Kuuma päivä....

*Nefertiti*

Tää on nyt amatöörin tekstiä... Eli palautetta KIITOS!!!

On kesäkuun alkupuoli ja päivä on todella lämmin vuodenaikaan nähden. Kouluni on loppu ja kahden viikon päästä alkaisi kesätyöt. Lomalla on hirveän tylsää, varsinkin jos on niin puutteessa kuin minä. Itsekseni mieti, että koskahan olen viimeksi saanut miestä omien sormieni sijaan. Ajatus siirtyy taka-alalle, kun otan jäätelöä pakastimesta viilentääkseni itseäni. Istun sohvalle ja otan uusimman seiskan. Taas Matti Nykänen kannessa, ajattelen.

Olen saanut syötyä jäätelön, kun ovikello soi. Ihmettelen, että kuka siellä tähän aikaan ovikelloa soittelee. Koska minulla ei ole ovisilmää, minun on pakko avata ovi tulijalle. Oven takaa löytyy ihana yllätys. Tumma nuorehko mies, ihanilla ruskeilla silmillään katselee minua. Mutta ihana yllätys, ei olekaan niin ihana mitä kuvittelin. Ensimmäinen lause mitä kuulen on:
-Tv-lupa tarkastaja, hyvää päivää!
Auts! Taisin jättää juuri sen laskun maksamatta. Tahallani tietysti. Ja eiköhän minulla ole televisiokin ihan näkyvillä ovelle asti.

-Maistuisiko herralle kahvi ja kylmä jäätelö?, sanon toivoen että hän unohtaisi koko laskun.
Huomaan kuinka hänen katseensa alkaa vaeltaa minun vartalollani, päästä varpaisiin ja takaisin ylös. Voi olla, jos käytän vähän viehätysvoimaani, saan tämän uroksen unohtamaan sakkomaksun.
-Kyllä kylmä jäätelö ainakin maistuisi näin kuumana ja hikisenä päivänä, hän vastaa.

Kävelen hänen edellä keittiöön. Tiedostan heiluttavani lantiota enemmän kuin yleensä kävellessäni. Tunnen hänen polttavan katseensa lantiollani. Aluksi ajattelin vain vähän leikkiä, mutta nyt alan kostua ja haluan naida rajusti tämän miehen kanssa. Hän istuutuu keittiön pöydän ääreen ja minä avaan pakastimen. Samalla, kun kumarrun ottamaan jäätelöä pakastimesta, farkkushortsieni sauma painaa ihanasti kosteaa ja kuumaa vakoani. Pakastimen kylmä tuulahdus saa myös nännini kovettumaan.

Nousen ja ojennan jäätelön hänelle. Hän kiittää hymyillen. Aah, mikä hymy, ajattelen kääntyessäni. Jaloissani tuntuu heikolta. Voisin siistiä vähän tiskipöytään hänen syödessä jäätelöä, mietin. En ehdi kävelemään kuin muutaman askeleen, kun tunnen kuuman käden lantiollani. Hän työntää minut pöytää vasten ja painautuu minua vasten koko vartalollaan. Tunnen hänen hengityksen korvallani, kun hän kysyy minulta:
-Kaipaisiko neiti viilennystä?

Ennen kuin vastaan hän vie jäätelön jalkojeni väliin. Värähtelyt kulkevat vartaloni läpi, kun hän kuljettaa jäätelöä reisieni sisäpinnalla. Hänen toinen kätensä löytää tiensä toppini alle rinnoilleni. Taitavasti hän ujuttaa kätensä rintsikoitteni alle ja alkaa härnätä oikean rintani nänniä. Huuliltani purkautuu kiihkeitä huokauksia hänen käsitellessään minua. Hän laittaa jäätelön pöydälle ja kääntää minut itseensä päin. Hänen huulensa etsiytyvät kiihkeään suudelmaan omieni kanssa. Kielellään hän taitavasti kiusoittelee minua ja välillä hän imaisee alahuuleni huuliensa väliin. Samalla, kun suutelemme, hänen kätensä aukaisee shortsini napit ja pudottavat ne lattialle. Minun käteni repivät hänen paitansa auki ja hyväilevät hänen hyvässä kunnossa olevaa ylävartaloa.

Jatkoa tulee...jos alku miellytti....

7

8115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neiti

      jatka vaan, äläkä hätäile.. kerro asioista tarkemmin ja pieniä yksityiskohtiakin! Ihan mukava oli tuo aihe ;)

    • *Nefertiti*

      Yritin parannella jatkoa....

      Käteni vaeltaa hieman ruskettuneella kiihkosta nihkeällä iholla. Kaulalta treenatuille rintalihaksille ja siitä alaspäin ihanan kiinteällä six-packille. Tuntuu kuin sormenpääni lähettäisi pieniä sähköiskuja hänen lihaksilleen, koska ne jännittyvät käsieni alla. Hänen kätensä puolestaan ovat löytäneet pehmeät pakarani. Hän pyörittelee niitä käsiensä alla. Pian hän siirtyy seuraamaan sormellaan stringieni narua peppuvakooni ja siitä märälle pillulleni. Suutelun lomasta huokailen, kun hän siirtää stringini sivuun ja upottaa yhden sormen sisääni. Yritän liikuttaa lantiotani hänen sormellaan mutta hän estää liikkeen toisella kädellään, joka painaa minua häntä vasten. Hän vetää sormensa heti pois sisältäni ja tuo sen huuliemme väliin. Ahnaasti otan hänen sormensa suuhuni. Maistan kirpeän ja halukkaan makuni, se saa vaan entistä enemmän kiihkoni nousemaan. Kosteat huuleni hyväilevät hänen sormeansa vartta ja kieleni puhdistaa sen nesteistäni.

      Kuulostiko paremmalta...??

      • Reiska L.

        Tää eka oli kyl HYVÄ..mutta jos aloitat kirjoittaa aivan uuden tarinan nii siit tulee parempi..
        Voit sekoittaa tarinaasi mukaan omia kokemuksia jolloin saat tekstiisi mukavasti 'tuntua'...
        Tai sit kirjoittaa villeimmän unesi..
        Mut pirä lippu korkealla!


      • Pietu

        Mikä sä oot? Joku ab-tronic ku saat lihakset oikein sykkimään? Kerro enemmän sormi ja nuolemis juttuja ja seuraan vois liittyä joku uhkee blondi..?


    • *Nefertiti*

      ....haluatte lukea loppuun ton novellin, niin tuolta seksinovellien puolelta löytyy koko tarina...

      Mutta tossa äskön satuin lukemaan 15 vuotiaan novellin ja olen kateelinen...Joillekin on annettu lahja pukea unelmat sanoiksi...minulla sitä ei ole....

      Täytyy toivoa, että joskus saan näyttää kaikki mitä unelmoin jollekin livenä...

      Siihen asti Hauskaa viikonloppua kaikille!!!!!! Ja jatkakaa samaan malliin niin saan nauttia teidän kirjoituksista jatkossakin... =)

    • jatka

      Todella typeriä ja tylsiä nämä "jatkokertomukset"..... kai jotain huomion hakua.........lopeta, parasta niin ....

    • Pietu

      Olipa runollista! Aivan hirveetä sontaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe