ei kannata aina ottaa sitä samaa, joskus voi löytyä vielä parempaa.

    • Heippa!

      Olisiko kenelläkään tietoa siitä, millaisia hotellin kolmiot ovat ja missäpäin hotellia sijaitsevat? Olemme sellaisen varanneet ensi elokuulle. Arpapeliähän se on, minkä huoneen sitten saa, mutta ihan uteliaisuutani vain kyselen =)

    • tästä asti aikaa

      Suurin osa huoneistoista on altaille sekä siis merelle päin. Hotellihan sijaitsee mäen päällä rinteessä, joten näkymät hyvät lähes kaikkialta. Meillä oli kaksio mutta alapuolellamme oleva huoneisto taas kolmio joten..
      Olette hyvissä ajoin varanneet, joten tulette varmasti saamaan huoneiston huippupaikalta. Me varattiin varmaan kuukausi ennen lähtöä, eikä maisemassa tai sijainnissa ollut mitään valittamista :)

      • kysyttyon

        Ei sillä matkan varaamisajankohdalla ole merkitystä siihen millaisen huoneen saa. Hotelli päättää itse miten se huoneet jakaa, näin sanottiin Finnmatkoilta.


    • pöh

      Ei tuo kyseinen hotelli nyt niin ihana ollut. Varattiin sieltä kun lueskeltiin kävijöiden kommennteja ja kuviteltiin sen olevan jotain ihan muuta. Lapsiperheille mainostettiin, niin kuviteltiin olevan rauhallinen, väärä luulo. Ja kyse ei ollut lasten äänistä, ne eivät meitä häirinneet vaan aikuisten idioottimainen käytös ja valitettavasti suurin osa heistä oli Tanskalaisia. Hotelli todella rauhaton ja meluisa, johtuiko sitten tuosta all inclusivesta että pakko vetää viinaa kun maksettu on.... Huoneemme oli yksiö, todella siisti ja kaikki löytyi, jopa se hiustenkuivaaja. Sänky aivan loistava! Mutta tuosta all iclusivesta en menisi niin takuuseen, ollaan muualla oltu sellaisessa ja täällä sivusta seurasin niin paljon on vielä kyseisessä hotellissa opeteltavaa kuinka se oikeasti toimii. Altaista sen verran, että vaikka en itse käyttänytkään niitä, niin huomiota herätti niiden puhdistus, tehtiin tasan kerran viikon aikana! Siivojat tekivät kyllä muuten hyvää työtä, mutta allasalueiden lika/pesuvesi harjattiin altaaseen.... Aamiainen oli ok, mutta ei kyllä viikon aikana vaihtelevuutta ollut ja valikoima melko suppea kuitenkin. Mutta koska muuten pidä Kreetasta ja juuri tästä puolesta saarta, niin eipä tuo masentanut. Tosin tuohon hotelliin tuskin enään menen, enkä kyllä suosittele muille, sieltä löytyy paljon parempiakin ja ns. halppishotelleja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1552
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1339
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1182
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1149
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      985
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      58
      752
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      666
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      647
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe